Σκόνη πεπτιδίου οξικού άλατος θυμοσίνης Α1

Η θυμοσίνη Alpha-1 είναι ένα συστατικό του Κλάσματος Θυμοσίνης 5 που είναι υπεύθυνο για την αποκατάσταση της ανοσολογικής λειτουργίας σε ζώα που δεν έχουν θύμο αδένα. Ήταν το αρχικό πεπτίδιο που συντέθηκε από το κλάσμα Θυμοσίνης 5.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Ακατέργαστη σε σκόνη πεπτιδίου ακατέργαστη ουσία θυμοσίνης α1


Καθαρή σκόνη στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο έλαιο, πεπτίδιο και σκόνη σαρμ, ασφαλής και γρήγορη παράδοση

Όλα τα προϊόντα παραδίδονται με διαδικασίες STEALTH. Παρέχουμε επίσης μια πολύ λεπτομερή εικόνα για να εξηγήσουμε τα περιεχόμενα του αγροτεμαχίου. Ανεξάρτητα από το ποσό που παραγγείλατε, έχουμε τους τρόπους μας να το φέρουμε σε εσάς ως διαφορετικό προϊόν με ασφάλεια. GUARANTEE ότι το προϊόν είναι 100% αυτό που λέμε ότι είναι. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις αποστολές των προϊόντων whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.comΘυσοσίνη α1 Οξική Σύντομη Λεπτομέρειεςόνομα προϊόντος Οξική θυμοσίνη α1
Ψευδώνυμο Οξικό Thymosin Alpha1
CAS 62304-98-7
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C129H215N33O55
MOLECULAR WIGHT 3108,30
EINECS 1592732-453-0
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση Θεραπεία της χρόνιας ηπατίτιδας Β - ανοσοδιεγερτικά
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένων πακέτων
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Ορισμός της οξεικής αθυλικής θυμοσίνης


Η θυμοσίνη α1 είναι ένα πεπτιδικό θραύσμα που προέρχεται από την προθυμοσίνη άλφα, μια πρωτεΐνη που στον άνθρωπο κωδικοποιείται από το γονίδιο ΡΤΜΑ. Η θυμοσίνη Alpha-1 είναι ένα συστατικό του Κλάσματος Θυμοσίνης 5 που είναι υπεύθυνο για την αποκατάσταση της ανοσολογικής λειτουργίας σε ζώα που δεν έχουν θύμο αδένα. Ήταν το αρχικό πεπτίδιο που συντέθηκε από το κλάσμα Θυμοσίνης 5.


Η θυμοσίνη Alpha-1 έχει ερευνηθεί για τη θεραπεία της ηπατίτιδας Β και C και έχει επίσης εγκριθεί για ένταξη με εμβόλια για την ενίσχυση της ανοσολογικής αντίδρασης στη θεραπεία άλλων ασθενειών.


Εφαρμογή οξεικής αμινικής θυμοσίνης α1


Το οξικό άλας της θυμοσίνης α1 χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία του παράγοντα ανοσολογικής ενίσχυσης της χρόνιας ηπατίτιδας Β. Η θυμοσίνη Alpha-1 έχει ερευνηθεί για τη θεραπεία της ηπατίτιδας


Το Thymosin α1 οξεικό έχει εγκριθεί τώρα σε 35 υπό αναπτυγμένες ή αναπτυσσόμενες χώρες για τη θεραπεία της ηπατίτιδας Β και C και χρησιμοποιείται επίσης για την ενίσχυση της ανοσολογικής αντίδρασης στη θεραπεία άλλων ασθενειών.


Έχει αποδειχθεί ότι η θυμοσίνη-άλφα-1 αυξάνει την αποτελεσματικότητα της παρουσίασης αντιγόνου μακροφάγων και είναι ένας ενδογενής διαμορφωτής της δράσης της άλφα-θρομβίνης.


Η ορμόνη θυμοσίνης α1 είναι υπό πίεση ορμόνη προφαρμάκου, γλυκοπύλη αγγειοπιεσίνης σε ένεση στο αίμα μετά από ενζυματική υδρόλυση στο μόριο παράγεται ένα συνεχές χαμηλό επίπεδο. Η πύλη της φλεβικής πίεσης παράγει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά οι μεταβολές της αρτηριακής αρτηριακής πίεσης από τη χρήση της αγγειοπιεστίνης μετά από πολύ μικρότερες, και το αίμα μερικών δεν αυξάνει το ινωδολυτικό. Πιέστε μια φορά ο ρόλος της μπορεί να διατηρηθεί για περίπου 4 ~ 6h.


αντιγηραντικό παράγοντα και ίσως ένα άλλο εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί στο τρέχον πρωτόκολλο πεπτιδίων. Το γεγονός ότι έχει νομιμοποιηθεί μέσα στην κοινότητα των HRT και είναι διαθέσιμο μέσω συνταγής σημαίνει επίσης ότι οι επιδράσεις που αποδίδονται σε αυτό το πεπτίδιο έχουν ερευνηθεί καλά, μελετηθεί και αποδειχθεί αποτελεσματική.


Thymosin alpha1 Acetate peptide


Τα κύρια προϊόντα μας περιμένουν:


Σκόνη αναβολικών στεροειδών
Ημιτελημένο στεροειδές υγρό
Πεπτίδια
Ανδρική σκόνη ενίσχυσης
Πνευμονοπάθειες
Νοοτροπικός παράγοντας
SARMs
Απώλεια λίπους
Διαλύτες για τα στεροειδή: BA, BB, GSO, Guaiacol, EO, PEG κλπ.
Εργαλεία & Συσκευές: Φίλτρο, Crimper, φιαλίδια, καπάκια, κλπ.


Το πλεονέκτημά μας


1. Κορυφαία ποιότητα: τα προσφερόμενα προϊόντα δοκιμάζονται σε διάφορες παραμέτρους ποιότητας για να εξασφαλίσουν την υψηλή αποτελεσματικότητα και καθαρότητα τους.

2. Δείγμα: Υπάρχουν διαθέσιμα δωρεάν δείγματα.

3. Διακριτικές συσκευασίες: χρησιμοποιούμε διάφορα μεταμφιεσμένα πακέτα για να εγγυηθούμε τα αγροτεμάχια να περάσουν από το έθιμο και να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του πελάτη μας.

4. Γρήγορη παράδοση: Τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν εντός 24 ωρών από την πληρωμή.

5. Πολιτική επαναφοράς: θα αποσταλεί ξανά για το 20% -100% της παραγγελίας σύμφωνα με την τιμή που συμφωνήσαμε. αν δυστυχώς καταλάβετε.

6. Τεχνική Υποστήριξη: Μπορούμε επίσης να δώσουμε οδηγίες εάν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας εμπορικό σήμα.

Συσκευασία & Παράδοση:
Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Ειδικός τρόπος να μεταφερθούν σκόνες 100 γραμμάρια έως 100 κιλά ανά πάσα στιγμή στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένο.


Όροι πληρωμής & ναυτιλίας:


Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 100viers
Τιμή Διαπραγματεύσιμη
Συσκευασία: φιαλίδια ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: εντός 24 ωρών μετά την πλήρη πληρωμή.
Όροι πληρωμής: T / T, Western Union, MoneyGram.


Διαδικασία Παραγγελίας:

 

1. Καθορίστε ποια είναι η ανάγκη σας (προϊόν και ποσότητα)

2. Η πλήρης πληρωμή θα γίνει αφού καταλήξουμε σε συμφωνία για όλες τις λεπτομέρειες.

3. Το δέμα θα παραδοθεί κατά την παραλαβή της πληρωμής.

4. Πληροφορίες σχετικά με το δέμα θα προσφέρονται (αριθμός συσκευασίας & αριθμού παρακολούθησης)

5. Τέλος θα λάβετε το δέμα σε 4 ~ 7 ημέρες.


11

52

Hot Tags: αμυκίνη πεπτίδιο α1 οξικής θυμοσίνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like