Σκόνη βενζοκαΐνης για την ανακούφιση του πόνου

Η βενζοκαΐνη είναι ένα εστερικό τοπικό αναισθητικό που χρησιμοποιείται συνήθως ως τοπικός ανακουφιστής πόνου ή σε σταγόνες βήχα. Είναι η δραστική ουσία σε πολλές ανοικτές αναισθητικές αλοιφές, όπως προϊόντα για στοματικά έλκη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Πρώτη σκόνη βενζοκαΐνης για τον δολοφόνο με διακριτική συσκευασία

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: βενζοκαϊνη

Βενζοκαϊνη Αριθ. CAS: 94-09-7

Βενζοκαϊνη EINECS: 202-303-5

Δοκιμασία βενζοκαΐνης: 98,0% -101,0%

Συσκευασία βενζοκαΐνης: 25kg / τύμπανο

Βενζοκαΐνη. F: C9H11NO2

Βενζοκαϊνη. W .: 165.19

Βενζοκαϊνη ρ: 88-90 ° C

Βενζοκαΐνη ρ: 172 ° C (12,7517 mmHg)

Ασφάλεια βενζοκαϊνης: 1.17

Βενζοκαίνη ρ: 172 ° C / 13 mm

Θερμοκρασία αποθήκευσης βενζοκαΐνης: 6 - 6 ° C

Αναφορά βενζοκαΐνης Πρότυπο: BP2002 / USP28

Παρουσία βενζοκαΐνης: Λευκή κρυσταλλική σκόνη


Περιγραφή προϊόντος:


Η βενζοκαΐνη χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου και του κνησμού που προκαλούνται από συνθήκες όπως ηλιακό έγκαυμα ή άλλα δευτερεύοντα εγκαύματα, τσιμπήματα εντόμων ή τσίμπημα, δηλητήριο IVY, δηλητηριώδη δρυς, δηλητηριώδες σουμάκι, μικρές περικοπές ή γρατζουνιές.

Η βενζοκαΐνη ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων που είναι γνωστά ως τοπικά τοπικά αναισθητικά. Καθαρίζει τις νευρικές απολήξεις στο δέρμα. Αυτό το φάρμακο δεν προκαλεί απώλεια αισθήσεων, όπως τα γενικά αναισθητικά, όταν χρησιμοποιείται για χειρουργική επέμβαση.

Αυτό το φάρμακο διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή. Ωστόσο, ο γιατρός σας μπορεί να έχει ειδικές οδηγίες σχετικά με τη σωστή χρήση και τη δόση για την ιατρική σας κατάσταση.


Εφαρμογή προϊόντος:


Η βενζοκαΐνη είναι ένα τοπικό αναλγητικό με πολλές διαφορετικές χρήσεις σε φάρμακα χωρίς συνταγή (OTC) (δηλαδή να χρησιμοποιείται στην επιφάνεια του σώματος ή στο στόμα αλλά δεν πρέπει να καταπιεί). Ανάλογα με τη δόση και τη μορφή, το δραστικό συστατικό βενζοκαϊνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει τον λαιμό και τον πόνο στο στόμα. ανακούφιση από τη φλεβοκομβική φαγούρα και την καύση. να αποτρέψει αιμορροΐδες που προκαλούνται από πόνο και φαγούρα? ή ανακούφιση από ήπιο ερεθισμό του δέρματος, πόνο και κνησμό. Επειδή η βενζοκαΐνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές δοσολογίες και μορφές, διαβάστε προσεκτικά την καρτέλα "Φαρμακευτικά στοιχεία" για να διαπιστώσετε εάν το φάρμακο προορίζεται για χρήση στα συμπτώματα που αντιμετωπίζετε.


Η βενζοκαΐνη μπορεί να είναι το μόνο αποτελεσματικό συστατικό της στοματικής θεραπείας, μπορεί να ανακουφίσει τον πονόλαιμο ή να λύσει πόνο που προκαλείται από πόνο, πόνο έλκος, αιμορραγία και άλλα προβλήματα. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με άλλα δραστικά συστατικά στην από του στόματος θεραπεία, όχι μόνο για την ανακούφιση του πόνου από το στόμα και το λαιμό, αλλά και για την προστασία της ερεθιστικής περιοχής, παρέχοντας μια καταπραϋντική επικάλυψη ή ανακούφιση της ξηρότητας.Χρήση προϊόντος:

Η βενζοκαΐνη χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τον πόνο και τον κνησμό που προκαλούνται από ασθένειες όπως ηλιακό έγκαυμα ή άλλα δευτερεύοντα εγκαύματα, τσιμπήματα εντόμων ή τσιμπήματα, δηλητηριώδες κισσό, δηλητηριώδη δρυς, δηλητήριο, μικρές περικοπές ή γρατζουνιές.


Η βενζοκαΐνη ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που είναι γνωστή ως τοπικά τοπικά αναισθητικά. Μειώνει τις νευρικές απολήξεις του δέρματος. Όταν χρησιμοποιείται στη χειρουργική επέμβαση, το φάρμακο δεν προκαλεί κώμα ως γενικό αναισθητικό.

Benzocaine-raw powder


Το πλεονέκτημά μας:


1, στέλνουμε μόνο τα Στεροειδή, Πεπτίδια, Έρευνα Χημικά και Φαρμακευτικά προϊόντα που είναι πολύ δημοφιλή σε πολλές χώρες όπως το Καζακστάν, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Παραγουάη, την Ουρουγουάη, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Πορτογαλία, Γαλλία, Κάτω Χώρες, Βέλγιο, Περού, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, Τσεχία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Τυνησία, Μεξικό, Ελλάδα, Πουέρτο Ρίκο, Σερβία, Φινλανδία, Ιταλία, Εσθονία, Ταϊλάνδη, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία


2, Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες λόγω των εκπτώσεων που δίνουμε σε όλους τους αγοραστές μας. Δίνουμε πολύ καλές εκπτώσεις που κάνουν τις τιμές μας εκκρεμείς στην αγορά.


3, γνήσια και 100% εγγύηση για όλες τις παραγγελίες που τοποθετείτε. Έχουμε το καλύτερο που θα βρείτε σε απευθείας σύνδεση. Διαθέτουμε επαρκή αποθέματα και μπορούμε να κανονίσουμε την παράδοση εντός 24 ωρών κατά τη λήψη της πληρωμής. Ο αριθμός παρακολούθησης θα ενημερώνεται γρήγορα μετά την αποστολή.


4, Έχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και την άριστη δυνατότητα αποστολής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε μια πλήρη λίστα των προϊόντων και του τιμοκαταλόγου μας.


5, Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε ορμονικό διάλυμα και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε διάλυμα ορμονών στην περιοχή. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.comΤοπική αναισθητική σκόνη (ενεργά φαρμακευτικά συστατικά):


Ονομα προϊόντος Αρ. CAS
Βενζοκαΐνη 94-09-7
Βενζοκαϊνη Hcl 137-58-6
Υδροχλωρική λιδοκαΐνη 73-78-9
Προκαΐνη 59-46-1
Υδροχλωρική προκαΐνη 51-05-8
Υδροχλωρική δικυονίνη 23964-57-0
Υδροχλωρική λεβοβουπιβακαϊνη 536-43-6
Υδροχλωρική προπιτοκαΐνη 27262-48-2
Υδροχλωρική προπαρακαΐνη 1786-81-8
Μεσυλική ροπιβακαϊνη 854056-07-8
Υδροχλωρική τετρακαΐνη 136-47-0
Βάση τετρακαϊνης 94-24-6
Prilocaine 721-50-6
Prilocaine Hcl 1786-81-8
Τετρακαϊνη (δικαρίνη) 94-24-6
Τετρακαϊνη Hcl 136-47-0


Hot Tags: βενζοκαϊνη σκόνη για ανακούφιση πόνου, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like