Hexarelin

Hexarelin

Η εξαδελίνη είναι ένα συνθετικό πεπτίδιο απελευθέρωσης ορμόνης ανάπτυξης που κατηγοριοποιείται με άλλους εκκριταγωγούς GH όπως GHRP-2 και GHRP-6. Παρόλο που η Hexarelin είναι σχετικά νέα στον πεπτιδικό κόσμο, γίνεται πολύ δημοφιλές πεπτίδιο για ερευνητικούς σκοπούς.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Φιαλίδιο 2 mg Hexarelin (GHRP)
Ένεση Hexarelin, 5ml αποστειρωμένο νερό Χ 10 Αμπούλες

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις κλειδιά: πεπτίδια · ipamorelin · δόση hexarelin · ghrp-6 · cjc 1265 · hexarelin side effexts · hexarelin wiki · hexarelin 2mg · hexarelin review · ipamorelin · cjc 1265 · hexarelin wiki · hexarelin 2mg · hexarelin review


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Η εξαδελίνη είναι ένα συνθετικό πεπτίδιο απελευθέρωσης ορμόνης ανάπτυξης που κατηγοριοποιείται με άλλους εκκριταγωγούς GH όπως GHRP-2 και GHRP-6. Παρόλο που η Hexarelin είναι σχετικά νέα στον πεπτιδικό κόσμο, γίνεται πολύ δημοφιλές πεπτίδιο για ερευνητικούς σκοπούς.

Η εξαερίλίνη είναι ένα αμινοξύ που μπορεί να αποτρέψει τις ρυτίδες ή τη γήρανση. Δεν έχει ακόμη γίνει πλήρως κατανοητή από τους επιστήμονες επειδή η κατανόηση της χρήσης του Hexarelin έχει εμφανιστεί στο παρελθόν. Το Hexarelin προωθεί την παραγωγή φυσικών αυξητικών ορμονών στο σώμα και δεν θα σταματήσει την παραγωγή της ικανότητας του σώματος να παράγει μόνος του αυξητικές ορμόνες.


2. Προδιαγραφές:

όνομα προϊόντος

Hexarelin

Μέγεθος μονάδας

2 mg / φιαλίδιο

CAS

140703-51-1

Αλληλουχία

Η-His-D-2-Me-Trp-Αla-Trp-D-Phe-Lys-NH2

Καθαρότητα

≥98% (HPLC)

Φυσική κατάσταση

Λυοφιλοποιημένη σκόνη

Λέξεις-κλειδιά

πεπτίδια · ipamorelin · δόση hexarelin · ghrp-6 · cjc 1265 · hexarelin side effexts · hexarelin wiki · hexarelin 2 mg · hexarelin review · ipamorelin · cjc 1265 · hexarelin wiki · hexarelin 2 mg · hexarelin review

Αποθήκευση

Τα λυοφιλοποιημένα πεπτίδια αν και είναι σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες, θα πρέπει να φυλάσσονται αποξηραμένα κάτω από -18 ° C. Μετά την ανασύσταση του πεπτιδίου θα πρέπει να φυλάσσεται στους 4 ° C μεταξύ 2-21 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω από -18 ° C.

3. Εφαρμογές:

Η hexarelin μπορεί να φυλαχτεί σε θερμοκρασία δωματίου πριν ανασυσταθεί με βακτηριοστατικό νερό. Αναμίξτε προσεκτικά το νερό μέσα στο φιαλίδιο, βεβαιώνοντας ότι δεν θα διαταραχθεί απότομα το μείγμα. Τα πεπτίδια είναι πραγματικά πολύ εύθραυστα και πρέπει να τα χειρίζεστε με προσοχή. Αφού προσθέσετε νερό, πρέπει να φυλάξετε το φιαλίδιο σε ψυγείο για να διατηρήσετε τα πεπτίδια φρέσκα.

Όλα τα προϊόντα που παρατίθενται και παρέχονται μέσω του USPeptides.com προορίζονται αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς. Δεν προωθούμε την προσωπική χρήση αυτών των προϊόντων. Τα προϊόντα που παρέχονται από το USPeptides.com δεν προορίζονται για χρήση σε τρόφιμα ή ως οποιοδήποτε είδος φαρμάκου. Τα προϊόντα μας δεν προορίζονται για θεραπεία, πρόληψη, μετριασμό ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας ή ιατρικής κατάστασης.


Τα οφέλη της Hexarelin:
1) Ο ισχυρότερος παλμός από ένα GHRP.
2) Αυξήστε το LBM (άπαχη σωματική μάζα).
3) Βοήθεια για τη μείωση του λίπους.
4) Αύξηση της οστικής πυκνότητας.
5) Οι αντιγηραντικές ιδιότητες θεραπεύουν το δέρμα.
6) Προστασία της καρδιάς που φαίνεται να θεραπεύει τον καρδιακό ιστό.


Exarelin Δοσολογία και χρήση:
Χρησιμοποιείται βακτηριοστατικό νερό για την ανασύσταση της σκόνης και η σύριγγα ινσουλίνης είναι η προτιμώμενη μέθοδος χορήγησης υποδόριων ενέσεων hexarelin.

200mcgs είναι η δόση κορεσμού για hexarelin και σε μερικές εβδομάδες χρήσης μπορεί να αρχίσει να λαμβάνει χώρα ολική απευαισθητοποίηση.

Επίσης, παρατηρήθηκε η περιστασιακή φλεγμονή της υπόφυσης όταν χορηγήθηκε πολύ μεγαλύτερη δόση κορεσμού. Η απευαισθητοποίηση μπορεί να καθαριστεί εύκολα, λαμβάνοντας ένα διάλειμμα από τη χρήση εξερλίνης για μερικές ημέρες έως μερικές εβδομάδες.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Hexarelin


5, Προδιαγραφές προϊόντων

Η Hexarelin, όπως όλα τα GHRPs, είναι πολύ ασφαλής στη χρήση τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες χρονικές περιόδους. Λόγω της ικανότητας του Hexarelin να αυξάνει την έκκριση φυσικής ορμόνης, τα περισσότερα από τα αποτελέσματα του είναι παρόμοια με αυτά της συνθετικής GH, αν και σε ελαφρώς μικρότερη έκταση.

Οι επιδράσεις του Hexarelin περιλαμβάνουν: αύξηση της αντοχής, ανάπτυξη περισσότερων μυϊκών ινών, αύξηση του μεγέθους των ήδη υπαρχουσών μυϊκών ινών, νευρωνική προστασία, αναζωογόνηση αρθρώσεων, προστασία και επούλωση. Επίσης, οι υποδοχείς GH επιτρέπουν την πιθανή μείωση του λίπους με τη χρήση Hexarelin. Η αύξηση της κυκλοφορούνσας GH μέσω της χρήσης του Hexarelin προκαλεί αύξηση του αυξητικού παράγοντα που ομοιάζει με την ινσουλίνη (IGF-1) στο σώμα σας. Ο IGF-1 είναι η κύρια αιτία ανάπτυξης μυών σε απόκριση της διέγερσης της GH. Αυτό το GHRP είναι το ισχυρότερο και δεν πρέπει να υποτιμάται, καθώς είναι εξαιρετικά ευεργετικό.


6.D ελευθερία , ναυτιλία και εξυπηρέτηση

Στρατηγικές συσκευασίας & παράδοσης:
1. Επαρκές απόθεμα.
2. Εξειδικευμένος και επαγγελματικός εφοδιαστικός πράκτορας.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας.
4. Οι συσκευασίες των εικόνων και του κωδικού πρόσδεσης παρέχονται εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής.
5. Εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την αποστολή: Οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά την παραλαβή του προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα προβλήματα θα επιλυθούν αμέσως.

Τα δυνατά μας:
1. Τα προϊόντα μας εξάγονται στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ,
Την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 100kgs κάθε μήνα.

2. Επαγγελματική ομάδα ειδικά για συσκευασία και αποστολή και κοιτάζοντας κώδικα παρακολούθησης 24 ώρες για τα τελωνεία
εγγυημένο πέρασμα. 100% πέρασμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία. Το 98% περάσει στη Γερμανία,
Ρωσία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία.

3. Τα περισσότερα από τα σκόνες είναι στο απόθεμα, τα διαθέσιμα δείγματα είναι διαθέσιμα, θα μπορούσαν να σταλούν μέσα σε 24 ώρες.

4. Υψηλή ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορη και ασφαλής παράδοση. Αποστολή από την DHL, TNT, FEDEX, HKEMS, UPS κ.λπ.


7.FAQ
Q1: Η ποιότητα του προϊόντος σας έχει εγκριθεί από το Εργαστήριο Τρίτων;
Α: Ναι, όλα τα προϊόντα ελέγχονται αυστηρά από το QC μας, επιβεβαιώνεται από την QA και έχει εγκριθεί από εργαστήριο τρίτων στην Κίνα, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γαλλία κλπ. Έτσι θα σας διαβεβαιώσω με Καλή Ποιότητα αν μας επιλέξετε .

Ερ.2: Πώς αντιμετωπίζετε τα ποιοτικά παράπονα;
Α: Πρώτα απ 'όλα, το τμήμα QC θα κάνει αυστηρή εξέταση των προϊόντων εξαγωγής μας με HPLC, UV, GC,
TLC και ούτω καθεξής, προκειμένου να μειωθεί το πρόβλημα ποιότητας κοντά στο μηδέν. Εάν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα ποιότητας που προκαλείται από εμάς, θα σας στείλουμε δωρεάν αντικείμενα για αντικατάσταση ή επιστροφή της ζημίας σας.

Ε3: Δεχτείτε Παραγγελία δείγματος;
Α: Ναι, δεχόμαστε μικρή παραγγελία από 10g, 100g και 1kg για την ποιότητα αξιολόγησης των προϊόντων μας.

Q4: Υπάρχει έκπτωση;
Α: Ναι, για μεγαλύτερη ποσότητα, υποστηρίζουμε πάντα με καλύτερη τιμή.

Q5: Αποδέχεστε την πιστωτική κάρτα VISA;
Α: Συγνώμη, δεχόμαστε πιστωτική κάρτα VISA,
θα θέλαμε να δεχτούμε τραπεζική μεταφορά, Western Union ή Paypal ή Moneygram

Hot Tags: hexarelin, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like