GHRP-6 5mg / Φιαλιδίου Ανθρώπινα Πεπτίδια

Ενώ το GHRP-6 είναι ικανό να επάγει μεγάλες αυξήσεις στην παραγωγή GH όταν χρησιμοποιείται μόνο του, μια δεδομένη δόση θα δείξει αξιοσημείωτα περισσότερο αποτέλεσμα ό, τι ένα πεπτίδιο GHRH (ορμόνης απελευθέρωσης αυξητικής ορμόνης) λαμβάνεται ταυτόχρονα. Εναλλακτικά, όταν συνδυάζεται ένα GHRH με GHRP-6, χρειάζονται μόνο περίπου το μισό ή το ένα τρίτο περισσότερο GHRP-6 για να επιτευχθεί η ίδια αύξηση στην παραγωγή GH.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1.Προϊόν Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Ghrp-6 Ονομασία προϊόντος: GHRP-6

Ghrp-6 Χημική ονομασία: πεπτίδιο-6 που απελευθερώνει αυξητική ορμόνη

Ghrp-6 Αριθμός CAS: 87616-84-0

Ghrp-6 Μοριακός τύπος: C46H56N12O6

Ghrp-6 Μοριακό Βάρος: 873,01

Ghrp-6 προδιαγραφή: 5mg / vail ή 10mg / vail * 10vial / kit

Δοκιμασία Ghrp-6: 99,5%

Ghrp-6 Εμφάνιση: Λευκή σκόνη3. Εφαρμογές:


Η GHRP-6 προκαλεί διέγερση της πρόσθιας υπόφυσης, η οποία τελικά προκαλεί αύξηση της απελευθέρωσης GH. Δεδομένου ότι το GHRP-6 δρα άμεσα στον βρόχο ανατροφοδότησης που σηματοδοτεί την αναστολή της απελευθέρωσης GH, όταν η φυσική έκκριση GH έχει ανασταλεί με μακροχρόνια συνθετική χρήση, το GHRP-6 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκ νέου τόνωση της φυσικής παραγωγής GH. Το GHRP-6 επηρεάζει επίσης το κεντρικό νευρικό σύστημα, προστατεύοντας τους νευρώνες καθώς και αυξάνοντας την αντοχή με τρόπο πολύ παρόμοιο με τον τρόπο που κάνουν ορισμένα στεροειδή στην οικογένεια των διϋδροτεστοστερών.

Το GHRP-6 είναι ένας ισχυρός διεγέρτης της φυσικής απελευθέρωσης. Το GHRP-6 είναι ένα πεπτίδιο Hexa που προάγει την πρόσληψη τροφής με την τόνωση της πείνας και βοηθά στην αύξηση του ενεργειακού μεταβολισμού. Η απελευθέρωση πεπτιδίων, παρόμοια με το GHRP-6, χρησιμοποιείται συνηθέστερα για τη θεραπεία ελλείψεων (GH), διατροφικών διαταραχών, παχυσαρκίας κλπ. Η έρευνα έχει δείξει ότι η χρήση αυτών των πεπτιδίων αυξάνει τη μυϊκή μάζα, τη δύναμη, την αντοχή και τη μείωση του σωματικού λίπους.


Δράση GHRP-6 :

Τα οφέλη του GHRP-6 είναι εξαιρετικά ελκυστικά για πολλούς τύπους αθλητών και για όσους θέλουν να βελτιώσουν τη γενική ευημερία τους.

Το GHRP-6 μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των μυών του σώματος, ενισχύοντας την ανάκτηση και τη σύνθεση πρωτεϊνών. Επιπλέον, έχει επίσης αποδειχθεί ότι καταπολεμά αποτελεσματικά τη φλεγμονή.

Φυσικά, όλοι θέλουμε περισσότερους μυς και αυτή η ένωση θα βοηθήσει στην αύξηση της μυϊκής μάζας και της ανάπτυξης.

Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι ποντίζουν τα μετρητά για το GHRP-6, και δουλεύει εξαιρετικά για την ενίσχυση της απώλειας λίπους, γεγονός που το καθιστά μια πολύ καλή επιλογή για ανασύνθεση ή κοπή.

Τα οφέλη του GHRP-6 είναι πολύ πιο έντονα σε όσους έχουν ήδη διαμορφωθεί και ρυθμιστεί. Ως εκ τούτου, εάν είστε παχύσαρκοι ή τελείως εκτός σχήματος, τότε είναι καλύτερο να εργαστείτε πρώτα στην προετοιμασία σας πριν χρησιμοποιήσετε το GHRP-6. Εν τω μεταξύ, αυτά που είναι σε κορυφαία μορφή, θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή την ένωση, καθώς είναι το κερασάκι στην τούρτα.

GHRP-6 Δοσολογία:

Το GHRP-6 είναι ένα ενέσιμο με βάση το νερό που θα πρέπει να αναμειγνύεται με νερό και να αποθηκεύεται. Θυμηθείτε ότι είναι σημαντικό να αποθηκεύσετε σωστά το GHRP-6 μετά την ανάμειξή του - στο ψυγείο. Θα πρέπει να είναι καλό για 3-4 εβδομάδες, επομένως μόνο αναμειγνύετε αυτό που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου.

Αφού το αναμίξετε προσεκτικά, αυτή η ένωση τυπικά εγχέεται υποδόρια

με ένα πείρο λείανσης. Για καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά και οι χρήστες θα κάνουν συνήθως αρκετές ενέσεις την ημέρα για να το χωρίσουν. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το GHRP-6 λειτουργεί καλύτερα εάν το πάρετε όταν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα είναι χαμηλά και δεν πρέπει να φάτε τίποτα για μια ώρα μετά τη χρήση.

Εάν χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα, οι χρήστες θα τρέξουν 100-400 μικρογραμμάρια (mcg) ανά ένεση, και εάν στοιβάζονται με μια άλλη ορμόνη GH, οι δόσεις μπορούν να κοπούν στο μισό.4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA

όνομα προϊόντος

GHRP-6

Στήλη

Sinochrom ODS-BP, 4,6 * 250 mm, 5 μm

Διαλύτης Α

0,1% τριφθοροοξικό σε 100% ακετονιτρίλιο

Διαλύτης Β

0,1% τριφθοροοξικό σε 100% νερό

Βαθμίδα


ΕΝΑ

σι


0,0 λεπτά

20%

80%


25.0 λεπτά

45%

55%


25.1 λεπτά

100%

0%


30.0 λεπτά

Να σταματήσει

Ρυθμός ροής

1,0 ml / λεπτό

ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ

220 nm

Ενταση ΗΧΟΥ

20ul


5. Συσκευασία & Παράδοση

Υψηλής ποιότητας υπηρεσία Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.Hot Tags: ghrp-6 5mg / φιαλίδιο ανθρώπινα πεπτίδια, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like