Ιππομερελίνη πεπτίδια 2 mg σκόνη

Το Ipamorelin (ή NNC 26-0161) ανήκει στα ρυθμιστικά πεπτίδια επειδή είναι πρωτεΐνη απελευθέρωσης GH. Η αλυσίδα του είναι αρκετά μικρή και αποτελείται μόνο από πέντε αμινοξέα. Η μοριακή της μάζα / βάρος είναι 711,86 και ο μοριακός του τύπος είναι C38H49N9O5. Το Ipamorelin συντέθηκε ως πρωτοποριακό και νεωτεριστικό μιμητικό της γκρελίνης και ως εκ τούτου έχει την ικανότητα να ενισχύει τη γαστρική κινητικότητα. Υπάρχουν λίγες συνεχιζόμενες κλινικές δοκιμές με ipamorelin στην τρέχουσα στιγμή. Οι πρώτες μελέτες για HGr-πεπτίδια συμπεριλαμβανομένου του NNC 26-0161 ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Επίσης, αυτή η ένωσις ερευνών είναι ένας εκλεκτικός εκκριταγωγός της αγωνιστικής ουσίας Ο-ορμόνης και υποδοχέα γκρελίνης. Όπως άλλες πρωτεΐνες η ipamorelin αντιδρά με τους υποδοχείς τύπου GHRP για να απελευθερώσει την αυξητική ορμόνη από την υπόφυση. Αλλά σε αντίθεση με λίγα άλλα πεπτίδια ορμόνης, αυτό το πενταπεπτίδιο δεν απελευθερώνει τον ίδιο όγκο τέτοιων ενώσεων όπως η κορτιζόλη και η ακετυλοχολίνη και αυτό το καθιστά πολύ καλό υποψήφιο για μελλοντικές έρευνες. Επιπλέον, το NNC 26-0161 είναι πιο σταθερή μορφή γκρελίνης και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ημίσειας ζωής και προκαλεί δευτερογενή δράση καθιστώντας τους νευρώνες ενθουσιασμένους.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1.Προϊόν Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:

Άλλο όνομα: L-λυσιναμίδη, 2-μεθυλαλανυλ-L-ιστιδυλ-3- (2-ναφθαλινυλ) -D-αλανυλ-D-φαινυλαλανυλ-;

Αριθμός μητρώου CAS: 170851-70-4

Μοριακός τύπος: C38H49N9O5
Μοριακό βάρος: 711.853

Εμφάνιση: λευκή ή υπόλευκη κρυσταλλική σκόνη

Καθαρότητα: 99% MIN

Πρότυπο: USP / BP / CP / EP

Οσμή: άοσμο3. Εφαρμογές:


Το Ipamorelin είναι ένα ενδιαφέρον πεπτίδιο που λαμβάνεται 300mcg δύο φορές ημερησίως ή θα μπορούσατε να μειώσετε τη δόση για 3 φορές ημερησίως, οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι βιαστικά.

Θα ήθελα να συστήσω τη λήψη αυτών των 30 λεπτών πριν από την προπόνηση, με εργαλεία, το Ipamorelin είναι ένα νέο και ισχυρό συνθετικό πενταπεπτίδιο το οποίο έχει ξεχωριστές και συγκεκριμένες ιδιότητες απελευθέρωσης ορμόνης (GH).

Με στόχο τη διερεύνηση των επιδράσεων στον επιμήκη ρυθμό αύξησης των οστών, το σωματικό βάρος και την απελευθέρωση GH, το Ipamorelin σε διαφορετικές δόσεις (0, 18, 90 και 450 μg / ημέρα) εγχύθηκε τρεις φορές ημερησίως για 15 ημέρες για να εξετάσει τα υποκείμενα. Τετρακυκλίνη

την επισήμανση στις ημέρες 0, 6 και 13, προσδιορίστηκε η LGR με μέτρηση της απόστασης μεταξύ των αντίστοιχων φθοριζουσών ζωνών στη μεταφυσική της εγγύς κνήμης.


Το Ipamorelin είναι μια 3η γενιά GHRP πίσω από τα GHRP-6 και GHRP-2. Το Ipamorelin έχει πολύ παρόμοια χαρακτηριστικά με το GHRP-2: δεν έχει λιπογόνες ιδιότητες γκρελίνης και δεν προάγει την πείνα. Το Ipamorelin δρα συνεργικά όταν εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια ενός παλμού ορμονικής ορμόνης που απελευθερώνει αυξητική ορμόνη (GHRH) ή όταν χορηγείται μαζί με ένα GHRH ή ένα ανάλογο όπως ο Sermorelin ή ο τροποποιημένος GRF 1-29 (παράγοντας απελευθέρωσης ανάπτυξης, αμινοξέος 1-29).

Η συνέργεια προέρχεται τόσο από την καταστολή της σωματοστατίνης όσο και από το γεγονός ότι η ipamorelin αυξάνει την απελευθέρωση της GH κατά τη σωματοτροπία, ενώ η GHRH αυξάνει τον αριθμό των σωματοτροπών που απελευθερώνουν GH. Από την άλλη πλευρά, το Ipamorelin είναι παρόμοιο με το GHRP-6 επειδή και οι δύο απελευθερώνουν GH σε μια πολύ παρόμοια ισχύ μείον τις παρενέργειες εκείνης της GHRP-6.

Τόσο το GHRP-6 όσο και το GHRP-2 προκαλούν απελευθέρωση και αύξηση των επιπέδων κορτιζόλης και προλακτίνης, ωστόσο το Ipamorelin απελευθερώνει μόνο επιλεκτικά GH σε οποιαδήποτε δόση. Το Ipamorelin μοιράζεται παρόμοια λειτουργικότητα με το Hexarelin και συγκρίνεται με άλλα πεπτίδια, είναι πολύ πιο σταθερή μορφή γκρελίνης και έχει μακρύτερες περιόδους ημιζωής τουλάχιστον δύο ωρών και προκαλεί δευτερογενή δράση καθιστώντας τους νευρώνες ενθουσιασμένους.

Το Ipamorelin αύξησε εξαρτώμενη από τη δόση LGR από 42 μm / ημέρα στην ομάδα των οχημάτων στα 44, 50 και 52 μm / ημέρα στις ομάδες θεραπείας.


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA:

Ονομα Ipamorelin
Αρ. CAS 170851-70-4
Αλληλουχία Aib-His-D-2-Nal-D-Phe-Lys-NH2
Μοριακός τύπος C38H49N9O5
Μοριακό βάρος 712.03
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Η καθαρότητα (HPLC) ≥98,0%
Ενιαία πρόσμειξη (HPLC) ≤1.0%
Σύνθεση αμινοξέων ± 10% της θεωρητικής
Περιεκτικότητα σε πεπτίδιο (N%) ≥80.0%
Περιεκτικότητα σε νερό (Karl Fischer) ≤6,0%
Περιεκτικότητα σε οξικό άλας (HPIC) ≤15,0%
MS (ESI) Σταθερός
Ισορροπία μάζας 95.0 ~ 105.0%
5. Συσκευασία & Παράδοση

Q1: Η ποιότητα του προϊόντος σας έχει εγκριθεί από το Εργαστήριο Τρίτων;
Α: Ναι, όλα τα προϊόντα ελέγχονται αυστηρά από το QC μας, επιβεβαιώνεται από την QA και έχει εγκριθεί από εργαστήριο τρίτων στην Κίνα, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γαλλία κλπ. Έτσι θα σας διαβεβαιώσω με Καλή Ποιότητα αν μας επιλέξετε .
 
Ερ.2: Πώς αντιμετωπίζετε τα ποιοτικά παράπονα;
Α: Πρώτα απ 'όλα, το τμήμα QC θα κάνει αυστηρή εξέταση των προϊόντων εξαγωγής μας με HPLC, UV, GC,
TLC και ούτω καθεξής, προκειμένου να μειωθεί το πρόβλημα ποιότητας κοντά στο μηδέν. Εάν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα ποιότητας που προκαλείται από εμάς, θα σας στείλουμε δωρεάν αντικείμενα για αντικατάσταση ή επιστροφή της ζημίας σας.
 
Ε3: Δεχτείτε Παραγγελία δείγματος;
Α: Ναι, δεχόμαστε μικρή παραγγελία από 10g, 100g και 1kg για την ποιότητα αξιολόγησης των προϊόντων μας.

Q4: Υπάρχει έκπτωση;
Α: Ναι, για μεγαλύτερη ποσότητα, υποστηρίζουμε πάντα με καλύτερη τιμή.

Hot Tags: πεπτίδια ipamorelin 2 mg σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like