Διμεθοκαϊνη CAS.94-15-5

Διμεθοκαϊνη CAS.94-15-5

Η διμεθοκαϊνη προέρχεται από την κοκαΐνη, δεν αποτελεί μέρος του οργανικού μείγματος αλκαλοειδών που προέρχεται από ένα φυτό κόκας. Η διμεθοκαΐνη είναι πολύ δημοφιλής χημική ουσία έρευνας, που χρησιμοποιείται κυρίως ως τοπικό αναισθητικό, αλλά και οι διεγερτικές ιδιότητες εμφανίστηκαν αμέσως.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Διμεθοκαϊνη Αριθμός CAS: 94-15-5

Σκόνη κονιοποιημένης σκόνης λαμοκαΐνης

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Διμεθοκαϊνη, DMC, λαροκαΐνη,


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Η διμεθοκαϊνη προέρχεται από την κοκαΐνη, δεν αποτελεί μέρος του οργανικού μείγματος αλκαλοειδών που προέρχεται από ένα φυτό κόκας. Η διμεθοκαΐνη είναι πολύ δημοφιλής χημική ουσία έρευνας, που χρησιμοποιείται κυρίως ως τοπικό αναισθητικό, αλλά και οι διεγερτικές ιδιότητες εμφανίστηκαν αμέσως. Πρώτα απ 'όλα εξηγήθηκε ότι η διμεθοκαΐνη έχει μόνο 10% της ισχύος εξαιτίας της κοκαΐνης, ωστόσο οι κριτικές των πελατών απέδειξαν ότι δεν είναι σωστές, τα αποτελέσματα είναι ισχυρότερα από τα αναμενόμενα. Τα αποτελέσματα δρουν όπως αυτά από την κοκαΐνη, την άνοδο της συναισθηματικής κατάστασης, την ευφορία και ακόμη και τη διέγερση, τα αποτελέσματα δεν εμφανίζονται σε μια βιασύνη όπως η κοκαΐνη, από την άλλη μεριά διαρκούν περισσότερο.

2. Προδιαγραφές:

Όνομα: Dimethocaine

Αριθμός CAS: 94-15-5

Καθαρότητα:> 99%

Τύπος: C16H26N2O2

Μοριακό Βάρος: 278,44

Εφαρμογή: Για τη χημική έρευνα

Εμφάνιση: λευκή κρυσταλλική σκόνη

Συνώνυμα: 1-προπανόλη, 3- (διαιθυλαμινο) -2,2-διμεθυλο-, 4-αμινοβενζοϊκός εστέρας (9Cl), 1- (6Cl, 7Cl) · 1-προπανόλη, 3- (διαιθυλαμινο) -2,2-διμεθυλ-, ρ-αμινοβενζοϊκός εστέρας (8Cl) · διμεθοκαϊνη · λαροκαΐνη · NSC 68927 · Λαροκαΐνη

Πυκνότητα: 1,035 g / cm3

Σημείο τήξης:

Σημείο ζέσης: 403,5 ° C στα 760 mmHg

Σημείο ανάφλεξης: 197,8 ° C

Αποθήκευση: αποθήκευση σε ξηρό, αεριζόμενο χώρο

Συσκευασία: 1kg / φύλλο τσάντα ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Μεταφορές: FEDEX, dhl, ups, EMS

3. Εφαρμογές:

Περιγραφή και εφαρμογή:
Η διμεθοκαϊνη είναι ένα διεγερτικό τοπικό αναισθητικό.
Προέρχεται από το μίγμα οργανικών αλκαλοειδών από τα φυτά κόκας. Το Larroca είναι ένα πολύ δημοφιλές ερευνητικό χημικό προϊόν, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως ως τοπικό αναισθητικό, και η ποιότητα των διεγερτικών φαίνεται να είναι άμεσα εμφανής. Πρώτα απ 'όλα, εξηγεί στην πραγματικότητα ότι η la roca έχει μόνο 10% αποτελεσματικότητα, αλλά οι κριτικές των πελατών αποδεικνύουν ότι αυτό είναι λανθασμένο και ότι το αποτέλεσμα είναι ισχυρότερο από το αναμενόμενο. Το αποτέλεσμα είναι σαν μια ώθηση από μια συναισθηματική κατάσταση, μια ευφορία ή ακόμα και ένα ερέθισμα, και το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο οξύ όσο το άλλο.


Δοσολογία για αναφορά:
Η λαροκαΐνη, η οποία χρησιμοποιείται για αναψυχή, συνήθως χρησιμοποιείται για παράδειγμα για να φυσάει, και η ενδοφλέβια έγχυση είναι εύκολη. Δεν συνιστάται πάντοτε να παίρνετε μια ασυνήθιστα υψηλή δόση la roca για να πάρετε μια παρόμοια ώθηση, η οποία μπορεί να είναι υπερβολική και μπορεί να θεωρηθεί σημαντικό πρόβλημα στο καρδιαγγειακό σας σύστημα. Η δοσολογία κυμαίνεται από 100 έως 200 χιλιοστόγραμμα, αλλά οι αρχάριοι πρέπει να ξεκινούν σε χαμηλότερο επίπεδο και να προτείνουν 50 χιλιοστόγραμμα.
Εάν χρησιμοποιείται ενδοφλέβια ένεση, η δοσολογία μπορεί να είναι πολύ χαμηλότερη από τη δοσολογία του φαρμάκου, ενώ ο αγοραστής μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι και 100 mg για να επιτύχει μεγαλύτερο αποτέλεσμα.


Διμεθοκαϊνη / Λαροκαΐνη Προαιρετικές Δοσολογίες:

Η λαροκαΐνη που απαιτείται για την αναψυχή χρησιμοποιείται συνήθως για παράδειγμα, ανεμπόδιστη, είναι πραγματικά εύκολο να την πάρετε ενδοφλέβια. Δεν συνιστάται απαραιτήτως η λήψη των ασυνήθιστα υψηλών ποσοτήτων δόσης της διμεθοκαΐνης για να ληφθεί μια κοκαΐνη όπως η βιασύνη, ότι η ποσότητα μπορεί να είναι υπερβολική μπορεί να θεωρηθεί κύριο πρόβλημα για το καρδιαγγειακό σας σύστημα. Ανεφευγμένο φυσιολογικό, η ποσότητα της διμεθοκαίνης κυμαίνεται από 100 έως τα 200 mg, αλλά οι νεοσσοί πρέπει να ξεκινούν με μικρότερα επίπεδα, που υποδηλώνουν ότι είναι πενήντα χιλιοστόγραμμα.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται ενδοφλέβια, από τη δόση φαρμάκων θα μπορούσε να είναι πολύ χαμηλότερη, ωστόσο οι αγοραστές χρησιμοποιούν ακόμη μέχρι και εκατό χιλιοστόγραμμα για να επιτύχουν μεγαλύτερα αποτελέσματα.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Διμεθοκαϊνη


5, Προδιαγραφές προϊόντων

COA:

Περιεχόμενα

Πρότυπο

Αποτελέσματα ανάλυσης

Εμφάνιση

Λευκή ή κιτρινωπή σκόνη

Είδος λευκής σκόνης

Ταυτοποίηση

Συμμορφωθείτε με το πρότυπο

Συμμορφώνομαι

Οπτική περιστροφή

-0.05 ~ + 0.05 °

0,00 °

Εμφάνιση της λύσης

Συμμορφωθείτε με το πρότυπο

Συμμορφώνεται

Θειική τέφρα

<>

0,05%

2-προπανόλη

<>

Συμμορφώνομαι

Βαριά μέταλλα

<>

Συμμορφώνομαι

Ατομική ακαθαρσία

<>

0,09%

<0.1 μετρούμενος="" αριθμός="">

<>

Συμμορφώνομαι

Χημική δοκιμή

98,5 ~ 100,5%

99,64%


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

Δημιουργήστε μια παραγγελία: Παρακαλούμε διαγράψτε την ποσότητα

Μίνι παραγγελία: 10g / 50ml

Απόσπασμα: Οι τιμές επιβεβαιώνουν

Τρόποι πληρωμής: Τραπεζική μεταφορά, Western Union, Money Gram και Bitcoin

Τρόποι παράδοσης: Όλες οι Express Modes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, TOll; κλπ.)

Διεύθυνση αποστολής: Παρέχετε τις πληροφορίες διεύθυνσης έγκυρης και σωστής διεύθυνσης προορισμού (ει δυνατόν με τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου).

Συσκευασία: Επιλέξτε τους καλύτερους τρόπους σύμφωνα με την ποσότητα και την ασφάλεια (Super διακριτική, επαγγελματική και έμπειρη)

Χρόνος παράδοσης: Εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Εικόνες πακέτων: Προσφέρονται φωτογραφίες του αγροτεμαχίου για να διαχωρίσουν τα στοιχεία

Αριθμός παρακολούθησης: Προσφέρεται μόλις απελευθερωθεί

Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες (από πόρτα σε πόρτα)

Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση: 24/7 Online για τυχόν προβλήματα

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

1819, Block 1, Baoli Dongrui Plaza, πόλη Lecong, συνοικία Shunde, πόλη Foshan, επαρχία Γκουανγκντόνγκ


7.FAQ
1.Πώς αφορά το ποσοστό επιτυχίας παράδοσης δεμάτων;
Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Επί του παρόντος, το ποσοστό εκτελωνισμού που αποστέλλουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσο για τον Καναδά, τη Βραζιλία με πολύ υψηλό ύψος πόρπης, έχουμε και έναν νέο τρόπο να περάσουμε από το τελωνείο. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

2.Τι είναι το ελάχιστο και το μέγιστο ποσό της στεροειδούς σκόνης που μπορώ να παραγγείλω ταυτόχρονα;
Κανονικά, η ελάχιστη ποσότητα μας είναι 10g, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τη συγκεκριμένη παραγγελία.
Προτείνουμε το καθαρό βάρος κάθε συσκευασίας να είναι μικρότερο από 3,5 κιλά. Εάν όμως η ποσότητα της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη από 3,5 κιλά, θα χωρίσουμε τα προϊόντα σε διάφορα πακέτα και στη συνέχεια θα τα στείλουμε ξεχωριστά.

3.Παράτε το Σαββατοκύριακο;
Χρησιμοποιούμε τα EMS, TNT, FEDEX, DHL τέσσερα είδη ταχυμεταφορών. Το EMS δεν συλλέγει δέματα το σαββατοκύριακο. Τα πακέτα μπορούν να αποσταλούν κανονικά πριν από τις 12:00 π.μ. στο Πεκίνο, αν επιλέξετε να μεταφερθούν από την TNT ή την FedEx.

Hot Tags: dimethocaine cas.94-15-5, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like