Πεπτίδιο Ipamorelin

Το Ipamorelin είναι ένα από τα καθαρότερα, πιο ευέλικτα και ασφαλέστερα GHRP εκεί έξω. Το πενταπεπτίδιο Ipamorelin είναι κάπως Hexarelin, αλλά είναι καθαρότερο. Με κάποιους τρόπους, ενεργεί όπως το GHRP-6 ή το GHRP-2 χωρίς τις παραπλανητικές πλευρές των αυξημένων ζητημάτων πείνας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ακατέργαστη ΙπΑμορελίνη Πεπτιδίου Ipamorelin σε σκόνη για BodybuildingΣτόχος μας είναι η σκόνη στεροειδών, σκόνη σαρμ, ημιτελικά έλαια και σκόνη πεπτιδίων. Hotsale: dianabol, deca, anavar, test e, tren a, primobolan, mk2866, CJC, GHRP, κλπ. Whatsapp + 8613302415760 Email cindy1114@yccreate.com Μπορείτε να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε αμφιβολία αμφιβάλλετε και θα απαντήσουμε μέσα σε 12 ώρες.

Μπορούμε να προσφέρουμε ποικιλία διακριτικών πακέτων για την επιλογή σας, μπορούμε επίσης να δώσουμε συμβουλές σχετικά με το πακέτο και την έκφραση που είναι η ασφαλέστερη για τη χώρα σας σύμφωνα με την πολυετή πείρα μας.


Ipamorelin Σύντομες λεπτομέρειες


Το Ipamorelin είναι μια συναρπαστική νέα ανακάλυψη μυϊκών κτιρίων που κερδίζει μεγάλη προσοχή στον κόσμο του bodybuilding. Όπως το πεπτίδιο GHRP-6 (εξαπεπτίδιο που απελευθερώνει αυξητική ορμόνη), το Ipamorelin είναι ένα συνθετικό πεπτίδιο που έχει ισχυρές ιδιότητες απελευθέρωσης της αυξητικής ορμόνης.


όνομα προϊόντος Ipamorelin
Ψευδώνυμο Ipamorelin, NNC 26-0161
Μέγεθος μονάδας 2 mg / φιαλίδιο, 5 mg / φιαλίδιο
CAS 170851-70-4
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C38H49N9O5
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 711.853
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ≥98% (HPLC)
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λυοφιλοποιημένη σκόνη
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Τα λυοφιλοποιημένα πεπτίδια, αν και είναι σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες, θα πρέπει να φυλάσσονται σε αποξηραμένα κάτω των -18 ° C. Μετά την ανασύσταση του πεπτιδίου θα πρέπει να φυλάσσονται στους 4 ° C μεταξύ 2-21 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω από -18 ° C.
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά

Ipamorelin Περιγραφής


Το Ipamorelin είναι το πρώτο πεπτίδιο απελευθέρωσης της αυξητικής ορμόνης που έχει την μοναδική επιλεκτική ιδιότητα να διεγείρει μόνο την απελευθέρωση της GH χωρίς επίσης να αυξάνει σημαντικά την κορτιζόλη ή την προλακτίνη ακόμη και σε δόσεις περισσότερες από 200 φορές υψηλότερες από μια μέση αποτελεσματική δόση. η ipamorelin είναι ένας θαυμάσιος υποψήφιος για έρευνα και ίσως το ασφαλέστερο πεπτίδιο που θα χρησιμοποιηθεί. Σε μια κλινική μελέτη που διεξήχθη σε 48 ενήλικες άνδρες, ακόμη και μεγάλες δόσεις των 600mcg / kg αποδείχθηκαν ασφαλείς και καλά ανεκτές.


Εφαρμογή Ipamorelin


Το Ipamorelin έχει αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά ισχυρό και πολύ επιλεκτικό in vivo και vitro καταστάσεις και έχει επίσης αποδείξει καλή ασφάλεια και ανεκτικότητα σε κλινικές μελέτες στον άνθρωπο.


Το Ipamorelin δρα σαν μιμητικό της γκρελίνης, αλλά, σε αντίθεση με το GHRP-6, έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο σταθερό στην καταστολή της σωματοστατίνης και στην τόνωση της απελευθέρωσης GH.


Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της Ipamorelin είναι η ικανότητά του να παρέχει αναβολική υποστήριξη ενισχύοντας την παραγωγή του IGF-1, το οποίο είναι ένα πεπτίδιο που παίζει σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση ιστού μέσα στους μυς και τον σκελετό. Ο IGF-1 επίσης υποστηρίζει την ανάπτυξη γενικά. Μελέτες πάνω σε αυτό το πεπτίδιο ενισχύουν τη δύναμή του να προκαλέσει μυϊκή ανάπτυξη.


Δοσολογία του Ipamorelin


Η δοσολογία και η χρήση του Ipamorelin: Η μέση δοσολογία για Ipamorelin είναι 200-300mcg δύο έως τρεις φορές ημερησίως. Οι κύκλοι των δώδεκα εβδομάδων είναι αρκετά φυσιολογικοί και το PCT θα είναι πολύ μικρό - το mini-pct είναι εντάξει.


Για στόχους ανάπτυξης μυών, το Ipamorelin πρέπει να λαμβάνεται ως εξής: η πρώτη δόση 30-40 λεπτά

πριν από ένα γεύμα πριν την προπόνηση, τη 2η δόση αμέσως μετά την προπόνηση και την 3η δόση στο

το βράδυ πριν από την ώρα του ύπνου.


Ο καλύτερος συνδυασμός που θα χρησιμοποιηθεί είναι το Ipamorelin με πεπτίδιο CJC-1295 όταν συνεργάζονται

αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, εάν βαθμολογούμε το Ipamorelin με 2 θεωρητικά σημεία και το CJC-

1295 με άλλα 2 πόντους, η συνδυασμένη χρήση και των δύο δεν θα αντικατοπτρίζει το σύνολο των 4 πόντων ως

(2 + 2 = 4), αλλά 6 μονάδες. Το Ipamorelin δεν προκαλεί κανένα γνωστό

παρενέργειες.


Πώς να κάνετε και να αποθηκεύσετε το υγρό Ipamorelin:


Το Ipamorelin είναι σε 2mg / φιαλίδιο που περιέχει πεπτίδια που έχουν αποξηρανθεί με κατάψυξη. Για την ανασύσταση αυτών των πεπτιδίων, ο τύπος πρέπει να συνδυαστεί με νερό. Ο τύπος νερού που χρησιμοποιείται για την ανασύσταση αυτού του συμπληρώματος πρέπει να είναι βακτηριοστατικός. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ανασύστασης, το συμπλήρωμα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός οκτώ εβδομάδων και θα πρέπει να φυλάσσεται σε ψυγείο προκειμένου να διατηρηθούν τα ενεργά συστατικά του.

Ποτέ μην τινάξετε το φιαλίδιο, καθώς αυτό μπορεί να είναι επιβλαβές για το πεπτίδιο μέσα. Απλά στροβιλίστε απαλά ή αφήστε το νερό για λίγο, ενώ αναμιγνύεται με τα άλλα συστατικά.


ipamorelin


Πώς να κάνετε μια παραγγελία


 

1, Πείτε μου την ποσότητα και το περιεχόμενο που χρειάζεστε, θα σας δώσω την προσφορά μου. Εάν η ποσότητα είναι μεγάλη, θα πάρετε μια έκπτωση ή ένα μικρό δώρο.

 

2, Όταν συμφωνείτε με την προσφορά μου.pay από την Western Union, το Money Gram, το T / T ή το Bitcoin.στέψτε μου το έγγραφο παραλαβής ή το MTCN.

 

3, Στείλτε μου τις πληροφορίες παράδοσης (όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου κλπ.)

 

4, Όταν λάβουμε την πληρωμή, θα κανονίσω την παράδοση για εσάς.

 

5, Εντός 1-2 ημερών, η συσκευασία των εικόνων και ο αριθμός καταδίωξης θα σας αποσταλούν.

 

6, Κάθε πρωί θα ελέγξω τις πληροφορίες παρακολούθησης για εσάς, μέχρι 4-7 ημέρες αργότερα θα πάρετε το δέμα σας.

 

7, Αν δυστυχώς, είναι καθυστέρηση από το έθιμο, υποσχόμαστε να σας παραχωρήσουμε. (Αν και η πιθανότητα κράτησης σχεδόν δεν υπάρχει)

 

8, Όταν παίρνετε το δέμα, οποτεδήποτε έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, θα σας βοηθήσουμε.

 

Εάν έχετε οποιαδήποτε περαιτέρω ερώτηση, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να με ελάτε σε επαφή με whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


Σχετικά πεπτιδικά προϊόντα:


Πεπτίδιο Προσδιορισμός Πεπτίδιο προσδιορισμός
MGF 2 mg / φιαλίδιο Ipamorelin 2 mg / φιαλίδιο
PEG MGF 2 mg / φιαλίδιο Hexarelin 2 mg / φιαλίδιο
CJC-1295 με DAC 2 mg / φιαλίδιο Sermorelin 2 mg / φιαλίδιο
CJC-1295 χωρίς DAC 2 mg / φιαλίδιο Οξυτοκίνη 2 mg / φιαλίδιο
PT-141 10 mg / φιαλίδιο TB500 2 mg / φιαλίδιο
Melanotan I 10 mg / φιαλίδιο πενταδεκαπεπτιδίου ΒΡC 157 2 mg / φιαλίδιο
Melanotan II 10 mg / φιαλίδιο Τμήμα 176-191 2 mg / φιαλίδιο
GHRP-2 5mg ή 10mg / φιαλίδιο Τριπτερολίνη 2 mg / φιαλίδιο
GHRP-6 5mg ή 10mg / φιαλίδιο Tesamorelin 2 mg / φιαλίδιο
Gonadorelin 2mg ή 10mg / φιαλίδιο AOD-9604 2 mg / φιαλίδιο
DSIP 2 mg / φιαλίδιο Follistatin 344 1 mg / φιαλίδιο
Selank 5 mg / φιαλίδιο SNAP-8 Προσαρμοσμένη
Hot Tags: πεπτίδιο ipamorelin, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like