Tesamorelin 2 mg ανά φιαλίδιο

Το Tesamorelin (πρώην γνωστό ως TH9507) είναι ένας τύπος πεπτιδίου που ονομάζεται παράγοντας απελευθέρωσης αυξητικής ορμόνης (GHRF). Η GHRF προκαλεί τη δημιουργία και την εξάπλωση της ορμόνης ανάπτυξης στο σώμα, η οποία συμβάλλει στην αύξηση του μεταβολισμού, στη μείωση του λίπους της κοιλιάς, στη βελτίωση του σχήματος του σώματος και στη χρήση ενέργειας.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Ανθρώπινη αυξητική πεπτιδική σκόνη Tesamorelin για απώλεια λίπους


είμαστε ένας κορυφαίος κατασκευαστής στεροειδών ακατέργαστων σκόνη, στεροειδές έλαιο, σκόνη sarm και πεπτίδια, πολλοί διανομείς και εργαστήρια, bodybuilders από όλο τον κόσμο συνεργάζονται μαζί μας, όλοι μιλούν ιδιαίτερα για την ασφαλή ναυτιλία και αγαθά μας. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ donot διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Whatspp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


142


Tesamorelin Σύντομες λεπτομέρειες


Το Tesamorelin χρησιμοποιείται για τη μείωση του υπερβολικού λίπους γύρω από το στομάχι που προκαλείται από τη λήψη ορισμένων φαρμάκων για το HIV. Το τεσαμονίνη δεν είναι φάρμακο απώλειας βάρους και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της παχυσαρκίας.όνομα προϊόντος Tesamorelin
Μέγεθος μονάδας 2 mg / φιαλίδιο
CAS 218949-48-5
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C211H366N72O67S1
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 5135.89
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ≥ 99% (HPLC)
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λευκή λυοφιλοποιημένη σκόνη
Χρήση απώλεια λίπους
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Τα λυοφιλοποιημένα πεπτίδια, αν και σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες, θα πρέπει να φυλάσσονται σε αποξηραμένα κάτω των -18 ° C. Κατά την ανασύσταση του πεπτιδίου θα πρέπει να φυλάσσονται στους 4 ° C μεταξύ 2-21 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω από -18 ° C.

Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά

Επιδράσεις Tesamorelin


1. Tesamorelin είναι ένα νέο AIDS Bodybuilders ναρκωτικών παίρνει για την απώλεια λίπους

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία φαρμάκων που μπορούν να βοηθήσουν τους bodybuilders να επιτύχουν σημαντικά κέρδη μυών και να μειώσουν το λίπος γρήγορα και αποτελεσματικά. Αλλά παρά τον μεγάλο αριθμό φαρμάκων που υπάρχουν ήδη εκεί, νέα πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν τους bodybuilders. Και ένα από τα πιό πρόσφατα πιθανά φάρμακα bodybuilding είναι το EGRIFTA το εμπορικό σήμα του φαρμάκου tesamorelin.


2. Tesamorelin, η οποία χρησιμοποιείται για τη μείωση του λίπους της κοιλιάς σε ασθενείς με HIV, θα μπορούσε να είναι το απόλυτο κλειδί για bodybuilders που έχουν πρόβλημα να πάρει σχισμένο abs.


3. Παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τους ασθενείς με HIV να μειώσουν το σωματικό λίπος γύρω από τις κοιλότητες τους, το EGRIFTA δοκιμάζεται τώρα για χρήση σε ασθενείς που δεν έχουν HIV. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ορισμένοι bodybuilders έχουν ήδη πάρει μια λαβή του φαρμάκου με την ελπίδα να εξαφανιστούν λίπος του σώματος γύρω από τη μέση τους, και να οικοδομήσουμε το απόλυτο σύνολο abs. Μέχρι σήμερα, οι κλινικές μελέτες υποδεικνύουν ότι το Tesamorelin μειώνει το σπλαχνικό λίπος σε ασθενείς με λοίμωξη HIV με λιπο-υπερτροφία στην κοιλία καθώς και τη μείωση του κοιλιακού λίπους σε όλα τα άτομα που μελετήθηκαν.


4. Tesamorelin Ενισχύει τη γνώση σε ηλικιωμένους

Ένα πεπτίδιο που αυξάνει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης βελτίωσε διάφορα μέτρα γνωστικής λειτουργίας σε γνωστικά φυσιολογικά και ελαφρώς διαταραγμένα ηλικιωμένα άτομα σε ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο δοκιμή, ανέφερε επίσης μεγαλύτερη υποκειμενική βελτίωση της γνώσης σε σχέση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου.


Γιατί οι Bodybuilders ενδιαφέρονται για το Tesamorelin;


Το Tesamorelin είναι ένα πεπτίδιο που είναι γνωστό για την ικανότητά του να μειώνει το λίπος της κοιλιάς σε ασθενείς που έχουν τον ιό HIV. Ωστόσο, είναι επίσης ένα πεπτίδιο ότι οι bodybuilders που δεν είναι HIV-θετικοί, γίνονται πολύ περίεργοι


Λόγω της ικανότητάς του να μειώνει τις λιπαρές καταθέσεις στο μεσαίο τμήμα, προσφέρει πραγματικά οφέλη σε πολλούς διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Για να σας βοηθήσουμε να εκπαιδεύσετε, ας μιλήσουμε για τα βασικά - τι είναι αυτό το πεπτίδιο, πώς λειτουργεί, ποιες παρενέργειες μπορεί να προκαλέσει, πώς εισάγεται και πώς να το πάρετε. Μόλις κοινοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες, θα έχετε μια βαθύτερη κατανόηση του Tesamorelin.


Πώς να κάνετε το ενέσιμο Tesamorelin;


Το Tesamorelin έρχεται σε ξηρή μορφή και προορίζεται να ανασυσταθεί με αποστειρωμένο νερό προτού να ενεθεί. Σε κάθε φιαλίδιο του Tesamorelin πρέπει να περιλαμβάνονται πλήρεις οδηγίες. Για να ανασυστήσετε αυτή τη λυοφιλοποιημένη σκόνη, προσθέστε 2,1 χιλιοστόλιτρα αραιωτικού και στη συνέχεια συνδυάστε και τα δύο συστατικά τραβώντας προσεκτικά το σωλήνα μέσα στα χέρια σας για μισό λεπτό. Μην ανακινείτε το μείγμα πριν το χρησιμοποιήσετε. Η υπερβολική επιθετικότητα κατά την ανάμειξη μπορεί να βλάψει την αποτελεσματικότητά της και γι 'αυτό πρέπει να χειρίζεται απαλά ανά πάσα στιγμή.


tesamorelinΠώς μπορούμε να εγγυηθούμε την κορυφαία ποιότητα


1) Αγορές
Διεξοδική έρευνα αγοράς, κατανοούν την τιμή των πρώτων υλών και των επιδόσεων.Για την πηγή προμηθειών να κατανοήσουν πλήρως, και να εξασφαλίσει πλήρως την ποιότητα της προμήθειας πρώτων υλών.
2) Επιθεώρηση
Τέσσερα βήματα: δειγματοληψία, προεπεξεργασία δείγματος, μέτρηση και επεξεργασία δεδομένων.
3) Παραγωγή
α) Κάθε φορέας εκμετάλλευσης πρέπει να προβεί σε αυτοέλεγχο των προϊόντων και να προβεί στις αντίστοιχες εγγραφές επιθεώρησης.
β) Επιθεωρητές πλήρους απασχόλησης μέσω του ελέγχου της αυτοεπιθεώρησης του χειριστή και επανεξέτασης και υπογραφής της αντίστοιχης εγγραφής. Ο έλεγχος πλήρους χρόνου είναι υπεύθυνος για την επιθεώρηση του τελικού προϊόντος και κάνει τα εισερχόμενα αρχεία επιθεώρησης του τελικού προϊόντος.
4) Πριν από την πώληση
Το αποτέλεσμα της δοκιμής μπορεί να παρασχεθεί πριν από την πώληση.
Το ίδρυμα ανίχνευσης τρίτου μέρους επιτρέπεται εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των δοκιμών.Συχνή ερώτηση

 

Ερώτηση 1, Πώς συσκευάζετε την παραγγελία;

Διακριτική συσκευασία, τα κοστούμια συσκευασίας που θα επιλέγετε καλύτερα για να διασχίσουν

τα τελωνεία με ασφάλεια

Ερώτηση 2, Ποια είναι η μέθοδος αποστολής σας

Η αποστολή μέσω express (FedEx, UPS, DHL, EMS, HKEMS, TNT) και φθηνότερη με αεροπορική αποστολή

Ερώτηση 3, αν η παραγγελία μου κατασχεθεί από το έθιμο, τι κάνεις;

Επαναλάβετε την αστυνομία εάν ο αριθμός παρακολούθησης δεν ενημερώνεται στο διαδίκτυο ή επιδεικνύεται κατά παραγγελία

Ερωτήσεις 4, Ποια είναι η αποδοχή της πληρωμής σας

Ασφαλής και γρήγορη πληρωμή: Western Union, Money Gram, T / T, Bitcoin

Ερωτήσεις 5, Θα παρέχετε τον αριθμό παρακολούθησης

Ναι, παρέχουμε αριθμό παρακολούθησης για να ακολουθήσουμε. Γενικά, μόλις προμηθευτήσουμε τον αριθμό παρακολούθησης σε εσάς, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις πληροφορίες για τα δέματα εντός 1-2 εργάσιμων ημερών

Ερώτηση 6, Πόσες μέρες θα πάρει η χώρα μου μετά την πληρωμή μου

 

tesamorelin peptides

Hot Tags: tesamorelin 2mg ανά φιαλίδιο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like