Follistatin 344 1 mg ανά φιαλίδιο

Η φολλιστατίνη, επίσης γνωστή ως πρωτεΐνη δέσμευσης ακτιβίνης, είναι μια πρωτεΐνη που στον άνθρωπο κωδικοποιείται από το γονίδιο FST. Η φυλλιστατίνη απαντάται φυσικά στον σκελετικό μυ των σχεδόν όλων των θηλαστικών με προηγμένα ή αναπτυγμένα χαρακτηριστικά, όπως οι άνθρωποι, τα τρωκτικά και οι αγελάδες.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Πεπτιδική σκόνη Follistatin 344 για Bodybuilding


Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν τις πρώτες σκόνες στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, σκόνη και πεπτίδια, όλα τα μέσα για τη διαδικασία στεροειδών. Εάν χρειάζεστε προϊόντα ποιότητας και έγκαιρη παράδοση τότε δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά αλλού,

απλά επικοινωνήστε μαζί μας και σας εξυπηρετούμε πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


143


Follistatin 344 Γρήγορες λεπτομέρειεςόνομα προϊόντος Follistatin 344
Ψευδώνυμο FST344
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C10H17N3O6S
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 95.0%
Προσδιορισμός 1 mg ανά φιαλίδιο
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Αποστειρωμένο φιλτραρισμένο λευκό λυοφιλισμένο (λυοφιλιωμένο)
Χρήση Για την αύξηση της μυϊκής μάζας
Αποθήκευση Τα λυοφιλοποιημένα πεπτίδια αν και είναι σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες, θα πρέπει να φυλάσσονται σε αποξηραμένα κάτω των -18 ° C. Κατά την ανασύσταση του πεπτιδίου θα πρέπει να φυλάσσονται σε 4 ° C μεταξύ 2-21 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω από -18 ° C
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένα πακέτα
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφοράFollistatin 344


Η φυλλοσίνη είναι συναρπαστική πρωτεΐνη που μπορεί να αυξήσει τη μυϊκή μάζα πέρα από το φυσικό δυναμικό με την καταστολή της μυοστατίνης. Οι επιστήμονες αναγνώρισαν για πρώτη φορά την φολλιστατίνη ενώ εξέταζαν το ωοθυλάκιο χοίρου (χοίρου) χοίρου στις ωοθήκες.

Η φυλλιστατίνη απαντάται φυσικά στον σκελετικό μυ των σχεδόν όλων των θηλαστικών με προηγμένα ή αναπτυγμένα χαρακτηριστικά, όπως οι άνθρωποι, τα τρωκτικά και οι αγελάδες. Η φολλιστατίνη είναι υψηλή στην μη απαραίτητη κυστίνη αμινοξέων, αλλά σε αντίθεση με τις περισσότερες πρωτεΐνες που συζητούνται στον κόσμο της φυσικής κατάστασης, η φολλιστάτη έχει υδατάνθρακες συνδεδεμένους σε αυτήν.


Εφαρμογή Follistatin 344


Τη φυλλιστατίνη και την ανάπτυξη των μυών .


Η φυλλοσίνη, συγκεκριμένα η Follistatin 344 (FS344), κέρδισε γρήγορα τη δημοτικότητα στην κοινότητα του bodybuilding ως πιθανό συμπλήρωμα για την ταχεία αύξηση της μάζας των ιστών. bodybuilding και work out έχει κερδίσει πολλή δημοτικότητα. Με μια αποδοχή στο mainstream, έρχεται επίσης μια απαίτηση για ενισχυτές απόδοσης και ουσίες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ωστόσο, το γεγονός ότι το bodybuilding είναι μια ακριβής επιστήμη δεν είναι πολύ γνωστό και οι βελτιωτές της απόδοσης εξακολουθούν να εξετάζονται με καχυποψία.Η Follistatin-344 αυξάνει σημαντικά την ανάπτυξη και τη δύναμη των μυών, εμποδίζοντας την μυοστατίνη (GDF-8 - μία πρωτεΐνη που αναστέλλει την ανάπτυξη των μυών). Το Follistatin-344 φαίνεται να είναι ένας πολύ ελπιδοφόρος αναστολέας μυοστατίνης, που διαθέτει επαρκές προφίλ ασφάλειας.


Το Follistatin-344 είναι επίσης μια τέλεια επιλογή για εκείνους τους αθλητές που δεν μπορούν να ασκούν τακτικά ούτε για εκείνους που σταμάτησαν να ασκούν, αλλά θέλουν να παραμείνουν σε φόρμα, έχοντας μια τεράστια μυϊκή μάζα. Έχει αποδειχθεί ότι, όσο λιγότερο οδυνηρό μυϊκό φορτίο και λιγότερη σωματική δραστηριότητα είναι, επιτυγχάνεται η υψηλότερη συγκέντρωση μυοστατίνης.


Follistatin και οφέλη για την υγεία.


Η Follistatin 344 ως φυσική πρωτεΐνη έρχεται με πολλά οφέλη για την υγεία. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Κατασκευή άπαχων μυών από τον ιστό του σώματος

  • Ελέγχει και αναστέλλει τις αρνητικές επιδράσεις της μυοστατίνης, π.χ. ίνωση

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαλείπουσα και ακανόνιστα με εξαιρετικά αποτελέσματα

  • Οι σύντομοι κύκλοι χρηστών δέκα ημερών επιτρέπουν την επούλωση οποιωνδήποτε παρενεργειών, ευνοώντας έτσι τους ενεργούς αθλητές


Η συνιστώμενη δοσολογία του Follistatin-344


Το follistatin-344 πρέπει να λαμβάνεται σε δόση από 100 έως 200 mcg μία φορά την ημέρα, για την περίοδο 10-20 ημερών.


Η συνιστώμενη διάρκεια της πορείας των 30 ημερών.
Συνολικά φιαλίδια σε ένα κύκλο - 2 φιαλίδια Follistatin 344 σε 1 mg δραστικού συστατικού έκαστο. Κάνει 1 ένεση την ημέρα το πρωί για 100 mcg υποδόρια στους κοιλιακούς λοξούς μύες. Το πεπτίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά. Υπάρχουν εκδόσεις που σε αυτή την περίπτωση το φάρμακο αυξάνει τον μυ στόχο σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλους. Μετά από 10 ημέρες χρήσης είναι το ίδιο διάλειμμα 10 ημερών. Μετά από αυτό το διάλειμμα, συνιστάται να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος 10 ημερών.


FST344Τα πλεονεκτήματά μας:
Πάνω από 15 χρόνια ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα, Επαγγελματικές & έμπειρες υπηρεσίες που παρέχονται.
1. Καλύτερες τιμές με υψηλή ποιότητα. Έχουμε πλήρη QA & QC σύστημα, η καθαρότητα των στεροειδών σκόνη είναι περισσότερο από 99% hplc. Χρησιμοποιούμε τη σωστή συνταγή για να μαγειρέψουμε το ενέσιμο στεροειδές έλαιο. Όλη η παραγγελία μας θα στείλει μετά τη λήψη της δοκιμαστικής εξέτασης.
2. Πλούσιος έμπειρος στην παράδοση των αγροτεμαχίων σε σας. Το πακέτο πιο συγκεκαλυμμένο και η πιο επαγγελματική ναυτιλιακή εταιρεία για την ασφαλή παράδοση. .
3. Αρκετά αποθέματα εξασφαλίζουν τον απαιτούμενο χρόνο παράδοσης.
4. Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.
5. Ειδικά είναι δυνατά όταν η παραγγελία είναι αρκετά μεγάλη.
6. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε αποστείλει πολιτική για να σας προστατεύσουμε 100%.


Συσκευασία & Παράδοση:
Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Ειδικός τρόπος να μεταφερθούν σκόνες 100 γραμμάρια έως 100 κιλά ανά πάσα στιγμή στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένο.


Όροι πληρωμής & ναυτιλίας:


Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 100viers
Τιμή Διαπραγματεύσιμη
Συσκευασία: φιαλίδια ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: εντός 24 ωρών μετά την πλήρη πληρωμή.
Όροι πληρωμής: T / T, Western Union, MoneyGram.


Πώς να προχωρήσετε σε μια παραγγελία:
1ο: Παρακαλώ ενημερώστε με τι χρειάζεστε-Ποιό προϊόν / Ποσότητα Αριθ. CAS, και η χώρα προορισμού.
Δεύτερος: Σας στέλνουμε την παραγγελία για την αγορά, αφού συμφωνήσουμε για όλες τις λεπτομέρειες.
3ο: Το αγροτεμάχιο θα παραδοθεί μετά την παραλαβή της πλήρους πληρωμής.
4η: Θα παρέχεται Express Tracking Νο. Για τα αγροτεμάχια.
5ο: Θα πάρετε τα δέματα σε 7 ημέρες.
6η: Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση θα παρέχεται αφού λάβετε τα δέματα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μου wickr puresteroid whatsapp +8613302415760

email cindy1114@yccreate.com


11Hot Tags: follistatin 344 1mg ανά φιαλίδιο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like