ΤΒ500 Thymosin Beta 4 (TB4)

Το TB-500 είναι ένα πεπτίδιο που δεσμεύει την ακτίνη και ρυθμίζει τη φλεγμονή και την επούλωση σε διαφορετικούς ιστούς. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αγγειογένεση και τη μετάσταση του όγκου. Η πρωτεΐνη εμπλέκεται επίσης στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, τη μετανάστευση και τη διαφοροποίηση. Αυτό το γονίδιο ξεφεύγει από την απενεργοποίηση του Χ και έχει ένα ομόλογο στο χρωμόσωμα Υ (TMSB4Y). Οι βήτα θυμοσίνες είναι μια οικογένεια πρωτεϊνών οι οποίες έχουν κοινά μία αλληλουχία περίπου 40 αμινοξέων παρόμοια με τη μικρή πρωτεΐνη θυμοσίνη β4.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1.Προϊόν Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:

Όνομα: TB-500
Συνώνυμα: Θυμοσίνη β4
CAS #: 77591-33-4
Μοριακός τύπος: C212H350N56O78S
Μοριακή Μάζα: 4963,44 Da (g / mol)
Αλληλουχία αμινοξέων: Ac-Ser-Asp-Lys-Pro-Asp-Met-Αla-Glu-Ile-Glu-Lys-Phe-Asp-Lys-Ser-Lys- Glu-Glu-Lys-Asn-Pro-Leu-Pro-Ser-Lys-Glu-Thr-Ile-Glu-Gln-Glu-Lys-Gln-


3. Εφαρμογές:


Το ΤΒ-500 είναι μια συνθετική εκδοχή του φυσικώς απαντώμενου πεπτιδίου που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα ανθρώπινα και ζωικά κύτταρα, Thymosin Beta-4. Αυτό το ισχυρό πεπτίδιο είναι μέλος μιας πανταχούλης οικογένειας 16 σχετικών μορίων με υψηλή διατήρηση της αλληλουχίας και εντοπισμό στους περισσότερους ιστούς και τα κυκλοφορούντα κύτταρα στο σώμα. Το ΤΒ-500 δεν δεσμεύεται μόνο στην ακτίνη, αλλά επίσης δεσμεύει τον πολυμερισμό ακτίνης και είναι το μόριο που δεσμεύει την ακτίνη στα ευκαρυωτικά κύτταρα.

Το TB-500 αναγνωρίστηκε ως γονίδιο που ρυθμίστηκε πάνω από τέσσερις έως έξι φορές κατά τη διάρκεια του πρώιμου σχηματισμού αιμοφόρων αγγείων και βρέθηκε ότι προάγει την ανάπτυξη νέων κυττάρων αίματος από τα υπάρχοντα αγγεία. Αυτό το πεπτίδιο υπάρχει στο υγρό του τραύματος και όταν χορηγείται υποδόρια, προάγει την επούλωση του τραύματος, την οικοδόμηση των μυών και επιταχύνει το χρόνο αποκατάστασης των μυϊκών ινών και των κυττάρων τους. Ένας επιπλέον βασικός παράγοντας του ΤΒ-500 είναι ότι προάγει τη μετανάστευση κυττάρων μέσω μιας συγκεκριμένης αλληλεπίδρασης με την ακτίνη στον κυτταροσκελετό του κυττάρου. Έχει αποδειχθεί ότι ένας κεντρικός τομέας δέσμευσης μικρών αμινοξέων μακριάς ακτίνης έχει τόσο αναπαραγωγικά κύτταρα αίματος όσο και χαρακτηριστικά επούλωσης πληγών. Αυτά τα χαρακτηριστικά αποκαλύπτονται με επιτάχυνση της μετανάστευσης ενδοθηλιακών κυττάρων και κερατινοκυττάρων. Αυξάνει επίσης την παραγωγή ενζύμων αποικοδόμησης εξωκυτταρικής μήτρας.

Μελέτες αποδεικνύουν ότι το ΤΒ-500 είναι ένας ισχυρός, φυσικώς απαντώμενος παράγοντας επιδιόρθωσης τραύματος με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Το Tß4 είναι διαφορετικό από άλλους παράγοντες επισκευής, όπως αυξητικούς παράγοντες, καθώς προάγει τη μετανάστευση ενδοθηλιακών και κερατινοκυττάρων. Επίσης, δεν συνδέεται με την εξωκυτταρική μήτρα και έχει πολύ χαμηλό μοριακό βάρος που σημαίνει ότι μπορεί να ταξιδέψει σε σχετικά μεγάλες αποστάσεις μέσω των ιστών. Ένας από τους βασικούς μηχανισμούς δράσης του TB-500 είναι η ικανότητά του να ρυθμίζει την κυτταρική πρωτεΐνη, Actin, ένα ζωτικό συστατικό της κυτταρικής δομής και κίνησης. Από τις χιλιάδες των πρωτεϊνών που υπάρχουν στα κύτταρα, η ακτίνη αντιπροσωπεύει έως και το 10% των συνολικών πρωτεϊνών που επομένως παίζει σημαντικό ρόλο στη γενετική σύνθεση του κυττάρου.4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA:

Εμφάνιση

άσπρη σκόνη

Η καθαρότητα (HPLC)

≥98,0%

Ενιαία πρόσμειξη (HPLC)

≤1.0%

Περιεκτικότητα σε πεπτίδιο (N%)

≥80.0%

Περιεκτικότητα σε νερό (Karl Fischer)

≤6,0%

Περιεκτικότητα σε οξικό άλας (HPIC)

≤12,0%

MS (ESI)

Σταθερός

Ισορροπία μάζας

95.0 ~ 105.0%5. Συσκευασία & Παράδοση
1. Ποιότητα

Τα προϊόντα μας πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας MSDS και έχουμε ISO και άλλα πιστοποιητικά έτσι yan μπορεί να πάρει υψηλής ποιότητας προϊόντα από την εταιρεία μας.

2. Τιμή

Είμαστε η εταιρεία η οποία είναι η κοινή του εμπορίου και της βιομηχανίας, ώστε εμείς cao παρέχουν την ανταγωνιστική τιμή και το προϊόν υψηλής ποιότητας.

3. Συσκευασία

Μπορούμε να κάνουμε σύμφωνα με το αίτημα των πελατών.

4. Μεταφορά

Τα προϊόντα μπορούν να μεταφερθούν με Courier, αεροπορικώς ή δια θαλάσσης

5. Υπηρεσία

Προσφέρουμε εξειδικευμένη εφοδιαστική υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης εξαγωγής, του εκτελωνισμού και κάθε λεπτομέρειας κατά τη διάρκεια της αποστολής, αυτό μας καθιστά ικανούς να σας προσφέρουμε υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης από την παραγγελία για τα προϊόντα που μεταφέρονται στο χέρι σας.

Hot Tags: tb500 thymosin beta 4 (tb4), Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like