Πεπτίδιο εξαρελίνης

Το Hexarelin (HEX) είναι ένας εκκριταγωγός πεπτιδικού GH, δομικά παρόμοιος με τον GHRP-6, στην οικογένεια των παραγόντων που διεγείρει την απελευθέρωση της ορμόνης (GH). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιατρικά για τη θεραπεία ανεπάρκειας GH.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Πεπτίδια ορμόνης καθαράς αποδέσμευσης Hexarelin 2mg ανά φιαλίδιοΣτόχος μας είναι η σκόνη στεροειδών, σκόνη σαρμ, ημιτελικά έλαια και σκόνη πεπτιδίων.

Hotsale: dianabol, deca, anavar, δοκιμή e, tren a, primobolan, mk2866, CJC, GHRP, κλπ.

Whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com

Μπορείτε να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε αμφιβολία αμφιβάλλετε και θα απαντήσουμε μέσα σε 12 ώρες.
Μπορούμε να προσφέρουμε ποικιλία διακριτικών πακέτων για την επιλογή σας, μπορούμε επίσης να δώσουμε συμβουλές σχετικά με το πακέτο και την έκφραση που είναι η ασφαλέστερη για τη χώρα σας σύμφωνα με την πολυετή πείρα μας.


Hexarelin Σύντομες λεπτομέρειες


Η Hexarelin έχει την ικανότητα να συμβάλλει στην προώθηση της παραγωγής περισσότερης φυσικής ορμόνης και δεν θα διακόψει την παραγωγή της ικανότητας του σώματος να παράγει GH.Έχει επίσης οφέλη όπως παρακάτω:


όνομα προϊόντος Hexarelin
Ψευδώνυμο Examorelin
Μέγεθος μονάδας 2 mg / φιαλίδιο
CAS 140703-51-1
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C47H58N12O6
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 887.04
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ≥ 99% (HPLC)
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λευκή λυοφιλοποιημένη σκόνη
Χρήση συμβάλλουν στην προώθηση της παραγωγής περισσότερων φυσικών ορμονών
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Τα λυοφιλοποιημένα πεπτίδια, αν και σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες, θα πρέπει να φυλάσσονται σε αποξηραμένα κάτω των -18 ° C. Κατά την ανασύσταση του πεπτιδίου θα πρέπει να φυλάσσονται στους 4 ° C μεταξύ 2-21 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω από -18 ° C.
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Εφαρμογή Hexarelin


Η εξαρελίνη είναι ένα από τα πολλά συνθετικά ανάλογα met-enkephalin που περιλαμβάνουν μη φυσικά D-αμινοξέα. Αναπτύχθηκαν για τη δραστηριότητα απελευθέρωσης ορμόνης ανάπτυξης (GH), που στη συνέχεια ονομάζονταν γραμματικοί ΓΧ. Έχουν έλλειψη οπιοειδούς δραστηριότητας αλλά είναι ισχυροί διεγέρτες της απελευθέρωσης GH.


Αυτοί οι secretatogues διακρίνονται από την ορμόνη απελευθέρωσης της αυξητικής ορμόνης (GHRH ή GHRF) στο ότι δεν μοιράζονται καμία σχέση αλληλουχίας και παράγουν τη λειτουργία τους μέσω δράσης σε έναν εντελώς διαφορετικό υποδοχέα, τον υποδοχέα γκρελίνης.


Η Hexarelin έχει την ικανότητα όχι μόνο να αυξήσει το επίπεδο της GH στο σώμα αλλά και να καταστείλει τη σωματοστατίνη, η οποία είναι ο κύριος ένοχος που εμποδίζει την απελευθέρωση της GH. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει περισσότερη GH σε αφθονία.


Η εξαερελίνη έχει την ικανότητα να δρα τόσο στον αδένα της υπόφυσης όσο και στον υποθάλαμο. Είναι γνωστό ότι δίδει τη μεγαλύτερη απελευθέρωση της GH από οποιαδήποτε άλλη GHRP , οπότε οι χρήστες θα πρέπει να παρατηρήσουν ότι η απευαισθητοποίηση μπορεί να έρθει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι άλλα GHRP's.


Δοσολογία και χρήση του Hexarelin


Η Hexarelin έρχεται σε λυοφιλοποιημένη σκόνη όπως και τα άλλα πεπτίδια GHRP και η αποθήκευση πρέπει να γίνεται σε δροσερό ξηρό μέρος μέχρι να ανασυσταθεί και να τοποθετηθεί σε ψυγείο. Χρησιμοποιείται βακτηριοστατικό νερό για την ανασύσταση της σκόνης και η σύριγγα ινσουλίνης είναι η προτιμώμενη μέθοδος χορήγησης υποδόριων ενέσεων hexarelin.


Οι χρήστες θα παρατηρήσουν ότι 200mcgs είναι η δόση κορεσμού για hexarelin και σε μερικές εβδομάδες χρήσης μπορεί να αρχίσει να λαμβάνει χώρα ολική απευαισθητοποίηση. Επίσης, παρατηρήθηκε η περιστασιακή φλεγμονή της υπόφυσης όταν χορηγήθηκε πολύ μεγαλύτερη δόση κορεσμού. Η απευαισθητοποίηση μπορεί να καθαριστεί εύκολα, λαμβάνοντας ένα διάλειμμα από τη χρήση εξερλίνης για μερικές ημέρες έως μερικές εβδομάδες.


Αποθήκευση Hexarelin


Η λυοφιλοποιημένη Hexarelin αν και είναι σταθερή σε θερμοκρασία δωματίου για 3 εβδομάδες, θα πρέπει να φυλάσσεται αποξηραμένη κάτω από -18 ° C. Κατά την ανασύσταση, το Hexarelin πρέπει να φυλάσσεται στους 4 ° C μεταξύ 2-7 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω των -18 ° C. Για μακροχρόνια αποθήκευση συνιστάται η προσθήκη πρωτεΐνης-φορέα (0,1% HSA ή BSA).


Hexarelin peptides


 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα


Επαγγελματική Κατασκευή:

Είμαστε ένας νόμιμος και επαγγελματικός φαρμακευτικός κατασκευαστής που ειδικεύεται σε κοκκώδη σκόνες ορμονών, στεροειδή, ενέσιμα υγρά, πεπτίδια, φαρμακευτικές πρώτες ύλες & ενδιάμεση. Η εταιρεία μας ενσωματώνει Ε & Α, παραγωγή, λειτουργία και εμπορία σε ένα οργανικό σύνολο. Όλα τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με
GMP σύμφωνα με την Τυποποιημένη Διαδικασία Λειτουργίας (SOP), όχι από μικρά υπόγεια εργαστήρια ή μαύρες αγορές, οπότε η ποιότητα είναι εγγυημένη. Έχουμε την εξουσία των εξαγωγών και των εισαγωγών, και έχουν εμπειρία των εξαγωγών για περισσότερο από 10 χρόνια.

Ελάχιστη παραγγελία:
10-100 γραμμάρια. Η ελάχιστη συσκευασία της κάθε σκόνης είναι 10 γραμμάρια ή 100 γραμμάρια, αλλά κάποια ακριβά σκόνη μπορεί να αγοραστεί σε πολλά γραμμάρια.

Μέθοδος πληρωμής:
Western Union, Money Gram, Bitcoin, T / T.

Επαγγελματική παράδοση:
Με courier (EMS, DHL, Fedex, UPS, TNT) προτιμάται, η μαζική παραγγελία μπορεί να διαπραγματευτεί.5-7 εργάσιμες ημέρες παράδοση εγκαίρως. Το tracking No. είναι διαθέσιμο, μπορούμε να σας προσφέρουμε την πιο πρόσφατη παρακολούθηση των πελατών μας για να ελέγξουμε την εγκυρότητα της παράδοσης αν χρειαστείτε.
Διακριτικά Συσκευασία: Μπορούμε να εγγυηθούμε ασφαλή και επαγγελματική μεταμφιεσμένη συσκευασία.

Άφθονο Διαθέσιμα:
Οι περισσότερες από τις σκόνες είναι σε stock.We εξαγωγή πάνω από 1000 κιλά roid σκόνη ανά μήνα.
Υψηλό ποσοστό παράδοσης: Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.


Συσκευασία

 

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα για τα πακέτα

Χρησιμοποιούμε τα μεταμφιεσμένα πακέτα, σχεδιασμένα σύμφωνα με διαφορετικές ποσότητες και διαφορετικές χώρες.

Οι καλύτεροι τρόποι συσκευασίας θα επιλεγούν, μπορείτε να στείλετε τη φωτογραφία του πακέτου για να επιλέξετε πριν από τη ναυτιλία

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα πακέτα ως το μυαλό σας, μπορεί να γίνει έθιμο για εσάς

Το πακέτο έχει το βέλτιστο μέγεθος και δεν περιέχει πληροφορίες σχετικά με το όνομα ή το περιεχόμενο του οργανισμού.

 

Παράδοση και αποστολή

 

1. Θα στείλουμε τα εμπορεύματα εντός 1-2 ημερών μετά την πληρωμή.
2. Θα στείλουμε τα εμπορεύματα από UPS, EMS, DHL, TNT ή FEDEX. Θα επιλέξουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφοράς εξαρτάται από διαφορετικές χώρες και θα βρούμε τον ασφαλή τρόπο παράδοσης των αγαθών για εσάς.
3. Όπως η Ρωσία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, τα τελωνεία είναι πολύ αυστηρά, αλλά μπορούμε να διασφαλίσουμε την παράδοση κατά 100%.
4. Ως συνήθως, μπορείτε να πάρετε τα εμπορεύματα με 4-7 ημέρες. Εάν τα προϊόντα χάθηκαν ή δεν είχαν ληφθεί για άλλους λόγους, θα ξαναστείλουμε.
Έχουμε πολλούς τακτικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. ευχαριστώ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +8613302415760 email cindy1114@yccreate.comHexarelin

Hot Tags: πεπτίδιο hexarelin, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like