Πούδρα λιδοκαΐνης

Η λιδοκαΐνη, επίσης γνωστή ως ξυλοκαΐνη και λιγνοκαϊνη, είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για την απαλότητα του ιστού σε μια συγκεκριμένη περιοχή και για τη θεραπεία της κοιλιακής ταχυκαρδίας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για νευρικά μπλοκ.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λευκή τοπική αναισθητική σκόνη υψηλής καθαρότητας Lidocaine  


Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία που απευθύνεται σε πρώτες ύλες φαρμακείο, όπως η αντι-κατάθλιψη φάρμακο πρώτης ύλης, αντι-ακμής φάρμακο πρώτων υλών, αντιβιοτικών πρώτων υλών, Nootropics φάρμακα πρώτων υλών, το τοπικό αναισθητικό πράκτορες κ.λπ.Δεν κατ 'ελάχιστο, μπορείτε να είστε ο πελάτης μας, θέλει μόνο 1 γραμμάριο για δοκιμή. Επίσης, μπορεί να δοθεί μεγάλη έκπτωση για τις μαζικές παραγγελίες. Καλώς ήλθατε, επιθυμούμε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μακρά συνεργασία.

whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


Lidocaine Σύντομες λεπτομέρειες


Η λιδοκαΐνη, ως τοπικό αναισθητικό, χαρακτηρίζεται από ταχεία έναρξη δράσης και ενδιάμεση διάρκεια

της αποτελεσματικότητας. Ως εκ τούτου, η λιδοκαΐνη είναι κατάλληλη για διήθηση, μπλοκ και επιφανειακή αναισθησία.


όνομα προϊόντος Λιδοκαΐνη
Ψευδώνυμο Antrolin; Cuivasil; Dalcaine; ELA-Max. Εστρακαΐνη. Isicaine; Jetocaine;
CAS 137-58-6
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C14H22N2O
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 234.34
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ≥99%
EINECS 205-302-8
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση τοπικό αναισθητικό
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά

Περιγραφη λιδοκαϊνης


Η λιδοκαΐνη ως τοπικό αναισθητικό χαρακτηρίζεται από ταχεία εμφάνιση και μεσαία διάρκεια. Έτσι, η λιδοκαΐνη είναι κατάλληλη για οσμωτική, αποφρακτική και τοπική αναισθησία. Οι ουσίες με μακροχρόνια δράση όπως η βουπιβακαΐνη δίδουν μερικές φορές προτεραιότητα στην υποδαρική και επισκληρίδιο αναισθησία. Από την άλλη πλευρά, η λιδοκαΐνη έχει το πλεονέκτημα της ταχείας έναρξης.


Εφαρμογή λιδοκαΐνης


Η λιδοκαΐνη που αναμιγνύεται με μια μικρή ποσότητα επινεφρίνης είναι διαθέσιμη για να επιτρέψει μεγαλύτερες δόσεις να χρησιμοποιηθούν ως μούδιασμα και να την κάνουν να διαρκεί περισσότερο. Όταν χρησιμοποιείται ως ενέσιμη, συνήθως αρχίζει να εργάζεται μέσα σε τέσσερα λεπτά και διαρκεί για μισή ώρα έως τρεις ώρες. Η λιδοκαΐνη μπορεί επίσης να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα για μούδιασμα.


Η λιδοκαΐνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία κοιλιακών αρρυθμιών που προκαλούνται από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, κοιλιακή ταχυκαρδία, δηλητηρίαση με δακτυλίτιδα, καρδιακή χειρουργική επέμβαση και καρδιακό καθετηριασμό, συμπεριλαμβανομένων κοιλιακών πρόωρων κτύπων, κοιλιακής ταχυκαρδίας και κοιλιακής μαρμαρυγής. Η λιδοκαΐνη χρησιμοποιείται επίσης για την κατάσταση της επιληψίας, άλλα αντιεπιληπτικά φάρμακα είναι αναποτελεσματικά, και τοπική αναισθησία ή νωτιαία αναισθησία. Αλλά είναι συνήθως αναποτελεσματική για τις υπερκοιλιακές αρρυθμίες.


η λιδοκαΐνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιβηχικό (κατασταλτικό του βήχα) που δρα περιφερειακά για τη μείωση του αντανακλαστικού βήχα. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να εφαρμοστεί ως μέτρο ασφάλειας και άνεσης για τους ασθενείς που πρέπει να διασωληνωθούν, καθώς μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης βήχα και τυχόν τραχειακής βλάβης που μπορεί να προκαλέσει όταν βγαίνει από την αναισθησία.


lidocaine powder


FA Q


Δεν είμαι από τις ΗΠΑ, μπορώ να παραγγείλω;
- Ναι μπορείς. Στέλνουμε καθημερινά σε όλο τον κόσμο.


Είναι αυτό το site νόμιμο, πραγματικό;
- αν δεν πιστεύετε ότι τοποθετήσαμε πρώτα μια μικρή παραγγελία, ώστε να μπορείτε να μας ελέγξετε και να στοιχηματίσετε ότι θα παραγγείλετε ξανά! ?) Επίσης μπορείτε να ελέγξετε τις κριτικές μας, είναι πάνω από 950 και αυξάνεται!


Τα προϊόντα σας είναι πραγματικά;
- Ναι, είμαστε οι κατασκευαστές.


Προσφέρετε οποιεσδήποτε εκπτώσεις τιμών;
- όταν είναι πάνω από 1.000 $ δολάρια ΗΠΑ, μπορούμε να προσφέρουμε μια έκπτωση τιμής. Επικοινωνήστε μαζί μας!


Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;
- Ναι, μπορούμε να σας παράσχουμε τον αριθμό παρακολούθησης και μετά από 5 ημέρες από την αποστολή του μπορείτε να τον παρακολουθήσετε εύκολα.


Πώς μπορώ να σε εμπιστευθώ ? Είστε νόμιμος; Κριτικές;
- οι περισσότεροι από τους πελάτες μας μας έλεγαν πρώτα με μικρή παραγγελία, έτσι λειτουργεί. Δεν πωλούμε καραμέλες, πουλάμε πραγματικά εργαλεία και αυτό δεν είναι εύκολο.


Πώς στέλνετε παραγγελίες, πώς συσκευάζεται;
- Η διακριτική ευχέρεια είναι στο υψηλότερο επίπεδο, κανείς δεν θα ξέρει ΕΓΩ ό, τι διέταξε. Διαγράφουμε όλες τις πληροφορίες, παρακολουθούμε τις πληρωμές για να σας κρατήσουμε (πελάτη) SAFE.


- Πως? Η μέθοδος μας είναι η μέθοδος μας, δεν μοιράζουμε καμία πληροφορία, αφού λάβετε προϊόν θα μάθετε πώς (προτιμούμε κλασική ανάρτηση λόγω επιτυχίας, ασφάλειας)


Γιατί οι τιμές είναι τόσο χαμηλές;
- Τα εργαλεία μας δεν είναι από το 5ο χέρι. Έχουμε κοκκίδες απευθείας από πηγές (εργαστήρια) που τις έκαναν έτσι μπορούμε να προσφέρουμε τις κατάλληλες τιμές για παράνομες, πραγματικές ουσίες.


Θέλω να παραγγείλω χύμα, είναι δυνατόν, ασφαλές;
- Ναι είναι. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Από πού μεταφέρετε;
- Χονγκ Κονγκ, Σενζέν, Σαγκάη


Πότε θα παραδοθεί η παραγγελία μου;
Στέλνουμε μία φορά την εβδομάδα από ασφαλείς λόγους. Σας παρακαλώ σεβαστείτε. Το ποσοστό επιτυχίας της παράδοσης είναι κοντά στο 99%, ώστε να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε.


Πότε μπορώ να ζητήσω έναν κώδικα κομματιού;
- Αφού η κατάσταση της παραγγελίας σας λέει "αποσταλεί", μπορείτε να ζητήσετε έναν κωδικό κομματιού, αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και θα απαντήσουμε ξανά.


Πόσο καιρό χρειάζεται για τις ΗΠΑ;
- συνήθως 7-15 ημέρες, αν η καθυστέρηση είναι αργή και αυτό συμβαίνει μερικές φορές, έως και 30 ημέρες.


Χρόνος παράδοσης στην Ευρώπη;
- Συνήθως 3-5 εργάσιμες ημέρες. Λίγες χώρες 5-10 ημέρες


Στέλνετε τον Καναδά και την Αυστραλία;
Ναι, το κάνουμε. Το ποσοστό επιτυχίας παράδοσης είναι 999%.


Προσφέρετε υπηρεσίες dropshipping;

Ναι, το κάνουμε. Στείλτε μας e-mail για περαιτέρω πληροφορίες.


Τι συμβαίνει εάν η παραγγελία μου δεν θα έρθει;

- αν συμβεί κάποιο λάθος στην πλευρά των ταχυδρομικών υπηρεσιών λόγω κακής ή μη πλήρους διεύθυνσης, δεν το κάνουμε. Όταν σταματήσει η παραγγελία, ακόμα και αν δεν συμβεί, θα σας δώσω χρήματα πίσω ή θα παραμερίσω την παραγγελία σας με χαμόγελο στο πρόσωπό μου.


Ο Omg, δεν ανταποκρίνεται! Τι κάνω τώρα?
- διατηρήστε την ηρεμία, ανοίξτε το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας ή περιμένετε γιατί εργάζομαι στη ζώνη ώρας του Πεκίνου και τρώω, κοιμάμαι επίσης. Συνήθως, απαντώ σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου max. σε 24 ώρες, στις περισσότερες περιπτώσεις σε 12 ώρες.


Παίρνω τυχόν εκπτώσεις τιμών όταν είμαι καλός πελάτης;
- Σίγουρα, στέλνουμε κωδικούς κουπονιών σε τακτική βάση, καθώς εκτιμούμε κάθε πελάτη που έχει σχέση με μας. Αν μας συστήσετε στους φίλους σας μέσω του προγράμματος παραπομπής μας, θα πάρετε και έκπτωση τιμής.


lidocaine raw

Hot Tags: lidocaine σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like