Ipamorelin

Το Ipamorelin είναι ένα πεντα-πεπτίδιο και η δύναμη που εμφανίζει μπορεί πολύ καλά να κάνει την παλιά παλιά GH παρωχημένη. Αλλά αυτό που θέλουν πραγματικά να γνωρίσουν οι αθλητές και οι bodybuilders είναι αυτό που είναι αυτό το πεπτικό κατάπληξης ικανό να κάνει, πώς χρησιμοποιείται και πώς συγκρίνεται με τα άλλα πεπτίδια GHRP.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πεπτίδια Ιπαμορελίνης για την ανάπτυξη μυών

Ipamorelin

Μέγεθος μονάδας: 2 mgial

Μονάδα Ποσότητα: 1 Φιαλίδιο

Alias: 696: PN: W02004005342 PAGE: 46 πρωτεΐνη που αξιώνεται, Ipamorelin, NNC 26-0161

CAS: 170851-70-4

Τύπος: C38H49N9O5

MW: 711.853

καθαρότητα: 99%

Εμφάνιση: Λευκή λυοφιλοποιημένη σκόνη

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός


Γρήγορες λεπτομέρειες:

όνομα προϊόντος

Ipamorelin

Συνώνυμα

IpoMarelin, IpaMorelin Acetate, Aib-His-D-2-Nal-D-Phe-Lys-NH2, 170851-70-4

CAS

170851-70-4

MF

C38H49N9O5

MW

711.863

EINECS

N / A

κατηγορίες προϊόντων

Πεπτίδια

Εμφάνιση

Λευκή λυοφιλοποιημένη σκόνη

Καθαρότητα

98,49% με HPLC

Προσδιορισμός

2 mg / φιαλίδιο

Αποθήκευση

Η λυοφιλοποιημένη Ιπαμορελίνη είναι σταθερή σε θερμοκρασία δωματίου για 90 ημέρες. Ωστόσο, θα πρέπει να φυλάσσεται σε καταψύκτη κάτω από -8C για οποιαδήποτε παρατεταμένη χρονική περίοδο. Μετά την ανασύσταση, το Ipamorelin πρέπει να ψύχεται σε θερμοκρασίες που δεν υπερβαίνουν τα 36 F.

Χρήση

Το Ipamorelin είναι ένας εκλεκτικός αυξητικός ορμονικός αυξητικός παράγοντας και αγωνιστής του υποδοχέα γκρελίνης.


Περιγραφή:

Το Ipamorelin είναι ένα πεντα-πεπτίδιο και η δύναμη που εμφανίζει μπορεί πολύ καλά να κάνει την παλιά παλιά GH παρωχημένη. Αλλά αυτό που θέλουν πραγματικά να γνωρίσουν οι αθλητές και οι bodybuilders είναι αυτό που είναι αυτό το πεπτικό κατάπληξης ικανό να κάνει, πώς χρησιμοποιείται και πώς συγκρίνεται με τα άλλα πεπτίδια GHRP.


Το Ipamorelin είναι μια συναρπαστική νέα ανακάλυψη μυϊκών κτιρίων που κερδίζει μεγάλη προσοχή στον κόσμο του bodybuilding. Είναι ένα συνθετικό πεπτίδιο που έχει ισχυρές ιδιότητες απελευθέρωσης της αυξητικής ορμόνης. Και αυτές οι ιδιότητες απελευθέρωσης GH είναι αυτό που ενδιαφέρει τους αθλητές και τους bodybuilders, καθώς μπορούν να κάνουν μια τεράστια διαφορά στο ποσό των μυών που μπορείτε να αναπτύξετε και πόσο γρήγορα θα κάψετε λίπος.


ipamorelin


Εφαρμογή:

Το Ipamorelin έχει αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά ισχυρό και πολύ επιλεκτικό in vivo και vitro καταστάσεις και έχει επίσης αποδείξει καλή ασφάλεια και ανεκτικότητα σε κλινικές μελέτες στον άνθρωπο.


Έρευνες έδειξαν ότι το Ipamorelin είναι ορμόνη που σημαίνει ότι οι ορμόνες της υπόφυσης όπως η κορτιζόλη δεν επηρεάζονται. Σε μία μελέτη, βρέθηκε ότι οι νεαροί ενήλικοι αρουραίοι είχαν αυξημένη οστική μάζα λόγω 12 εβδομάδων θεραπείας με ipamorelin. Αυτό το πεπτίδιο σε σύγκριση με άλλα πεπτίδια απελευθέρωσης ορμονών εξασφαλίζει τα οφέλη χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσει πιθανές αρνητικές παρενέργειες.


Η ιπαμορελίνη θεωρητικά μπορεί να αυξήσει την ακετυλοχολίνη ή την κορτιζόλη όταν χρησιμοποιείται σε υψηλότερες δοσολογίες. Ωστόσο, η αύξηση της ακετυλοχολίνης ή της κορτιζόλης είναι ακόμη πιο πιθανή με τα GHRP-2 και GHRP-6. Στην πραγματικότητα, στην περίπτωση του Ipamorelin, υπήρξε ελάχιστη ή μη αύξηση των επιπέδων πλάσματος αίματος ακετυλοχολίνης και κορτιζόλης ακόμη και σε ενέσεις μεγαλύτερες από 200 φορές υψηλότερες από την αποτελεσματική δοσολογία για συγκρίσιμη απελευθέρωση GH.


Αυτό ξεκάθαρα αποδεικνύει ότι η Ιπαμορελίνη είναι ο πρώτος επιτυχημένος αγωνιστής ή χημικός υποδοχέας GHRP που δεσμεύεται σε έναν υποδοχέα ενός κυττάρου και προκαλεί μια απόκριση από αυτό το κύτταρο με μια ειδική εκλεκτικότητα για την προώθηση της απελευθέρωσης GH μόνη της.


Ένα άλλο πλεονέκτημα της Ipamorelin είναι ότι δεν προκαλεί ξαφνικές αιχμές στην προλακτίνη ή την κορτιζόλη όπως και οι GHRP-2 και GHRP-6. Το Ipamorelin είναι πιο αργό στην παράδοσή του σε αντίθεση με τα GHRP, τα οποία αυξάνουν τα επίπεδα GH με πιο γρήγορο ρυθμό. Η πιο αργή απελευθέρωση είναι πιο φυσική και έχει πιο σταθερή επίδραση.


Λειτουργίες:

Το iPamorelin είναι πολύ παρόμοιο με το GHRP-6, καθώς αυξάνει τη γκρελίνη και στοχεύει σε συγκεκριμένο παλμό GH. Ωστόσο, σε αντίθεση με το GHRP-6, δεν φαίνεται να υπάρχει αύξηση της πείνας που συχνά υπάρχει με το GHRP-6. Το πιο σημαντικό, δεν υπάρχει καμία επίδραση στην κορτιζόλη και μόνο στα επίπεδα του αυξητικού ορμόνη (GH) στο πλάσμα. Σε αντίθεση με πολλά άλλα πεπτίδια GH όπως η Hexarelin, δεν φαίνεται να υπάρχει ισχυρή παραβίαση της απευαισθητοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει σημείο όπου η δόση δεν βελτιώνει τη φυσική έκκριση GH.


Μαζί με τις ισχυρές ικανότητες απελευθέρωσης GH, το iPamorelin είναι επίσης ένα από τα πιο μακροχρόνια διαθέσιμα πεπτίδια GH. Η απελευθέρωση της ορμόνης (GH) δεν είναι μια στιγμιαία ακίδα ακολουθούμενη από ένα γρήγορο σημείο παραφροσύνης αλλά αντ 'αυτού μια βραδεία σταθερή απελευθέρωση που είναι πιο φυσική για το σώμα.


Πώς να κάνετε την παραγγελία:

Πρώτον: Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω τα itmes που ψάχνετε, την ποσότητα και τη χώρα προορισμού.

Δεύτερον: Επιβεβαιώνετε όλες τις λεπτομέρειες και μας προσφέρετε εντολή αγοράς.

Τρίτον: Στέλνουμε την τιμή λεπτομέρειας του προϊόντος μας και προσφέρουμε κατάλληλη αναφορά στη μέθοδο αποστολής.

Forth: Επιβεβαιώνετε την παραγγελία και πληρώνετε χρήματα 100% εκ των προτέρων και στείλτε μας διεύθυνση λεπτομέρειας.

Πέμπτον: Διατάξαμε την αποστολή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Έκτη: Προσφέρουμε υπηρεσία μετά την πώληση αφού λάβετε το δέμα.


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: ipamorelin, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like