Βενζοκαϊνη CAS.94-09-7

Βενζοκαϊνη CAS.94-09-7

Η βενζοκαΐνη χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου και του κνησμού που προκαλούνται από συνθήκες όπως ηλιακό έγκαυμα ή άλλα δευτερεύοντα εγκαύματα, τσιμπήματα εντόμων ή τσίμπημα, δηλητήριο IVY, δηλητηριώδη δρυς, δηλητηριώδες κρόκο, μικρές περικοπές ή γρατζουνιές.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βενζοκαϊνη σε σκόνη Pure 99,9% Αντιδραστήριο Αρ. CAS: 94-09-07

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: βενζοκαΐνη, αναισθητικό και ανοσοενισχυτικό,


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


Η βενζοκαΐνη χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου και του κνησμού που προκαλούνται από συνθήκες όπως ηλιακό έγκαυμα ή άλλα δευτερεύοντα εγκαύματα, τσιμπήματα εντόμων ή τσίμπημα, δηλητήριο IVY, δηλητηριώδη δρυς, δηλητηριώδες κρόκο, μικρές περικοπές ή γρατζουνιές.
Η βενζοκαΐνη ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων γνωστών ως τοπικά τοπικά αναισθητικά. Καταστρέφει τις νευρικές απολήξεις στο δέρμα. Αυτό το φάρμακο δεν προκαλεί απώλεια αισθήσεων, όπως τα γενικά αναισθητικά, όταν χρησιμοποιείται για χειρουργική επέμβαση.
Αυτό το φάρμακο διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή. Ωστόσο, ο γιατρός σας μπορεί να έχει ειδικές οδηγίες σχετικά με τη σωστή χρήση και τη δόση για την ιατρική σας κατάσταση.
Λιποδιαλυτό επιφανειακό αναισθητικό. Είναι για το τοπικό αναισθητικό για το τραύμα, τον πόνο, το έλκος και τις αιμορροΐδες, καθώς και οι καταστολείς του βήχα υποχωρούν τα ενδιάμεσα βενζοκαϊνης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για υπεριώδη απορρόφηση σε καλλυντικά. Σχετικό προϊόν: Lidocaine.


2. Προδιαγραφές:

Βενζοκαΐνη
Βενζοκαϊνη CAS: 94-09-7
Αριθμός EINECS βενζοκαΐνης: 202-303-5
Βενζοκαϊνη Μοριακός τύπος: C9H11NO2
Μοριακό βάρος βενζοκαΐνης: 166.1965
Βενζοκαϊνη Σημείο τήξεως: 89 ° C έως 90,5 ° C
Βενζοκαϊνη Σημείο ζέσης: 310,7 ° C στα 760 mmHg
Σημείο ανάφλεξης βενζοκαΐνης: 164,2 ° C
Πίεση ατμών βενζοκαϊνης: 0,000589 mmHg στους 25 ° C
Πυκνότητα βενζοκαΐνης: 1.17
Βενζοκαϊνη Mp: 89-92 ° C


3. Εφαρμογές:
Η βενζοκαΐνη είναι ένα τοπικό αναλγητικό (που σημαίνει ότι πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στην επιφάνεια του σώματος ή στο στόμα αλλά δεν πρέπει να καταποθεί) που έχει διάφορες διαφορετικές χρήσεις σε φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή (OTC). Ανάλογα με τη δόση και τη μορφή, το δραστικό συστατικό βενζοκαϊνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει τον λαιμό και τον πόνο στο στόμα. Να ανακουφίσει τον εξωτερικό κολπικό κνησμό και την καύση. Για να σταματήσετε πόνο και κνησμό λόγω αιμορροΐδων. Ή για την ανακούφιση ελάσσων ερεθισμών του δέρματος, πόνο και φαγούρα. Επειδή η βενζοκαΐνη διατίθεται σε διαφορετικές δόσεις και μορφές, είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά την ετικέτα των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων για να διαπιστώσετε εάν το φάρμακο προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για τα συμπτώματα που αντιμετωπίζετε.


Η βενζοκαΐνη μπορεί να είναι το μόνο δραστικό συστατικό στις στοματικές θεραπείες που ανακουφίζουν τον πονόλαιμο ή αντιμετωπίζουν πόνο στο στόμα που προκαλείται από κρύες πληγές, κακώσεις, οδοντοφυΐας και άλλα θέματα. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με άλλα δραστικά συστατικά στις στοματικές θεραπείες που όχι μόνο ανακουφίζουν από τον πόνο στο στόμα και το λαιμό, αλλά προστατεύουν επίσης τις ερεθισμένες περιοχές, παρέχουν μια καταπραϋντική επικάλυψη ή ανακουφίζουν από την ξηρότητα.


Ενώ οι θεραπείες από του στόματος που περιέχουν βενζοκαΐνη προορίζονται να χρησιμοποιηθούν μέσα και γύρω από το στόμα, υπάρχουν και άλλα τοπικά φάρμακα βενζοκαΐνης που πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο εξωτερικά ή στην εξωτερική επιφάνεια του σώματος (όχι κοντά ή στο στόμα). Για παράδειγμα, η βενζοκαΐνη μπορεί να βρεθεί σε κολπικά φάρμακα που περιέχουν περισσότερα από ένα εξωτερικά αναλγητικά συστατικά ή σε ατομικές θεραπείες αιμορροΐδας δραστικών συστατικών. Η βενζοκαΐνη είναι επίσης διαθέσιμη σε τοπικά αναλγητικά που δεν ανακουφίζουν μόνο τους ερεθισμούς του δέρματος, τον πόνο και τον κνησμό, αλλά περιέχουν και άλλα ενεργά συστατικά που σκοτώνουν τα μικρόβια και βοηθούν στην πρόληψη της μόλυνσης.


Η βενζοκαΐνη εγκρίνεται από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και είναι ασφαλής και αποτελεσματική όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας. Ορισμένες θεραπείες από του στόματος δυσφορίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσωρινή ανακούφιση του πόνου λόγω των πονόδοντων. Ωστόσο, αυτά τα φάρμακα δεν προορίζονται για μακροχρόνια θεραπεία. Εάν ο πονόδοντος πόνος σας είναι σοβαρός ή διαρκεί περισσότερο από επτά ημέρες, θα πρέπει να μιλήσετε με τον οδοντίατρό σας.


Η βενζοκαΐνη μπορεί να μην περιέχεται σε όλα τα προϊόντα που πωλούνται με αυτά τα εμπορικά σήματα. Διαβάστε προσεκτικά την ετικέτα OTC Drug Facts για πληροφορίες σχετικά με τα δραστικά συστατικά για συγκεκριμένα προϊόντα


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Βενζοκαΐνη


5, Προδιαγραφές προϊόντων

Στοιχεία που ελέγχθηκαν

Προσδιορισμός

Αποτέλεσμα

Χαρακτήρες

Μια λευκή κρυσταλλική σκόνη ή άχρωμοι κρύσταλλοι.

Ένα λευκό κρύσταλλο.

Ταυτοποίηση

Το IR θα πρέπει να συμμορφώνεται με το φάσμα αναφοράς αναφοράς.
Το υπεριώδες θα πρέπει να συμμορφώνεται με το φάσμα αναφοράς αναφοράς.
Λαμβάνεται ένα πορτοκαλί-κόκκινο ίζημα.

Το IR συμμορφώνεται με το πρότυπο φάσμα αναφοράς.
Το UV συμμορφώνεται με το πρότυπο φάσμα αναφοράς.
Λαμβάνεται ένα πορτοκαλί-κόκκινο ίζημα.

Εύρος τήξης

88 ~ 92 βαθμό

89.8-90.2degree

Απώλεια στο στέγνωμα

1,0% κατ 'ανώτατο όριο

0,22%

Εύκολα ανθρακοποιήσιμες ουσίες

Η ανάλυση δεν έχει περισσότερο χρώμα από το Matching Fluid A.

Συμμορφώνομαι

Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη

Δεν υπερβαίνει το 0,1%

0,02%

Βαριά μέταλλα

0,001% κατ 'ανώτατο όριο

Συμμορφώνομαι

Χλωριούχο

Συμμορφώνομαι

Συμμορφώνομαι

Δοκιμασία (HPLC)

98,0% -102,0%

99,96%

Συνήθεις ακαθαρσίες

≤1%

Συμμορφώνομαι

Αντίδραση

Συμμορφώνομαι

Συμμορφώνομαι


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος.


Κάντε μια παραγγελία:

Καταργήστε την ποσότητα

Μίνι σειρά:

1 κιλό

Παραθέτω, αναφορά:

Οι τιμές επιβεβαιώνουν

Τρόποι πληρωμής:

Τραπεζική μεταφορά, Western Union, χρηματικό έπαθλο και Bitcoin

Τρόποι παράδοσης:

Όλες οι Express Modes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, TOL κ.α.)

Διεύθυνση αποστολής:

Καταχωρίστε τις πληροφορίες διεύθυνσης έγκυρης και σωστής διεύθυνσης προορισμού (ει δυνατόν με τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου).

Συσκευασία:

Επιλέξτε τους καλύτερους τρόπους ανάλογα με την ποσότητα και την ασφάλεια (Super διακριτική, επαγγελματική και έμπειρη)

Χρόνος παράδοσης:

Εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Εικόνες πακέτων:

Θα προσφέρονται φωτογραφίες του αγροτεμαχίου για να διαχωρίσουν τα στοιχεία

Αριθμός εντοπισμού:

Προσφέρεται μόλις απελευθερωθεί

Ωρα αποστολής:

3-7 εργάσιμες ημέρες (Door-to-Door)

Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση:

24/7 Online για τυχόν προβλήματα

Hot Tags: benzocaine cas.94-09-7, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like