GHRP-6

Το GHRP-6 μπορεί να μειώσει το σωματικό λίπος, να αυξήσει τους μυς, να αυξήσει τη δύναμη και να αυξήσει την αντοχή. Πρόσφατα έγινε δημοφιλής ως φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση. Οφέλη από τα αυξημένα επίπεδα ορμονών G μέσω του GHRP-6

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πεπτίδια GHRP-6 για τη δημιουργία μυών

GHRP-6 είναι ένα καυτό πωλήσεις πεπτιδίων, είμαστε κινέζικο εργοστάσιο εξειδικευμένο σε αυτόν τον τομέα για περισσότερο από 10 χρόνια, Και εμείς προμήθεια στεροειδών, πεπτιδίων, sarms και άλλων φαρμακευτικών products.if έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, Επικοινωνήστε μαζί μου whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com


GHRP-6

CAS: 87616-84-0

Καθαρότητα:> 99%

MW: 873,01

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

MF: C46H56N12O6


όνομα προϊόντος

GHRP-6

Συνώνυμα

Ορμόνη ανάπτυξης που απελευθερώνει εξαπεπτίδιο

Προσδιορισμός

5mg / φιαλίδιο, 10vials / kit. 10mg / φιαλίδιο, 10vials / κιτ

Εμφάνιση

Λυοφιλοποιημένη Λευκή Κόνις

MOQ

1 κιτ / 10 φιαλιδίων

Συσκευασία

Λυκαρισμένη σκόνη σε 10ml αποστειρωμένο μπουκάλι

Χρήση

Απώλεια λιπών αυξητική ορμόνη που απελευθερώνει εξαπεπτίδιο για μυϊκή οικοδόμηση


Περιγραφή

Το GHRP-6 μπορεί να μειώσει το σωματικό λίπος, να αυξήσει τους μυς, να αυξήσει τη δύναμη και να αυξήσει την αντοχή. Πρόσφατα έγινε δημοφιλής ως φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση. Τα οφέλη των αυξημένων επιπέδων G Ορμόνης μέσω της διέγερσης με GHRP-6 περιλαμβάνουν: αύξηση της αντοχής, μυϊκή μάζα και απώλεια σωματικού λίπους, αναζωογόνηση και ενίσχυση των αρθρώσεων, του συνδετικού ιστού και της οστικής μάζας. Η κύρια χρήση του GHRP-6 είναι η παροχή αυξημένων επιπέδων GH, η οποία επίσης έχει ως αποτέλεσμα αυξημένα επίπεδα IGF-1. Αυτό βοηθά στην απώλεια λίπους και σε ορισμένες περιπτώσεις βοηθά στην αύξηση μυών επίσης. Γενικά, η χρήση GHRP επιλέγεται ως εναλλακτική λύση στη χρήση GH και σπάνια συνδυάζεται με GH.


GHRP 6 powder


Χρήση

Παρά το γεγονός ότι είναι τρίτος στην τάξη όσον αφορά τη δύναμη απελευθέρωσης GH, το GHRP-6 εξακολουθεί να είναι ένα ισχυρό GHRP και μπορεί να ληφθεί 2-3 φορές την ημέρα. Αν και υπάρχει ένα μικρό ζήτημα, το GHRP-6 έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι τόσο αποτελεσματικό με την παρουσία αυξημένων επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Ως αποτέλεσμα, πιστεύω ότι η καλύτερη πρακτική για τη δοσολογία GHRP-6 είναι να χορηγήσετε 2 ώρες μετά το τελευταίο σας γεύμα και 30 λεπτά προτού πάρετε οποιοδήποτε τρόφιμο, έτσι ώστε να μην εξασθενίσουν οι αλληλεπιδράσεις το αποτέλεσμα του GHRP-6. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, το GHRP-6 μπορεί να ληφθεί 2-3 φορές την ημέρα (περίπου 3 ώρες μεταξύ των ενέσεων) για μέγιστη αποτελεσματικότητα με ένα εύρος 100mcg-200mcg ανά δόση. Πέρα από αυτές τις δόσεις, το GHRP-6 δεν αποδείχθηκε ότι είναι πιο αποτελεσματικό. Αυτά τα σημεία κορεσμού είναι γιατί θα θελήσετε να διαλύσετε τους χρόνους χορήγησής σας όλη την ημέρα για να επιτρέψετε στους υποδοχείς να καθαρίσουν.


Δοσολογία

Το GHRP-6 είναι ένα ενέσιμο με βάση το νερό που θα πρέπει να αναμειγνύεται με νερό και να αποθηκεύεται. Θυμηθείτε ότι είναι σημαντικό να αποθηκεύσετε σωστά το GHRP-6 μετά την ανάμειξή του - στο ψυγείο. Θα πρέπει να είναι καλό για 3-4 εβδομάδες, επομένως μόνο αναμειγνύετε αυτό που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου.

Αφού το αναμίξετε προσεκτικά, αυτή η ένωση τυπικά εγχέεται υποδόρια

με ένα πείρο λείανσης. Για καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά και οι χρήστες θα κάνουν συνήθως αρκετές ενέσεις την ημέρα για να το χωρίσουν. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το GHRP-6 λειτουργεί καλύτερα εάν το πάρετε όταν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα είναι χαμηλά και δεν πρέπει να φάτε τίποτα για μια ώρα μετά τη χρήση.

Εάν χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα, οι χρήστες θα τρέξουν 100-400 μικρογραμμάρια (mcg) ανά ένεση, και εάν στοιβάζονται με μια άλλη ορμόνη GH, οι δόσεις μπορούν να κοπούν στο μισό.


Εφαρμογή

Το GHRP-6 μπορεί να παρέχει αποτελεσματικά ουσιαστικές αυξήσεις στην παραγωγή GH. Συνήθως λαμβάνεται 2-3 φορές την ημέρα με ένεση σε στιγμές που το σάκχαρο του αίματος δεν είναι αυξημένο. Το κόστος είναι γενικά μέτριο. Η μόνη κοινή δυνητική ανεπιθύμητη ενέργεια είναι η αυξημένη πείνα. Το GHRP-2 βασικά δρα ακριβώς όπως η γκρελίνη. Μπορεί να προκαλέσει κατανάλωση τροφής και να τονώσει την έκκριση GH. Όταν εγχέεται, το GHRP-2 αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα της GH και προκαλεί έκκριση κυττάρων cAMP με τον τρόπο που τείνει επίσης ο GRF. Το GHRP-6 μπορεί επίσης να προσφέρει οφέλη τα οποία δεν έχει η GH, μέσω της δράσης του στον υποδοχέα γκρελίνης σε διάφορους ιστούς του σώματος.


Τυπικές επιδράσεις της HGH θα βιώσουν καθ 'όλη τη διάρκεια της χρήσης του GHRP-6: μείωση του σωματικού λίπους, αύξηση μυϊκής μάζας, αύξηση της αντοχής, αύξηση της αντοχής και αυξημένος ρυθμός επούλωσης, βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και γενικά αυξημένη ευεξία και υγεία.


Γιατί να αγοράζετε προϊόντα από τον ιστότοπό μας;

1. Έχουμε εμπειρία στην εξαγωγή στεροειδών, όπως γνωρίζετε, η ΕΕ δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά και πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο εταίρο ο οποίος θα σας διαβεβαιώσει.


2. Ποιότητα: Η εταιρεία μας είναι ένα επαγγελματικό ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στον φαρμακευτικό τομέα, Είχαμε σταθερούς πελάτες και εξάγουμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και οποιεσδήποτε άλλες χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε καλές αναφορές για την εταιρεία μας . Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά.


3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά.


4. Παράδοση: Έχουμε προϊόντα σε απόθεμα και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφτασε η ΔΟΥ σας. Εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία των προϊόντων. Θα παρακολουθούμε το προϊόν μέχρι να φτάσουν σε εσάς. Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφορών για εσάς και με την παράδοση περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες.


5. Υπηρεσία: Καλύτερη υπηρεσία με εξυπηρέτηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, έχουμε μια εξαιρετική προσέγγιση που βασίζεται στην εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησής μας, αντίθετα από τους περισσότερους δικτυακούς τόπους, είμαστε διαρκώς διαθέσιμες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής πωλήσεων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, skype ή MSN και απαντάμε πάντα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 30 λεπτών .


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157

Εξεταστική