Χειρουργική Πορσελάνης Ropivacaine Powder

Πόνος Killer Ropivacaine HCl Σκόνη Κίνα Steroid Raws / Sarms / πεπτίδια πωλούν on-line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στο: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221 Λέξεις-κλειδιά: Ropivacaine HCl, Ropivacaine Hydrochloride 1. Προϊόν Εισαγωγή Προϊόν ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

πόνο δολοφόνος


Χειρουργική Πορσελάνης Ropivacaine Powder

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

Λέξεις-κλειδιά: Ropivacaine HCl, υδροχλωρική ροπιβακαϊνη


1. Εισαγωγή προϊόντων

Όνομα Προϊόντος: Υδροχλωρική Ροπιβακαϊνη
Συνώνυμα: S-ROPIVACAINE HCL;
CAS: 132112-35-7
MF: C17H26N2O.ClH.H2O
MW: 328.88
Αποθήκευση Αν και τα λυοφιλοποιημένα πεπτίδια είναι σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για έως και 2 μήνες, θα πρέπει να φυλάσσονται σε αποξηραμένα κάτω από -18 ° C. Κατά την ανασύσταση, το πεπτίδιο πρέπει στη συνέχεια να φυλάσσεται στους 4 ° C
Φυσική κατάσταση λυοφιλοποιημένη σκόνη
Συσκευασία: 25 / τύμπανο από χαρτόνι

Ropivacaine HCL


2. Περιγραφή προϊόντος:

Η ροπιβακαϊνη είναι μέλος της κατηγορίας αμινοαμιδίων των τοπικών αναισθητικών και παρέχεται ως καθαρό S - (-) - εναντιομερές. Τα τοπικά αναισθητικά εμποδίζουν την παραγωγή και τη διεξαγωγή νευρικών ερεθισμάτων, πιθανώς αυξάνοντας το κατώφλι για ηλεκτρική διέγερση στο νεύρο, επιβραδύνοντας την διάδοση του νευρικού παλμού και μειώνοντας το ρυθμό ανόδου του δυναμικού δράσης. Γενικά, η πρόοδος της αναισθησίας σχετίζεται με τη διάμετρο, τη μυελίνωση και την ταχύτητα αγωγής των επηρεαζόμενων νευρικών ινών. Κλινικά, η σειρά της απώλειας της λειτουργίας των νεύρων έχει ως εξής: πόνος, θερμοκρασία, επαφή, ιδιοδεκτικότητα και τόνος σκελετικού μυός.

Ένας νέος τύπος τοπικής αναισθησίας αμιδίου μακράς δράσης με μεγάλη διάρκεια δράσης και αναισθητικά και αναλγητικά αποτελέσματα. Τα φαρμακολογικά χαρακτηριστικά του είναι η χαμηλή καρδιοτοξικότητα, ο διαχωρισμός του αισθητικού μπλοκ και του κινητικού μπλοκ και η περιφερική αγγειοσυστολή. . Αυτό το φάρμακο είναι επομένως ιδιαίτερα κατάλληλο για μετεγχειρητική αναλγησία και μαιευτική αναισθησία.


3. Ropivacaine HCl COA:

Στοιχεία δοκιμής Πρότυπο Αποτελέσματα δοκιμών
Χαρακτήρας άσπρη σκόνη άσπρη σκόνη
Ταυτοποίηση

(1) Θα πρέπει να είναι θετική αντίδραση.

(2) IR: Πληροί την απαίτηση.

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Χρώμα

Η απορρόφηση στα 405 nm δεν είναι μεγαλύτερη από 0,030.

Η απορρόφηση στα 436 nm δεν είναι μεγαλύτερη από 0,025.

Συμμορφώνεται
Σαφήνεια Πληροί την απαίτηση. Συμμορφώνεται
PH 4.5 ~ 6.0 5.0
Σχετικές ουσίες

Συνολική ακαθαρσία ≤0,5%

Ενιαία πρόσμειξη ≤0,1%

Bupivacaine≤ 0,2%

0,10%

0,05%

ND

Οπτικά ισομερή Δεν υπερβαίνει το 0,5% 0,04%
Νερό 5.0% ~ 6.0% 5.3%
Βαριά μέταλλα Δεν υπερβαίνει το 0,001% Συμμορφώνεται
2,6-Διμεθυλανιλίνη Δεν υπερβαίνει τις 10ppm 1PPM
Ειδική περιστροφή Λάβετε μετρήσεις στα 365 nm: μεταξύ -210 ° - -255 ° -246 °
Χημική δοκιμή 98,5% ~ 101,0% 99,40%
συμπέρασμα Συμμορφώνεται με το USP34


4. Εφαρμογή HCl Ropivacaine:

1. Η ροπιβακαϊνη είναι ένα αναισθητικό (απαγωγικό φάρμακο) που εμποδίζει τους νευρικούς παλμούς που στέλνουν σήματα πόνου στον εγκέφαλό σας.
2. Η ροπιβακαΐνη χρησιμοποιείται ως τοπική (σε μία μόνο περιοχή) αναισθησία για ένα σπονδυλικό μπλοκ, που ονομάζεται επίσης επισκληρίδιο. Το φάρμακο χρησιμοποιείται για την παροχή αναισθησίας κατά τη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης ή της τομής C ή για να διευκολύνει τους πόνους στην εργασία.
3. Η ροπιβακαϊνη είναι ένα τοπικό αναισθητικό φάρμακο που ανήκει στην ομάδα αμινοαμιδίου. Το όνομα ropivacaine αναφέρεται τόσο στο ρακεμικό όσο και στο S-εναντιομερές που διατίθεται στο εμπόριο.
4. Η ροπιβακαϊνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς που δεν αναφέρονται στον παρόντα οδηγό φαρμάκων.
5. Η ροπιβακαΐνη ενδείκνυται για τοπική αναισθησία συμπεριλαμβανομένης της διήθησης, του νευρικού αποκλεισμού, της επισκληρίδιας και της ενδοραχιαίας αναισθησίας σε ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών. Είναι επίσης ενδείκνυται για περιφερικό νευρικό μπλοκ και ουραίο επισκληρίδιο στα παιδιά 1-12 ετών για χειρουργικό πόνο. Επίσης χρησιμοποιείται μερικές φορές για αναισθησία διείσδυσης για χειρουργικό πόνο στα παιδιά.
6. Η ροπιβακαϊνη συχνά συγχορηγείται για επισκληρίδιο αναλγησία, για παράδειγμα σε έγκυες γυναίκες κατά τη διάρκεια της εργασίας.


5. Σχετικά προϊόντα:

εικόνα

πόνο δολοφόνος (2) _ 副本


Hot Tags: ποντικού δολοφόνος ropivacaine hcl σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like