Πεπτίδιο μυοστατίνης

Το Gdf-8 / Myostatin χρησιμοποιείται για την οικοδόμηση μυών, την απώλεια βάρους, τον εξοπλισμό γυμναστηρίου, την ανάπτυξη μυών. Παρέχουμε στεροειδή σε σκόνη, στεροειδή τελικά πετρέλαιο, πεπτίδια και sarms.Any χρειάζεται επαφή: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store


Πεπτίδια Gdf-8 / Myostatin για την οικοδόμηση μυών με ασφαλή χορήγηση

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντος: Gdf-8 Myostatin

Εμφάνιση: Λυοφιλοποιημένη σκόνη

Δοκιμασία: 98% Ελάχ.

Βαθμός Standard: Ιατρική Βαθμολογία

Προδιαγραφή: 1mg / φιαλίδιο

Αποθήκευση: Τα λυοφιλοποιημένα πεπτίδια, αν και είναι σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες, πρέπει να φυλάσσονται σε αποξηραμένα κάτω των -18 ° C. Κατά την ανασύσταση του πεπτιδίου θα πρέπει να φυλάσσονται σε 4 ° C μεταξύ 2-21 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω από -18 ° C

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Μεταφορά: EMS, TNT, DHL, UPS

Όρος πληρωμής: tt, δυτική ένωση, paypal, moneygram

Συσκευασία: 200 kg / τύμπανο, 25 kg / τύμπανο, 25 kg / τσάντα, 500 g / τσάντα folie, 10 g / τσάντα από φύλλο αλουμινίου, 10 g / φιάλη ή προσαρμοσμένη


Περιγραφή:


1. Η μυοστατίνη (γνωστή και ως παράγοντας διαφοροποίησης ανάπτυξης 8, συντομογραφημένη GDF-8) είναι μια μυοκίνη, μια πρωτεΐνη που παράγεται και απελευθερώνεται από τα μυοκύτταρα και δρα στην αυτοκρινή λειτουργία των μυϊκών κυττάρων για την αναστολή της μυογένεσης: ανάπτυξη των μυϊκών κυττάρων και διαφοροποίηση. Στον άνθρωπο κωδικοποιείται από το γονίδιο MSTN. Η μυοστατίνη είναι ένας παράγοντας διαφοροποίησης της έκκρισης που είναι μέλος της οικογένειας πρωτεϊνών του ΤΟΡ βήτα.


2. Τα ζώα είτε στερούνται μυοστατίνης είτε υποβάλλονται σε αγωγή με ουσίες που εμποδίζουν τη δραστηριότητα της μυοστατίνης έχουν σημαντικά περισσότερη μυϊκή μάζα. Επιπλέον, τα άτομα που έχουν μεταλλάξεις και στα δύο αντίγραφα του γονιδίου μυοστατίνης έχουν σημαντικά περισσότερη μυϊκή μάζα και είναι ισχυρότερα από το φυσιολογικό. Υπάρχει ελπίδα ότι οι μελέτες για τη μυοστατίνη μπορεί να έχουν θεραπευτική εφαρμογή στη θεραπεία ασθενειών μυϊκής σπατάλης όπως μυϊκή δυστροφία.


Εφαρμογή:


Η ανθρώπινη μυοστατίνη αποτελείται από δύο πανομοιότυπες υπομονάδες, κάθε μία από τις οποίες αποτελείται από 109 (βάσεις δεδομένων NCBI που υποστηρίζουν ότι η ανθρώπινη μυοστατίνη έχει μήκος 375 υπολείμματα) υπολείμματα αμινοξέων. Το συνολικό μοριακό βάρος του είναι 25,0kDa. Η πρωτεΐνη είναι ανενεργή έως ότου μια πρωτεάση διασπά το τμήμα ΝΗ2-τερματικού ή "υπέρ-τομέα" του μορίου, με αποτέλεσμα το ενεργό διμερές COOH-τερματικό. Η μυοστατίνη δεσμεύεται με τον υποδοχέα τύπου II της ακτιβίνης, με αποτέλεσμα την πρόσληψη είτε του πυρηνικού υποδοχέα Alk-3 ή του Alk-4. Αυτός ο πυρηνικός υποδοχέας ξεκινά στη συνέχεια έναν κυτταρικό σηματοδότη στο μυ, ο οποίος περιλαμβάνει την ενεργοποίηση παραγόντων μεταγραφής στην οικογένεια SMAD - SMAD2 και SMAD3. Αυτοί οι παράγοντες στη συνέχεια προκαλούν ειδική γονιδιακή ρύθμιση μυοστατίνης. Όταν εφαρμόζεται σε μυοβλάστες, η μυοστατίνη αναστέλλει τη διαφοροποίησή τους σε ίνες ώριμων μυών.


Η μυοστατίνη αναστέλλει επίσης την Akt, μια κινάση που είναι επαρκής για να προκαλέσει μυϊκή υπερτροφία, εν μέρει μέσω της ενεργοποίησης της πρωτεϊνικής σύνθεσης. Ωστόσο, το Akt δεν είναι υπεύθυνο για όλες τις παρατηρούμενες μυϊκές υπερτροφικές επιδράσεις οι οποίες προκαλούνται από αναστολή μυοστατίνης. Έτσι η μυοστατίνη ενεργεί


Δοσολογία:


Οι δόσεις προπεπτιδίου μυοστατίνης έχουν δοκιμαστεί σε ποντίκια και έχουν δείξει βέλτιστη αύξηση μυϊκής μάζας σε δόση 20 mg / kg. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε 5 ημέρες για 25 ημέρες.


Χρήση μυοστατίνης:


Ένας αυξητικός παράγοντας που ρυθμίζει το μέγεθος των μυών που αρχίζει στην πρώιμη εμβρυϊκή ανάπτυξη και συνεχίζεται καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής. Η μυοστατίνη δρα αναστέλλοντας την ανάπτυξη των μυών, εμποδίζει τους να μεγαλώνουν πολύ. Η μυοστατίνη είναι επίσης γνωστή ως παράγοντας ανάπτυξης και διαφοροποίησης 8 (GDF-8)


Πώς λειτουργεί το GDF-8;


Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι η έλλειψη μυοστατίνης προκαλεί εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αύξηση της μυϊκής μάζας τόσο στον άνθρωπο όσο και στα ζώα. Στα οστά συγκεκριμένα, η έλλειψη μυοστατίνης αυξάνει την οστική πυκνότητα του, με αποτέλεσμα την αύξηση των επιπέδων ασβεστίου του οργανισμού. Το GDF-8 αποθηκεύεται σε οστά και είναι απαραίτητο για την σωστή λειτουργία της καρδιάς, των μυών και των νεύρων καθώς και για την πήξη του αίματος.


Myostatin-powder

Η δέσμευσή μας:

1. Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.

2. Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.

3. Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας

4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία: Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

5. Βιωματική ψώνια

Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε το διάλυμα ορμονών και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε. διάλυμα ορμονών στο χώρο. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.comΚατάλογος σχετικών προϊόντων:


Πεπτίδια Πρωτεΐνες Σκόνη στεροειδών
GHRP-2 IGF-1 LR3 17α-Μεθυλ-1-τεστοστερόνη
GHRP-6 IGF-1 LR3 Η αναστροζόλη (Arimidex)
CJC-1295 με DAC IGF-1 DES Boldenone
CJC-1295 ΟΧΙ DAC Follistatin Το undecylenate της Boldenone (EQ)
HGH176-191 HGH Κιτρικό κλομιφαίνιο (Clomid)
PT-141 HCG Το κιτρικό ταμοξιφέν
Η θυμοσίνη β4 (TB500) ΕΡΟ Nolvadex
Ipamorelin HMG Σιλδεναφίλη (Viagra)
Η μελανοτάνη-ΙΙ (ΜΤ-ΙΙ)
Ταδαλαφίλη (Cialis)
Η μελανοτάνη-Ι (ΜΤ-Ι) SARM Letrozole (Femara)
PEG-MGF ΜΚ-2866 (Ostarine) Εξεκτεάνιο (Aromasin)
MGF Ανδρικά (S4) Formestane
Hexarelin GW-501516 (Cardarine) Μεστερόλη (Proviron)
Sermorelin S-23 Μεθανδροστενολόνη (Dianabol)
Τριπτερολίνη LGD-4033 (Ligandrol) Οξεική Μεθενολόνη
Gonadoreline LGD-3303 Μεθανολόνη Enanthate
Selank ΜΚ-677 (Ibutamoren) Turinabol
BPC-157 SR9009 Δεκανοϊκή νανδρολόνη
Οξυτοκίνη SR9011 Φαινυλοπροπιονικός εστέρας νανδρολόνης
DSIP RAD140 Οξυμεθολόνη (Anadrol)
GHRH YK-11 Stanozolol Coarse (Winstrol)
Tesamorelin Aicar Μικρονισμένη με Stanozolol (Winstrol)
Epitalon Laxogenin Οξανδρολόνη (Anavar)


Hot Tags: πεπτίδιο μυοστατίνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο,

Εξεταστική

You Might Also Like