HGH 176-191 Peptides For Muscle Gain

Το θραύσμα HGH 176-191 ανήκει στα πεπτίδια, χρησιμοποιείται για την οικοδόμηση μυών, απώλεια βάρους, γυμναστήριο και εξοπλισμό γυμναστικής. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Πεπτίδια HGH 176-191 για απώλεια λίπους με ασφαλή χορήγηση

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Θραύσμα HGH 176-191

Συνώνυμα: Θραύσμα 177-191, AOD-9604

MF: C78H123N23O23S2

MW: 1815.08152

CAS: 221231-10-3

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Καθαρότητα: 99%

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Αποθήκευση: Κλειστό, κάτω από 2 ~ 8 C συντήρηση

Χρήση: Το AOD-9604 στην πραγματικότητα δρα για τη μείωση των υπερβολικών λιπωδών ιστών όπως

αύξηση της μυϊκής μάζας και ενίσχυση της περιεκτικότητας των λιπιδίων στο σώμα.


Αποθήκευση

Το λυοφιλοποιημένο HGH FRAG 176-191 αν και είναι σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου για 3 εβδομάδες, θα πρέπει να είναι

φυλάσσεται αποξηραμένο κάτω από -18 ° C. Μετά την ανασύσταση, το FST πρέπει να φυλάσσεται στους 4 ° C μεταξύ

2-7 ημέρες και για μελλοντική χρήση κάτω από -18 ° C.


Περιγραφή:


Το θραύσμα HGH είναι μια τροποποιημένη μορφή αμινοξέων 176-191 στην C-τερματική περιοχή της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (HGH). Μελέτες έχουν δείξει ότι λειτουργεί με τη μίμηση του τρόπου με τον οποίο η φυσική HGH ρυθμίζει το μεταβολισμό του λίπους αλλά χωρίς τις αρνητικές επιδράσεις στην ευαισθησία στην ινσουλίνη (ζάχαρη αίματος) ή στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων (μυϊκή ανάπτυξη) που παρατηρείται με μη τροποποιημένη HGH. Όπως το μη τροποποιημένο GH, το θραύσμα HGH 176-191 διεγείρει τη λιπόλυση (διασπά το λίπος) και αναστέλλει τη λιπογένεση (σχηματισμό λιπαρών οξέων και άλλων λιπιδίων στο σώμα).

Το θραύσμα HGH 176-191 εννοείται ότι είναι 12,5 φορές ισχυρότερο από την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (HGH) για απώλεια βάρους από την πρότυπη ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (HGH).

Ιδιαίτερης σημείωσης είναι ότι στις μελέτες το θραύσμα HGH 176-191 είχε την ικανότητα να αυξάνει τα επίπεδα ΙΟΡ-1 τα οποία μεταφράζονται στην ικανότητα των θραυσμάτων να δίνουν αποτελέσματα κατά της γήρανσης.HGH Frag 176-191 Χορήγηση:


Το HGH Frag 176-191 παρέχεται σε λυοφιλοποιημένη μορφή (ξηρή σκόνη) και ανασυστάται από τον χρήστη με βακτηριοστατικό νερό. Το θραύσμα τυπικά εγχέεται υποδορίως αλλά μπορεί επίσης να χορηγηθεί ενδομυϊκά. Ανεξάρτητα από την προτίμηση ένεσης, όλες οι ενέσεις θα πρέπει να πραγματοποιούνται με άδειο στομάχι. Η ένεση με το φαγητό στο στομάχι θα εξασθενήσει την αποτελεσματικότητα της ένωσης.


Το HGH Frag είναι όπως όλα τα άλλα πεπτίδια που καλύψαμε και έρχονται ως λεπτή λυοφιλοποιημένη σκόνη που πρέπει να φυλάσσεται έξω από το φως και σε δροσερό και ξηρό μέρος. Η ανασύσταση γίνεται με βακτηριοστατικό νερό ή χλωριούχο νάτριο προοριζόμενο για ένεση.


Προκειμένου να αποκομίσουμε τα οφέλη του HGH Frag, το HGH Frag 176-191 μπορεί να χορηγηθεί 1-2 φορές την ημέρα με δύο φορές την ημέρα που παράγει βέλτιστα αποτελέσματα. Εάν μια φορά την ημέρα, θα πρέπει να ληφθούν 30-60 λεπτά πριν από το πρωινό. Εάν γίνεται δύο φορές την ημέρα, η δεύτερη δόση πρέπει να λαμβάνεται πριν από το κρεβάτι και λίγες ώρες μετά το τελευταίο γεύμα της ημέρας. Τα 250-500mcg ημερησίως είναι η πιο συνηθισμένη περιοχή δοσολογίας με τα 500mcg να είναι τα πιο συνηθισμένα. Τα 500 mcg ημερησίως θα πρέπει να προκαλούν σημαντική απώλεια λίπους στο μεγαλύτερο μέρος του ατόμου, ενώ η συνηθέστερη περιοχή δοσολογίας με τα 500 mcg είναι η πιο κοινή. Τα 500 mcg ημερησίως θα πρέπει να προκαλούν σημαντική απώλεια λίπους στα περισσότερα άτομα


Εφαρμογή:


το θραύσμα HGH 176-191 διεγείρει τη λιπόλυση και αναστέλλει τη λιπογένεση τόσο εν ζωή / en vitro.


Το θραύσμα 176-191 δεν έχει καμία επίδραση στην ανάπτυξη ή την αντίσταση στην ινσουλίνη, σε αντίθεση με το πλήρες μόριο GH. Αυτό είναι το νεότερο, πιο ισχυρό θραύσμα GH στην αγορά. Μελέτες έχουν δείξει παρατεταμένη πάχυνση, απευθυνόμενη απευθείας στον λιπώδη ιστό.


Έχει αποδειχθεί ότι οι μειωτικές του λίπους αποτελέσματα της GH φαίνεται ότι ελέγχονται από μια μικρή αναλογική περιοχή του άκρου C-άκρου του μορίου GH. Αυτή η περιοχή αποτελείται από τα αμινοξέα 176-191, έτσι το όνομα. Αυτό το θραύσμα πεπτιδίου λειτουργεί με τη μίμηση του τρόπου με τον οποίο η φυσική hGH ρυθμίζει το μεταβολισμό του λίπους αλλά χωρίς τις δυσμενείς επιδράσεις στο σάκχαρο του αίματος ή στην ανάπτυξη που παρατηρείται με μη τροποποιημένη hGH.


Πώς λειτουργεί η αυξητική ορμόνη;


Η αυξητική ορμόνη στο σώμα απελευθερώνεται με παλλόμενο τρόπο. Έχει αποδειχθεί ότι αυτό το πρότυπο προωθεί την ανάπτυξη. Η υπόφυση είναι ικανή μάλλον σύντομα να συνθέσει πολύ μεγάλες ποσότητες αυξητικής ορμόνης που αποθηκεύει τόσο σε τελική όσο και σε ημιτελή μορφή. Οι ενήλικες αντιμετωπίζουν σπάνια παλμούς αυξητικής ορμόνης που εξαντλούν εντελώς αυτά τα καταστήματα. Καθώς μεγαλώνουμε δεν χάνουμε την ικανότητα να δημιουργούμε και να αποθηκεύουμε μεγάλες ποσότητες αυξητικής ορμόνης, μάλλον βιώνουμε μια μειωμένη ικανότητα να καθοδηγούμε την απελευθέρωσή τους. Ο παλμός της αυξητικής ορμόνης μετριέται σε ένα κύμα, με την κοιλότητα να είναι η "off" ή η μη έκκριση της αυξητικής ορμόνης και η κορυφή να είναι το "στο" ή υψηλότερο σημείο κατά τη διάρκεια της έκκρισης της αυξητικής ορμόνης.


Ο όγκος της αυξητικής ορμόνης που απελευθερώνεται στο σώμα δεν μπορεί να συγκριθεί σωστά με τη χορήγηση συνθετικής ορμόνης ανάπτυξης για το λόγο ότι ένα σύνολο χαρακτηριστικών συμπεριφοράς που σχετίζονται με τη φυσική αυξητική ορμόνη διαφέρει από εκείνα της συνθετικής αυξητικής ορμόνης. Συνεπώς, η προσπάθεια να βρεθεί μια φυσική αυξητική ορμόνη σε συνθετική ισοδυναμία αυξητικής ορμόνης δεν είναι πολύ παραγωγική, διότι τελικά αυτό που είναι πιθανότατα πιο σημαντικό είναι: Η ποσότητα και η ποιότητα των ενδοκυτταρικών συμβάντων σηματοδότησης και ο βαθμός στον οποίο η αυξητική ορμόνη διεγείρει αυτοκρινή / παρακρινή που παράγεται / χρησιμοποιείται τοπικά) του μυός IGF-1 και μετά την άσκηση του παραλλαγμένου MGF παραλλαγής του.


Συσκευασία & Παράδοση:


Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Ειδικός τρόπος να μεταφερθούν σκόνες 100 γραμμάρια έως 100 κιλά ανά πάσα στιγμή στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένο.


Τα πλεονεκτήματά μας:

Είμαστε ένα επαγγελματικό εργοστάσιο ακατέργαστων σκόνη στην Κίνα για πάνω από 10 χρόνια, όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο άμεσα προμηθεύει.

Τα προϊόντα μας εξάγονται στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 100kgs κάθε μήνα.

Επαγγελματική ομάδα ειδικά για συσκευασίες και αποστολές και κοιτάζοντας τον κώδικα παρακολούθησης 24 ώρες για το τελωνειακό πέρασμα εγγυημένη. 100% πέρασμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία. Το 98% περάσει στη Γερμανία, τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία.

Τα περισσότερα από τα σκόνες είναι στο απόθεμα, υπάρχουν διαθέσιμα δείγματα, θα μπορούσαν να σταλούν μέσα σε 24 ώρες.

Υψηλή ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορη και ασφαλής παράδοση. Αποστολή από την DHL, TNT, FEDEX, HKEMS, UPS κ.λπ.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Σχετικά προϊόντα:

Πεπτίδια Πρωτεΐνες Σκόνη στεροειδών
GHRP-2 IGF-1 LR3 17α-Μεθυλ-1-τεστοστερόνη
GHRP-6 IGF-1 LR3 Η αναστροζόλη (Arimidex)
CJC-1295 με DAC IGF-1 DES Boldenone
CJC-1295 ΟΧΙ DAC Follistatin Το undecylenate της Boldenone (EQ)
HGH176-191 HGH Κιτρικό κλομιφαίνιο (Clomid)
PT-141 HCG Το κιτρικό ταμοξιφέν
Η θυμοσίνη β4 (TB500) ΕΡΟ Nolvadex
Ipamorelin HMG Σιλδεναφίλη (Viagra)
Η μελανοτάνη-ΙΙ (ΜΤ-ΙΙ)
Ταδαλαφίλη (Cialis)
Η μελανοτάνη-Ι (ΜΤ-Ι) SARM Letrozole (Femara)
PEG-MGF ΜΚ-2866 (Ostarine) Εξεκτεάνιο (Aromasin)
MGF Ανδρικά (S4) Formestane
Hexarelin GW-501516 (Cardarine) Μεστερόλη (Proviron)
Sermorelin S-23 Μεθανδροστενολόνη (Dianabol)
Τριπτερολίνη LGD-4033 (Ligandrol) Οξεική Μεθενολόνη
Gonadoreline LGD-3303 Μεθανολόνη Enanthate
Selank ΜΚ-677 (Ibutamoren) Turinabol
BPC-157 SR9009 Δεκανοϊκή νανδρολόνη
Οξυτοκίνη SR9011 Φαινυλοπροπιονικός εστέρας νανδρολόνης
DSIP RAD140 Οξυμεθολόνη (Anadrol)
GHRH YK-11 Stanozolol Coarse (Winstrol)
Tesamorelin Aicar Μικρονισμένη με Stanozolol (Winstrol)
Epitalon Laxogenin Οξανδρολόνη (Anavar)


Hot Tags: hgh 176-191 πεπτίδια για κέρδος μυών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like