Πεπτίδιο BPC 157 δημιουργίας μυών

Το BPC 157 είναι ένα από τα πολλά πεπτίδια που διατίθενται στην αγορά συμπληρωμάτων. Ωστόσο, αυτό που το ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του είναι το γεγονός ότι εξάγεται από μια γαστρεντερική προστατευτική πρωτεΐνη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Ακατέργαστο πεπτίδιο BPC 157 για την κατασκευή μυών με ασφαλή χορήγηση


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Προκαθορισμένο όνομα: BPC157

Ψευδώνυμο: Ένωση προστασίας Booly 15, πενταδεκαπεπτίδιο, ΒΡC 157

CAS: 137525-51-0

MF: C62H98N16O22

MW: 1419.53552

Καθαρότητα: 99%

Προδιαγραφή: 1mg / φιαλίδιο 10vials / κιτ

Ελάχιστη σειρά: 1kit

Εμφάνιση: Λευκή λυοφιλοποιημένη σκόνη

Βαθμός Standard: Φαρμακείο Βαθμού

Πιστοποίηση: HPLC / MS

Τόπος καταγωγής: Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

Μέθοδος ανάλυσης: HPLC

Αποθήκευση: Τα λυοφιλοποιημένα πεπτίδια, αν και είναι σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες, πρέπει να φυλάσσονται σε αποξηραμένα κάτω των -18 ° C. Κατά την ανασύσταση του πεπτιδίου θα πρέπει να φυλάσσονται σε 4 ° C μεταξύ 2-21 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω από -18 ° C .

συσκευασία: ως απαιτήσειςπαραβίαση προϊόντος:

Το BPC 157 (ένωση προστασίας σώματος-157) είναι πενταπεπτίδιο 15 αμινοξέων. Η αλληλουχία αμινοξέων στην ΒΡC 157 είναι παρόμοια με ένα τμήμα της αλληλουχίας αμινοξέων ανθρώπινου ΒΡC. Γαστρικό οξύ που βρίσκεται στο ανθρώπινο BPC. Τα πειράματα δείχνουν ότι το ΒΡϋ157 μπορεί να ενισχύσει την επούλωση των πληγών, περιλαμβανομένων των τραυμάτων των τενόντων, όπως ο τένοντα του Αχίλλειου. Σκοπός αυτής της μελέτης ήταν να διερευνηθούν οι πιθανοί μηχανισμοί με τους οποίους χρησιμοποιήθηκε το BPC 157 για να επιταχυνθεί η διαδικασία επούλωσης των τραυματισμένων τενόντων. Η μελέτη χρησιμοποίησε δύο σειρές μοσχευμάτων τένοντα, ένα από τα οποία καλλιεργήθηκε σε μέσο που περιείχε ΒΡC157 και το άλλο καλλιεργήθηκε σε ένα μέσο που δεν είχε BPC 157.


Επιπλέον, η χρώση FITC-φαλλοιδίνης έδειξε ότι η BPC157 προκάλεσε σχηματισμό Ρ-ακτίνης σε ινοβλάστες. Παρομοίως, η ανάλυση στυπώματος Western ήταν σε θέση να ανιχνεύσει την παραγωγή και την ενεργοποίηση πρωτεϊνών πουτίγκας και πρωτεϊνών FAK. Η ανάλυση κηλίδος Western έδειξε επίσης ότι η ΒΡC157 αύξησε τη φωσφορυλίωση της πρωτεΐνης puerarin και FAK χωρίς να επηρεάσει την παραγόμενη ποσότητα.


Η χρώση FITC-φαλλοιδίνης έδειξε ότι η ΒΡC157 προκάλεσε σχηματισμό Ρ-ακτίνης σε ινοβλάστες. Παρομοίως, η ανάλυση στυπώματος Western ήταν σε θέση να ανιχνεύσει την παραγωγή και την ενεργοποίηση πρωτεϊνών πουτίγκας και πρωτεϊνών FAK. Η ανάλυση κηλίδος Western έδειξε επίσης ότι η ΒΡC157 αύξησε τη φωσφορυλίωση της πρωτεΐνης puerarin και FAK χωρίς να επηρεάσει την παραγόμενη ποσότητα.Εφαρμογή:


Τα πεπτίδια BPC157 χρησιμοποιούνται από τους bodybuilders και άλλους συνειδητές καταναλωτές της υγείας, με σκοπό να βελτιώσουν το σώμα τους και τη γενική υγεία.

Το BPC157 έχει τη δύναμη να προάγει την αποτελεσματική επούλωση των τενόντων σε οστά και την ανώτερη επούλωση των βλαβερών συνδέσμων.

Σε ό, τι αφορά την επούλωση και την πρόληψη των υγιών καταστάσεων έλκους, λειτουργεί για να θεραπεύσει τα έλκη στο στομάχι σε εκείνους που έχουν υπερβολικά φάρμακα τύπου NSAID. Τα φάρμακα NSAID είναι μη στεροειδή,

αντιφλεγμονώδη φάρμακα και ταξινομούνται ως ανακουφιστικά πόνου.


Η χρήση του BPC 157:

Το BPC 157 έχει παρουσιαστεί σε μελέτες για την επούλωση θραυσμένων τετρακέφαλων μυών, αποσπασμένου τεύχους αχίλλων, μυών που έχουν υποστεί βλάβη / θρυμματισμό. Παρουσιάζοντας δραματική γρήγορη ανάκαμψη από μυϊκά δάκρυα. Τείνις στην επούλωση των οστών - αυξημένη επούλωση των συνδέσμων, η BPC 157 έχει ποικίλα προστατευτικά αποτελέσματα στα όργανα.


Οι κλινικές δοκιμές επιδεικνύουν επούλωση και πρόληψη των ελκών του στομάχου και μελετάται ως θεραπεία εγκαύματος. Οι δοκιμές δείχνουν ότι μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση κάποιας βλάβης του ήπατος μετά από παρατεταμένη χρόνια έκθεση σε αλκοόλ. Δεν παρατηρήθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες σε κλινικές δοκιμές.


Το πεπτίδιο ΒΡC 157 έχει δειχθεί ότι επουλώνει ποικίλες πληγές σε όλες τις περιοχές που έχουν ερευνηθεί, συμπεριλαμβανομένων εσωτερικών οργάνων, μυών, συνδέσμων, τένοντα, δέρματος, εσωτερικών τραυματισμών από χειρουργείο κ.λπ.


μπορεί να έχει μια χρήση στην ιατρική βιομηχανία να βοηθήσει να θεραπεύσει και να απαλλαγούμε από τα έλκη στομάχου που προκαλούνται από άτομα που κακοποιούν φάρμακα NSAID


Αποτέλεσμα BPC-157


Τα κύρια χαρακτηριστικά της επούλωσης είναι ο ιστός κοκκοποίησης, η αγγειογένεση και η παραγωγή κολλαγόνου. Το BPC-157 συμβάλλει στην αγγειογένεση. Ο σχηματισμός (σχηματισμός) αγγειογένεσης (αγγειακής) είναι ο σχηματισμός αιμοφόρων αγγείων. Όχι, αυτό το ανόητο είναι σοβαρό. Πάρτε δυο λόγια ότι είναι εκτός λειτουργίας στην ελληνική ή / και στη λατινική γλώσσα και έχετε ιατρική ορολογία.


Το BPC-157 λειτουργεί με ρύθμιση του αγγειακού ενδοθηλιακού αυξητικού παράγοντα (VEGF), παράγοντας που προκαλεί την ανάπτυξη τριχοειδών αγγείων σε νέες περιοχές για μεταφορά αίματος και θρεπτικών ουσιών. Πώς συμβαίνει αυτό μέσω της θεραπείας ροής αίματος. Αυτό συμβαίνει μόνο στον πραγματικό τένοντα και μυϊκό ιστό και η κυτταρική καλλιέργεια του ΒΡC-157 δεν επηρεάζει τον VEGF ή την επούλωση.


Δόση BPC 157


Τα αποτελέσματα παρατηρήθηκαν με στοματική, περιτοναϊκή και τοπική ένεση. Τα αποτελέσματα των αρουραίων ήταν 10 μg / kg. Αυτό σημαίνει ότι η στοματική ή η ένεση δεν έχει καμία διαφορά, μόνο λίγη από αυτή τη θεραπεία γίνεται ευκολότερη.


Συχνές ερωτήσεις:


Ερώτηση 1, Πώς συσκευάζετε την παραγγελία;

Διακεκριμένο πακέτο, τα κοστούμια συσκευασίας που θα επιλέξετε καλύτερα θα διασχίσουν τα τελωνεία με ασφάλεια


Ερώτηση 2, Ποια είναι η μέθοδος αποστολής σας;

Η αποστολή μέσω express (FedEx, UPS, DHL, EMS, HKEMS, TNT) και φθηνότερη με αεροπορική αποστολή


Ερώτηση 3, αν η παραγγελία μου κατασχεθεί από το έθιμο, τι κάνεις;

Επαναλάβετε την αστυνομία εάν ο αριθμός παρακολούθησης δεν ενημερώνεται στο διαδίκτυο ή επιδεικνύεται κατά παραγγελία


Ερωτήσεις 4, Ποια είναι η αποδοχή της πληρωμής σας;

Ασφαλής και γρήγορη πληρωμή: Western Union, Money Gram, T / T, Bitcoin


Ερωτήσεις 5, Θα παράσχετε τον αριθμό παρακολούθησης;

Ναι, παρέχουμε τον αριθμό παρακολούθησης για να ακολουθήσετε. Γενικά, μόλις σας παραδώσουμε τον αριθμό παρακολούθησης, μπορείτε να παρακολουθείτε τις πληροφορίες για τα δέματα εντός 1-2 εργάσιμων ημερών


Ερώτηση 6, Πόσες μέρες θα πάρει η χώρα μου μετά την πληρωμή;

Σε γενικές γραμμές, ταχύτερα με 3-5 επιχειρήσεις, πιο αργή 5-7 εργάσιμες ημέρες


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομα SPE
Melanotan I 10 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
Melanotan II 10 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
CJC 1295 2 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
CJC 1295 dac 2 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
Sermorelin 2 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
Sermorelin 5 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
PT 141 10 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
Frag 176 191 2 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
Frag176 191 5 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
Ipamorelin 2 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
Ipamorelin 5 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
MGF 2 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
PEG MGF 2 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
GHRP-6 5 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
GHRP-2 5 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
Hexarelin 2 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
Hexarelin 5 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
Η θυμοσίνη βήτα 4 (ΤΒ4) (ΤΒ-500) 2 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιο
Follistatin 344 1 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδια / κουτί
1 mg 1 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδια / κουτί
Οξυτοκίνη 2 mg 2 χλστγρ. / Φιαλίδιο, 10 φιαλίδιο / κιβώτιοHot Tags: μυϊκή κατασκευή πεπτιδίων bpc 157, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like