Χειρουργική Πνευμονοπάγου

Πόνος δολοφόνος Dimethocaine σκόνη Κίνα Steroid Raws / Sarms / πεπτίδια πωλούν on-line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221 Λέξεις-κλειδιά: Dimethocaine, Larocaine 1. Εισαγωγή στο προϊόν Όνομα προϊόντος: Dimethocaine Άλλο όνομα: ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

πόνο δολοφόνος


Χειρουργός Πόνου

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

Λέξεις κλειδιά: Dimethocaine, Larocaine


1. Εισαγωγή προϊόντων

Ονομασία προϊόντος: Dimethocaine

Άλλο όνομα: Larocaine

Ονομασία IUPAC: 3-διαιθυλαμινο-2,2-διμεθυλπροπυλ-4-αμινοβενζοϊκό

Αριθμός CAS: 94-15-5

Εμφάνιση: λευκή έως κιτρινωπή κρυσταλλική σκόνη

Μοριακό βάρος: 278,39

Μοριακός τύπος: C16H26N2O2

Καθαρότητα: 99% min.

Συσκευασία: 1kg / φύλλο τσάντα ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε σε δροσερό και στεγνό μέρος και κρατήστε μακριά από το άμεσο δυνατό φως.

Larocaine (2)


2. Περιγραφή προϊόντος:

Η σκόνη διμεθοκαΐνης, επίσης γνωστή ως DMC ή λορακαΐνη, είναι μια ένωση με διεγερτική δράση. Αυτή η επίδραση μοιάζει με αυτή της κοκαΐνης, αν και η διμεθοκαϊνη φαίνεται να είναι λιγότερο ισχυρή. Ακριβώς όπως η κοκαΐνη, η διμεθοκαϊνη είναι εθιστική λόγω της διέγερσής της στη διαδρομή ανταμοιβής στον εγκέφαλο. Ωστόσο, η διμεθοκαϊνη είναι μια νόμιμη αντικατάσταση της κοκαΐνης σε ορισμένες χώρες και μάλιστα απαριθμείται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας (ΕΚΠΝΤ) στην κατηγορία "συνθετικά παράγωγα κοκαΐνης". Η δομή της διμετοκαΐνης, που είναι ένα βενζοϊκό εστερικό οξύ, μοιάζει με της προκαϊνης. Βρίσκεται ως λευκή σκόνη σε θερμοκρασία δωματίου.


3. ΟΟΑ διμεθοκαϊνης:

Ονομα προϊόντος Dimethocain
Αρ. CAS 94-15-5 Εξωτερική Συσκευασία 50G
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2018.03.28 Διάρκεια ζωής 2020.03.27
Το πρότυπο εγκρίθηκε Επιχειρηματικό πρότυπο
Στοιχεία ανάλυσης Προσδιορισμός Αποτελέσματα
Εμφάνιση Υπόλευκο έως ανοικτό κίτρινο κρύσταλλο Υπόλευκο έως ανοικτό κίτρινο κρύσταλλο
Νερό ≤0,5% 0,2%
Χημική δοκιμή ≥98,0% 99,45%
Ατομική ακαθαρσία ≤1.0% 0,27%
Συνολική ακαθαρσία ≤2,0% 0,38%
συμπέρασμα Αρμόδιος


4. Διμεθοκαϊνη Εφαρμογή:

Η διμεθοκαϊνη που απαιτείται για την αναψυχή χρησιμοποιείται συνήθως για παράδειγμα, ανεμπόδιστη, είναι πραγματικά εύκολο να την πάρετε ενδοφλέβια. Δεν συνιστάται απαραιτήτως η λήψη των ασυνήθιστα υψηλών ποσοτήτων δόσης της διμεθοκαΐνης για να ληφθεί μια κοκαΐνη όπως η βιασύνη, ότι η ποσότητα μπορεί να είναι υπερβολική μπορεί να θεωρηθεί κύριο πρόβλημα για το καρδιαγγειακό σας σύστημα. Ανεφευγμένο φυσιολογικό, η ποσότητα της διμεθοκαίνης κυμαίνεται από τα 100 έως τα 200 mg, αλλά οι νεογέννητες θα πρέπει να ξεκινούν με μικρότερα επίπεδα, υποδεικνύοντας ότι είναι πενήντα χιλιοστόγραμμα.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται ενδοφλέβια, από τη δόση φαρμάκων θα μπορούσε να είναι πολύ χαμηλότερη, ωστόσο οι αγοραστές χρησιμοποιούν ακόμη μέχρι και εκατό χιλιοστόγραμμα για να επιτύχουν μεγαλύτερα αποτελέσματα.


5. Σχετικά προϊόντα:

εικόνα

πόνο δολοφόνος (2) _ 副本


Hot Tags: πόνο δολοφόνος dimethocaine σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like