Lidocaine CAS.137-58-6

Η λιδοκαΐνη, επίσης γνωστή ως λιγνοκαϊνη, είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τον περιορισμό του ιστού σε μια συγκεκριμένη περιοχή (τοπικό αναισθητικό). Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία της κοιλιακής ταχυκαρδίας και για την εκτέλεση νευρικών μπλοκαρίσματος. Η λιδοκαΐνη που αναμιγνύεται με μια μικρή ποσότητα αδρεναλίνης (επινεφρίνη) είναι διαθέσιμη για να επιτρέπονται μεγαλύτερες δόσεις για μούδιασμα, για μείωση της αιμορραγίας και για να διαρκέσει περισσότερο το ερεθιστικό αποτέλεσμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τοπικοί αναισθητικοί παράγοντες λιδοκαΐνη CAS: 137-58-6

Lidocaine σκόνη (cas: 137-58-6) για τον πόνο killer.manufacturer προμήθεια τοπικών αναισθητικών φαρμάκων με την καλύτερη τιμή Καλώς ήλθατε στο Contact Mitchell Για περισσότερες λεπτομέρειες Άμεσα: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com


Αγγλικό όνομα: Lidocaine
CAS: 137-58-6
Αριθμός EINECS: 205-302-8
Μοριακός τύπος: C14H23N2O
Μοριακό Βάρος: 235.3447

Σημείο τήξης: 66-69 ℃
Σημείο ζέσεως: 350,8 ° C σε 760 mmHg
Σημείο ανάφλεξης: 166 ° C
Υδατοδιαλυτό: πρακτικά αδιάλυτο
Πίεση ατμών: 4.28E-05mmHg στους 25 ° C

Δοκιμασία: 99%

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη


Περιγραφή:

Η λιδοκαΐνη, επίσης γνωστή ως λιγνοκαϊνη, είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τον περιορισμό του ιστού σε μια συγκεκριμένη περιοχή (τοπικό αναισθητικό). Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία της κοιλιακής ταχυκαρδίας και για την εκτέλεση νευρικών μπλοκαρίσματος. Η λιδοκαΐνη που αναμιγνύεται με μια μικρή ποσότητα αδρεναλίνης (επινεφρίνη) είναι διαθέσιμη να επιτρέψει μεγαλύτερες δόσεις για μούδιασμα, να μειώσει την αιμορραγία και να κάνει το μούδιασμα να διαρκέσει περισσότερο. Όταν χρησιμοποιείται ως ενέσιμο, συνήθως αρχίζει να εργάζεται μέσα σε τέσσερα λεπτά και διαρκεί για μισή ώρα έως τρεις ώρες. Τα μίγματα λιδοκαΐνης μπορούν επίσης να εφαρμοστούν απευθείας στο δέρμα ή τις βλεννογόνες μεμβράνες για να εξομαλύνουν την περιοχή.


procaine   powder


Εφαρμογές :

Το προφίλ αποτελεσματικότητας της λιδοκαΐνης ως τοπικού αναισθητικού χαρακτηρίζεται από ταχεία έναρξη δράσης και ενδιάμεση διάρκεια αποτελεσματικότητας. Ως εκ τούτου, η λιδοκαΐνη είναι κατάλληλη για διήθηση, μπλοκ και επιφανειακή αναισθησία. Οι μακράς διάρκειας ουσίες όπως η βουπιβακαΐνη δίδουν μερικές φορές προτίμηση για υποδόρια και επισκληρίδια αναισθησία. η λιδοκαΐνη, όμως, έχει το πλεονέκτημα μιας ταχείας έναρξης δράσης.


Οι αγγειοσυσσωματικές αρτηρίες επινεφρίνης μειώνουν την αιμορραγία και επίσης καθυστερούν την απορρόφηση της λιδοκαΐνης, σχεδόν διπλασιάζοντας τη διάρκεια της αναισθησίας. Για επιφανειακή αναισθησία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες διαθέσιμες συνθέσεις π.χ. για ενδοσκοπήσεις, πριν από διασωλήνωση, κλπ. Το ρυθμιστικό διάλυμα του ρΗ της λιδοκαΐνης καθιστά το τοπικό πάγωμα λιγότερο οδυνηρό [2]. Οι σταγόνες λιδοκαΐνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μάτια για σύντομες οφθαλμικές διαδικασίες.


Η σχετική έλλειψη ευαισθησίας στη λιδοκαΐνη είναι γενετική. Στην υποκαλιαιμική αισθητική υπερδιέγερση, έχει αναφερθεί σχετική έλλειψη ευαισθησίας στη λιδοκαΐνη σε άτομα που έχουν επίσης διαταραχή υπερκινητικότητας έλλειψης προσοχής.Στην οδοντική αναισθησία, μπορεί να προκύψει σχετική έλλειψη ευαισθησίας στη λιδοκαΐνη για ανατομικούς λόγους λόγω μη αναμενόμενων θέσεων των νεύρων. Μερικοί άνθρωποι με σύνδρομο Ehlers-Danlos δεν είναι ευαίσθητοι στην λιδοκαΐνη.


Η λιδοκαΐνη, μαζί με την αιθανόλη, την αμμωνία και το οξικό οξύ, έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση των τσιμπήδων των μέδουσων, τόσο εξοντώνοντας την πληγείσα περιοχή όσο και αποτρέποντας την περαιτέρω εκκένωση νηματοκυττάρων


Χρησιμοποιεί

Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται στο δέρμα για να σταματήσει ο κνησμός και ο πόνος από ορισμένες δερματικές καταστάσεις (π.χ. γρατζουνιές, μικρά εγκαύματα, έκζεμα, τσιμπήματα εντόμων) και να θεραπεύσει ελάσσονα ενοχλήσεις και κνησμό που προκαλούνται από αιμορροΐδες και ορισμένα άλλα προβλήματα της περιοχής των γεννητικών οργάνων π.χ., ρινικές σχισμές, φαγούρα γύρω από τον κόλπο / ορθού). Ορισμένες μορφές αυτού του φαρμάκου χρησιμοποιούνται επίσης για τη μείωση της δυσφορίας ή του πόνου κατά τη διάρκεια ορισμένων ιατρικών διαδικασιών / εξετάσεων (π.χ. σιγμοειδοσκόπηση, κυτοσκόπηση). Η λιδοκαΐνη είναι ένα τοπικό αναισθητικό που λειτουργεί προκαλώντας προσωρινή μούδιασμα / απώλεια αίσθησης στο δέρμα και τους βλεννογόνους.


Στοιχεία δοσολογίας

Χρησιμοποιήστε παρασκευάσματα χωρίς συντηρητικά για νωτιαία ή επισκληρίδιο αναισθησία

Μπορεί να ρυθμιστεί με ρυθμιστικό διάλυμα 9: 1 με όξινο ανθρακικό νάτριο, για να μειωθεί ο πόνος κατά την ένεση (π.χ. αφαιρέστε 2 mL 1% λιδοκαΐνης από φιαλίδιο 20 mL και προσθέστε 2 mL διαλύματος διττανθρακικού νατρίου στο φιαλίδιο)

Μέγιστη δόση: 4,5 mg / kg, έως 300 mg λιδοκαΐνης χωρίς επινεφρίνη. ή 7 mg / kg, έως 500 mg λιδοκαΐνης με επινεφρίνη


Η δέσμευσή μας:

1. Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.


2. Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.


3. Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας


4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία

Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.


5. Βιωματική ψώνια

Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε το διάλυμα ορμονών και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε. διάλυμα ορμονών στο χώρο. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.


Αντιανετική Ανώδυνη Αναισθησία

Ονομα

CAS

Υδροχλωρική τετρακαϊνη

50-41-9

Προκαΐνη

59-46-1

Τετρακαΐνη

94-24-6

Υδροχλωρική πραμοξίνη

637-58-1

Procaine HCl

1951-5-8

Λιδοκαΐνη

137-58-6

Υδροχλωρική διβουκαϊνη

1961-12-1

prilocaine

721-50-6

Υδροχλωρική προπιτοκαΐνη

1786-81-8

Υδροχλωρική προπαρακαΐνη

5875-6-9

Υδροχλωρική λινοκαΐνη

6108-05-0

Υδροχλωρική άρθα

23964-57-0

Υδροχλωρική λεβοβουπιβακαϊνη

27262-48-2

Υδροχλωρική ροπιβακαϊνη

132112-35-7

Bupivacaine

2180-92-9

Υδροχλωρική βουπιβακαϊνη

14252-80-3

Hot Tags: lidocaine cas.137-58-6, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like