Selank

Το Selank είναι ένα νοοτροπικό, αγχολυτικό πεπτιδικό φάρμακο που αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Μοριακής Γενετικής της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών. Το Selank είναι ένα επταπεπτίδιο με την αλληλουχία Thr-Lys-Pro-Arg-Pro-Gly-Pro. Είναι ένα συνθετικό ανάλογο ενός τετραπεπτιδίου ανθρώπινης τοφτίνης.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κυκλοφόρησε τα πεπτίδια Selank για τη δημιουργία μυών

Η Selank είναι μία από τις νεώτερες Νοοτροπικές ουσίες για να χτυπήσει την αγορά τα τελευταία years.And είναι καλό για τη βελτίωση του εγκεφάλου.Συνεργάστε επίσης για την οικοδόμηση μυών, την απώλεια βάρους, τον εξοπλισμό γυμναστικής.Αν ανάγκη επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντος: Selank

CAS: 129954-34-3

χρήση: Μείωση του στρες, ανακούφιση κατάθλιψης, αϋπνία. Φυσικά, με τον Selank ένα παζλ - αγχολυτικό

Αλληλουχία: Thr-Lys-PRO-Arg-PRO-Gly-PRO

MF: C33H57N11O9

MW: 751.9

Καθαρότητα: 99%

Προδιαγραφή: 5mg / φιαλίδιο

Εμφάνιση: Λευκή λυοφιλοποιημένη σκόνη

Αποθήκευση: Τα λυοφιλοποιημένα πεπτίδια, αν και είναι σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες, πρέπει να φυλάσσονται σε αποξηραμένα κάτω των -18 ° C. Κατά την ανασύσταση του πεπτιδίου θα πρέπει να φυλάσσονται σε 4 ° C μεταξύ 2-21 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω από -18 ° C .

συσκευασία: ως απαιτήσεις


Ονομα

Selank

Ψευδώνυμο

Selanc

Cas

129954-34-3

Μ. F

C33H57N11O9

Μοριακό βάρος

751.9

Καθαρότητα

99,00%

Εμφάνιση

Λευκή λυοφιλοποιημένη σκόνη

Αλληλουχία

Thr-Lys-PRO-Arg-PRO-Gly-PRO

Μέγεθος μονάδας

5 mg ανά φιαλίδιο

Ωρα παράδοσης

Εντός 18 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Διανομή

EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS κλπ

Αποθήκευση

Τα λυοφιλοποιημένα πεπτίδια, αν και σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες, θα πρέπει να φυλάσσονται σε αποξηραμένα κάτω των -18 ° C. Κατά την ανασύσταση του πεπτιδίου θα πρέπει να φυλάσσονται στους 4 ° C μεταξύ 2-21 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω από -18 ° C.

Χρήση

αναστέλλουν ένζυμα που εμπλέκονται στην αποικοδόμηση εγκεφαλινών και άλλων ενδογενών ρυθμιστικών πεπτιδίων


Περιγραφή:

Το Selank είναι ένα νοοτροπικό, αγχολυτικό πεπτιδικό φάρμακο που αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Μοριακής Γενετικής της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών. Το Selank είναι ένα επταπεπτίδιο με την αλληλουχία Thr-Lys-Pro-Arg-Pro-Gly-Pro. Είναι ένα συνθετικό ανάλογο ενός τετραπεπτιδίου ανθρώπινης τοφτίνης.

Το Selank είναι ένα συνθετικό ανάλογο του ανοσορυθμιστικού πεπτιδίου τοφτίνης. ως εκ τούτου, μιμείται πολλά από τα αποτελέσματά της. Έχει δειχθεί ότι ρυθμίζει την έκφραση της ιντερλευκίνης-6 (IL-6) και επηρεάζει την ισορροπία των κυτοκινών κυττάρων βοηθητών Τ. Έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζει τη συγκέντρωση των νευροδιαβιβαστών μονοαμίνης και προκαλεί μεταβολισμό της σεροτονίνης. Υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί επίσης να ρυθμίζει την έκφραση του νευροτροπικού παράγοντα που προέρχεται από εγκέφαλο (BDNF) σε αρουραίους.

Το Selank, καθώς και ένα σχετικό πεπτιδικό φάρμακο, semax, έχει βρεθεί ότι αναστέλλει ένζυμα που εμπλέκονται στην αποικοδόμηση εγκεφαλινών και άλλων ενδογενών ρυθμιστικών πεπτιδίων και αυτή η δράση μπορεί να εμπλέκεται στα αποτελέσματά τους.


Peptide


Εφαρμογή Selank:

Ενώ το Selank ταξινομείται ως φάρμακο νοοτροπικού-αγχολυτικού τύπου, χρησιμοποιεί επεκτείνεται πέρα από την ανακούφιση του άγχους και τη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας μόνο του. Ορισμένες περιοχές στις οποίες μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη η Selank είναι: Μείωση του στρες, ανακούφιση της κατάθλιψης, αναστροφή της ανδεονίας, βελτίωση της διάθεσης στα συναισθηματικά σταθερά άτομα και διακοπή της αϋπνίας.


Φυσικά, με τον Selank να είναι ένα νοοτροπικό-αγχολυτικό, μπορεί επίσης να αποδειχθεί χρήσιμο για τη θεραπεία διαφορετικών μορφών άγχους, όπως η GA D (γενικευμένη αγχώδης διαταραχή), η SA D (διαταραχή κοινωνικού άγχους), η διαταραχή πανικού, -διαγνωσμένες περιόδους άγχους. Ως νοοτροπικό, το Selank μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της διανοητικής ευκρίνειας, στη μείωση της ψυχικής κούρασης, στη βελτίωση της ικανότητας εστίασης, στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας ενώ βρίσκεται σε έλλειψη ύπνου και στην ενίσχυση της μνήμης.


Αυτά τα αποτελέσματα παρέχονται χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες που συνήθως συσχετίζονται, όπως η σωματική εξάρτηση, ο ψυχολογικός εθισμός και η μειωμένη κινητική ικανότητα. Στην πραγματικότητα, η Selank στερείται σε μεγάλο βαθμό ανεπιθύμητων ενεργειών, με τη μεγάλη πλειοψηφία των ερευνητών ισχυριζόμενη ότι είναι μια ένωση "χωρίς παρενέργειες". Αυτό καθιστά το Selank πιο κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση.


Υπηρεσίες

1) Όσον αφορά κάθε ερώτησή σας, απαντούμε πάντα έγκαιρα και υπομονετικά. Όλες οι σχετικές πληροφορίες θα παρέχονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια σωστή επιλογή


2) Εάν παραγγείλετε ακατέργαστη σκόνη, μπορούμε να σας προσφέρουμε COA, Cook Συνταγές Στερεοειδούς Λάδιου, Σχόλια άλλων πελατών


3) Εάν παραγγείλετε Ενέσιμο Στερεοειδές Λάδι, μπορούμε να σας προσφέρουμε φιαλίδια, καουτσούκ πώματα, φίλτρα σύριγγας, Auto-φίλτρο μηχάνημα, Crimper, μηχανή Τύπου, κουτιά, εν τω μεταξύ, Εισαγωγή Χρήση και Ανατροφοδότηση των άλλων πελατών θα προσφερθούν επίσης.


4) Μετά την πληρωμή σας, οι ρυθμίσεις αποστολής και οι συσκευασίες θα παρέχονται εντός 24 ωρών. Ο αριθμός παρακολούθησης θα παρέχεται εντός 36 ωρών


5) Για σημαντικές πληροφορίες για τα δέματα, όπως: Αριστερά αρχική χώρα, Άφιξη στη χώρα προορισμού, Πέρασμα τελωνείου, Έξοδος για παράδοση, Παράδοση, αυτές οι πληροφορίες θα σας αποσταλούν έγκαιρα.


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: selank, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like