Bupivacaine Raw Powder

Η βουπιβακαϊνη σχετίζεται χημικά και φαρμακολογικά με τα τοπικά αναισθητικά αμινοακυλίου. Είναι ομόλογο της μεπιβακαΐνης και σχετίζεται χημικά με την λιδοκαΐνη.

Λεπτομέρειες προϊόντος


99% Καθαρότητα Τοπικό αναισθητικό Bupivacaine CAS 2180-92-9

Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν τις πρώτες σκόνες στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, σκόνη και πεπτίδια, όλα τα μέσα για τη διαδικασία στεροειδών.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας για τη συσκευασία με τα καλύτερα διακριτικά και πακέτα μυστικότητας. Και επαρκές απόθεμα για να εξασφαλίσετε ότι το δέμα μπορεί να παραδοθεί στο χέρι σας γρήγορα και με ασφάλεια. Whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.comBupivacaine Σύντομες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος Bupivacaine
Ψευδώνυμο Marcaine; Bloqueina; Carbostesin
CAS 2180-92-9
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C18H28N2O
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 288,43
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
EINECS 218-553-3
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση Κρατήστε σε εξαεριζόμενο, ξηρό και δροσερό μέρος
Αποθήκευση Σφραγισμένο, ελαφρύ και οξυγόνο
Μέθοδοι συσκευασίας τσάντα αλουμινίου ή τύμπανο ή ως μυαλό σας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Περιγραφή Bupivacaine


Η βουπιβακαϊνη, που διατίθεται στο εμπόριο με το εμπορικό σήμα Marcaine μεταξύ άλλων, είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για να μειώνει την αίσθηση σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Χρησιμοποιείται με την έγχυση της στην περιοχή, γύρω από ένα νεύρο που τροφοδοτεί την περιοχή ή στον επισκληρίδιο χώρο του σπονδυλικού σωλήνα. Διατίθεται σε συνδυασμό με μικρή ποσότητα επινεφρίνης για να διαρκέσει περισσότερο. Συνήθως αρχίζει να εργάζεται μέσα σε 15 λεπτά και διαρκεί για 2 έως 8 ώρες.


Εφαρμογή της βουπιβακαίνης


Η βουπιβακαίνη ενδείκνυται για τοπική αναισθησία συμπεριλαμβανομένης της διήθησης. Η βουπιβακαΐνη χορηγείται συχνά με επισκληρίδιο ένεση πριν από την ολική αρθροπλαστική του ισχίου, ενώ η βουπιβακαΐνη συνήθως χορηγείται με ένεση σε χειρουργική.


Η βουπιβακαίνη χρησιμοποιείται ως τοπικό (σε μία μόνο περιοχή) αναισθησία. Η βουπιβακαίνη χορηγείται ως επισκληρίδιο ένεση στην σπονδυλική στήλη για να προκαλέσει μούδιασμα κατά τη διάρκεια της εργασίας, της χειρουργικής επέμβασης ή ορισμένων ιατρικών διαδικασιών.


Πώς λειτουργεί η βουπιβακαΐνη;Το φάρμακο λειτουργεί παρεμποδίζοντας τις παρορμήσεις των νεύρων που μεταδίδουν την αίσθηση του πόνου. Αυτό περιλαμβάνει την παρεμπόδιση τόσο της δημιουργίας νευρικών παρορμήσεων όσο και της ικανότητάς τους να ταξιδεύουν σε όλο το σώμα. Το κάνει αυτό συγκεκριμένα δεσμεύοντας τα κανάλια που μεταφέρουν νάτριο στα νεύρα, σταματώντας έτσι την πρόοδό τους. Η βουπιβακαΐνη παρέχει επιπλέον παροξυσμό παρεμποδίζοντας επίσης ορισμένα κανάλια καλίου.


Εάν χορηγηθεί εσφαλμένα, η βουπιβακαϊνη μπορεί να είναι καρδιοτοξική, η οποία μπορεί να προκαλέσει βλάβη στους μύες μέσα και γύρω από την καρδιά. Το φάρμακο δεν είναι μόνο αναποτελεσματικό όταν χορηγείται ενδοφλεβίως, αλλά είναι γνωστό ότι είναι θανατηφόρο. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή το φάρμακο δεν λειτουργεί σωστά όταν απορροφάται από ολόκληρο το σύστημα αντί να χορηγείται τοπικά. Αυτοί οι κίνδυνοι είναι εξαιρετικά χαμηλοί εάν το φάρμακο εγχυθεί όπως προβλέπεται.


COA της βουπιβακαΐνης:Στοιχεία ανάλυσης


Προσδιορισμός Αποτελέσματα

Χαρακτήρας


Λευκή κρυσταλλική σκόνη Συμμορφώνεται
Ταυτοποίηση IR, UV, το υδατικό στρώμα ανταποκρίνεται στις δοκιμές για το χλωριούχο Συμμορφώνεται

ρΗ


4.5 ~ 6.0 4.7

Βαρέων μετάλλων


Δεν υπερβαίνει το 0,001% Συμμορφώνεται

Νερό


4.0% ~ 6.0% 5.5%

Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη


Δεν υπερβαίνει το 0,1% 0,07%

Όριο υπολειμμάτων διαλυτών


2% κατ 'ανώτατο όριο Συμμορφώνεται

Συνολικές προσμείξεις


<> Συμμορφώνεται

Ατομική ακαθαρσία


<> Συμμορφώνεται

Δοκιμασία (υπολογιζόμενη σε άνυδρη βάση)

98,5% ~ 101,5% 99,2%

συμπέρασμα


Αρμόδιος


Bupivacaine powder


Σχετικά με εμάς


Είμαστε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια χημική βιομηχανία. Τα προϊόντα μας είναι εγκεκριμένα και ασφαλή. Οι ενέργειές μας βασίζονται στις αξίες του ανοίγματος, του σεβασμού, της εμπιστοσύνης, της ευθύνης, της επαγγελματικής ανάπτυξης και της ικανοποίησης των πελατών. Οι αξίες αυτές αποτελούν το θεμέλιο της επιτυχίας μας. εστιάζουμε στην ανάπτυξη και τη βελτίωση των προτύπων. Ψάχνουμε ακόμα λύσεις που θα ικανοποιούν όλους τους πελάτες μας.

Είμαστε μια έμπειρη επιχείρηση της κατασκευής διαφόρων ειδών στεροειδών, samrs πεπτιδικά προϊόντα και φαρμακευτική πρώτη ύλη.

Το κέντρο ερευνών και ανάπτυξης μας προσφέρει επίσης συνθετικές υπηρεσίες συντήρησης.

Μπορούμε να παρέχουμε διαφορετικές ποσότητες χημικών συνθετικών συνήθειας σε εργαστηριακή, φυτική και βιομηχανική κλίμακα με περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια.


1.Έχουμε πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε αυτό το aera.
2.We μπορούν να παρέχουν ανταγωνιστική τιμή για κάθε πελάτη και να εγγυηθεί την ποιότητα των προϊόντων μας.
3. Δίνουμε προσοχή στις απαιτήσεις κάθε πελάτη και να οικοδομήσουμε μια καλή σχέση μαζί τους.
4.We έχουν μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις με πολλές χώρες, όπως ο Καναδάς, το Μεξικό, η Βραζιλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, τη Γερμανία, την Ινδία, τη Νότια Αφρική, τη Μάλτα, την Αίγυπτο, την Αρμενία, την Αυστραλία, τις Φιλιππίνες, το Βέλγιο, τις Κάτω Χώρες,
Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις για να με συμβουλευτείτε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ανά πάσα στιγμή.

whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com

 

Συχνές ερωτήσεις


Q1: Είστε κατασκευαστής;

Α: Ναι, κατασκευάζουμε προϊόντα χύμα στο εργοστάσιό μας και παράγουμε προϊόντα μικρής ποσότητας και σύνθεσης πελατών στο εργαστήριό μας.


Q2: Διαθέτετε απόθεμα;

Α: Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το απόθεμα, οπότε θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το απόθεμα για τα περισσότερα προϊόντα. Ωστόσο, για ορισμένα σπάνια προϊόντα, δεν θα διατηρήσουμε το απόθεμα και χρειάζεται χρόνο για να συνθέσουμε.


Ε3: Ποια πιστοποιητικά και έγγραφα προσφέρετε;

Α: Υπάρχει κάποια τεχνική τεκμηρίωση, όπως COA, HPLC κ.λπ.


Ε4: Γιατί πρέπει να σας επιλέξω;

A: Ισχυρή τεχνική υποστήριξη - προέρχεται από το εξειδικευμένο και πλήρως έμπειρο προσωπικό μας, που εργάζεται στη χημική βιομηχανία για πάνω από 10 χρόνια, κατά μέσο όρο.

Αυστηρός έλεγχος ποιότητας-έρχεται από το εκλεπτυσμένο σύστημα διαχείρισης.

Επαγγελματική και ζεστή ομάδα πωλήσεων - αφού πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς μας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο

Γρήγορη ανταπόκριση και εξαιρετική προπώληση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση - δεδομένου ότι πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν όλες τις καλύτερες υπηρεσίες


Q5: Μπορώ να πάρω την καλύτερη τιμή από εσάς;

Α: Φυσικά. Δεν κυνηγάμε υπερβολικά κέρδη και πάντα προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη προσφορά. Εάν είστε καλοί στην διαπραγμάτευση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διασκέδαση των διαπραγματεύσεων. Απλά μην το καταστήσετε πολύ σκληρό!


Ε6: Πώς πρέπει να πληρώσω;

Α: Δεχόμαστε κάθε είδους τρόπους πληρωμής. όπως η δυτική ένωση, το gram χρημάτων, το bitcoin και το TT.

 

Q7: Παρέχετε δωρεάν δείγμα;

Α: Ναι, μπορούμε να παράσχουμε δωρεάν δείγμα αν διαθέτουμε απόθεμα, απλώς πρέπει να καλύψετε το κόστος παράδοσης.


Τοπικοί αναισθησιολογικοί παράγοντες


Τετρακαΐνη CAS: 94-24-6
Τετρακαϊνη HCl CAS: 136-47-0
Βενζοκαΐνη CAS: 94-09-7
Βενζοκαϊνη HCl CAS: 23239-88-5
Υδροχλωρική βουπιβακαϊνη CAS: 14252-80-3
Υδροχλωρική διβουκαϊνη CAS: 61-12-1
Υδροχλωρική πραμοξίνη CAS: 637-58-1
Προκαΐνη CAS: 59-46-1
Procaine HCl CAS: 51-05-8
Articaine HCl CAS: 23964-58-1
Υδροχλωρική λεβοβουπιβακαϊνη CAS: 27262-48-2
Lidocaine HCl CAS: 73-78-9
Λιδοκαΐνη CAS: 137-58-6
Υδροχλωρική προπαρακαΐνη CAS: 5875-06-9
Υδροχλωρική πριλοκαΐνη CAS: 1786-81-8
Υδροχλωρική ροπιβακαϊνη CAS: 98717-15-8
Υδροχλωρική προκαϊναμίδη CAS: 614-39-1
Prilocaine CAS: 721-50-6
Υδροχλωρική διβουκαϊνη CAS: 61-12-1


140

Hot Tags: ακατέργαστη σκόνη bupivacaine, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like