Ipamorelin Raw Peptide

Το Ipamorelin είναι ένα πεπτίδιο για την οικοδόμηση μυών. Παρέχουμε στεροειδές σε σκόνη, στεροειδές έτοιμο πετρέλαιο, πεπτίδια, βερμούδες και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντος: Ipamorelin

Μέγεθος μονάδας: 2 mg / φιαλίδιο, 5 mg / φιαλίδιο

Μονάδα Ποσότητα: 1 Φιαλίδιο

Alias: 696: PN: W02004005342 PAGE: 46 πρωτεΐνη που αξιώνεται, Ipamorelin, NNC 26-0161

CAS: 170851-70-4

Τύπος: C38H49N9O5

MW: 711.853

καθαρότητα: 99%

Εμφάνιση: Λευκή λυοφιλοποιημένη σκόνη

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Παράδοση: Express Courier

Πακέτο μεταφοράς: Μεταμφιεσμένο και ασφαλές

Ελάχιστη. Παραγγελία: 10 φιαλίδια

Χωρητικότητα Παραγωγής: 10000vials / Μήνα

Όροι πληρωμής: T / T, Western Union, Money Gram, Bitcoin

Αποθήκευση Η λυοφιλοποιημένη Ιπαμορελίνη είναι σταθερή σε θερμοκρασία δωματίου για 90 ημέρες, ωστόσο θα πρέπει να φυλάσσεται σε καταψύκτη κάτω από -8C για οποιαδήποτε παρατεταμένη χρονική περίοδο. Μετά την ανασύσταση, το Ipamorelin θα πρέπει να ψύχεται σε θερμοκρασίες που δεν υπερβαίνουν τα 36 F.


Περιγραφή:


Το Ipamorelin είναι μια συναρπαστική νέα ανακάλυψη μυϊκών κτιρίων που κερδίζει μεγάλη προσοχή στον κόσμο του bodybuilding. Όπως το πεπτίδιο GHRP-6 (εξαπεπτίδιο απελευθέρωσης ορμόνης ανάπτυξης), είναι ένα συνθετικό πεπτίδιο που έχει ισχυρές ιδιότητες απελευθέρωσης της αυξητικής ορμόνης. Και αυτές οι ιδιότητες απελευθέρωσης GH είναι αυτό που ενδιαφέρει τους αθλητές και τους bodybuilders, καθώς μπορούν να κάνουν μια τεράστια διαφορά στο ποσό των μυών που μπορείτε να αναπτύξετε και πόσο γρήγορα θα κάψετε λίπος.


Η ιπαμορελίνη είναι ένα πεπτίδιο απελευθέρωσης ορμόνης ανάπτυξης (GHRP) παρόμοιο με το GHRP2 και το GHRP6 που αναπτύχθηκε από την Novo Nordisk. Είναι ένα πενταπεπτίδιο αποτελούμενο από 5 αμινοξέα που προκαλεί σημαντική απελευθέρωση αυξητικής ορμόνης από την πρόσθια υπόφυση και έχει τη διπλή δράση της καταστολής της σωματοστατίνης, μιας πεπτιδικής ορμόνης που αναστέλλει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης. Τα οφέλη από τη χρήση του Ipamorelin είναι η αυξημένη απώλεια λίπους, η διατήρηση του άπαχου μυϊκού ιστού, η αναζωογόνηση και η ενίσχυση των αρθρώσεων, ο συνδετικός ιστός και η οστική μάζα, καθώς και άλλα οφέλη κατά της γήρανσης που σχετίζονται με τη θεραπεία της GH, όπως ο βελτιωμένος τόνος του δέρματος και η ποιότητα των μαλλιών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση των χαμηλών επιπέδων GH όταν η φυσική έκκριση GH έχει ανασταλεί από μακροχρόνια κατάχρηση συνθετικής GH.


Το Ipamorelin είναι το πρώτο πεπτίδιο απελευθέρωσης της αυξητικής ορμόνης που έχει την μοναδική επιλεκτική ιδιότητα να διεγείρει μόνο την απελευθέρωση της GH χωρίς επίσης να αυξάνει σημαντικά την κορτιζόλη ή την προλακτίνη ακόμη και σε δόσεις μεγαλύτερες από 200 φορές υψηλότερες από τη μέση αποτελεσματική δόση. Δεν έχει επίδραση στα επίπεδα τεστοστερόνης, LH ή FSH και δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο μετά τη χρήση. Απελευθερώνει GH με αντοχή συγκρίσιμη με GHRP6, αλλά χωρίς τις σχετικές παρενέργειες. Αυτό καθιστά την ipamorelin έναν θαυμάσιο υποψήφιο για έρευνα και ίσως το ασφαλέστερο πεπτίδιο για χρήση. Σε μια κλινική μελέτη που διεξήχθη σε 48 ενήλικες άνδρες, ακόμη και μεγάλες δόσεις των 600mcg / kg αποδείχθηκαν ασφαλείς και καλά ανεκτές.


Τι είναι το Ipamorelin;


Το iPamorelin είναι ένα από τα καθαρότερα, πιο ευπροσάρμοστα και ασφαλέστερα GHRP εκεί έξω. Το πενταπεπτίδιο Ipamorelin είναι κάπως Hexarelin, αλλά είναι καθαρότερο. Με κάποιους τρόπους, ενεργεί όπως το GHRP-6 ή το GHRP-2 χωρίς τις παραπλανητικές πλευρές των αυξημένων ζητημάτων πείνας.


Όταν πρόκειται για πεπτίδια, θα θέλετε μια αργή και σταθερή απελευθέρωση για έναν ισχυρό, καθαρό παλμό που μιμείται φυσικούς χρόνους απελευθέρωσης GH. Αυτό θα είναι καλύτερο για κέρδη και θα διατηρήσει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες. Το Ipamorelin δρα σαν μιμητικό γκρελίνης, αλλά, σε αντίθεση με το GHRP-6, έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο σταθερό στην καταστολή της σωματοστατίνης και στην διέγερση της απελευθέρωσης GH.


Πώς λειτουργεί το Ipamorelin;


Σύμφωνα με επιστημονική μελέτη που έχει δομηθεί γύρω από πειραματόζωα, έχει διαπιστωθεί ότι η πρωταρχική λειτουργικότητα του Ipamorelin συνδέεται με την διέγερση της υπόφυσης. Αυτός είναι ο αδένας μεγέθους μπιζελιού που βρίσκεται στον πυθμένα του υποθαλάμου στη βάση του εγκεφάλου και είναι υπεύθυνος για τη ρύθμιση και τον έλεγχο πολλών λειτουργιών που σχετίζονται με το ενδοκρινικό σύστημα.


Ipamorelin Δοσολογία και χρήση:


Η χρήση του iPamorelin με μια DAC τύπου GHRH, όπως το CJC w / out, θα δώσει στον χρήστη τη μεγαλύτερη αύξηση των GH και IGF-1, καθώς το GHRP και το GHRH συνεργάζονται συνεργικά. Η μέση δοσολογία για το Ipamorelin είναι 200-300mcg δύο έως τρεις φορές ημερησίως. Οι κύκλοι των δώδεκα εβδομάδων είναι αρκετά φυσιολογικοί και το PCT θα είναι πολύ μικρό - το mini-pct είναι εντάξει.


Οι αθλητές λαμβάνουν Ipamorelin σε δόση 200mcg -300mcg, δύο ή τρεις φορές την ημέρα, χρησιμοποιώντας μια μικρή βελόνα ινσουλίνης για ένεση. Συνήθως ξεκινούν με τη χαμηλότερη δόση, καθώς οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκεφάλους ή τι αισθάνεται σαν κεφαλή-rush.Ipamorelin μπορεί να είναι που λαμβάνεται ανά πάσα στιγμή, αλλά παίρνει περίπου 30-45 λεπτά πριν μια προπόνηση φαίνεται ιδανική λόγω του παλμού στο Growth Hormon (GH) δημιουργεί επιτρέποντας μέγιστη ανάπτυξη.


Μελέτες σχετικά με τις επιδράσεις του Ipamorelin στην ανάπτυξη των οστών, το σωματικό βάρος και την απελευθέρωση GH έδειξαν μερικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Σε ένα πείραμα χορηγήθηκαν διάφορες δόσεις σε διάστημα 15 ημερών για να δοκιμαστούν οι αντιδράσεις της ομάδας.

Ipamorelin raw-powder

Πώς εγγυούμαστε την ασφαλή παράδοση


Ειδικευόμαστε στην ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, ημιτεληγμένο στεροειδές έλαιο, Sarms και πεπτίδια.


Όλη η διαδικασία χειρισμού παραγγελιών είναι διαφανής για εσάς, εικόνα πακέτου, αριθμός παρακολούθησης, ακόμα και οι συνταγές μαγειρικής θα σας στείλουν αν χρειαστεί. Αλλά θα διατηρήσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες μυστικές. Και τα προϊόντα παραδίδονται με μεθόδους stealth.


1. Σχεδιασμένες Διακριτικές μέθοδοι συσκευασίας ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα, καθολική και ασφαλής.

2. Το όνομα της εταιρείας και άλλα περιεχόμενα που σχετίζονται με τη φαρμακοποιία δεν θα εμφανίζονται στα πακέτα.

3. Ο τρόπος συσκευασίας και το όνομα του αποστολέα αλλάζουν τακτικά για ασφαλή παράδοση.

4. Τα αγροτεμάχια μπορούν να παραδοθούν από ολόκληρες πόλεις της Κίνας, Guangzhou, shanghai, Hongkong κ.λπ. Έτσι, το όνομα του αποστολέα είναι μεταβλητό, τότε δεν χρειάζεται να προετοιμάσετε πολλαπλή διεύθυνση αποστολής.

5. Τα πακέτα είναι μικρά για να αποφύγουν τα ερωτήματα που δεν έχουν τύχει. Εάν η παραγγελία είναι μεγάλη, τότε θα χωριστεί σε δύο ή περισσότερα πακέτα

6. Ακόμη και αν το δέμα δυστυχώς κατασχεθεί, υποσχόμαστε να κάνουμε 100% αποστολή.


Διαδικασία Παραγγελίας


1. Καθορίστε ποια είναι η ανάγκη σας (προϊόν και ποσότητα)

2. Η πλήρης πληρωμή θα γίνει αφού καταλήξουμε σε συμφωνία για όλες τις λεπτομέρειες.

3. Το δέμα θα παραδοθεί κατά την παραλαβή της πληρωμής.

4. Πληροφορίες σχετικά με το δέμα θα προσφέρονται (αριθμός συσκευασίας & αριθμού παρακολούθησης)

5. Τέλος θα λάβετε το δέμα σε 4 ~ 7 ημέρες.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Steroid


Hot Tags: ipamorelin ωμό πεπτίδιο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like