Σκόνη βενζοκαΐνης

Η βενζοκαΐνη είναι ένα είδος λιποδιαλυτού επιφανειακού αναισθητικού. Σε σύγκριση με αρκετά άλλα τοπικά αναισθητικά όπως η λιδοκαΐνη, η τετρακαΐνη, η έντασή της είναι μικρή, οπότε δεν θα κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται δυσφορία λόγω της επίδρασης της αναισθησίας στον βλεννογόνο.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Τοπική αναισθητική κόνις Benzocaine UK και EU Safe ShippingΣύντομα στοιχεία βενζοκαΐνηςόνομα προϊόντος Βενζοκαΐνη
CAS 1994/9/7
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C9H11NO2
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 165.19
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ≥99%
EINECS 202-303-5
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση λιποδιαλυτό επιφανειακό αναισθητικό
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Αναφορά βενζοκαΐνης


Η βενζοκαΐνη είναι ένα τοπικό αναισθητικό που χρησιμοποιείται συνήθως ως τοπικό ανακουφιστικό του πόνου ή σε σταγόνες βήχα. Είναι η δραστική ουσία σε πολλές ανοικτές αναισθητικές αλοιφές, όπως προϊόντα για στοματικά έλκη. Συνδυάζεται επίσης με αντιπυρίνη για να σχηματίσει οισοφαγικές σταγόνες A / B για την ανακούφιση του πόνου του αυτιού και την απομάκρυνση του κερατοειδούς.


Εφαρμογή βενζοκαΐνης


Η βενζοκαΐνη είναι ένα τοπικό αναλγητικό (που σημαίνει ότι πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στην επιφάνεια του σώματος ή στο στόμα, αλλά δεν πρέπει να καταπιεί) που έχει διάφορες χρήσεις σε φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή (OTC). Ανάλογα με τη δόση και τη μορφή, το δραστικό συστατικό βενζοκαϊνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει τον λαιμό και τον πόνο στο στόμα. Να ανακουφίσει τον εξωτερικό κολπικό κνησμό και την καύση. Για να σταματήσετε πόνο και κνησμό λόγω αιμορροΐδων. Ή για την ανακούφιση ελάσσων ερεθισμών του δέρματος, πόνο και φαγούρα. Επειδή η βενζοκαΐνη διατίθεται σε διαφορετικές δόσεις και μορφές, είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά την ετικέτα των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων για να διαπιστώσετε εάν το φάρμακο προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για τα συμπτώματα που αντιμετωπίζετε.

Η βενζοκαΐνη μπορεί να είναι το μόνο ενεργό συστατικό στις στοματικές θεραπείες που ανακουφίζουν τον πονόλαιμο ή αντιμετωπίζουν πόνο στο στόμα που προκαλείται από κρύες πληγές, κακώσεις, οδοντοφυΐας και άλλα θέματα. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με άλλα δραστικά συστατικά στις στοματικές θεραπείες που όχι μόνο ανακουφίζουν από τον πόνο στο στόμα και το λαιμό, αλλά προστατεύουν επίσης τις ερεθισμένες περιοχές, παρέχουν μια καταπραϋντική επικάλυψη ή ανακουφίζουν από την ξηρότητα.


Κύριες λειτουργίες


1. Η βενζοκαΐνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απομίμηση Oso, Ozark, προκαϊνη και άλλα πρόδρομα υλικά

2. Στην ιατρική, η βενζοκαΐνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τοπικό αναισθητικό για την ανακούφιση του πόνου και της φαγούρας.

3. Αλοιφή βενζοκαϊνών χρησιμοποιείται για τη λίπανση και την ανακούφιση του πόνου κατά τη χειρουργική επέμβαση των ρινοφαρυγγικών καθετήρων.

4. Η βενζοκαΐνη μπορεί προσωρινά να ανακουφίσει τον πόνο και τον κνησμό του ερεθισμού του δέρματος, των μικρών εγκαυμάτων, του ηλιακού εγκαύματος, των πληγών και των δαγκωμάτων των εντόμων. Η οστική σύνθεση χρησιμοποιείται για την ανακούφιση της οξείας συμφορητικής συμπυκνωμένης εξωτερικής ωτίτιδας, της ωτίτιδας Κολύμβηση του πόνου και του κνησμού και του αυτιού.


Benzocaine powder


Άλλα συναφή προϊόντα


Ονομα προϊόντος Αρ. CAS
Βενζοκαΐνη 94-09-7
Βενζοκαϊνη Hcl 137-58-6
Υδροχλωρική λιδοκαΐνη 73-78-9
Προκαΐνη 59-46-1
Υδροχλωρική προκαΐνη 51-05-8
Υδροχλωρική δικυονίνη 23964-57-0
Υδροχλωρική λεβοβουπιβακαϊνη 536-43-6
Υδροχλωρική προπιτοκαΐνη 27262-48-2
Υδροχλωρική προπαρακαΐνη 1786-81-8
Μεσυλική ροπιβακαϊνη 854056-07-8
Υδροχλωρική τετρακαΐνη 136-47-0
Βάση τετρακαϊνης 94-24-6
Prilocaine 721-50-6
Prilocaine Hcl 1786-81-8
Τετρακαϊνη (δικαρίνη) 94-24-6
Τετρακαϊνη Hcl 136-47-0


Η δέσμευσή μας:

1. Διασφάλιση ποιότητας
Με 11 χρόνια εμπειρίας, προηγμένη τεχνολογία και συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες της αγοράς για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.

2. Ασφαλής μεταφορά
Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.

3. Η ποικιλία των προϊόντων
Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας

4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία: Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.


Πώς να κάνετε τις παραγγελίες σας;


Βήμα 1

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com ενημερώστε με τα στοιχεία που είστε ευνοϊκές, τις ποσότητες και τη χώρα προορισμού.

Βήμα 2
Επιβεβαιώνετε όλες τις λεπτομέρειες και μας προσφέρετε εντολή αγοράς.
Βήμα 3
Στέλνουμε την τιμή λεπτομέρειας του προϊόντος μας και προσφέρουμε την κατάλληλη μέθοδο αποστολής για αναφορά.
Βήμα 4
Επιβεβαιώνετε την παραγγελία και πληρώνετε χρήματα 100% εκ των προτέρων και μας στέλνετε τις αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας με πρόσωπο / εταιρεία, διεύθυνση, αριθμό κινητού τηλεφώνου, ταχυδρομικό κώδικα και τις ειδικές σας απαιτήσεις.
Βήμα 5
Το δέμα θα κανονιστεί εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής σας.
Οι φωτογραφίες θα προσφέρονται για να ξεχωρίζουν τα προϊόντα.
Αριθμός παρακολούθησης: Ο αριθμός παρακολούθησης είναι διαθέσιμος. Σε περίπτωση αποστολής από το HKEMS ή από άλλη υπηρεσία, ο αριθμός καταδίωξης θα παρέχεται την επόμενη μέρα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι οι πληροφορίες είναι trackable εκείνη την ημέρα. Θα κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο 2 ή 3 ημέρες αργότερα. Ο λόγος για τον οποίο το αγροτεμάχιο πρέπει να αποσταλεί στο Χονγκ Κονγκ από τον μεταφορέα και στη συνέχεια να περιμένει την πτήση.

Εγγραφείτε για το δέμα, παραδοθείτε.
Βήμα 6
Προσφέρουμε υπηρεσία μετά την πώληση αφού λάβετε το δέμα.


107

108


Hot Tags: σκόνη βενζοκαϊνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like