Πεπτίδιο οξυτοκίνης 2 mg ανά φιαλίδιο

Η οξυτοκίνη παράγεται κανονικά από τον παραφανιαίο πυρήνα του υποθαλάμου και απελευθερώνεται από την οπίσθια υπόφυση. Παίζει ρόλο στην κοινωνική σύνδεση, τη σεξουαλική αναπαραγωγή και στα δύο φύλα και κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Peptide σκόνη οξυτοκίνη για την υγειονομική περίθαλψηΚαθαρή σκόνη στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο έλαιο, πεπτίδιο και σκόνη σαρμ, ασφαλής και γρήγορη παράδοση

Όλα τα προϊόντα παραδίδονται με διαδικασίες STEALTH. Παρέχουμε επίσης μια πολύ λεπτομερή εικόνα για να εξηγήσουμε τα περιεχόμενα του αγροτεμαχίου. Ανεξάρτητα από το ποσό που παραγγείλατε, έχουμε τους τρόπους μας να το φέρουμε σε εσάς ως διαφορετικό προϊόν με ασφάλεια. GUARANTEE ότι το προϊόν είναι 100% αυτό που λέμε ότι είναι. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις αποστολές των προϊόντων whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


Oxytocin Σύντομες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος Οξυτοκίνη
Ψευδώνυμο Oxystin, Partocon, Presoxin, Synpitan, Syntocin, Utedrin, Uteracon, ΟΧΤ
CAS 50-56-6
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C43H66N12O12S2
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 1007.2
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
Προσδιορισμός 2 mg ανά φιαλίδιο
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση τα ανάλογα οξυτοκίνης χρησιμοποιούνται για την επαγωγή της εργασίας και για την υποστήριξη της εργασίας σε περίπτωση δύσκολου τοιούτου τοκετού.
Αποθήκευση Τα λυοφιλοποιημένα πεπτίδια αν και είναι σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες, θα πρέπει να φυλάσσονται σε αποξηραμένα κάτω των -18 ° C. Κατά την ανασύσταση του πεπτιδίου θα πρέπει να φυλάσσονται σε 4 ° C μεταξύ 2-21 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω από -18 ° C
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένα πακέτα
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Αναφορά οξυτοκίνης


Η οξυτοκίνη (Oxt) είναι νευροϋποφυσιακή ορμόνη θηλαστικού. Παράγεται από τον υποθάλαμο και αποθηκεύεται και εκκρίνεται από την οπίσθια υπόφυση, η ωκυτοκίνη δρα κυρίως ως νευροδιαμορφωτής στον εγκέφαλο.

Η οξυτοκίνη παίζει σημαντικό ρόλο στη νευροανατομία της οικειότητας, συγκεκριμένα στη σεξουαλική αναπαραγωγή και των δύο φύλων, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό. το όνομά του, που σημαίνει "ταχεία τοκετός", προέρχεται από την ελληνική, oksys "γρήγορη" και, "tokos" γέννηση. " Αποβάλλεται σε μεγάλες ποσότητες μετά από διάταση του τραχήλου και της μήτρας κατά τη διάρκεια της εργασίας, διευκολύνοντας τη γέννηση, τη μητρική δέσμευση και, μετά τη διέγερση των θηλών, τον θηλασμό. Τόσο η τοκετός όσο και η εκτόξευση γάλακτος προκύπτουν από μηχανισμούς θετικής ανάδρασης.


Εφαρμογή οξυτοκίνης


Η οξυτοκίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται στον εγκέφαλο και στον υποθάλαμο. Μεταφέρεται στην έκκριση της υπόφυσης στη βάση του εγκεφάλου. Η οξυτοκίνη είναι μια ισχυρή ορμόνη που δρα ως νευροδιαβιβαστής στον εγκέφαλο. Ρυθμίζει την κοινωνική αλληλεπίδραση και τη σεξουαλική αναπαραγωγή, παίζει ρόλο στην πράξη του συνδυασμού της απελευθέρωσης της μητέρας με το παιδί και του γάλακτος σε συμπόνια, γενναιοδωρία και οργασμό.


Η οξυτοκίνη συντίθεται σε μαγνητικούς κυτταρικούς νευρώνες στον υπεροπτικό και παρακοιλιακό πυρήνα του υποθαλάμου και απελευθερώνεται από την οπίσθια υπόφυση. Παίζει ρόλο στην κοινωνική σύνδεση, τη σεξουαλική αναπαραγωγή, τον τοκετό και την περίοδο μετά τον τοκετό.


Η οξυτοκίνη απελευθερώνεται στην κυκλοφορία του αίματος ως ορμόνη σε απόκριση τεντώματος του τράχηλου και της μήτρας κατά τη διάρκεια της εργασίας και με διέγερση των θηλών από το θηλασμό. Αυτό βοηθά με τη γέννηση, τη σύνδεση με το μωρό και την παραγωγή γάλακτος.


Η οξυτοκίνη μπορεί να διεγείρει επιλεκτικά τη μήτρα και να ενισχύει τη συστολή του λείου μυός της μήτρας. Η επίδραση διέγερσης στη μήτρα είναι διαφορετική, λόγω της δοσολογίας και του επιπέδου της ορμόνης του σώματος. Χαμηλή δόση Οξυτοκίνη μπορεί να ενισχύσει τη μήτρα να συστέλλεται στην περίοδο λήξης της εγκυμοσύνης. και η υψηλή δόση οξυτοκίνης μπορεί να προκαλέσει την τετανική συστολή των μαλακών μυών της μήτρας και έχει το αιμοφόρο αγγείο πιεσμένο σε αιμόσταση.


Πώς να χορηγήσετε οξυτοκίνη


Οιδινόπευση ή ενδοφλέβια στάγδην οξυτοκίνης, μόλις οι μονάδες 2,5-5, με ένεση χλωριούχου νατρίου αραιωμένο σε κάθε 1 ml περιέχει 0,01 μονάδες. Ενδοφλέβια στάγδην από την αρχή κάθε λεπτού δεν ξεπερνά τα 0,001 έως 0,002 μονάδες, κάθε 15-30 λεπτά αυξήθηκε κατά 0,001 έως 0,002 μονάδες, για να επιτευχθούν οι συσπάσεις και ο κανονικός τοκετός είναι παρόμοιος, ο ταχύτερος ανά λεπτό δεν υπερβαίνει τις 0,02 μονάδες, συνήθως 0.002 έως 0.005 μονάδες ανά λεπτό.


Έλεγχος αιμορραγίας μετά τον τοκετό ανά λεπτό ενδοφλέβιας στάγδην από 0,02 - 0,04 μονάδες, αποβολή του πλακούντα μετά από ενδομυϊκή ένεση 5 έως 10 μονάδων.


Λακτογόνο λίγο πριν από 2-3 λεπτά, με ρινικές σταγόνες με 3 σταγόνες, πέφτουν στη μία πλευρά ή και στις δύο πλευρές του ρουθουνιού.
Παρασκευή και προδιαγραφή: ένεση οξυτοκίνης (1) 0.5 ml: 2.5 μονάδες (2) 1 ml: 5 (3) μονάδες 1 ml 10 μονάδες.


Oxytocin ρινικές σταγόνες 1ml: 40 μονάδες. Η επαγωγή της εργασίας ή της προγεννητικής ατομής της μήτρας: σε 2,5-5 μονάδες σε 500ml 5% γλυκόζη για ενδοφλέβια στάλαξη βραδέως (10-30 σταγόνες / λεπτό), μέγιστος χρόνος 20 μονάδες. (2). Πρόληψη της αιμορραγίας μετά τον τοκετό: ενδομυϊκή ένεση 5-10 σε κάθε μονάδα ή 5% διάλυμα γλυκόζης για ενδοφλέβια στάγδην.
Η κύρια αντενδείκνυται, η καρδιακή νόσος, η καισαρική ιστορία και περισσότερες από τρεις εμβρυϊκές μητέρες απενεργοποιούν.


11
Μπορεί να θέλετε να μάθετε πρώτα:


1. Διαθέσιμο: στεροειδές σε σκόνη, ημιτελή λάδι, βάλσαμα, πεπτίδια, παυσίπονα κλπ. Και όλα τα είδη μηχανών επεξεργασίας στεροειδών.

2. Αγροτεμάχιο: Σχεδιασμένο Διακριτική συσκευασία ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα.

3. Pass Custom Rate: περισσότερο από 99%.

5. Πολιτική κράτησης: αποδεσμευόμαστε μία φορά ελεύθερα (χωρίς περιορισμό χώρας), αν το δέμα κατασχεθεί
5. Μέθοδοι παράδοσης: EMS, DHL, FedEx, UPS, TNT, Aramex, Κίνα / Χονγκ Κονγκ / Σιγκαπούρη / Σουηδία / Ολλανδία Ταχυδρομείο. Όλα με κώδικα παρακολούθησης. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες
6. Χρόνος παράδοσης: ΗΠΑ: 3-5 ημέρες, Ηνωμένο Βασίλειο: 4-7 ημέρες, Καναδάς: 3-7 ημέρες, Ευρώπη: 6-10 ημέρες


πώς να κάνετε παραγγελία

βήμα 1

Υπηρεσία προπώλησης

1.Για κάθε ερώτησή σας, απαντούμε πάντα έγκαιρα και υπομονετικά.
Θα παρασχεθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες
να σας βοηθήσει να κάνετε μια σοφή επιλογή

2. αν χρειαστείτε μπορούμε να σας προσφέρουμε COA,
Συνταγές μαγειρικής του στεροειδούς λαδιού, ανατροφοδότηση άλλων πελατών

Βήμα 2

πληρωμή

1.Θέλαμε να δεχτούμε τραπεζική μεταφορά, Western Union, Moneygram, Bitcoin

Βήμα 3

διανομή

2. είμαστε υποστήριξη Μεταφορές: DHL, UPS, TNT, EMS,
Χονγκ Κονγκ EMS, FedEx ή Άλλο

3.Μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής σας, τη συμφωνία αποστολής
και εικόνες πακέτων θα παρέχονται εντός 24 ωρών.
Ο αριθμός παρακολούθησης θα παρέχεται εντός 72 ωρών.

4.Για σημαντικές πληροφορίες για τα δέματα, όπως:
Αριστερή αρχική χώρα, αφίχθη στη χώρα προορισμού,
Πέρασαν τα τελωνεία, έξω για παράδοση, παραδίδονται,
αυτές οι πληροφορίες θα σας αποσταλούν έγκαιρα.

Βήμα 4

Μετά την πώληση
υπηρεσία

1.μπορείτε να μας συμβουλευτείτε για οποιεσδήποτε ερωτήσεις,
προσφέρουμε 7 * 24 ώρες καλές υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη.

 

FA Q


Που στέλνετε;

- Στέλνουμε καθημερινά σε όλο τον κόσμο.


Είναι αυτό το site νόμιμο, πραγματικό;
- αν δεν πιστεύετε ότι τοποθετήσαμε πρώτα μια μικρή παραγγελία, ώστε να μπορείτε να μας ελέγξετε και να στοιχηματίσετε ότι θα παραγγείλετε ξανά! ?) Επίσης μπορείτε να ελέγξετε τις κριτικές μας, είναι πάνω από 950 και αυξάνεται!


Τα προϊόντα σας είναι πραγματικά;
- Ναι, είμαστε οι κατασκευαστές.


Προσφέρετε οποιεσδήποτε εκπτώσεις τιμών;
- όταν είναι πάνω από 1.000 $ δολάρια ΗΠΑ, μπορούμε να προσφέρουμε μια έκπτωση τιμής. Επικοινωνήστε μαζί μας!

wickr: puresteroid whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;
- Ναι, μπορούμε να σας παράσχουμε τον αριθμό παρακολούθησης και μετά από 5 ημέρες από την αποστολή του μπορείτε να τον παρακολουθήσετε εύκολα.


Πώς μπορώ να σε εμπιστευθώ ? Είστε νόμιμος; Κριτικές;
- οι περισσότεροι από τους πελάτες μας μας έλεγαν πρώτα με μικρή παραγγελία, έτσι λειτουργεί. Δεν πωλούμε καραμέλες, πουλάμε πραγματικά εργαλεία και αυτό δεν είναι εύκολο.


Πώς στέλνετε παραγγελίες, πώς συσκευάζεται;
- Η διακριτική ευχέρεια είναι στο υψηλότερο επίπεδο, κανείς δεν θα ξέρει ΕΓΩ ό, τι διέταξε. Διαγράφουμε όλες τις πληροφορίες, παρακολουθούμε τις πληρωμές για να σας κρατήσουμε (πελάτη) SAFE.


- Πως? Η μέθοδος μας είναι η μέθοδος μας, δεν μοιράζουμε καμία πληροφορία, αφού λάβετε προϊόν θα μάθετε πώς (προτιμούμε την κλασική ανάρτηση λόγω επιτυχίας, ασφάλειας)


Γιατί οι τιμές είναι τόσο χαμηλές;
- Τα εργαλεία μας δεν είναι από το 5ο χέρι. Έχουμε κοκκίδες απευθείας από πηγές (εργαστήρια) που τις έκαναν έτσι μπορούμε να προσφέρουμε τις κατάλληλες τιμές για παράνομες, πραγματικές ουσίες.


Θέλω να παραγγείλω χύμα, είναι δυνατόν, ασφαλές;
- Ναι είναι. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Από πού μεταφέρετε;
- Χονγκ Κονγκ, Σενζέν, Σαγκάη


Πότε θα παραδοθεί η παραγγελία μου;
Στέλνουμε μία φορά την εβδομάδα από ασφαλείς λόγους. Σας παρακαλώ σεβαστείτε. Το ποσοστό επιτυχίας της παράδοσης είναι κοντά στο 99%, ώστε να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε.


Πότε μπορώ να ζητήσω έναν κώδικα κομματιού;
- Αφού η κατάσταση της παραγγελίας σας λέει "αποσταλεί", μπορείτε να ζητήσετε έναν κωδικό κομματιού, αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και θα απαντήσουμε ξανά.


16

Hot Tags: πεπτίδιο οξυτοκίνης 2mg ανά φιαλίδιο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like