Δοκιμασία για την καταπολέμηση του πόνου

Χειρουργική Πνευμονογλυκόλη Κτηνιατρική Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221 Λέξεις-κλειδιά: Articaine, Articaine HCl, Articaine Hydrochloride 1. Εισαγωγή στο προϊόν Όνομα προϊόντος: ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

πόνο δολοφόνος


Δοκιμασία για την καταπολέμηση του πόνου

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

Λέξεις-κλειδιά: Articaine, Articaine HCl, Articaine Hydrochloride


1. Εισαγωγή προϊόντων

Όνομα προϊόντος: Articaine HCl

Ψευδώνυμο: Υδροχλωρική αδειαίνη

CAS αριθ .: 23964-57-0

EINECS: 245-957-7

Μοριακός τύπος: C13H21CIN2O3S

Μοριακό Βάρος: 320,84

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Articaine HCL


2. Περιγραφή προϊόντος:

Η υδροχλωρική άρθζα, η CAS NO. είναι 23964-57-0, τα συνώνυμα είναι μονοϋδροχλωρικό 2-θειοφαινοκαρβοξυλικό οξύ, μονοϋδροχλωρικό 4-μεθυλ-3 - ((1-οξο-2- (προπυλαμινο) προπυλ) αμινο) -. 4-Μεθυλ-3- (2- (προπυλαμινο) προπιοναμιδο) -2-θειοφαινοκαρβοξυλικός μεθυλεστέρας ΗΟ; Articaine HCl; 4-μεθυλ-3- (2- (προπυλαμινο) προπιοναμιδο) -2-θειοφαινοκαρβοξυλικός μεθυλεστέρας, μονοϋδροχλωρίδιο; Septanest; Το Septocaine .Articaine είναι ένα οδοντικό τοπικό αναισθητικό. Είναι το ευρύτερα χρησιμοποιούμενο τοπικό αναισθητικό σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και είναι διαθέσιμο σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Δομή και μεταβολισμός: Η αμιδική δομή της αρκαρίνης είναι παρόμοια με αυτή άλλων τοπικών αναισθητικών, αλλά η μοριακή της δομή διαφέρει λόγω της παρουσίας δακτυλίου θειοφαινίου αντί για δακτύλιο βενζολίου. Το Articaine είναι εξαιρετικό επειδή περιέχει μια επιπλέον ομάδα εστέρα που μεταβολίζεται από εστεράσες στο αίμα και στον ιστό. Η απομάκρυνση της αρκαρίνης είναι εκθετική με χρόνο ημιζωής 20 λεπτά. Δεδομένου ότι η αρθικίνη υδρολύεται πολύ γρήγορα στο αίμα, ο κίνδυνος συστηματικής δηλητηρίασης φαίνεται να είναι χαμηλότερος από ό, τι με άλλα αναισθητικά, ειδικά εάν πραγματοποιείται επανειλημμένη ένεση.


3. Articaine HCl COA:

Στοιχεία ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Αποτελέσματα
Περιγραφή Λευκή ή σχεδόν λευκή σκόνη Συμμορφώνεται
Ταυτοποίηση IR και HPLC Συμμορφώνεται
Ειδική περιστροφή + 32 ° ± 36 ° + 33,26 °

Σχετικές ουσίες
Προσμίξεις D, G≤0,3% Συμμορφώνεται
Προσμίξεις Α, Β, C, Ε, F, Η, Ι <> Συμμορφώνεται
Προσμείξεις με RRT 1.23≤0.2% Συμμορφώνεται
Οποιαδήποτε άλλη πρόσμειξη ≤0,1% Συμμορφώνεται
Συνολική ακαθαρσία ≤1,2% 0,75%
Ακετόνη ≤1.0% Συμμορφώνεται
Νερό ≤0,2% 0,12%
Δοκιμασία (με HPLC) 97,0 ~ 102% 99,05%
Μέγεθος σωματιδίου 90% ≤10μm Συμμορφώνεται
συμπέρασμα Τα αποτελέσματα συμφωνούν με το ΕΡ6


4. Αίτηση άρθρωσης HCl:

Χαρακτηριστικό για το articaine HCl είναι ότι είναι ταχείες και αποτελεσματικές στην διείσδυση των οστών. Το τελευταίο δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά αλλά είναι η γνώμη εκείνων που δουλεύουν με αυτά τα προϊόντα. Όταν χρησιμοποιείτε αρθωμαίνη HCl, ο ασθενής δεν χρειάζεται πλέον να επιστρέψει στην αίθουσα αναμονής για να επιτρέψει την εφαρμογή του αναισθητικού. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, φαίνεται ότι το articaine HCl είναι πιο αποτελεσματικό από τα περισσότερα αναισθητικά. Για αυτούς τους λόγους, αυξανόμενος αριθμός οδοντιάτρων και χειρουργών οδοντιάτρου επιλέγουν την αρθραίνη HCl.

Το Articaine είναι ένα τοπικό αναισθητικό που έχει εγκριθεί στο εξωτερικό για αρκετά χρόνια. Όπως και άλλα αναισθητικά αμιδίων, η αρθωμαίνη εμποδίζει την αγωγιμότητα των νεύρων όταν διεισδύει γύρω από ένα νεύρο. Αυτή η δράση παρατείνεται με το συνδυασμό του φαρμάκου με αγγειοσυσταλτικό.

Ο συνδυασμός αρθαιίνης και αδρεναλίνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τοπική ή περιφερειακή αναισθησία για οδοντιατρικές επεμβάσεις. Η αναισθησία αρχίζει μέσα σε έξι λεπτά και διαρκεί μία ώρα. Ο χρόνος ημιζωής της αρκαρίνης είναι περίπου 1,8 ώρες. Μεταβολίζεται και στη συνέχεια εκκρίνεται κυρίως στα ούρα.


5. Σχετικά προϊόντα:

εικόνα

πόνο δολοφόνος (2) _ 副本


Hot Tags: pain killer articaine hcl σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like