DSIP Peptide Powder

Το πεπτίδιο που επάγει ύπνο Delta, συντομογραφημένο DSIP, είναι ένα νευροπεπτίδιο που όταν εγχέεται στην μεσοδυσφαλική κοιλία των κουνελιών δέκτη προκαλεί δραστηριότητα άξονα και δέλτα EEG και μειωμένη κινητική δραστηριότητα. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Πρωτεΐνη νουκλεϊνικού οξέως DSIP για τη δημιουργία μυών με ασφαλή χορήγηση

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:
whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Το πεπτίδιο που επάγει τον ύπνο του Delta (DSIP)

Προδιαγραφή: 2mg / φιαλίδιο.

CAS #: 62568-57-4

Τύπος: C35H48N10O15

Μοριακό Βάρος: 848.81

Καθαρότητα: 99,0% λεπτό


Περιγραφή:


Το πεπτίδιο που επάγει τον ύπνο του Delta, συντομογραφημένο DSIP, είναι ένα νευροπεπτίδιο το οποίο όταν εγχέεται στην μεσοδυσφαλική κοιλία των κουνελιών υποδοχέα προκαλεί τη δραστηριότητα του άξονα και του δέλτα EEG και μειώνει τις κινητικές δραστηριότητες.

Το πεπτίδιο που επάγει τον ύπνο του Delta ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1974 από την ομάδα Swiss Schoenenberger-Monnier που το απομόνωσε από το εγκεφαλικό φλεβικό αίμα των κουνελιών σε επαγόμενη κατάσταση ύπνου. Θεωρήθηκε κατά κύριο λόγο ότι εμπλέκεται στη ρύθμιση του ύπνου εξαιτίας της προφανούς ικανότητάς του να προκαλεί ύπνο αργού κύματος σε κουνέλια, αλλά οι μελέτες σχετικά με το θέμα ήταν αντιφατικές.


Εφαρμογή:


Το πεπτίδιο που επάγει τον ύπνο του Delta, συντομογραφημένο DSIP, είναι ένα νευροπεπτίδιο το οποίο όταν εγχέεται στην μεσοδυσφαλική κοιλία των κουνελιών υποδοχέα προκαλεί τη δραστηριότητα του άξονα και του δέλτα EEG και μειώνει τις κινητικές δραστηριότητες.

Πολλοί ρόλοι για το DSIP έχουν προταθεί μετά από έρευνα που διεξήχθη με χρήση πεπτιδικών αναλόγων με μεγαλύτερη μοριακή σταθερότητα και με μέτρηση ανοσολογικής ανοσολογικής (DSIP-LI) απόκρισης με DSIP με έγχυση αντιορού DSIP και αντισωμάτων.


Οφέλη:


Αυτό το πεπτίδιο χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους ανθρώπους να κοιμηθούν και να παραμείνουν κοιμισμένοι. Αυτό το πεπτίδιο είναι δημοφιλές στους bodybuilders που έχουν μάθει για τη δύναμη και το δυναμικό των πεπτιδίων μέσω των προγραμμάτων θεραπείας και συμπληρώματος. Αυτό το πεπτίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του για να βοηθήσει τους χρήστες να κοιμηθούν καλύτερα ή μπορεί να στοιβάζονται με άλλα πεπτίδια για να δημιουργήσουν ένα καλά στρογγυλεμένο πρόγραμμα συμπληρώματος.


Το DSIP μειώνει τα βασικά επίπεδα κορτικοτροπίνης και εμποδίζει την απελευθέρωσή τους. Επίσης διευκολύνει το σώμα να απελευθερώσει LH (ωχρινοτρόπο ορμόνη). Επιπλέον, καθιστά απλούστερο για το σώμα την απελευθέρωση της σωματοτροπίνης (και των εκκρίσεων της σωματοληψίνης) και την παρεμπόδιση της παραγωγής σωματοστατίνης.


Αυτό το πεπτίδιο μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειριστούν το άγχος. Επιπλέον, μπορεί να έχει τη δύναμη να ανακουφίσει τα συμπτώματα της υποθερμίας. Είναι επίσης γνωστό ως αποτελεσματικό μέσο ομαλοποίησης της αρτηριακής πίεσης και των συστολών που είναι μυοκαρδία. Επίσης, μπορεί να προσφέρει αντιοξειδωτικά οφέλη (επιβραδύνει τη βλάβη των κυττάρων).


Λειτουργία:


Ρόλοι στην ενδοκρινική ρύθμιση

Μειώνει το βασικό επίπεδο κορτικοτροπίνης και εμποδίζει την απελευθέρωσή του

Διεγείρει την απελευθέρωση της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH)

Διεγείρει την απελευθέρωση της σωματοληψίνης και της έκκρισης σωματοτροπίνης και αναστέλλει την έκκριση σωματοστατίνης.

Ρόλοι σε φυσιολογικές διεργασίες

Μπορεί να λειτουργήσει ως παράγοντας περιορισμού του στρες.


Τα πλεονεκτήματά μας:


1. Συσκευασία

Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά, και θα δώσουμε στους πελάτες αρκετούς τρόπους συσκευασίας για να επιλέξετε μετά την επαφή μου μέσω email μου.

2. Ποιότητα

Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική κορυφαία εργοστάσιο στην Κίνα σε φαρμακευτική περιοχή, οχ παρτίδα σκονών στεροειδών πρέπει να δοκιμαστεί από QC μας (ποιοτικού ελέγχου) τμήμα πριν να τους επιτρέπεται να πωλούν.

3. Παράδοση

Μπορούμε να συσκευάσουμε τις σκόνες σας εντός 48 ωρών από την πληρωμή σας και θα σας αποσταλεί αντίστοιχη εικόνα του δέματος των σκονών σας.

4. Τιμή

Οι καλύτερες τιμές που είστε σίγουροι ότι θα ικανοποιηθούν, όσο περισσότερο αγοράζετε, τόσο πιο ανταγωνιστικές τιμές θα λάβετε.

5. Πληρωμή

T / T, Paypal, Money Gram, Bitcoin, Western UnionΟποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Κατάλογος σχετικών προϊόντων:

Πεπτίδιο Προσδιορισμός Πεπτίδιο προσδιορισμός
MGF 2 mg / φιαλίδιο Ipamorelin 2 mg / φιαλίδιο
PEG MGF 2 mg / φιαλίδιο Hexarelin 2 mg / φιαλίδιο
CJC-1295 με DAC 2 mg / φιαλίδιο Sermorelin 2 mg / φιαλίδιο
CJC-1295 χωρίς DAC 2 mg / φιαλίδιο Οξυτοκίνη 2 mg / φιαλίδιο
PT-141 10 mg / φιαλίδιο TB500 2 mg / φιαλίδιο
Melanotan I 10 mg / φιαλίδιο πενταδεκαπεπτιδίου ΒΡC 157 2 mg / φιαλίδιο
Melanotan II 10 mg / φιαλίδιο Τμήμα 176-191 2 mg / φιαλίδιο
GHRP-2 5mg ή 10mg / φιαλίδιο Τριπτερολίνη 2 mg / φιαλίδιο
GHRP-6 5mg ή 10mg / φιαλίδιο Tesamorelin 2 mg / φιαλίδιο
Gonadorelin 2mg ή 10mg / φιαλίδιο AOD-9604 2 mg / φιαλίδιο
DSIP 2 mg / φιαλίδιο Follistatin 344 1 mg / φιαλίδιο
Selank 5 mg / φιαλίδιο SNAP-8 ΠροσαρμοσμένηHot Tags: dsip σκόνη πεπτιδίων, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like