Melanotan 2 Peptide

Melanotan-II (MT-20) που χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση των μυών, την περιποίηση του δέρματος, την απώλεια βάρους και τον εξοπλισμό γυμναστικής. Παρέχουμε στεροειδή σε σκόνη.

Λεπτομέρειες προϊόντος


στεροειδών

Μελανοτάνιο-ΙΙ ακατέργαστο πεπτίδιο για την οικοδόμηση μυών με ασφαλή χορήγηση

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Melanotan-II

Μοριακός τύπος: C50H69N15O9

MW: 1024.180

Αριθμός CAS: 121062-08-6

Αυξητική Libido Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη σε σκόνη Melanotan 2 Φαρμακευτική Grade

PubChem: 92432

MeSH: μελανοτάνη-II

Μελανοτάνη 2 Δομικό όνομα: Ac-κυκλο [Nle4, Asp5, D-Phe7, Lys10] α-MSH4-10-NH2

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Καθαρότητα: 98%

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Αποθήκευση: Κλειστή, κάτω από 2 ~ 8 ℃ συντήρηση

Χρήση: Το μελανοτάνιο 2 έχει αποδειχθεί σε μελέτες για να επιδείξει επιδείνωση της όρεξης, λιπολυτική και ευερεθιστική δράση εκτός από την προαγωγή της δεψικότητας του δέρματος. Το μελανοτάνιο 2 έχει διερευνηθεί εκτεταμένα για χρήση στην προστασία από τις επιβλαβείς επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας από το ηλιακό φως λόγω των ιδιοτήτων διεγέρσεως της μελανογένεσης.


Περιγραφή:


Το μελανοτάνιο II (επίσης γνωστό ως ΜΤ-ΙΙ ή ΜΤ-2) είναι μια ενέσιμη πεπτιδική ορμόνη που χρησιμοποιείται για την προαγωγή της μαυρίσματος. Το MT-II λειτουργεί με την τόνωση υποδοχέων άλφα-μελανοκυττάρων, που προάγει τον σχηματισμό μελανίνης σε απόκριση της έκθεσης στον ήλιο. Όταν μια σημαντική ποσότητα ΜΤ-ΙΙ έχει ληφθεί μέσα στην πρόσφατη "μνήμη" των κυττάρων του δέρματος, ένα άτομο τάνε σαν να ήταν γενετικά σκοτεινότερος τύπος.


Η αναλογία μελανοτάνης II της ορμόνης διέγερσης άλφα-μελανοκυττάρων (a-MSH). Τα πεπτίδια μελανοτάνης είναι ασφαλή και αποτελεσματικά με την ανάπτυξη μακροχρόνιων δεδομένων. Το μελανοτάνιο 2 είναι ένα λυοφιλοποιημένο πεπτίδιο σφραγισμένο σε στείρο φιαλίδιο πολλαπλών χρήσεων. Οι ενέσεις μαυρίσματος της συνθετικής ισχυρής a-MSH επιτρέπουν την ανάπτυξη φωτοανθετικών μακιγιάζ σε όλους τους τύπους δέρματος.


Χρήση:


Το μελανοτάνιο 2 (επίσης αναφερόμενο ως Melanotan II) είναι μια συνθετικά παραγόμενη παραλλαγή μιας πεπτιδικής ορμόνης που παράγεται φυσιολογικά στο σώμα, που διεγείρει την μελανογένεση, μια διαδικασία που είναι υπεύθυνη για τη χρώση του δέρματος.


Το Melanotan II, ένα φάρμακο που αναπτύχθηκε αρχικά ως παράγοντας μαυρίσματος του δέρματος, αλλά στη συνέχεια διερευνήθηκε ως πιθανή θεραπεία για τη σεξουαλική δυσλειτουργία.


Ως αποτέλεσμα, η μελανοτάνη 2 έχει δειχθεί σε μελέτες για να παρουσιάσει επιδράσεις καταστολής της όρεξης, λιπολυτικής και αύξησης της γενετήσιας ορμής, εκτός από την προαγωγή της δεψικότητας του δέρματος.


Το μελανοτάνιο 2 έχει αποδειχθεί σε μελέτες για να επιδείξει επιδείνωση της όρεξης, λιπολυτική δράση και δράση ενίσχυσης της γενετήσιας ορμής, εκτός από την προώθηση του μαυρίσματος του δέρματος.


Το μελανοτάνιο 2 έχει διερευνηθεί εκτεταμένα για χρήση στην προστασία από τις επιβλαβείς επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας από το ηλιακό φως λόγω των ιδιοτήτων διεγέρσεως της μελανογένεσης.


Melanotan 2 Δοσολογία:


Ξεκινήστε με μια δόση 1mg ημερησίως για τις πρώτες δύο ή τρεις ημέρες και εάν το επίπεδο ανεπιθύμητων ενεργειών το επιτρέπει, κοιτάξτε να αυξήσετε τη δόση κατά 0,25mg κάθε μέρα τις επόμενες μέρες μέχρι να φτάσετε σε ημερήσια δόση 2-3mg. Αυτό το επίπεδο θα πρέπει να είναι κατάλληλο για τους περισσότερους χρήστες, αν και κάποιοι μπορεί να επιθυμούν να αυξηθούν ακόμα περισσότερο, ίσως τόσο υψηλές όσο 5mg ημερησίως, προκειμένου να επιτευχθεί ένα πολύ βαθύ μαύρισμα. Στη συνέχεια χρησιμοποιείται μια φάση συντήρησης όπως περιγράφεται παραπάνω.


Οφέλη


Επιστημονική μελέτη σε πειραματόζωα έχει διαπιστώσει ότι η ικανότητα του Meanotan II να παράγει μια ανοδική τάση στην έκφραση της μελανίνης μπορεί πιθανώς να επιτρέψει να είναι βασικός παράγοντας στη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης καρκίνου του δέρματος. Ο κύριος λόγος πίσω από αυτή τη σκέψη προέρχεται από την ικανότητα του πεπτιδίου να προκαλεί την έκκριση χωρίς τα επιβλαβή αποτελέσματα της υπεριώδους ακτινοβολίας να αποτελούν μέρος της διαδικασίας. Τούτο είπε ότι θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι μελέτες δείχνουν ότι το πεπτίδιο δεν θα ήταν σε θέση να αποτρέψει την πιο θανατηφόρα μορφή του καρκίνου του δέρματος, το κακόηθες μελάνωμα, επειδή αυτή η ιδιαίτερη μορφή καρκίνου προκαλείται από έμμεση βλάβη του DNA και όχι έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία.


Οι επιπτώσεις του Melanotan δύο περιστρέφονται γύρω από τίποτα περισσότερο από το μαυρίσματος και την πιθανή ανακούφιση της στυτικής δυσλειτουργίας. Ένα πιο σκούρο και βαθύτερο μαύρισμα μπορεί να παρατηρηθεί σε λίγες μέρες (αν υποτεθεί ότι είναι και ένα μαύρισμα) και θα πρέπει να παράγει αξιοσημείωτα αποτελέσματα σε λίγες εβδομάδες. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται το MT-2, τόσο πιο σκοτεινό θα πάρει.


Οι επιδράσεις του Melanotan II στη στυτική δυσλειτουργία χρειάζονται περίπου 4-6 ώρες για να τεθούν σε ισχύ και πρέπει να διαρκέσουν 6-12 ώρες ανάλογα με την ατομική ανταπόκριση. Ο χρονισμός είναι σημαντικός εάν χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό. Ωστόσο, υπάρχουν εκείνοι που τρέχουν μικρές ημερήσιες δόσεις ημερησίως για να παρέχουν ανακούφιση συντήρησης, αλλά αυτό μπορεί να αποδειχθεί προβληματικό για το δέρμα, αν δεν είναι προσεκτικό.


Το πλεονέκτημά μας:


Τα προϊόντα μας εξάγονται στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, την Ουρουγουάη και πολλές άλλες χώρες. Η μηνιαία παραγωγή είναι περίπου 5000g. Λατρεύουμε πολλούς πιστούς πελάτες που υπηρετούν σε γυμναστήρια, αθλητικούς αγώνες, ιατρικά ιδρύματα, κλινικές και ούτω καθεξής.


Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με τα πιο ανταγωνιστικά. Η τιμή μας είναι αρκετά δίκαιη και ευνοϊκή, και η ποιότητα έχει ελεγχθεί από την επιχείρησή μας. Το πιο σημαντικό, τα προϊόντα μας πληρούν τις προδιαγραφές USP, BP, GMP. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα δωρεάν δείγματα.


Καλά μεταμφιεσμένη συσκευασία. Γρήγορη και ασφαλής παράδοση από την DHL, FedEx, HKEMS, UPS, TNT, κλπ. Μπορείτε να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο από εσάς.


Ευέλικτοι και Untraceable όρους πληρωμής, όπως Western Union, Money Gram, Bitcoin, τραπεζική μεταφορά, T / T, κλπ.


Αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών και 24/7 σε απευθείας σύνδεση, έγκαιρη και εξυπηρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα απαντήσουμε λεπτομερώς σε αυτές τις ερωτήσεις.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Κατάλογος σχετικών προϊόντων:


Ονομα Προσδιορισμός
MGF 2 mg / φιαλίδιο
PEG MGF 2 mg / φιαλίδιο
CJC-1295 με DAC 2 mg / φιαλίδιο
CJC-1295 χωρίς DAC 2 mg / φιαλίδιο
PT-141 10 mg / φιαλίδιο
MT-1 10 mg / φιαλίδιο
MT-2 10 mg / φιαλίδιο
GHRP-2 5 mg / φιαλίδιο
GHRP-2 10 mg / φιαλίδιο
GHRP-6 5 mg / φιαλίδιο
GHRP-6 10 mg / φιαλίδιο
Ipamorelin 2 mg / φιαλίδιο
Hexarelin 2 mg / φιαλίδιο
Sermorelin 2 mg / φιαλίδιο
Οξυτοκίνη 2 mg / φιαλίδιο
TB500 2 mg / φιαλίδιο
πενταδεκαπεπτιδίου ΒΡC 157 2 mg / φιαλίδιο
176-191 2 mg / φιαλίδιο
Τριπτερολίνη 2 mg / φιαλίδιο
Tesamorelin 2 mg / φιαλίδιο
Gonadorelin 2 mg / φιαλίδιο
Gonadorelin 10 mg / φιαλίδιο
DSIP 2 mg / φιαλίδιο
Selank 5 mg / φιαλίδιο


Hot Tags: μελανοτάνη 2 πεπτίδιο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like