HGH Θραύσμα 176-191 Πεπτίδιο

Το HGH Frag 176-191 είναι ένα θραύσμα του πεπτιδίου HGH. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι εάν περικόπευαν το πεπτίδιο στην περιοχή τερματικού C, θα μπορούσαν να απομονώσουν τα χαρακτηριστικά απώλειας λίπους που σχετίζονται με την HGH. Η ρύθμιση της απώλειας λίπους ήταν 12,5 φορές καλύτερη από την κανονική HGH.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Πεπτίδιο ορμόνη HGH θραύσμα 176-191 για απώλεια λίπους


Όλες οι σκόνες στεροειδών που υπηρετούμε δοκιμάζονται σε διάφορες ποιοτικές παραμέτρους για να εξασφαλιστεί η υψηλή τους αποτελεσματικότητα και καθαρότητα. Ο COA και η HPLC μπορούν να παρασχεθούν εάν χρειαστεί. Θέλετε προϊόντα υψηλής ποιότητας pls contacts whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.comΘραύσμα HGH 176-191 Λεπτομέρειες Qick


Το θραύσμα HGH 176-191 είναι ένα ανάλογο του παράγοντα απελευθέρωσης της αυξητικής ορμόνης (GRF) που σηματοδοτεί τις επιδράσεις της ορμόνης. Αυτή η συνθετικά παραγόμενη ορμόνη είναι πολύ συνηθισμένη στους αθλητές βαρών και τους bodybuilders λόγω ορισμένων φυσικών ωφελειών.


Ονομασία προϊόντος: θραύσμα HGH 176-191

Συνώνυμα: Θραύσμα 177-191, gf frag 176-191

MF: C78H123N23O23S2

MW: 1815.08152

CAS 221231-10-3

Προδιαγραφή: 2mg / φιαλίδιο, 5mg / φιαλίδιο

Κορυφές: συνήθως μπλε ή κόκκινο, μπορεί να προσαρμοστεί

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Καθαρότητα: 98%

Θραύσμα HGH Δοσολογία: 2-6iu ή (500-1000 mcg) ανά ημέρα

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Αποθήκευση: Πρέπει να είναι λυοφιλοποιημένο HGH FRAG 176-191 αν και είναι σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου για 3 εβδομάδες

φυλάσσεται αποξηραμένο κάτω από -18 ° C. Κατά την ανασύσταση, το FST πρέπει να φυλάσσεται στους 4 ° C μεταξύ 2-7 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω των -18 ° C.

Χρήση: Το AOD9604 στην πραγματικότητα δρα για τη μείωση των υπερβολικών λιπωδών ιστών όπως

αύξηση της μυϊκής μάζας και ενίσχυση της περιεκτικότητας των λιπιδίων στο σώμα.

Minmum ποσότητα παραγγελίας: 10vials

Προσαρμοστικότητα εφοδιασμού: 2000vial / ημέρα

Τρόπος συσκευασίας: πακέτα stealth που βασίζονται σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές ποσότητες

Μέθοδοι αποστολής: DHL, TNT, FEDEX, EMS, ETK, EUB και ούτω καθεξής

Χρόνος παράδοσης: εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση

Τρόποι πληρωμής: δυτική ένωση, gram χρημάτων, bitcoin και TT


Θραύσμα HGH 176-191 για απώλεια λίπους


Το θραύσμα HGH (176-191) είναι ένα πεπτίδιο απώλειας λίπους που παράγεται στο μόριο GH, το οποίο ευθυγραμμίζει ευθέως τη λιπόλυση και αναστέλλει τη λιπογένεση, αλλά για να είναι σε θέση να βελτιώσει την κατανόηση αυτού του πεπτιδίου, είναι ουσιαστικής σημασίας να έχουμε τουλάχιστον μια στοιχειώδη κατανόηση τη μητρική ορμόνη .


Το HGH Frag 176-191 έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα τέτοιο αποτελεσματικό εργαλείο απώλειας λίπους πράγμα που αναστέλλει το σχηματισμό λιπιδίων και λιπαρών οξέων. Εξίσου σημαντικό, καθώς είναι μόνο ένα μέρος της ολικής ορμόνης GH, τα θέματα της υπεργλυκαιμίας που συχνά σχετίζονται με τη χρήση της HGH απουσιάζουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα σακχάρου στο αίμα, όπως μπορεί να συμβεί κατά καιρούς με HGH.


Το θραύσμα HGH 176-191 εννοείται ότι είναι 12,5 φορές ισχυρότερο από την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (HGH) για απώλεια βάρους από την πρότυπη ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (HGH). Ιδιαίτερης σημείωσης είναι ότι στις μελέτες το θραύσμα HGH 176-191 είχε την ικανότητα να αυξάνει τα επίπεδα ΙΟΡ-1 τα οποία μεταφράζονται στην ικανότητα των θραυσμάτων να δίνουν αποτελέσματα κατά της γήρανσης.


Θραύσμα HGH 176-191 έναντι HGH


1. Ως μέρος ενός συντάγματος πεπτιδίων, οι bodybuilders πρέπει να εξετάσουν σοβαρά την προσθήκη του HGH Frag στα πρωτόκολλά τους. Έχει μια απίστευτη ικανότητα να ρυθμίζει το μεταβολισμό του λίπους χωρίς τις δυσμενείς παρενέργειες στην ευαισθησία στην ινσουλίνη. Με την απομόνωση του άκρου της ουράς GH, ο επιστήμονας διαπίστωσε ότι το HGH Frag 176-191 λειτουργεί ακόμη καλύτερα από την HGH για να διεγείρει τη λιπόλυση (καταστροφή του λίπους).


2. Στην πραγματικότητα, στην πραγματικότητα αναστέλλει τη λιπογένεση. δηλαδή, σταματά το σχηματισμό λιπαρών οξέων και άλλων λιπιδίων.


3. Επίσης, σε αντίθεση με άλλες ενώσεις καύσης λίπους εκεί έξω, οι χρήστες δεν θα δοκιμάσουν τις ιδιότητες καταστολής της πείνας ή τα συναισθήματα ψυχραιμίας που μπορούν να συσχετιστούν με ενώσεις που μοιάζουν με εφεδρίνη (σκεφτείτε κλενβουτερόλη).


4. Δεδομένου ότι δεν ανταγωνίζεται τους υποδοχείς HGH, πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι το HGH Frag 176-191 δεν θα προκαλέσει υπεργλυκαιμία. Επιπλέον, θα προωθήσει την άπαχη σωματική μάζα, τη σύνθεση πρωτεϊνών, την αύξηση της οστικής πυκνότητας, και τον καλύτερο ύπνο.


Τρόπος χρήσης και δόσης HGH Fragment 176-191


Προκειμένου να αποκομίσουν τα οφέλη του HGH Frag, οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν δόσεις γύρω στα 500mcgs την ημέρα.


Το HGH Frag χρησιμοποιείται καλύτερα για την απώλεια βάρους, γι 'αυτό συνιστάται να κάνετε μια ένεση προτού κάνετε μια προπόνηση καρδιο.

Η διατροφή σας θα πρέπει επίσης να είναι χαμηλή σε υδατάνθρακες και υψηλότερη σε πρωτεΐνες και καλά λίπη.

Η σωστή δόση για το HGH Frag είναι μεταξύ 200mcg και 250mcg που εγχύεται με υποδόρια ένεση.

Το HGH Frag επίσης καίει το λίπος τη νύχτα ενώ κοιμάστε, για να πάρετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, πάρτε άλλη δόση πριν πάτε για ύπνο.


hgh frag 176-191


Συχνές ερωτήσεις


Q1: Είστε κατασκευαστής;

Α: Ναι, κατασκευάζουμε προϊόντα χύμα στο εργοστάσιό μας και παράγουμε προϊόντα μικρής ποσότητας και σύνθεσης πελατών στο εργαστήριό μας.


Q2: Διαθέτετε απόθεμα;

Α: Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το απόθεμα, οπότε θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το απόθεμα για τα περισσότερα προϊόντα. Ωστόσο, για ορισμένα σπάνια προϊόντα, δεν θα διατηρήσουμε το απόθεμα και χρειάζεται χρόνο για να συνθέσουμε.


Ε3: Ποια πιστοποιητικά και έγγραφα προσφέρετε;

Α: Υπάρχει κάποια τεχνική τεκμηρίωση, όπως COA, HPLC κ.λπ.


Ε4: Γιατί πρέπει να σας επιλέξω;

Α: Ισχυρή τεχνική υποστήριξη - προέρχεται από το εξειδικευμένο και πλήρως έμπειρο προσωπικό μας, που εργάζεται στη χημική βιομηχανία για πάνω από 5 χρόνια, κατά μέσο όρο.

Αυστηρός έλεγχος ποιότητας-έρχεται από το εκλεπτυσμένο σύστημα διαχείρισης.

Επαγγελματική και ζεστή ομάδα πωλήσεων - αφού πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς μας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο

Γρήγορη ανταπόκριση και εξαιρετική προπώληση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση - δεδομένου ότι πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν όλες τις καλύτερες υπηρεσίες


Q5: Μπορώ να πάρω την καλύτερη τιμή από εσάς;

Α: Φυσικά. Δεν κυνηγάμε υπερβολικά κέρδη και πάντα προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη προσφορά. Εάν είστε καλοί στην διαπραγμάτευση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διασκέδαση των διαπραγματεύσεων. Απλά μην το καταστήσετε πολύ σκληρό!


Ε6: Πώς πρέπει να πληρώσω;

Α: Δεχόμαστε κάθε είδους τρόπους πληρωμής. όπως η δυτική ένωση, το gram χρημάτων, το bitcoin και το TT.

 

Q7: Παρέχετε δωρεάν δείγμα;

Α: Ναι, μπορούμε να παράσχουμε δωρεάν δείγμα αν διαθέτουμε απόθεμα, απλώς πρέπει να καλύψετε το κόστος παράδοσης.


Κατάλογος προϊόντων λιανικής πώλησης237


12


11


Hot Tags: hgh θραύσμα 176-191 πεπτίδιο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like