Βενζοκαϊνη Hcl Raw Powder

Η υδροχλωρική βενζοκαϊνη είναι ένα επιφανειακό αναισθητικό το οποίο δρα αποτρέποντας τη μετάδοση των παλμών κατά μήκος των νευρικών ινών και των νευρικών απολήξεων. Παρέχουμε στεροειδή, σκόνη, στεροειδή τελειωμένα πετρέλαια, πεπτίδια, βερμούδες και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11 @ chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Τοπικοί αναισθητικοί παράγοντες Benzocaine hcl ακατέργαστη σκόνη για τον πόνο δολοφόνο

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: υδροχλωρική βενζοκαϊνη

Αριθμός μητρώου CAS: 23239-88-5

Μοριακός τύπος: C9H11NO2.ClH

Μοριακό βάρος: 201,65

Πηγή φαρμακευτικής πρώτης ύλης Benzocaine HCL 23239-88-5 Υδροχλωρική βενζοκαΐνη

Σημείο ζέσεως: 310,7 βαθμούς C στα 760 mmHg

Σημείο ανάφλεξης: 164,2 βαθμούς C

Πίεση ατμού: 0.000589 mmHg στους 25 ° C

Δοκιμασία: 99%

Εμφάνιση: λευκή σκόνη


Περιγραφή:


Η υδροχλωρική βενζοκαΐνη λειτουργεί δημιουργώντας ένα χημικό φραγμό που εμποδίζει τη συσσώρευση νατρίου, η οποία συσσωρεύεται καθώς οι νευρικές απολήξεις διεγείρονται από τον πόνο. Όταν το νάτριο συσσωρεύεται, τα ηλεκτρικά σήματα ενσωματώνουν επίσης τις νευρικές απολήξεις. Αυτά τελικά μεταδίδονται στον εγκέφαλο, το οποίο ερμηνεύει τα σήματα ως πόνο.

Η υδροχλωρική βενζοκαΐνη είναι ένα τοπικό αναισθητικό που χρησιμοποιείται συνήθως ως τοπικό αναλγητικό ή σε σταγόνες βήχα. Είναι η δραστική ουσία σε πολλές ανοικτές αναισθητικές αλοιφές, όπως προϊόντα για στοματικά έλκη. Συνδυάζεται επίσης με αντιπυρίνη για να σχηματίσει οισοφαγικές σταγόνες A / B για την ανακούφιση του πόνου του αυτιού και την απομάκρυνση του κερατοειδούς.


Εφαρμογή:

Η βενζοκαϊνη HCL λειτουργεί με τη δημιουργία ενός χημικού φραγμού που εμποδίζει τη συσσώρευση νατρίου, η οποία συσσωρεύεται καθώς οι νευρικές απολήξεις διεγείρονται από τον πόνο. Όταν το νάτριο συσσωρεύεται, τα ηλεκτρικά σήματα ενσωματώνουν επίσης τις νευρικές απολήξεις. Αυτά τελικά μεταδίδονται στον εγκέφαλο, το οποίο ερμηνεύει τα σήματα ως πόνο.

Η υδροχλωρική βενζοκαϊνη συνήθως παρασκευάζεται σε σκόνη ή λάδι και χρησιμοποιείται για να επουλώνει πληγές, έλκη, εγκαύματα, εκδορές του δέρματος και αιμορροΐδες.


Βενζοκαϊνη VS βενζοκαϊνη HCL:

Βάση βενζοκαϊνης CAS: 94-09-7 και βενζοκαϊνη HCL CAS: 23239-88-5

βρίσκονται σε δύο αντίθετα άκρα της κλίμακας ph. Η HCL είναι προφανώς ένα βαρύ οξύ. Η βενζοκαΐνη είναι μια βάση. Το HCL χρησιμοποιείται στην κοπή κοκαΐνης σε μεγάλες κλίμακες, επειδή το HCL που αναμιγνύεται με την κοκαΐνη το καθιστά υδατοδιαλυτό, αλλά η βάση χρησιμοποιείται στην παραγωγή κρακ κοκαΐνης, επειδή βασικά η ρωγμή είναι μόνο κοκαΐνη χωρίς το υδροχλωρίδιο. Έτσι θα ήθελαν μια βάση σε αυτό. Εκτός από ότι και οι δύο χρησιμοποιούνται τεχνικά ως «deodorizers δωμάτιο» thats πώς πωλούνται, αλλά όλοι γνωρίζουν τι πωλούνται για.


Λειτουργία & Χρήση


Η βενζοκαΐνη είναι ένα τοπικό αναισθητικό που χρησιμοποιείται συνήθως ως τοπικό ανακουφιστικό του πόνου ή σε σταγόνες βήχα. Είναι η δραστική ουσία σε πολλές ανοικτές αναισθητικές αλοιφές, όπως προϊόντα για στοματικά έλκη. Συνδυάζεται επίσης με αντιπυρίνη για να σχηματίσει οισοφαγικές σταγόνες A / B για την ανακούφιση του πόνου του αυτιού και την απομάκρυνση του κερατοειδούς.


Η βενζοκαΐνη χρησιμοποιείται ως βασικό συστατικό σε πολλά φαρμακευτικά προϊόντα:


Πάνω από τον πάγκο παστίλιες όπως το Cepacol. Ορισμένα φάρμακα για τα αυτιά με βάση τη γλυκερόλη που χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση της περίσσειας κεριού καθώς και για την ανακούφιση των συνθηκών του αυτιού, όπως η μέση ωτίτιδα και ο αυστηρός κολυμβητής. Ορισμένα προηγούμενα προϊόντα διατροφής όπως το Ayds. Μερικά προφυλακτικά έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν την πρόωρη εκσπερμάτωση. Η βενζοκαίνη αναστέλλει σε μεγάλο βαθμό την ευαισθησία στο πέος και μπορεί να επιτρέψει τη διατήρηση μιας στύσης μεγαλύτερης διάρκειας (σε συνεχή πράξη) καθυστερώντας την εκσπερμάτιση. Αντίστροφα, μια στύση θα εξασθενίσει επίσης ταχύτερα εάν διακοπεί η διέγερση.


Τα βλεννοπροσκολλητικά έμπλαστρα βενζοκαΐνης έχουν χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του ορθοδοντικού πόνου. Στην Πολωνία συμπεριλαμβάνεται, μαζί με την μενθόλη και το οξείδιο του ψευδαργύρου, στη υγρή σκόνη (που δεν πρέπει να συγχέεται με την υγρή σκόνη προσώπου) που χρησιμοποιείται κυρίως μετά από τσιμπήματα κουνουπιών. Το σημερινό έτοιμο Pudroderm χρησιμοποιήθηκε κάποτε ως φαρμακευτική ένωση.

Benzocaine-hcl

Το πλεονέκτημά μας:


1, στέλνουμε μόνο τα Στεροειδή, Πεπτίδια, Έρευνα Χημικά και Φαρμακευτικά προϊόντα που είναι πολύ δημοφιλή σε πολλές χώρες όπως το Καζακστάν, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Παραγουάη, την Ουρουγουάη, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Πορτογαλία, Γαλλία, Κάτω Χώρες, Βέλγιο, Περού, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, Τσεχία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Τυνησία, Μεξικό, Ελλάδα, Πουέρτο Ρίκο, Σερβία, Φινλανδία, Ιταλία, Εσθονία, Ταϊλάνδη, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία


2, Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες λόγω των εκπτώσεων που δίνουμε σε όλους τους αγοραστές μας. Δίνουμε πολύ καλές εκπτώσεις που κάνουν τις τιμές μας εκκρεμείς στην αγορά.


3, γνήσια και 100% εγγύηση για όλες τις παραγγελίες που τοποθετείτε. Έχουμε το καλύτερο που θα βρείτε σε απευθείας σύνδεση. Διαθέτουμε επαρκή αποθέματα και μπορούμε να κανονίσουμε την παράδοση εντός 24 ωρών κατά τη λήψη της πληρωμής. Ο αριθμός παρακολούθησης θα ενημερώνεται γρήγορα μετά την αποστολή.


4, Έχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και την άριστη δυνατότητα αποστολής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε μια πλήρη λίστα των προϊόντων και του τιμοκαταλόγου μας.


5, Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε ορμονικό διάλυμα και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε διάλυμα ορμονών στην περιοχή. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Κατάλογος σχετικών προϊόντων:Αντιανετική Ανώδυνη Αναισθησία
Ονομα CAS
Υδροχλωρική τετρακαϊνη 50-41-9
Προκαΐνη 59-46-1
Τετρακαΐνη 94-24-6
Υδροχλωρική πραμοξίνη 637-58-1
Procaine HCl 1951-5-8
Λιδοκαΐνη 137-58-6
Υδροχλωρική διβουκαϊνη 1961-12-1
prilocaine 721-50-6
Υδροχλωρική προπιτοκαΐνη 1786-81-8
Υδροχλωρική προπαρακαΐνη 5875-6-9
Υδροχλωρική λινοκαΐνη 6108-05-0
Υδροχλωρική άρθα 23964-57-0
Υδροχλωρική λεβοβουπιβακαϊνη 27262-48-2
Υδροχλωρική ροπιβακαϊνη 132112-35-7
Bupivacaine 2180-92-9
Υδροχλωρική βουπιβακαϊνη 14252-80-3

Hot Tags: βενζοκαϊνη hcl ακατέργαστη σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like