Lidocaine Raw Powder CAS137-58-6

Η λιδοκαΐνη, επίσης γνωστή ως λιγνοκαΐνη, είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για την απαλότητα του ιστού σε μια συγκεκριμένη περιοχή (τοπικό αναισθητικό). Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία της κοιλιακής ταχυκαρδίας και για την εκτέλεση νευρικών φραγμών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Τοπικό αναισθητικό Πρώτη κόνις Lidocaine για τον φονέα πόνου με ασφαλή παράδοση

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Βάση λιδοκαΐνης

Lidocaine CAS: 137-58-6

Τύπος λιδοκαΐνης: C14H22N2O

Lidocain Μοριακό Βάρος: 234.34

Lidocaine EINECS: 205-302-8

Δοκιμασία λιδοκαΐνης: 99,0 ~ 101,0%

Lidocaine Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Συσκευασία Lidocaine: 25 κιλά / τύμπανο

Πυκνότητα λιδοκαΐνης: 1,026 g / cm3



Περιγραφές λιδοκαΐνης:


Η λιδοκαΐνη, επίσης γνωστή ως ξυλοκαΐνη και λιγνοκαϊνη, είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για την απαλότητα του ιστού σε μια συγκεκριμένη περιοχή και για τη θεραπεία της κοιλιακής ταχυκαρδίας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για νευρικά μπλοκ.


Η λιδοκαΐνη που αναμιγνύεται με μια μικρή ποσότητα επινεφρίνης είναι διαθέσιμη για να επιτρέψει μεγαλύτερες δόσεις να χρησιμοποιηθούν ως μούδιασμα και να την κάνουν να διαρκεί περισσότερο. Όταν χρησιμοποιείται ως ενέσιμη, συνήθως αρχίζει να εργάζεται μέσα σε τέσσερα λεπτά και διαρκεί για μισή ώρα έως τρεις ώρες. Η λιδοκαΐνη μπορεί επίσης να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα για μούδιασμα.


Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες με ενδοφλέβια χρήση περιλαμβάνουν υπνηλία, μυϊκές συσπάσεις, σύγχυση, αλλαγές στην όραση, μούδιασμα, μυρμήγκιασμα και έμετο. Μπορεί να προκαλέσει χαμηλή αρτηριακή πίεση και ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό. Υπάρχουν ανησυχίες ότι η έγχυση σε μια άρθρωση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τον χόνδρο.


Φαίνεται να είναι γενικά ασφαλής για χρήση κατά την εγκυμοσύνη. Μπορεί να απαιτείται χαμηλότερη δόση σε ασθενείς με ηπατικά προβλήματα. Είναι γενικά ασφαλής για χρήση σε εκείνους τους αλλεργικούς σε τετρακαΐνη ή βενζοκαϊνη. Η λιδοκαΐνη είναι αντιαρρυθμική φαρμακευτική αγωγή τύπου Ib.


Η λιδοκαΐνη λειτουργεί παρεμποδίζοντας τα κανάλια νατρίου και μειώνοντας έτσι το ρυθμό των συσπάσεων της καρδιάς. Όταν χρησιμοποιείται τοπικά ως παράγοντας απαξίωσης, οι τοπικοί νευρώνες δεν μπορούν να σηματοδοτήσουν τον εγκέφαλο.


Εφαρμογές:


Το προφίλ αποτελεσματικότητας της λιδοκαΐνης ως τοπικού αναισθητικού χαρακτηρίζεται από ταχεία έναρξη δράσης και ενδιάμεση διάρκεια αποτελεσματικότητας. Ως εκ τούτου, η λιδοκαΐνη είναι κατάλληλη για διήθηση, μπλοκ και επιφανειακή αναισθησία. Οι ουσίες με μεγαλύτερη διάρκεια δράσης, όπως η βουπιβακαΐνη, δίδουν μερικές φορές προτίμηση για υποδόρια και επισκληρίδια αναισθησία. η λιδοκαΐνη, όμως, έχει το πλεονέκτημα μιας ταχείας έναρξης δράσης. Οι αγγειοσυσσωματικές αρτηρίες επινεφρίνης μειώνουν την αιμορραγία και επίσης καθυστερούν την απορρόφηση της λιδοκαΐνης, σχεδόν διπλασιάζοντας τη διάρκεια της αναισθησίας. Για την επιφανειακή αναισθησία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες διαθέσιμες συνθέσεις π.χ. για ενδοσκοπήσεις, πριν από διασωλήνωση κ.λπ. Το ρυθμιστικό διάλυμα του ρΗ της λιδοκαΐνης κάνει το τοπικό πάγωμα λιγότερο οδυνηρό. Οι σταγόνες λιδοκαΐνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μάτια για σύντομες οφθαλμικές διαδικασίες.


Η τοπική λιδοκαΐνη έχει αποδειχθεί σε μερικούς ασθενείς για την ανακούφιση του πόνου της μετεγχειρητικής νευραλγίας (μια επιπλοκή του έρπητα ζωστήρα), αν και δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία μελέτης για να τα συστήσουν ως θεραπεία πρώτης γραμμής. Η ενδοφλέβια λιδοκαΐνη έχει επίσης χρήσεις ως προσωρινή λύση για εμβοές. Αν και δεν θεραπεύει πλήρως τη διαταραχή, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα αποτελέσματα κατά περίπου τα δύο τρίτα.


Η λιδοκαΐνη είναι επίσης το πιο σημαντικό αντιαρρυθμικό φάρμακο κατηγορίας 1b. χρησιμοποιείται για ενδοφλέβια θεραπεία για κοιλιακές αρρυθμίες (για οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, δηλητηρίαση με διγοξίνη, καρδιοανάταξη ή καρδιακό καθετηριασμό) εάν η αμιωδαρόνη δεν είναι διαθέσιμη ή αντενδείκνυται. Η λιδοκαΐνη πρέπει να χορηγείται για αυτήν την ένδειξη μετά την απινίδωση, την CPR και τους αγγειοκινητήρες. Μια συνήθης προφυλακτική χορήγηση δεν συνιστάται πλέον για οξύ καρδιακό έμφραγμα. το συνολικό όφελος αυτού του μέτρου δεν είναι πειστικό.


Η εισπνεόμενη λιδοκαΐνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιβηχικό (κατασταλτικό του βήχα) που δρα περιφερειακά για να μειώσει το αντανακλαστικό βήχα. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να εφαρμοστεί ως μέτρο ασφάλειας και άνεσης για τους ασθενείς που πρέπει να διασωληνωθούν, καθώς μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης βήχα και τυχόν τραχειακής βλάβης που μπορεί να προκαλέσει όταν βγαίνει από την αναισθησία.


Η λιδοκαΐνη, μαζί με την αιθανόλη, την αμμωνία και το οξικό οξύ, έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική στη θεραπεία των τσιμπήματα μέδουσας, τόσο εξοντώνοντας την πληγείσα περιοχή όσο και αποτρέποντας την περαιτέρω εκκένωση νηματοκυττάρων.


Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά:


Το προφίλ αποτελεσματικότητας της λιδοκαΐνης ως τοπικού αναισθητικού χαρακτηρίζεται από ταχεία έναρξη δράσης και ενδιάμεση διάρκεια αποτελεσματικότητας. Ως εκ τούτου, η λιδοκαΐνη είναι κατάλληλη για διήθηση, μπλοκ και επιφανειακή αναισθησία. Οι ουσίες με μεγαλύτερη διάρκεια δράσης, όπως η βουπιβακαΐνη, δίδουν μερικές φορές προτίμηση για υποδόρια και επισκληρίδια αναισθησία. η λιδοκαΐνη, όμως, έχει το πλεονέκτημα μιας ταχείας έναρξης δράσης.


Επινεφρίνη (αδρεναλίνη) αγγειοσυστολές αρτηρίες, μειώνοντας την αιμορραγία και επίσης καθυστερεί την απορρόφηση της λιδοκαΐνης, σχεδόν διπλασιάζοντας τη διάρκεια της αναισθησίας. Για επιφανειακή αναισθησία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες διαθέσιμες συνταγοποιήσεις, π.χ. για ενδοσκοπήσεις, πριν από διασωλήνωση, κ.λπ. Το ρυθμιστικό διάλυμα του ρΗ της λιδοκαΐνης καθιστά το τοπικό πάγωμα λιγότερο οδυνηρό. Οι σταγόνες λιδοκαΐνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μάτια για σύντομες οφθαλμικές διαδικασίες.


Η σχετική έλλειψη ευαισθησίας στη λιδοκαΐνη είναι γενετική. Στην υποκαλιαιμική αισθητική υπερδιέγερση, έχει αναφερθεί σχετική έλλειψη ευαισθησίας στη λιδοκαΐνη σε άτομα που έχουν επίσης διαταραχή υπερκινητικότητας έλλειψης προσοχής.Στη οδοντική αναισθησία, μπορεί να προκύψει σχετική έλλειψη ευαισθησίας στη λιδοκαΐνη για ανατομικούς λόγους λόγω μη αναμενόμενων θέσεων των νεύρων. Μερικοί άνθρωποι με σύνδρομο Ehlers-Danlos δεν είναι ευαίσθητοι στην λιδοκαΐνη.


Η λιδοκαΐνη, μαζί με την αιθανόλη, την αμμωνία και το οξικό οξύ, έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική στη θεραπεία των τσιμπήματα μέδουσας, τόσο εξοντώνοντας την πληγείσα περιοχή όσο και αποτρέποντας την περαιτέρω εκκένωση νηματοκυττάρων.

Lidocaine-powder

Το πλεονέκτημά μας:


1, στέλνουμε μόνο τα Στεροειδή, Πεπτίδια, Έρευνα Χημικά και Φαρμακευτικά προϊόντα που είναι πολύ δημοφιλή σε πολλές χώρες όπως το Καζακστάν, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Παραγουάη, την Ουρουγουάη, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Πορτογαλία, Γαλλία, Κάτω Χώρες, Βέλγιο, Περού, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, Τσεχία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Τυνησία, Μεξικό, Ελλάδα, Πουέρτο Ρίκο, Σερβία, Φινλανδία, Ιταλία, Εσθονία, Ταϊλάνδη, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία


2, Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες λόγω των εκπτώσεων που δίνουμε σε όλους τους αγοραστές μας. Δίνουμε πολύ καλές εκπτώσεις που κάνουν τις τιμές μας εκκρεμείς στην αγορά.


3, γνήσια και 100% εγγύηση για όλες τις παραγγελίες που τοποθετείτε. Έχουμε το καλύτερο που θα βρείτε σε απευθείας σύνδεση. Διαθέτουμε επαρκή αποθέματα και μπορούμε να κανονίσουμε την παράδοση εντός 24 ωρών κατά τη λήψη της πληρωμής. Ο αριθμός παρακολούθησης θα ενημερώνεται γρήγορα μετά την αποστολή.


4, Έχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και την άριστη δυνατότητα αποστολής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε μια πλήρη λίστα των προϊόντων και του τιμοκαταλόγου μας.


5, Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε ορμονικό διάλυμα και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε διάλυμα ορμονών στην περιοχή. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Τοπική Αναισθησία

Βενζοκαΐνη Prilocaine Υδροχλωρική προπιτοκαΐνη
Bupivacaine Τετρακαΐνη Υδροχλωρική προπαρακαΐνη
Λιδοκαΐνη Υδροχλωρική τετρακαϊνη Υδροχλωρική βουπιβακαϊνη
Υδροχλωρική λινοκαΐνη Υδροχλωρική πραμοξίνη Υδροχλωρική διβουκαϊνη
Προκαΐνη Υδροχλωρική άρθα Υδροχλωρική ροπιβακαϊνη
Υδροχλωρική προκαΐνη Υδροχλωρική βενζοκαϊνη Levobupivacaine Hcl



Hot Tags: ακατέργαστης σκόνης λιδοκαΐνης cas137-58-6, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like