MGF Peptide Powder

Το MGF είναι διαθέσιμο ως ένα ενέσιμο πεπτίδιο και έχει αποδειχθεί ανεπιστρεπτί ότι η έγχυση του θα προκαλέσει απόκριση στην περιοχή με αποτέλεσμα την τοπική μυϊκή ανάπτυξη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

99% Ορμόνη Πολυπεπτιδίου Καθαρότητας Mgf Για Συμπληρώματα Bodybuilding


Καθαρή σκόνη στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο έλαιο, πεπτίδιο και σκόνη σαρμ, ασφαλής και γρήγορη παράδοση

Όλα τα προϊόντα παραδίδονται με διαδικασίες STEALTH. Παρέχουμε επίσης μια πολύ λεπτομερή εικόνα για να εξηγήσουμε τα περιεχόμενα του αγροτεμαχίου. Ανεξάρτητα από το ποσό που παραγγείλατε, έχουμε τους τρόπους μας να το φέρουμε σε εσάς ως διαφορετικό προϊόν με ασφάλεια. GUARANTEE ότι το προϊόν είναι 100% αυτό που λέμε ότι είναι. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις αποστολές των προϊόντων whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


194


Γρήγορες λεπτομέρειες MGF


Το MGF είναι μια παραλλαγή ματίσματος του γονιδίου IGF που αυξάνει τον αριθμό των βλαστικών κυττάρων στον μυ και επιτρέπει στις μυϊκές ίνες να συγχωνευθούν και να ωριμάσουν. Αυτή είναι μια διαδικασία που απαιτείται για την ανάπτυξη των ενήλικων μυών.


Όνομα προϊόντος: MGF

Ψευδώνυμο: Μηχανικός Παράγοντας, Ec

MF: C121H200N42O39

MW: 2868,16

Καθαρότητα: 99%

Προδιαγραφή: 2mg / φιαλίδιο, 5mg / φιαλίδιο

Εμφάνιση: Λευκή λυοφιλοποιημένη σκόνη

Πρότυπο: USP

Πιστοποίηση: SGS

Μέθοδος ανάλυσης: HPLC

Αποθήκευση: Τα λυοφιλοποιημένα πεπτίδια, αν και είναι σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες, πρέπει να φυλάσσονται σε αποξηραμένα κάτω των -18 ° C. Κατά την ανασύσταση του πεπτιδίου θα πρέπει να φυλάσσονται σε 4 ° C μεταξύ 2-21 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω από -18 ° C .


Περιγραφη MGF


Αυτό που κάνει το MGF ξεχωριστό είναι ο «μοναδικός του ρόλος στην ανάπτυξη μυών. Το MGF έχει την ικανότητα να προκαλέσει την ανάπτυξη και τη βελτίωση του χαμένου ιστού ενεργοποιώντας μυϊκά βλαστοκύτταρα και αυξάνοντας την αυξητική ρύθμιση της πρωτεϊνικής σύνθεσης, αυτή η μοναδική ικανότητα μπορεί να βελτιώσει γρήγορα την ανάκτηση και να επιταχύνει την ανάπτυξη των μυών.


Εφαρμογή MGF


Το MGF έχει την ικανότητα να προκαλέσει την ανάπτυξη και τη βελτίωση του χαμένου ιστού ενεργοποιώντας μυϊκά βλαστοκύτταρα και αυξάνοντας την αυξητική ρύθμιση της πρωτεϊνικής σύνθεσης, αυτή η μοναδική ικανότητα μπορεί να βελτιώσει γρήγορα την ανάκτηση και να επιταχύνει την ανάπτυξη των μυών.


Ο MGF μπορεί να ξεκινήσει την ενεργοποίηση των δορυφορικών (βλαστικών) κυττάρων των μυών εκτός από τον τομέα υποδοχέα του IGF-1, ο οποίος με τη σειρά του αυξάνει τον κύκλο εργασιών της πρωτεϊνικής σύνθεσης. Ως εκ τούτου, εάν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να βελτιώσει τη μυϊκή μάζα με την πάροδο του χρόνου.


Το MGF μειώνει τη λιπαρή μάζα του σώματος, αυξάνει την αντοχή, βελτιώνει την ανοσολογική άμυνα και το δέρμα, ενισχύει τα οστά, μειώνει το επίπεδο χοληστερόλης, επιταχύνει την ανάκαμψη. Εκείνοι που έλαβαν MGF δήλωσαν ότι δεν εμφάνισαν παρενέργειες, οι οποίες συχνά συμβαίνουν με τη χρήση άλλων φαρμάκων για να αποκτήσουν σωματική μάζα.


Πώς λειτουργεί ο μηχανικός αυξητικός παράγοντας; - Μυϊκή ανάπτυξη!


Όταν η μηχανική υπερφόρτωση εισάγεται σε έναν μυ (όπως κατά βάρος κατάρτιση), το γονίδιο IGF-1 απελευθερώνεται και είναι διαφορετικά ματισμένο κατά τη διάρκεια της απόκρισης του σώματος. Αρχικά, είναι συναρμολογημένο για να παράγει κυρίως IGF-1Ec (που ονομάζεται παραλλαγή ματίσματος MGF του IGF-1). Αυτός ο πρώιμος συνδυασμός διεγείρει τα δορυφορικά κύτταρα να ενεργοποιηθούν. Αυτό, με τη σειρά του, επιτρέπει την ενεργοποίηση πρόσθετων ακέραιων πυρήνων για την ανάπτυξη νέων μυϊκών ινών και ιστών. Η εμφάνιση του MGF ξεκινά επίσης την ανοδική ρύθμιση της νέας πρωτεϊνικής σύνθεσης. Μετά από αυτή την αρχική συρραφή του IGF-1 σε MGF, η παραγωγή στη συνέχεια μεταβαίνει προς την κατεύθυνση της παραγωγής μιας συστηματικής απελευθέρωσης IGF-1Ea από το ήπαρ, η οποία επίσης ρυθμίζει και την σύνθεση πρωτεϊνών. Η έκφραση παραλλαγών ματίσματος IGF-1, κατά τη διάρκεια της φάσης επούλωσης και αναγέννησης της αποκατάστασης μυών θεωρείται ότι είναι ο πρωταρχικός μηχανισμός με τον οποίο το σώμα παράγει νέο μυϊκό ιστό.


Προτάσεις για χρήση


Οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν συνήθως ένα πρωτόκολλο 100mcgs που έχει εγχυθεί σε κάθε υστερούμενο μυ, αμέσως μετά την επεξεργασία του.

Η δόση 3 φορές την εβδομάδα, όπως προτείνεται παραπάνω, και 1 ml νερού BA για κάθε 2 mg είναι βέλτιστη. Αποθήκευση στο ψυγείο για έως και 6 μήνες. Αποφύγετε την έκθεση σε θερμότητα ή ηλιακό φως.


mgf


Σχετική λίστα προϊόντων πεπτιδίων


 

MGF
2 mg / φιαλίδιο
PEG-MGF
2 mg / φιαλίδιο
CJC1295 με DAC
2 mg / φιαλίδιο
CJC1295 χωρίς DAC 863288-34-0 2 mg / φιαλίδιο
PT-141
10 mg / φιαλίδιο
MT-1 75921-69-6 10 mg / φιαλίδιο
ΜΤ-2 (μελανοτάνη II) 121062-08-6 10 mg / φιαλίδιο
GHRP-2 158861-67-7 5 mg / φιαλίδιο
GHRP-2 158861-67-7 10 mg / φιαλίδιο
GHRP-6 87616-84-0 5g / φιαλίδιο
GHRP-6 87616-84-0 10 mg / φιαλίδιο
Ipamorelin 170851-70-4 2 mg / φιαλίδιο
Hexarelin 140703-51-1 2 mg / φιαλίδιο
Sermorelin 86168-78-7 2 mg / φιαλίδιο
Οξυτοκίνη 50-56-6 2 mg / φιαλίδιο
TB500 77591-33-4 2 mg / φιαλίδιο
πενταδεκαπεπτιδίου ΒΡC 157
2 mg / φιαλίδιο
HGH Fragment 176-191 221231-10-3 2 mg / φιαλίδιο
Τριπτερολίνη 57773-63-4 2 mg / φιαλίδιο
Tesamorelin 218949-48-5 2 mg / φιαλίδιο
Goradorelin
2 mg / φιαλίδιο
Gonadorelin
10 mg / φιαλίδιο
DSIP 62568-57-4 2 mg / φιαλίδιο
Selank
5g / φιαλίδιο
Αγγειοτενσίνη
1g / τσάντα από φύλλο αλουμινίου
Lanreotide
1g / τσάντα από φύλλο αλουμινίου
Οξεική Αρελίνη
1g / τσάντα από φύλλο αλουμινίου
Οξεική τεριολισίνη
1g / τσάντα από φύλλο αλουμινίου
SNAP-8
1g / τσάντα από φύλλο αλουμινίου
Οξεική εξενατίδη
1g / τσάντα από φύλλο αλουμινίου
Fertirelina
1g / τσάντα από φύλλο αλουμινίου
Οξική οκτρεοτίδη
1g / τσάντα από φύλλο αλουμινίου
Οξική γοσερελίνη
1g / τσάντα από φύλλο αλουμινίου
Δεκαπεπτίδιο-12
1g / τσάντα από φύλλο αλουμινίου
Eveservl
1g / τσάντα από φύλλο αλουμινίου
Οξικό Thvinosin Ql
1g / τσάντα από φύλλο αλουμινίου
Follistatin 344
1 mg / φιαλίδιο
Follistatin 315
1 mg / φιαλίδιο
Eoitalon
10 mg / φιαλίδιο
ThvrotroDin TRH
2 mg / φιαλίδιο
Adiootide
2 mg / φιαλίδιο
AOD-9604 221231-10-3 2 mg / φιαλίδιο
ACE 031
2 mg / φιαλίδιο
GDF-8
2 mg / φιαλίδιο
Deslorelin
10 mg / φιαλίδιο
Επτιφιμπατίδη
2 mg / φιαλίδιο
Μυοστατίνη
1 mg / φιαλίδιο


Γιατί να μας επιλέξετε

1. Πλούσια εμπειρία

Ειδικευόμαστε σε αυτό το αντικείμενο για πολλά χρόνια, τα steriods και τις ορμόνες μας εξάγονται σε όλο τον κόσμο και καθιέρωσαν μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις συνεργασίας με αυτούς.

2. Μεγάλη ποιότητα, καθαρότητα και ευνοϊκή

Η καλή ποιότητα είναι μία από τις μεγαλύτερες σάρκα μας στην επιτυχία, u μπορεί να πάρει την καλύτερη ποιότητα και την υπηρεσία από εμάς.

3. Η ασφαλέστερη και ταχύτερη παράδοση

Έχουμε επαρκή αποθέματα έτσι ώστε να μπορούμε να παραδώσουμε τα προϊόντα με 24 ώρες μόλις λάβουμε την πληρωμή. Ταχεία και διακριτική αποστολή θα ρυθμιστεί για να περάσει τα τελωνεία.

4. Καλή συσκευασία

Μοναδικοί τρόποι για την αποστολή 10g έως 100kg σκόνες στον προορισμό σας. Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή εξυπηρέτηση και την αποστολή του υγρού σε ειδικές φιάλες.

5. Μεγάλη εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά την παραλαβή του προϊόντος, pls διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα προβλήματα θα επιλυθούν αμέσως.


Οδηγός παραγγελίας

Q1: Η ποιότητα του προϊόντος σας έχει εγκριθεί από το Εργαστήριο Τρίτων
Α: Ναι, όλα τα προϊόντα ελέγχονται αυστηρά από το QC μας, επιβεβαιώνεται από QA και έχει εγκριθεί από εργαστήριο τρίτων στην Κίνα, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γαλλία κλπ. Έτσι θα είστε βέβαιοι με την Καλής Ποιότητας αν μας επιλέξετε .

Ε2: Πώς αντιμετωπίζετε τις καταγγελίες ποιότητας
Α: Πρώτα απ 'όλα, το τμήμα QC μας θα κάνει αυστηρή εξέταση των προϊόντων εξαγωγής μας με HPLC, UV, GC, TLC και ούτω καθεξής, προκειμένου να μειωθεί το πρόβλημα ποιότητας κοντά στο μηδέν. Εάν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα ποιότητας που προκαλείται από εμάς, θα σας στείλουμε δωρεάν αντικείμενα για αντικατάσταση ή επιστροφή της ζημίας σας.

Ε3: Υπάρχει έκπτωση
Α: Ναι, για μεγαλύτερη ποσότητα, υποστηρίζουμε πάντα με καλύτερη τιμή.

Q4: Πόσο καιρό παίρνει για τα αγαθά που φτάνουν
Α: Είναι Ανάλογα με την τοποθεσία σας,
Για μικρές παραγγελίες, περιμένετε 5-7 ημέρες από τις εταιρείες DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.
Για μαζική παραγγελία, παρακαλώ επιτρέψτε 5-8 ημέρες από τον αέρα, 20-35 ημέρες από τη θάλασσα.

Q5 Έχετε κάποια πολιτική επαναφόρτωσης
A: Έχουμε καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση και πολιτική επαναφόρτωσης εάν χάσουμε το αγροτεμάχιο.
Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τους πελάτες μας έχει αποφέρει μεγάλα οφέλη. Παίρνουμε πάντα την ανώτατη φροντίδα στη συσκευασία των προϊόντων μας.
οι πελάτες μας θα το επιβεβαιώσουν, ακόμα και αν δυσκολευτούν να τα βρουν χωρίς βοήθεια κατά περιόδους. Αλλά παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας είναι ακόμα δυνατό να αδράξουμε ένα μικρό αριθμό πακέτων. Σε αυτή την περίπτωση, υποσχόμαστε να παραμείνουμε ελεύθεροι να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις.


peptide MGF

Hot Tags: mgf σκόνη πεπτιδίων, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like