Ακατέργαστο πεπτίδιο ACE 031

Το ACE-031 είναι πρωτεΐνη σύντηξης τύπου IIB υποδοχέα ακτιβίνης και IgG1-Fc, η οποία δεσμεύει μυοστατίνη και συναφείς συνδέτες. Επιδιώκει να διαταράξει την ανασταλτική επίδραση στην ανάπτυξη των μυών και να παράσχει πιθανή θεραπεία για μυοπάθειες όπως η μυϊκή δυστροφία Duchenne (DMD)

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Ακατέργαστα πεπτίδια ACE 031 για οικοδόμηση μυών με ασφαλή απελευθέρωση


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: ACE 031 (85%)

CAS: 307297-39-8

Λεπτομέρειες συσκευασίας: Διακριτική συσκευασία

Καθαρότητα: 85%

Εμφάνιση: λευκή σκόνη


Περιγραφή προϊόντος:


Το ACE-031 είναι μια θεραπευτική πρωτεΐνη που δημιουργεί μυς και αυξάνει την αντοχή, αναστέλλοντας μόρια που δεσμεύονται και μεταδίδονται μέσω ενός υποδοχέα κυτταρικής επιφάνειας που ονομάζεται Activin Receptor Type IIB (ActRIIB).

Το ACE-031 είναι μια ανασυνδυασμένη πρωτεΐνη σύντηξης που παράγεται συνδέοντας ένα τμήμα του ανθρώπινου υποδοχέα ActRIIB σε ένα τμήμα ενός ανθρώπινου αντισώματος.


Το ACE-031 προορίζεται μόνο για ερευνητικούς σκοπούς. Το ACE-031 δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για ανθρώπινη κατανάλωση, για διαγνωστικές, θεραπευτικές διαδικασίες, για γεωργικούς και κτηνιατρικούς σκοπούς. Το ΑACE-031 είναι μια διαλυτή πρωτεΐνη σύντηξης που έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη σε ερευνητικές μελέτες. Το ACE-031 μελετάται ως θεραπεία για μεταβολικές παθήσεις, νεοπλάσματα νεφρών της παιδικής ηλικίας, καρδιαγγειακές ανωμαλίες, απώλεια μυών σχετιζόμενη με την ηλικία και μυϊκή απώλεια που σχετίζεται με την θεραπεία του καρκίνου και νευρομυϊκές παθήσεις. Το ACE-031 είναι ένα βιολογικό θεραπευτικό, που βασίζεται στον υποδοχέα ακτιβίνης τύπου IIB (ActRIIB). Το μόριο αναστέλλει τη σηματοδότηση μέσω της δέσμευσης του υποδοχέα ActRIIB και αυξάνει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη. Το ACE-031 είναι μια ανασυνδυασμένη πρωτεΐνη σύντηξης που συντίθεται τεχνητά με σύντηξη πρότυπου αντισώματος και ενός τμήματος του υποδοχέα ActRIIB. Η ανασυνδυασμένη πρωτεΐνη σύντηξης εξαλείφει τη μυοστατίνη και άλλα βιομόρια που περιορίζουν τη μυϊκή δύναμη ή την ανάπτυξη.


ACE 031 Εφαρμογή:


Στη φύση, αυτό το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί σε πολλά είδη, ιδιαίτερα σε ζώα που έχουν εκτραφεί για αυξημένο μυϊκό σύστημα και δύναμη. Για παράδειγμα, τα βοοειδή του Βελγίου μπλε δεν έχουν το γονίδιο για το GDF-8, το οποίο είναι ένα από τα πολλά μόρια που ενεργοποιούν τον υποδοχέα ActRIIB. Μια ανεπάρκεια αυτής της πρωτεΐνης έχει ως αποτέλεσμα βοοειδή με εξαιρετικά αναπτυγμένο μυϊκό σύστημα και δύναμη. Παρόμοια αποτελέσματα έχουν παρατηρηθεί σε άλλα είδη, συμπεριλαμβανομένων των τρωκτικών, των σκύλων και ακόμη και των ανθρώπων.


Η θεραπεία με ACE-031 προάγει την ανάπτυξη των μυών αναστέλλοντας την σηματοδότηση ActRIIB. Το ACE-031 συνδέεται με πρωτεΐνες που σηματοδοτούν τον υποδοχέα ActRIIB για να περιορίσουν την ανάπτυξη των μυών. Όταν το ACE-031 συνδέεται με αυτές τις πρωτεΐνες, εμποδίζει τους να αλληλεπιδράσουν με τον υποδοχέα ActRIIB, επιτρέποντας έτσι την ανάπτυξη των μυών. Επιπλέον, επειδή το ACE-031 εμποδίζει την GDF-8 και άλλες πρωτεΐνες που ρυθμίζουν τη μυϊκή μάζα από τη σηματοδότηση μέσω του υποδοχέα ActRIIB, οι επιδράσεις του στον άπαχο μυ είναι μεγαλύτερες από εκείνες των αναστολέων του GDF-8 (μυοστατίνη) μόνο του.


ACE-031 Χρήση:


Οι αθλητές που λαμβάνουν 1 mg ACE-031 μία φορά την εβδομάδα κατά τη διάρκεια των 3-4 εβδομάδων αναφέρουν σχεδόν άμεση αύξηση της μυϊκής σκληρότητας και της ταχείας αύξησης της μυϊκής μάζας και της αντοχής σε βαθμό που ξεπερνάει ακόμη και τον πιο αποτελεσματικό σκληρό όγκο αναβολικά-ανδρογόνο στεροειδές!

Μια άλλη επιλογή δοσολογίας είναι να ξεκινήσετε με τη δόση των 200 mcg ACE-031 ημερησίως και να αυξήσετε την δόση κάθε εβδομάδα κατά 100 mcg, ενώ ο κύκλος θεραπείας πρέπει να διαρκέσει ξανά 3-4 εβδομάδες.

Μόλις ολοκληρωθεί ένας κύκλος με το ACE-031, συνιστάται διακοπή της διάρκειας δύο εβδομάδων.


ACE-031 Δοσολογία:


Κατά τη διάρκεια των μελετών που έγιναν στο Ace-031, όπου εγχύθηκαν αρουραίοι, δόθηκαν 10 mg / kg. Ως εκ τούτου, για να ταιριάζει με αυτούς τους τύπους αριθμών, ένας κανονικός ενήλικας καλλιτέχνης θα πρέπει να χρησιμοποιεί περίπου 1 γραμμάριο το μήνα, με όλα τα στοιχεία να είναι ίσα. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιούσατε ένα γραμμά, θα σας κοστίσει δεκάδες χιλιάδες δολάρια για να φτάσετε σε αυτό το ποσό κάθε μήνα.


Αποτέλεσμα:


1. Απώλεια λίπους και υγεία των οστών

Στις διάφορες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν, τα άτομα παρουσίασαν μείωση της συγκέντρωσης λεπτίνης και προήγαγαν την αδιπονεκτίνη, η οποία ήταν μια ορμόνη "καλής λιπαράς". Έτσι ίσως το Ace-031 βοηθάει στην απώλεια βάρους. Μια άλλη μελέτη δείχνει ότι η αύξηση της αλκαλικής φωσφατάσης στο αίμα και η μείωση των πεπτιδίων κολλαγόνου. αυτό μπορεί να σημαίνει ότι βοηθά επίσης στην ενίσχυση των οστών.


2. Η απώλεια βάρους των γυναικών

Για τις υπέρβαρες γυναίκες δόθηκε δόση 250 mg (mg) Ace 031. Ως αποτέλεσμα, μετά από ένα μήνα, ο μηρός μυς αυξήθηκε περισσότερο από μια λίβρα. Επιπλέον, το άπαχο βάρος τους αυξήθηκε κατά 3%, πράγμα που είναι αρκετά ένα αποτέλεσμα.


3. FSH

Στη μελέτη με τις γυναίκες, η συγκέντρωση της FSH (ορμόνη διέγερσης των ωοθυλακίων) μειώθηκε σημαντικά και δεν εξήγησε γιατί. Επομένως, φαίνεται να υπάρχουν κάποιες παρενέργειες, δεν γνωρίζουμε αν οι άνδρες θα συμβούν το ίδιο πράγμα. Αλλά γνωρίζουμε ότι στα βοοειδή, λόγω της υπογονιμότητας, οι αγρότες αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν το Ace-031 "για να ενισχύσουν" το απόθεμά τους.

ACE  powder

Τα πλεονεκτήματά μας:

Πάνω από 15 χρόνια ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα, Επαγγελματικές & έμπειρες υπηρεσίες που παρέχονται.

1. Καλύτερες τιμές με υψηλή ποιότητα. Έχουμε πλήρη QA & QC σύστημα, η καθαρότητα των στεροειδών σκόνη είναι περισσότερο από 99% hplc. Χρησιμοποιούμε τη σωστή συνταγή για να μαγειρέψουμε το ενέσιμο στεροειδές έλαιο. Όλη η παραγγελία μας θα στείλει μετά τη λήψη της δοκιμαστικής εξέτασης.

2. Πλούσιος έμπειρος στην παράδοση των αγροτεμαχίων σε σας. Το πακέτο πιο συγκεκαλυμμένο και η πιο επαγγελματική ναυτιλιακή εταιρεία για την ασφαλή παράδοση. .

3. Αρκετά αποθέματα εξασφαλίζουν τον απαιτούμενο χρόνο παράδοσης.

4. Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

5. Ειδικά είναι δυνατά όταν η παραγγελία είναι αρκετά μεγάλη.

6. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε αποστείλει πολιτική για να σας προστατεύσουμε 100%.Συσκευασία & Παράδοση:

Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Ειδικός τρόπος να μεταφερθούν σκόνες 100 γραμμάρια έως 100 κιλά ανά πάσα στιγμή στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένο.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11 @ chembj.com


Σχετικά προϊόντα:

Πεπτίδια Πρωτεΐνες Σκόνη στεροειδών
GHRP-2 IGF-1 LR3 17α-Μεθυλ-1-τεστοστερόνη
GHRP-6 IGF-1 LR3 Η αναστροζόλη (Arimidex)
CJC-1295 με DAC IGF-1 DES Boldenone
CJC-1295 ΟΧΙ DAC Follistatin Το undecylenate της Boldenone (EQ)
HGH176-191 HGH Κιτρικό κλομιφαίνιο (Clomid)
PT-141 HCG Το κιτρικό ταμοξιφέν
Η θυμοσίνη β4 (TB500) ΕΡΟ Nolvadex
Ipamorelin HMG Σιλδεναφίλη (Viagra)
Η μελανοτάνη-ΙΙ (ΜΤ-ΙΙ)
Ταδαλαφίλη (Cialis)
Η μελανοτάνη-Ι (ΜΤ-Ι) SARM Letrozole (Femara)
PEG-MGF ΜΚ-2866 (Ostarine) Εξεκτεάνιο (Aromasin)
MGF Ανδρικά (S4) Formestane
Hexarelin GW-501516 (Cardarine) Μεστερόλη (Proviron)
Sermorelin S-23 Μεθανδροστενολόνη (Dianabol)
Τριπτερολίνη LGD-4033 (Ligandrol) Οξεική Μεθενολόνη
Gonadoreline LGD-3303 Μεθανολόνη Enanthate
Selank ΜΚ-677 (Ibutamoren) Turinabol
BPC-157 SR9009 Δεκανοϊκή νανδρολόνη
Οξυτοκίνη SR9011 Φαινυλοπροπιονικός εστέρας νανδρολόνης
DSIP RAD140 Οξυμεθολόνη (Anadrol)
GHRH YK-11 Stanozolol Coarse (Winstrol)
Tesamorelin Aicar Μικρονισμένη με Stanozolol (Winstrol)
Epitalon Laxogenin Οξανδρολόνη (Anavar)Hot Tags: ακατέργαστο πεπτίδιο άσος 031, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like