Melanotan II MT-2 Peptide Powder

Melanotan II MT-2 Peptide Powder

Melanotan II MT-2 πεπτιδική σκόνη Κίνα Steroid Raws / Sarms / πεπτίδια πωλούν on-line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason για: Email: ycyy06@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221 λέξεις-κλειδιά: Melanotan II, Melanotan 2, MT-2 1. Εισαγωγή στο προϊόν Όνομα προϊόντων: Melanotan II Acetate ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ (2) _ 副本


Melanotan II MT-2 Peptide Powder

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: ycyy06@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

λέξεις-κλειδιά: Melanotan II, Melanotan 2, MT-2


1. Εισαγωγή προϊόντων

Ονομασία προϊόντος: Οξεικό μελανοτάνιο II (MT-II)

Αριθμός CAS: 121062-08-6
Μοριακός τύπος: C50H71N15O10
Μοριακό Βάρος: 1042.1932
Ιδιότητα: Λευκή σκόνη
Δοκιμασία: 99%
Συσκευασία: Όπως το αίτημά σας

MT-2


2. Περιγραφή προϊόντος:

Το μελανοτάνιο II (επίσης γνωστό ως ΜΤ-ΙΙ ή ΜΤ-2) είναι μια ενέσιμη πεπτιδική ορμόνη που χρησιμοποιείται για την προαγωγή της μαυρίσματος. Το MT-II λειτουργεί με την τόνωση υποδοχέων άλφα-μελανοκυττάρων, που προάγει τον σχηματισμό μελανίνης σε απόκριση της έκθεσης στον ήλιο. Όταν μια σημαντική ποσότητα ΜΤ-ΙΙ έχει ληφθεί μέσα στην πρόσφατη "μνήμη" των κυττάρων του δέρματος, ένα άτομο τάνε σαν να ήταν γενετικά σκοτεινότερος τύπος.

Το Melanotan δεν αποτελεί θεραπεία ή θεραπεία για τίποτα. Ούτε θα πρέπει να θεωρείται προληπτική θεραπεία για τον καρκίνο του δέρματος. Παρά το γεγονός ότι αυτό το πεπτίδιο μαυρίσματος είναι γνωστό ότι προστατεύει το δέρμα μέσω της φυσικής διαδικασίας μαυρίσματος, δεν είναι και αυτό καθεαυτή εγγυημένη απόλυτη απόδειξη UV ασπίδα. Ωστόσο, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για όσους δεν μαυρίζουν εύκολα να φιλιούνται από τον ήλιο όλο το χρόνο με ελάχιστη έκθεση στον ήλιο.


3. MT-2 COA:

Ονομα προϊόντος Hexarelin
Αλλο όνομα Οξεική Εξαρελίνη
Αριθμός μητρώου CAS 140703-51-1
Μοριακός τύπος C47H58N12O6
Μοριακό βάρος 887.04022
Χημική δοκιμή 99%
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Ενιαία πρόσμειξη (HPLC) 1,0%
Σύνθεση αμινοξέων 10% της θεωρητικής
Περιεκτικότητα σε πεπτίδιο (N%) 80% (κατά% Ν)
Περιεκτικότητα σε νερό (Karl Fischer) 6.0%
Ισορροπία μάζας 95.0 ~ 105.0%


4. MT-2 Οφέλη:

  • Είναι ένα είδος διατροφικού συμπληρώματος.

  • Μπορεί να βελτιώσει τον αερόβιο μεταβολισμό του μυός και να ενισχύσει σημαντικά τη μυϊκή δύναμη και την αντοχή από τη διατροφή και μόνο.

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτής διατροφής.

  • Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής, καθώς και το απαραίτητο προϊόν για τους bodybuilders.

  • Χρησιμοποιείται επίσης ευρέως από άλλους αθλητές, όπως ποδοσφαιριστές, καλαθοσφαιριστές και ούτω καθεξής.


5. MT-2 Δοσολογία:

Όπως κάθε πεπτίδιο που συζητήσαμε μέχρι στιγμής, παρακαλούμε να θυμάστε ότι τα πεπτίδια έρχονται με τη μορφή λευκής ευαίσθητης σκόνης και πρέπει να φυλάσσονται έξω από το φως σε δροσερό και ξηρό μέρος. Όλα τα πεπτίδια πρέπει να ανασυσταθούν με βακτηριοστατικό νερό ή χλωριούχο νάτριο που χρησιμοποιείται ειδικά για ενέσεις. Για να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το Melanotan II, πρέπει να καταλάβετε τον τύπο του δέρματός σας. Για να διατηρήσουμε τα πράγματα απλά, μπορούμε να προχωρήσουμε και να σπάσουμε τους τύπους δέρματος σε τρεις κατηγορίες.
  1. Τύπος επιδερμίδας 1: Πολύ δίκαιο δέρμα, ποτέ δεν μαυρίζει. Δοσολογίες: 50-60mgs ή 5-6vials.

  2. Δέρμα Τύπου 2: Δίκαιη επιδερμίδα, εγκαύματα, αλλά μερικές φορές γκρίνια. Δοσολογίες: 30-40mgs ή 3-4 φιαλίδια.

  3. Τύπος δέρματος 3: Μεσαίο δέρμα, μερικές φορές καίει και πάντα μαυρίζει. Δοσολογίες: 20mgs ή 2 φιαλίδια.

Πέρα από αυτό, εάν η χρωματισμό σας είναι ήδη φυσικά ελαιόλαδο ή πιο σκούρα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε λιγότερο Meanotan II για τις ανάγκες μαυρίσματος σας. Τα αποτελέσματα μαυρίσματος σε συνδυασμό με την έκθεση στο ηλιακό φως και τις ακτίνες UV πρέπει να διαρκούν έναν χρήστη όλο το καλοκαίρι ή σε μια εποχή.


6. Σχετικά προϊόντα:

εικόνα

1234_ 副本


Hot Tags: melanotan ii mt-2 σκόνη πεπτιδίων, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like