PT-141 άγριου πεπτιδίου

Το PT-141 ή το Bremelanotide είναι ένα συνθετικό πεπτίδιο που αναπτύχθηκε από το Melanotan 2 (MT-II). Είναι ένας γενικός όρος που αναφέρεται στο νέο φαρμακευτικό συνθετικό αφροδισιακό πεπτίδιο. Το PT-141 έχει δημιουργήσει το ζήτημα της στυτικής δυσλειτουργίας ή ανικανότητας στους άνδρες και της διαταραχής της σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες.

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Ακατέργαστα πεπτίδια PT141 για οικοδόμηση μυών με ασφαλή χορήγηση


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντος: PT-141

CAS: 32780-32-8

MF: C50H68N14O10

MW: 1025.2

Ενιαία πρόσμειξη (HPLC): 1,0% μέγ

Σύνθεση αμινοξέων: Περίπου 10% της θεωρητικής

Περιεκτικότητα σε πεπτίδιο (N%): 80,0% min.

Περιεκτικότητα σε νερό (Karl Fischer): μέγιστο 6,0%.

Περιεκτικότητα σε οξικό άλας (HPIC): 15,0% μέγ.

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Προδιαγραφή: 10mg / φιαλίδιο


Τι είναι το PT-141;


Το PT-141 είναι ένα πεπτίδιο λίμπιντο. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας στις γυναίκες, καθώς και για αιμορραγική καταπληξία και βλάβη επαναιμάτωσης. Διατίθεται σε ρινικό σπρέι έως ότου διακοπεί το 2008 μετά από ανησυχίες για την υγεία. Διατίθεται τώρα ως ουσία για χρήση για ένεση.


Το PT-141 προέρχεται από τις δοκιμές Melanotan που έγιναν σε επιστημονικές μελέτες. Παρατήρησαν τι, ενώ οι Melanotan και Melanotan II ήταν επιτυχείς στο δέρμα μαυρίσματος χωρίς ηλιακό φως, οι ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν σεξουαλική διέγερση σε άντρες και γυναίκες με οφέλη στύσης για άνδρες που είχαν στυτική δυσλειτουργία. Σε μια τρίτη κλινική δοκιμή, το PT-141 αποδείχθηκε ότι ενεργοποιεί τη συμπεριφορά της λοβούσης σε πειραματόζωα. Αλλάζει άμεσα τις χημικές ουσίες στον εγκέφαλο που ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια της εγρήγορσης χωρίς να διέρχονται από το αίμα.


Εφαρμογές:


Το PT-141 λειτουργεί με ενεργοποίηση του υποδοχέα μελανοκορτίνης 1 και MC4R συγκεκριμένα. Το Bremelanotide αρχικά δοκιμάστηκε για χορήγηση ρινικού ψεκασμού, αλλά διακόπτεται μετά από ανησυχίες σχετικά με παρενέργειες. Το Bremelanotide PT141, όπως το Melanotan II, μπορεί να προκαλέσει αυθόρμητη ενίσχυση της διέγερσης. Σε αντίθεση με άλλα συμπληρώματα, τα 141 αποτελέσματα δεν δρουν στο αγγειακό σώμα, αλλά αυξάνουν άμεσα τις επιθυμίες μέσω του νευρικού συστήματος.


Το PT-141 ή το Bremelanotide είναι ο γενικός όρος για ένα πεπτίδιο που μελετάται για την πιθανή χρήση του για τη βελτίωση της σεξουαλικής δυσλειτουργίας και στους άνδρες (στυτική δυσλειτουργία ή ανικανότητα) και στις γυναίκες (διαταραχή σεξουαλικής διέγερσης).


Το PT-141 έχει παρόμοια δομή με το Melanotan-II και είναι ένα συνθετικό ανάλογο της ορμόνης διέγερσης άλφα-μελανοκυττάρων (α-MSH). Το Alpha-MSH είναι ένα ενδογενές πεπτίδιο που μπορεί να επηρεάσει τον μεταβολισμό των λιπιδίων, την όρεξη και τη σεξουαλική λίμπιντο. Το PT-141 είναι μια πιθανή θεραπεία για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας και οι μελέτες έχουν δείξει ότι το PT-141 δεν δρα στο αγγειακό σύστημα όπως οι πρώην ενώσεις, αλλά φέρεται να λειτουργεί ενεργοποιώντας υποδοχείς μελανοκορτίνης στον εγκέφαλο, βοηθώντας έτσι να αυξηθεί η σεξουαλική διέγερση.Πώς λειτουργεί το PT-141;


Το PT-141 αυξάνει τη σεξουαλική σας επιθυμία ενεργοποιώντας τον εγκέφαλο του υποδοχέα μελανοκορτίνης 4, ο οποίος κανονικά ρυθμίζει τον μεταβολισμό, τη λειτουργία της στύσης των αρσενικών και τη σεξουαλική συμπεριφορά. Ο μηχανισμός λειτουργίας του περιλαμβάνει συνήθως μια δράση στο κεντρικό νευρικό σύστημα (ΚΝΣ) αντί απευθείας στο καρδιαγγειακό σύστημα.


Δοσολογία PT-141:


Το PT-141 διατίθεται σε φιαλίδια των 10mg. Ως πεπτίδιο του τρόπου ζωής, το προϊόν των 10mg είναι πολύ καταναλώσιμο και μπορεί να προσφέρει έως και 20 δόσεις όταν χορηγείται φως. Το πεπτίδιο PT-141 που ανασυστάθηκε με βακτηριοστατικό νερό παραμένει ισχυρό στο ψυγείο για μήνες.


PT141 Εφέ:


Το Bremelanotide (PT-141) αναπτύχθηκε από το Melanotan 2 (MT-II). Το PT-141 είναι ένας μεταβολίτης του ΜΤ-ΙΙ που στερείται των ιδιότητες μαυρίσματος που απομακρύνονται από την C-τερματική αμίδη.


Το PT-141 είναι μια πιθανή θεραπεία για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. συγκεκριμένα, ανδρική στυτική δυσλειτουργία. Μελέτες έχουν δείξει ότι το PT-141 δεν δρα στο αγγειακό σύστημα όπως οι πρώην ενώσεις, αλλά φέρεται ότι λειτουργεί με ενεργοποίηση υποδοχέων μελανοκορτίνης στον εγκέφαλο, βοηθώντας έτσι να αυξηθεί η σεξουαλική διέγερση.


Το PT-141 είναι πεπτίδιο με βάση μελανοκορτίνη το οποίο έχει δείξει αποτελεσματικότητα σε κλινικές μελέτες σε αρσενικούς και θηλυκούς αρουραίους. Αρσενικοί αρουραίοι έχουν δείξει στυτική ανταπόκριση με δόσεις τόσο χαμηλές όσο 1-2 mg ενώ οι περισσότεροι θηλυκοί αρουραίοι έχουν δείξει θετικά αποτελέσματα με υψηλότερες δόσεις γύρω στα 2-3 mg.


Το PT-141, που χρησιμοποιείται ως λύση στυτικής δυσλειτουργίας, χρησιμοποιείται από άνδρες που θέλουν να επαναφέρουν τη φωτιά στη σεξουαλική τους ζωή, όσον αφορά την επίτευξη στύρων που δεν τους ικανοποιούν μόνο οι συνεργάτες τους. Κατά τη διαδικασία, δεν χρειάζεται ποτέ να πάρουν άλλα φάρμακα ή να επιλέξουν θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης και πάλι με αυτό στο πλευρό τους.

PT141

Τα πλεονεκτήματά μας:


1.Product ποιότητα

Η ομάδα παραγωγής μας έχει 12 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή στεροειδών. Το εργοστάσιο

διαθέτει ένα πλήρες QA & QCsystem. Διαθέτουμε εξουσιοδοτημένα σύνολα αναλυτικών μέσων

έχουν υψηλή αποτελεσματικότητα και υψηλή ευαισθησία, όπως το φασματοφωτόμετρο HPLC, GC και UV

να αναλύει και να ελέγχει τα προϊόντα.

2. Τιμή προϊόντος

Ως κατασκευαστής, μπορούμε να σας προσφέρουμε το προϊόν απευθείας, χωρίς μεσάζοντα, έτσι ώστε η τιμή να είναι πιο ευνοϊκή.

3.Συσκευασία & Παράδοση

Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Ειδικός τρόπος αποστολής 10 γραμμάρια έως 100 κιλά

Powdersat μια φορά στη χώρα σας. Ταχεία και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να γίνει για τα τελωνεία

Pass Εγγυημένη.

4. Υπηρεσία μετά την πώληση

Η καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να έχουμε μακροπρόθεσμη συνεργασία, Εμείς

θα παρέχει στους πελάτες εύλογη υπηρεσία επιστροφής.

5. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.comΠεπτίδιο Προσδιορισμός Πεπτίδιο προσδιορισμός
MGF 2 mg / φιαλίδιο Ipamorelin 2 mg / φιαλίδιο
PEG MGF 2 mg / φιαλίδιο Hexarelin 2 mg / φιαλίδιο
CJC-1295 με DAC 2 mg / φιαλίδιο Sermorelin 2 mg / φιαλίδιο
CJC-1295 χωρίς DAC 2 mg / φιαλίδιο Οξυτοκίνη 2 mg / φιαλίδιο
PT-141 10 mg / φιαλίδιο TB500 2 mg / φιαλίδιο
Melanotan I 10 mg / φιαλίδιο πενταδεκαπεπτιδίου ΒΡC 157 2 mg / φιαλίδιο
Melanotan II 10 mg / φιαλίδιο Τμήμα 176-191 2 mg / φιαλίδιο
GHRP-2 5mg ή 10mg / φιαλίδιο Τριπτερολίνη 2 mg / φιαλίδιο
GHRP-6 5mg ή 10mg / φιαλίδιο Tesamorelin 2 mg / φιαλίδιο
Gonadorelin 2mg ή 10mg / φιαλίδιο AOD-9604 2 mg / φιαλίδιο
DSIP 2 mg / φιαλίδιο Follistatin 344 1 mg / φιαλίδιο
Selank 5 mg / φιαλίδιο SNAP-8 ΠροσαρμοσμένηHot Tags: pt-141 ακατέργαστο πεπτίδιο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like