Hexarelin Ανθρώπινα αυξητικά πεπτίδια

Η εξαρελίνη είναι ένα συνθετικό έκκριμα GH, δομικά παρόμοιο με το GHRP-6, το οποίο ευρίσκεται στην οικογένεια αυξητικών παραγόντων γνωστή ως πεπτίδια απελευθέρωσης ορμόνης αναπτύξεως ή GHRPs. Τα αποτελέσματα πολλών μελετών που διεξήχθησαν σε ποντίκια και αρουραίους οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι το Hexarelin είναι ένα από τα ισχυρότερα πεπτίδια που απελευθερώνουν GH. Το Hexarelin, σε αντίθεση με το GHRP-6, δεν αυξάνει την όρεξη λόγω της ανικανότητάς του να αυξάνει δραστικά τα επίπεδα Ghrelin, γεγονός που είναι υπεύθυνο για την αυξημένη όρεξη και την ταχύτερη γαστρική εκκένωση. Η εξαρελίνη είναι ένα συνθετικό παράγοντα έκκρισης αυξητικής ορμόνης που παράγεται από έξι αμινοξέα.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1.Προϊόν Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Όνομα προϊόντος: Hexarelin


Άλλο όνομα: Οξεική εξαρελίνη
CAS: 140703-51-1
Αλληλουχία: His-D-2-Me-Trp-Αla-Trp-D-Phe-Lys-NH2
MF: C47H58N12O6
MW: 887.04
Καθαρότητα (HPLC): 99,00%
Ενιαία πρόσμειξη (HPLC): 0,5% μέγ
Σύνθεση αμινοξέων: ± 10% της θεωρητικής
Περιεκτικότητα σε πεπτίδιο (N%): ≥80.0%
Περιεκτικότητα σε νερό (Karl Fischer): ≤8,0%
Περιεκτικότητα σε οξικό άλας (HPIC): ≤10,0%
Ειδική περιστροφή (20 / D): -55.0 ~ -65.0 ° (c = 1 1% Ηαο)
MS (ESI): Συνεπής
Ισορροπία μάζας: 95,0 ~ 105,0%
Εμφάνιση: Λευκή σκόνη
Χρήση: Φαρμακευτικά ενδιάμεσα.
Συσκευασία: 2mg / φιαλίδιο, 5mg / φιαλίδιο, 10vials / κιτ3. Εφαρμογές:


Περιγραφή

Η εξαρελίνη έχει επίπεδο καθαρότητας πεπτιδίου που υπερβαίνει το 99,0% όπως προσδιορίζεται με HPLC. Αυτό το πεπτίδιο συντέθηκε χωρίς πρόσθετα και διατίθεται ως λευκή λυοφιλοποιημένη (λυοφιλοποιημένη) σκόνη.Το Hexarelin (HEX) είναι ένας εκκριταγωγός πεπτιδικού GH, δομικά παρόμοιος με τον GHRP-6, στην οικογένεια των παραγόντων που διεγείρει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης (GH). Το Hexarelin μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιατρικά για τη θεραπεία ανεπάρκειας GH. Η Hexarelin γίνεται μια δημοφιλής επιλογή ως φάρμακο βελτίωσης της απόδοσης.

Λόγω της ικανότητας του Hexarelin να αυξάνει την έκκριση φυσικής ορμόνης, τα περισσότερα από τα αποτελέσματα του είναι παρόμοια με αυτά της συνθετικής GH, αν και σε ελαφρώς μικρότερη έκταση.


Πώς λειτουργεί?

Όταν το Hexarelin χορηγείται ως υποδόρια ένεση, ενεργοποιεί την υπόφυση μέσω παλμού, ακριβώς όπως το GHRP-6 και βοηθά στην κυκλοφορία της αυξητικής ορμόνης στο σώμα. Σε αντίθεση με το GHRP-6, δεν προκαλεί παρενέργειες από την πείνα. Η Hexarelin έχει την ικανότητα όχι μόνο να αυξήσει το επίπεδο της GH στο σώμα αλλά και να καταστείλει τη σωματοστατίνη, η οποία είναι ο κύριος ένοχος που εμποδίζει την απελευθέρωση της GH. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει περισσότερη GH σε αφθονία. Επιπλέον, το hexarelin είναι το ισχυρότερο GHRP διαθέσιμο, οπότε οι χρήστες θα πρέπει να παρατηρήσουν ότι η απευαισθητοποίηση μπορεί να έρθει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι άλλα GHRP's. Αυτό καθιστά λιγότερο ιδανικό για μακροχρόνια χρήση, αλλά με την ικανότητα του hexarelin να αυξάνει τα υγιή επίπεδα IGF-1 και GH, μπορεί να λειτουργήσει τέλεια ως εργαλείο PCT για όσους προέρχονται από έναν συνθετικό κύκλο GH / IGF-1. Η ισχύς αυτού του πεπτιδίου δεν πρέπει να υποτιμάται και έρχεται με αύξηση της παραγωγής κορτιζόλης καθώς και της προλακτίνης. Δεν υπάρχει τίποτα κοντά σε αυτό που μπορεί να παρατηρηθεί σε αυξημένα επίπεδα από τη χρήση στεροειδών, αλλά σε σύγκριση με άλλα GHRP έχει την ισχυρότερη συγγένεια για την αύξηση της κορτιζόλης / προλακτίνης.

Δοσολογία και χρήση

Η Hexarelin έρχεται σε λυοφιλοποιημένη σκόνη όπως και τα άλλα πεπτίδια GHRP και η αποθήκευση πρέπει να γίνεται σε δροσερό ξηρό μέρος μέχρι να ανασυσταθεί και να τοποθετηθεί σε ψυγείο. Χρησιμοποιείται βακτηριοστατικό νερό για την ανασύσταση της σκόνης και η σύριγγα ινσουλίνης είναι η προτιμώμενη μέθοδος χορήγησης υποδόριων ενέσεων hexarelin. Οι χρήστες θα παρατηρήσουν ότι 200mcgs είναι η δόση κορεσμού για hexarelin και σε μερικές εβδομάδες χρήσης μπορεί να αρχίσει να λαμβάνει χώρα ολική απευαισθητοποίηση. Επίσης, παρατηρήθηκε η περιστασιακή φλεγμονή της υπόφυσης όταν χορηγήθηκε πολύ μεγαλύτερη δόση κορεσμού. Η απευαισθητοποίηση μπορεί να καθαριστεί εύκολα, λαμβάνοντας ένα διάλειμμα από τη χρήση εξερλίνης για μερικές ημέρες έως μερικές εβδομάδες. Αυτό το GHRP είναι το ισχυρότερο και λόγω του παράγοντα απευαισθητοποίησης πιστεύω ότι ο βέλτιστος τρόπος χρήσης αυτού του πεπτιδίου θα ήταν να το αναμείξει σε χαμηλές δόσεις με άλλα GHRP όπως το GHRP2, GHRP6 ή iPamorelin. Συνδυάζοντας μια χαμηλή δόση hexarelin με ένα άλλο GHRP, πρόκειται να αυξήσετε την ικανότητά σας να πετύχετε μεγαλύτερο παλμό αυξητικής ορμόνης. Συνδυάστε το με το GHRH και έχετε ένα συνεργικό συνδυασμό που θα απελευθερώσει την GH πιο αποτελεσματικά. Στην πραγματικότητα, για τους συνθετικούς χρήστες HGH, αυτό μπορεί να είναι ένας βιώσιμος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στη χρήση λιγότερο εξωγενούς GH συνδυάζοντάς την με hexarelin σε έναν κύκλο GHRP + GHRH. Ως αποτέλεσμα, η χρήση hexarelin σε αυτό το πρωτόκολλο θα καθιερώσει τη μέγιστη απελευθέρωση GH στο σώμα.4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Διαλυτότητα & Αποθήκευση:

Συνιστάται η ανασύσταση της λυοφιλοποιημένης Hexarelin σε αποστειρωμένο νερό, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να αραιωθεί περαιτέρω σε άλλα υδατικά διαλύματα. Η λυοφιλοποιημένη Hexarelin αν και είναι σταθερή σε θερμοκρασία δωματίου για 3-4 εβδομάδες, θα πρέπει να φυλάσσεται αποξηραμένη κάτω από -18 ° C. Κατά την ανασύσταση, το Hexarelin πρέπει να φυλάσσεται σε θερμοκρασία 4 ° C από το άμεσο φως για διάστημα 10-14 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω των -18 ° C. Αποφύγετε επαναλαμβανόμενους κύκλους ψύξης-απόψυξης.5. Συσκευασία & Παράδοση


1. Θα στείλουμε τα αγαθά εντός 3 ημερών μετά από τις πληρωμές σας. Εάν θέλετε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε τη σειρά, παρακαλώ πείτε μου μέσα σε 24 ώρες αφού τελειώσετε την πληρωμή ... Έτσι και οι δύο μπορούν να κάνουν το καλύτερο από την κακή συμφωνία.


2. Θα στείλουμε τα αγαθά που παραγγείλατε από εμάς μέσω του EMS, της DHL, της UPS ή της FedEx. Θα αποφασίσουμε να επιλέξουμε ποιοι courier εξαρτώνται από διαφορετικές χώρες. Για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο παράδοσης των αγαθών για εσάς.
3. Ως συνηθισμένο μπορείτε να πάρετε τα εμπορεύματα με 4-7days.If τα προϊόντα χάθηκαν ή δεν έχουν ληφθεί για άλλους λόγους, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου αμέσως.
Τιμή εργοστασίου, καθαρή ένεση, καλύτερη πίστωση.


Hot Tags: hexarelin πεπτίδια ανθρώπινης ανάπτυξης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like