Οξική γοναδορελίνη 2 mg πεπτίδια

Η οξεική γοναδορελίνη μπορεί να παραχθεί με ποικίλα ονόματα, με βάση τη χώρα όπου παράγεται η συνθετική έκδοση αυτού του πεπτιδίου. Η πιθανή επωνυμία για αυτό το πεπτίδιο περιλαμβάνει διυδροχλωρικό παράγοντα απελευθέρωσης ορμόνης, όπως η ορμόνη απελευθερώσεως ορμόνης.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1.Προϊόν Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:

όνομα προϊόντος Gonadorelin
Gonadorelin Alias Οξική γοναδορελίνη
Γοναδορελίνη CAS 33515-09-2
Gonadorelin MF C59H83N17O17
Gonadorelin ΜΒ 1302.39
Προσδιορισμός 2 mg / φιαλίδιο, 10 mg / φιαλίδιο
Προβολή άσπρη σκόνη
Χημική δοκιμή 98%
Βαθμός Φαρμακευτική Βαθμολογία
Ωρα παράδοσης 12 ώρες μετά την πληρωμή σας
Συσκευασία Διακριτικό πακέτο για εγγύηση παράδοσης!
Οροι αποστολής HKEMS, DHL, TNT, EMS, Fedex, UPS
Πληρωμή Western Union, χρηματικό έπαθλο, T / T, Paypal3. Εφαρμογές:


Περιγραφή Gonadorelin

Η γοναδορελίνη είναι ένα φάρμακο που είναι το ίδιο με την ορμόνη απελευθέρωσης γοναδοτροπίνης (GnRH) που απελευθερώνεται φυσιολογικά από τον αδένα του υποθαλάμου. Το GnRH προκαλεί την απελευθέρωση άλλων ορμονών από την υπόφυση (λουτεϊνοποιητική ορμόνη [LH] και ορμόνη διέγερσης ωοθυλακίων [FSH]). Η ανάπτυξη ελέγχου των LH και FSH στα παιδιά και η γονιμότητα στους ενήλικες.

Το Gonadorelin χρησιμοποιείται για να ελέγξει πόσο καλά λειτουργεί ο υποθάλαμος και οι υποφυσιακοί αδένες. Χρησιμοποιείται επίσης για να προκαλέσει ωορρηξία (απελευθέρωση ωαρίου από ωοθήκες) σε γυναίκες που δεν έχουν τακτική ωορρηξία και εμμηνορροϊκή περίοδο επειδή ο υποθάλαμος δεν απελευθερώνει αρκετό GnRH.

Επίδραση Gonadorelin

Αξιολογώντας πόσο καλά λειτουργούν ο υποθάλαμος και οι αδένες της υπόφυσης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλες καταστάσεις που καθορίζονται από το γιατρό σας.

Η γοναδορελίνη είναι μια ορμόνη που απελευθερώνει γοναδοτροπίνη. Λειτουργεί με την πρόκληση της αδένας της υπόφυσης να απελευθερώσει άλλες ορμόνες (ωχρινοτρόπο ορμόνη και ωοθυλακιοτρόπο ορμόνη) που ελέγχουν την ανάπτυξη στα παιδιά και τη γονιμότητα στους ενήλικες.

Gonadorelin Fuction

Η γοναδορελίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται φυσικά από τον υποθάλαμο στον εγκέφαλο. Είναι επίσης γνωστή ως ορμόνη απελευθέρωσης γοναδοτροφίνης ή GnRH.

Η γοναδορελίνη διεγείρει τον αδένα της υπόφυσης στον εγκέφαλο για να απελευθερώσει τις ορμόνες φύλου την ωχρινοτρόπο ορμόνη (LH) και την ορμόνη διέγερσης των ωοθυλακίων (FSH). Στις γυναίκες, η FSH διεγείρει την παραγωγή οιστρογόνων και την ανάπτυξη αυγών στις ωοθήκες. Η LH διεγείρει τις ωοθήκες για να απελευθερώσει ένα ωάριο (ωορρηξία). Στους άνδρες, η LH διεγείρει τους όρχεις να παράγουν την ορμόνη TEST και η FSH διεγείρει τους όρχεις να παράγουν σπέρμα.

Η γοναδορελίνη χορηγείται με ένεση για να ελέγξει εάν η υπόφυση παράγει LH και FSH στα σωστά επίπεδα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη διάγνωση διαφόρων ορμονικών διαταραχών, συμπεριλαμβανομένης της στειρότητας, της καθυστερημένης εφηβείας και του υπογοναδισμού.

Δοσολογία του Gonadorelin

Η γοναδορελίνη χορηγείται ως μία ένεση είτε κάτω από το δέρμα είτε σε φλέβα.
Τα δείγματα αίματος για τη μέτρηση των επιπέδων LH και FSH στο αίμα λαμβάνονται συνήθως 15 λεπτά πριν από την ένεση γοναδορελίνης, αμέσως πριν από την ένεση και στη συνέχεια στα 15, 30, 45, 60 και 120 λεπτά μετά την ένεση.4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA:

Στοιχεία που ελέγχθηκαν Προσδιορισμός Αποτέλεσμα
Χαρακτήρες Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη Επιβεβαιώνει
Σημείο τήξης 183 ~ 184 βαθμός Επιβεβαιώνει
Δοκιμασία (HPLC) 99,0--103,0% 99,8%
Ειδική περιστροφή + 75 ° ~ + 82 ° + 78 °
Απώλεια στο στέγνωμα Δεν υπερβαίνει το 0,5% 0.16%
Σχετικές ουσίες Δεν υπερβαίνει το 2,0% 1,6%
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη 0,2% κατ 'ανώτατο όριο 0,06%5. Συσκευασία & Παράδοση


Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.
 
Ασφαλής μεταφορά
Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.
 
Η ποικιλία των προϊόντων
Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας
Hot Tags: gonadorelin acetate powder 2mg πεπτίδια, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like