Πεπτίδιο DSIP

Το πεπτίδιο που επάγει τον ύπνο του Delta, συντομογραφημένο DSIP, είναι ένα νευροπεπτίδιο το οποίο όταν εγχέεται στην μεσοδυσφαλική κοιλία των κουνελιών υποδοχέα προκαλεί τη δραστηριότητα του άξονα και του δέλτα EEG και μειώνει τις κινητικές δραστηριότητες.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Peptidy ορμόνης ανάπτυξης DSIP 2mg ανά φιαλίδιο για καλά ύπνο
DSIP Γρήγορες λεπτομέρειες


Το DSIP χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους ανθρώπους να κοιμηθούν και να παραμείνουν κοιμισμένοι. Το DSIP είναι δημοφιλές στους bodybuilders που έχουν μάθει για τη δύναμη και τις δυνατότητες των πεπτιδίων μέσω των προγραμμάτων θεραπείας και συμπληρώματος.


όνομα προϊόντος DSIP
Ψευδώνυμο Selanc
Μέγεθος μονάδας 2 mg / φιαλίδιο
CAS 62568-57-4
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C35H48N10O15
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 928.8
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ≥ 99% (HPLC)
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λευκή λυοφιλοποιημένη σκόνη
Χρήση βοηθήματα ύπνου
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Τα λυοφιλοποιημένα πεπτίδια, αν και σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες, θα πρέπει να φυλάσσονται σε αποξηραμένα κάτω των -18 ° C. Κατά την ανασύσταση του πεπτιδίου θα πρέπει να φυλάσσονται στους 4 ° C μεταξύ 2-21 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω από -18 ° C.

Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Εφέ DSIP


Για να βοηθηθούν οι χρήστες να κοιμηθούν καλύτερα, το πεπτίδιο DSIP μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνο του ή μπορεί να στοιβάζεται με άλλα πεπτίδια για να δημιουργήσει ένα καλά στρογγυλεμένο πρόγραμμα συμπληρώματος.


Το DSIP μειώνει τα βασικά επίπεδα κορτικοτροπίνης και εμποδίζει την απελευθέρωσή τους. Επίσης διευκολύνει το σώμα να απελευθερώσει LH (ωχρινοτρόπο ορμόνη). Επιπλέον, καθιστά απλούστερο για το σώμα την απελευθέρωση της σωματοτροπίνης (και των εκκρίσεων της σωματοληψίνης) και την παρεμπόδιση της παραγωγής σωματοστατίνης.


Το DSIP μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειριστούν το άγχος. Επιπλέον, μπορεί να έχει τη δύναμη να ανακουφίσει τα συμπτώματα της υποθερμίας. Είναι επίσης γνωστό ως αποτελεσματικό μέσο ομαλοποίησης της αρτηριακής πίεσης και των συστολών που είναι μυοκάρδιος. Επίσης, μπορεί να προσφέρει αντιοξειδωτικά οφέλη (επιβραδύνει τη βλάβη των κυττάρων).


DSIP για καλή νάρκη

 

Το DSIP εφαρμόστηκε ως αργές ενδοφλέβιες εγχύσεις σε δόση 25 nmol / kg το πρωί. Τα άτομα ανέφεραν αμέσως μια αίσθηση πίεσης ύπνου και ο ύπνος αυξήθηκε κατά 59% (διάμεσος του συνολικού χρόνου ύπνου) εντός ενός διαστήματος 130 λεπτών μετά τη θεραπεία σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο. Οι καθυστερημένες επιδράσεις στον επακόλουθο νυχτερινό ύπνο ήταν βραχύτερη έναρξη ύπνου, μειωμένο ποσοστό του σταδίου 1 και καλύτερη απόδοση του ύπνου.


Δοσολογία DSIP


Στο bodybuilding, το DSIP χρησιμοποιείται με υποδόρια, λιγότερο συχνά ενδομυϊκή ένεση. Για τις ενέσεις DSIP 2 mg, αραιώστε σε 2 ml αποστειρωμένου ή βακτηριοκτόνου νερού (εάν η αποθήκευση του παρασκευασμένου διαλύματος αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από μία ή δύο ημέρες, είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε βακτηριοκτόνο νερό).

 

Συνήθης: 200 mcg του φαρμάκου μία φορά την ημέρα, 1-3 ώρες πριν από τον ύπνο

Ενισχυμένη: 700 μg φαρμάκου την ημέρα σε δύο διηρημένες δόσεις, 4 έως 5 ώρες και 1 έως 3 ώρες πριν από τον ύπνο. Η έκθεση του DISP συνεχίζεται για 7-9 ώρες από τη στιγμή της ένεσης. Δεν συνιστάται να συνδυάσετε το πεπτίδιο με άλλα φάρμακα με παρόμοια αποτελέσματα, καθώς το ίδιο έχει πολύ ισχυρό αποτέλεσμα στο ανθρώπινο σώμα.


DSIP peptide


Πλεονεκτήματα και Υπηρεσίες:

 

1, υψηλής καθαρότητας και υψηλών προδιαγραφών σκόνες, σχεδόν 15 χρόνια manufactory (ιδρύθηκε το 2001) άμεση πώληση, των χαμηλότερων τιμών στην αγορά σε όλο τον κόσμο.

 

2, Μια ευρεία κάλυψη από διάφορα συμπληρώματα του bodybuilding, από σκόνες στεροειδών έως SARMS που είναι πιο φυσικά, από πεπτίδια όπως το θραύσμα HGH 176-191 για την προετοιμασία ενέσιμων ή στοματικών στεροειδών υγρών των οποίων οι ιδιότητες είναι εγγυημένες από δικές μας υψηλής ποιότητας σκόνες και επαγγελματίες χημικούς.

 

3, Αν θέλετε να κάνετε τα τελικά στεροειδή εσείς, μπορούμε να παρέχουμε ένα σύνολο υποστήριξης, σκόνες, διαλύτες και εργαλεία.

 

4, Δείγματα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή για τη δοκιμή ποιότητας, μερικά μπορεί να είναι δωρεάν και μερικά είναι χρεώσιμα.

 

5, Πάντα γεμάτο αποθήκη ---> χρόνος παράδοσης είναι εντός 12 ωρών από την επιβεβαίωση της πληρωμής.

 

6, Για πολλαπλές ή μεγάλες παραγγελίες, θα εξυπηρετηθούν πολλά οφέλη όπως εκπτώσεις ή δωρεάν αποστολές ή επαναπροωθήσεις.

 

7, η διακριτική συσκευασία Super, οι καλύτεροι τρόποι συσκευασίας και αποστολής θα επιλέγονται ανάλογα με τις ποσότητες παραγγελίας και τις χώρες ή περιοχές. Η ασφάλεια έρχεται πάντα πρώτη! ---> Έχουμε ποσοστό επιτυχίας 99,5% στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλία, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις Κάτω Χώρες και το 99,8% στον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιρλανδία, την Αυστρία, Και το ποσοστό επιτυχίας εξακολουθεί να αυξάνεται, σχεδόν 100%.

 

8, Πακέτα φωτογραφιών και αριθμοί παρακολούθησης θα προσφερθούν το συντομότερο.

 

9, 24/7 σε απευθείας σύνδεση στην υπηρεσία σας για τυχόν προβλήματα.


Διαδικασία Παραγγελίας

 

1. Καθορίστε ποια είναι η ανάγκη σας (προϊόν και ποσότητα)

2. Η πλήρης πληρωμή θα γίνει αφού καταλήξουμε σε συμφωνία για όλες τις λεπτομέρειες.

3. Το δέμα θα παραδοθεί κατά την παραλαβή της πληρωμής.

4. Πληροφορίες σχετικά με το δέμα θα προσφέρονται (αριθμός συσκευασίας & αριθμού παρακολούθησης)

5. Τέλος θα λάβετε το δέμα σε 4 ~ 7 ημέρες.

 

Περισσότερες πληροφορίες

 

Διαθέσιμο: Στεροειδή ακατέργαστη σκόνη, Pre-finished στεροειδή πετρελαίου, Sarms, πεπτίδια, όλα τα είδη των μηχανών που χρειάζεστε για την παραγωγή στεροειδών.

Αποστολή: Ο τρόπος που σας ταιριάζει καλύτερα θα επιλεγόταν (EMS TNT DHL Aramex FedEx UPS)

Πληρωμή: Western Union, Money Gram, Bitcoin, T / T

Παρκέ: Σχεδιασμένο Διακριτική συσκευασία ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα.

pls επαφή cindy

wickr: puresteroid

whatsapp: +8613302415760

Email: cindy1114@yccreate.com

 

DSIP

Hot Tags: πεπτίδιο dsip, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like