Peptide Powder Tesamorelin

Το Tesamorelin είναι ένα σταθεροποιημένο συνθετικό πεπτιδικό ανάλογο του υποθαλαμικού πεπτιδίου, Ορμόνη απελευθέρωσης ορμόνης ανάπτυξης (GHRH) που υποδεικνύεται για τη μείωση της περίσσειας κοιλιακού λίπους σε ασθενείς με λοίμωξη HIV με λιποδυστροφία.

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Tesamorelin ακατέργαστη σκόνη για την οικοδόμηση μυών με ασφαλή παράδοση


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Tesamorelin

Μέγεθος μονάδας: 2 mg / φιαλίδιο

Μονάδα Ποσότητα 1 Φιαλίδιο

Συνώνυμα: Tesamorelin, Th 9507, Th-9507, Unii-mqg94m5eeo

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Ταυτότητα (ESI-MS): 2948,15 ± 3,0 (MGF)

Πηγή: Χημική σύνθεση

Αποθήκευση: Το Lyophilized Peg MGF είναι σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου για 90 ημέρες, ωστόσο θα πρέπει να φυλάσσεται σε καταψύκτη κάτω από -8C για οποιαδήποτε παρατεταμένη χρονική περίοδο. Μετά την ανασύσταση του Peg MGF θα πρέπει να ψύχεται σε θερμοκρασίες που δεν υπερβαίνουν τα 36 F.


Περιγραφή:


Το Tesamorelin είναι ένα πεπτίδιο που είναι γνωστό για την ικανότητά του να μειώνει το λίπος της κοιλιάς σε ασθενείς που έχουν τον ιό HIV. Ωστόσο, είναι επίσης ένα πεπτίδιο που οι bodybuilders που δεν είναι HIV-θετικοί, γίνονται πολύ περίεργοι για ... Λόγω της ικανότητάς του να μειώνει τις λιπαρές καταθέσεις στο midsection, προσφέρει πραγματικά οφέλη σε πολλούς διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Για να σας βοηθήσω να εκπαιδεύσετε.


Εφαρμογή :


1. Tesamorelin είναι ένα νέο AIDS Bodybuilders ναρκωτικών παίρνει για την απώλεια λίπους

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία φαρμάκων που μπορούν να βοηθήσουν τους bodybuilders να επιτύχουν σημαντικά κέρδη μυών και να μειώσουν το λίπος γρήγορα και αποτελεσματικά. Αλλά παρά τον μεγάλο αριθμό φαρμάκων που υπάρχουν ήδη εκεί, νέα πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν τους bodybuilders. Και ένα από τα πιό πρόσφατα πιθανά φάρμακα bodybuilding είναι το EGRIFTA το εμπορικό σήμα του φαρμάκου tesamorelin.

2. Το Tesamorelin μειώνει το σπλαχνικό λίπος σε ασθενείς με λοίμωξη HIV με λιπο-υπερτροφία στην κοιλία καθώς και τη μείωση του κοιλιακού λίπους σε όλα τα άτομα που μελετήθηκαν.

3. Το Tesamorelin Ενισχύει τη Γνώση στους Ηλικιωμένους

Ένα πεπτίδιο που αυξάνει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης βελτίωσε διάφορα μέτρα γνωστικής λειτουργίας σε γνωστικά φυσιολογικά και ελαφρώς διαταραγμένα ηλικιωμένα άτομα σε ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο δοκιμή, ανέφερε επίσης μεγαλύτερη υποκειμενική βελτίωση της γνώσης σε σχέση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου.


Πώς να κάνετε το ενέσιμο Tesamorelin;


Το Tesamorelin έρχεται σε ξηρή μορφή και προορίζεται να ανασυσταθεί με αποστειρωμένο νερό προτού να ενεθεί. Σε κάθε φιαλίδιο του Tesamorelin πρέπει να περιλαμβάνονται πλήρεις οδηγίες. Για να ανασυστήσετε αυτή τη λυοφιλοποιημένη σκόνη, προσθέστε 2,1 χιλιοστόλιτρα αραιωτικού και στη συνέχεια συνδυάστε και τα δύο συστατικά τραβώντας προσεκτικά το σωλήνα μέσα στα χέρια σας για μισό λεπτό. Μην ανακινείτε το μείγμα πριν το χρησιμοποιήσετε. Η υπερβολική επιθετικότητα κατά την ανάμειξη μπορεί να βλάψει την αποτελεσματικότητά της και γι 'αυτό πρέπει να χειρίζεται απαλά ανά πάσα στιγμή.


Σχετικά με εμάς:


Η εταιρεία μας, ένα επαγγελματικό εργοστάσιο ακατέργαστων σκόνη στην Κίνα για πάνω από 10 χρόνια, όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο άμεσα προμηθεύει. Η Imaginechem μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο να συντομεύσουν το χρόνο και να μειώσουν το κόστος της έρευνας και της ανάπτυξης φαρμάκων και ιατρικών συσκευών μέσω λύσεων εξοικονόμησης κόστους και αποδοτικότητας.


Tesamorelin-powder

Πλεονεκτήματα προϊόντος:


1. Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική εργοστάσιο ακατέργαστων σκόνη στην Κίνα για πάνω από 10 χρόνια, όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο άμεσα supplying.We έχουν εξάγει στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, Φινλανδία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ρωσία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Την Κορέα και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 100 κιλά κάθε μήνα.

2. Μπορούμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες σας για να συσκευάσετε τα προϊόντα σας.

3.We έχουν logistic εταιρείες να οργανώσει τη ναυτιλία. Υψηλή καθαρότητα, γρήγορη παράδοση, ασφαλής ναυτιλία και προσεκτικοί μετά την εξυπηρέτηση κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τον πελάτη σε όλο τον κόσμο.

4.We έχουν την πολιτική αποστολή, αν κατασχεθεί από τον πελάτη, θα σας ξαναστείλει τα εμπορεύματα για σας ελεύθερα. Μετά από όλα, creit είναι σημαντική.

Επαγγελματική ομάδα ειδικά για συσκευασίες και αποστολές και κοιτάζοντας τον κώδικα παρακολούθησης 24 ώρες για το τελωνειακό πέρασμα εγγυημένη. 100% πέρασμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία. Το 98% περάσει στη Γερμανία, τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία.

Τα περισσότερα από τα σκόνες είναι στο απόθεμα, υπάρχουν διαθέσιμα δείγματα, θα μπορούσαν να σταλούν μέσα σε 24 ώρες.

Υψηλή ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορη και ασφαλής παράδοση. Αποστολή από τις εταιρείες DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS κ.λπ.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: eleven11@chembj.com


Ονομα Προσδιορισμός
MGF 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
PEG MGF 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
CJC-1295 με DAC 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
CJC-1295 χωρίς DAC 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
PT-141 10 mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
MT-1 10 mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
MT-2 10 mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
GHRP-2 5 mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
GHRP-2 10 mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
GHRP-6 5 mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
GHRP-6 10 mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
Ipamorelin 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
Hexarelin 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
Sermorelin 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
Οξυτοκίνη 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
TB500 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
πενταδεκαπεπτιδίου ΒΡC 157 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
HGH 176-191 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
Τριπτερολίνη 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
Tesamorelin 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
Gonadorelin 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
Gonadorelin 10 mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
DSIP 2mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
Selank 5 mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
ACE 031 1 mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
FOLLISTATIN 315 1 mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
GDF-8 1 mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
FOLLISTATIN 344 1 mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιο
Epitalon 10 mg / φιαλίδια, 10 φιαλίδια / κιβώτιοHot Tags: tesamorelin πεπτίδιο σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like