CJC1295 πεπτίδιο

Το CJC-1295 είναι ένα τετρα-υποκατεστημένο πεπτίδιο μήκους 29 αμινοξέων, το οποίο λειτουργεί κυρίως ως ανάλογο της ορμόνης απελευθέρωσης (GHRH). Το CJC-1295 έχει αναφερθεί ότι αυξάνει τα συγκεντρώσεις GH στο πλάσμα κατά 2-10Χ για περισσότερο από 7 ημέρες και αυξημένες συγκεντρώσεις IGF-1 για έως 28 ημέρες.

Λεπτομέρειες προϊόντος

CJC1295 ανθρώπινο αυξητικό πεπτίδιο Cjc-1295 για μυϊκή ενίσχυση


είμαστε ένας κορυφαίος κατασκευαστής στεροειδών ακατέργαστων σκόνη, στεροειδές έλαιο, σκόνη sarm και πεπτίδια
πολλοί διανομείς και εργαστήρια, bodybuilders από όλο τον κόσμο συνεργάζονται μαζί μας, όλοι μιλούν ιδιαίτερα για την ασφαλή ναυτιλία και αγαθά μας. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ donot διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Whatspp + 8613302415760

Email cindy1114@yccreate.com


143


CJC1295 Γρήγορες λεπτομέρειες


Το CJC 1295 χωρίς DAC είναι μια πεπτιδική ορμόνη 30 αμινοξέων, γνωστή στην κοινότητα ως GHRH (ορμόνη απελευθέρωσης αυξητικής ορμόνης). Το CJC 1295 θα απελευθερώσει μια σειρά παλμών για μεγάλο χρονικό διάστημα που συνήθως ισοδυναμεί με λιγότερες ενέσεις.


Όνομα: CJC 1295

Συνώνυμα: CJC-1295 χωρίς DAC, CJC 1295 όχι DAC, Neorelin, CJC1295

CAS ΝΟ .: 863288-34-0

Μοριακός τύπος: C152H252N44O42

Μοριακό βάρος: 3367.2

Μοριακή Μάζα: 3368,7

Καθαρότητα πεπτιδίου:> 98,0%

Εμφάνιση: Λευκή λυοφιλοποιημένη σκόνη

Προδιαγραφή: 2 mg / φιαλίδιο, 5 mg / ml

Δοσολογία: ενήλικες 30 μg / kg CJC-1295 που χορηγούνται εβδομαδιαίως

Πηγή: Χημική σύνθεση

Ανασύσταση: Για να ακολουθήσετε τις οδηγίες βέλτιστης πρακτικής για την ανασύσταση του CJC-1295 χωρίς DAC, ανασύσταση σε αποστειρωμένο, βακτηριοστατικό, απεσταγμένο νερό, με ελαφρά υπερήχους εάν είναι απαραίτητο.

Διάρκεια ζωής: Ένα έτος από την αποστολή.

CJC-1295 Χωρίς αποθήκευση DAC: Ο λυοφιλισμένος DAC CJC-1295 W / O είναι σταθερός σε θερμοκρασία δωματίου για 90 ημέρες, ωστόσο πρέπει να φυλάσσεται σε καταψύκτη κάτω από -8C για οποιοδήποτε παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Μετά την ανασύσταση του CJC-1295 W / O DAC πρέπει να ψύχεται σε θερμοκρασίες που δεν υπερβαίνουν τα 36 F.


CJC1295 Εφαρμογή


Το CJC-1295 είναι ένα ενέσιμο πεπτίδιο που χρησιμοποιείται για την αύξηση της παραγωγής GH. Αυτό το πεπτίδιο είναι μιμητική ορμόνη απελευθερώσεως ορμόνης αναπτύξεως (GHRH), ή ανάλογο. Δηλαδή, λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το GHRH, και μπορεί να αναφέρεται ως GHRH.


Η κύρια χρήση του CJC-1295 είναι η παροχή αυξημένων επιπέδων GH, η οποία επίσης έχει ως αποτέλεσμα αυξημένα επίπεδα IGF-1. Η αύξηση αυτών των επιπέδων μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια λίπους και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση μυών επίσης. Γενικά, ένα προϊόν στην κατηγορία GHRH, συμπεριλαμβανομένου του CJC-1295, επιλέγεται ως εναλλακτικό στη χρήση της GH και σπάνια συνδυάζεται με GH.


Το CJC-1295 βοηθά στην προώθηση του ύπνου με αργό κύμα. Είναι επίσης γνωστός ως βαθύς ύπνος που είναι το μέρος του ύπνου υπεύθυνο για τη μέγιστη ανάπτυξη μυών και το επίπεδο διατήρησης μνήμης.


Πώς να χρησιμοποιήσετε το CJC1295


Το CJC 1295 παρέχεται συνήθως σε φιαλίδια που περιέχουν 2 ή 5 mg λυοφιλοποιημένης σκόνης, αν και η ποσότητα μπορεί να ποικίλει. Τα περιεχόμενα πρέπει να ανασυσταθούν με την προσθήκη κατάλληλης ποσότητας αποστειρωμένου ή βακτηριοστατικού νερού. Αν για παράδειγμα επιλέγονται 2 mL και η δοσολογία του φιαλιδίου είναι 2 mg, το προκύπτον διάλυμα έχει στη συνέχεια συγκέντρωση 1 mg / mL ή 1000 mcg / mL.


Κατά τη στιγμή της δοσολόγησης, χρησιμοποιείται σύριγγα ινσουλίνης για να τραβήξει και έπειτα να εγχυθεί η επιθυμητή ποσότητα. Στο παραπάνω παράδειγμα, μια δόση 1000 mcg θα απαιτούσε έναν όγκο 1 mL, ή "100 IU" όπως σημειώνεται σε μία σύριγγα ινσουλίνης.

Η ένεση μπορεί να είναι υποδόρια, ενδομυϊκή ή ενδοφλέβια σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις. Εάν είναι επιθυμητό, διαλύματα πεπτιδίων από άλλα φιαλίδια, όπως ένα φιαλίδιο ενός προϊόντος GHRP, μπορούν επίσης να έλκονται στην ίδια σύριγγα, εάν υπάρχει χώρος. Αυτό μειώνει τον συνολικό αριθμό των απαιτούμενων ενέσεων.

Όταν συνιστάται το CJC 1295, συνιστώ συνήθως μια δόση 1000 mcg κάθε φορά, δύο φορές την εβδομάδα.


Εάν η CJC-1295 επιλέξει ούτως ή άλλως να στοιβάζεται με ένα GHRP, η δοσολόγηση του CJC-1295 παραμένει όπως συνιστάται παραπάνω, ενώ η δοσολογία GHRP θα είναι τυπικά 100 mcg κάθε φορά ή 50 mcg κάθε φορά εάν χρησιμοποιείται hexarelin.


cjc1295 no dac


Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


Η εταιρεία μας είναι ένα εργοστάσιο που ειδικεύεται στην παραγωγή της κινεζικής φαρμακευτικής βιομηχανίας για πολλά χρόνια. Καταλαμβάνουν την περιοχή παράδοσης προϊόντων μας: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Αυστραλία, Βραζιλία, Ρωσία, Πορτογαλία, Λετονία, Ελβετία, Ισλανδία, Ουκρανία, Γερμανία, Τυνησία, Μεξικό, Ελλάδα, Πουέ, Ταϊλάνδη, Ισραήλ κ.λπ.


1. Τρόπος πληρωμής: T / T, Western Union, Moneygram, Bitcoin


2. Προσεκτική συσκευασία. Το καλύτερο πακέτο της επιλογής σας μπορεί ασφαλώς να διασχίσει τα τελωνεία. Ή αν έχετε τον δικό σας ιδανικό τρόπο, μπορείτε επίσης να το εξετάσετε.


3. Κορυφαία ποιότητα. Υψηλής ποιότητας εγγύηση, μόλις βρεθεί το πρόβλημα, το πακέτο θα αποσυρθεί για εσάς.


4. Ασφαλής μεταφορά: express (FedEx, UPS, DHL, EMS), αέρα. Οι πιο επαγγελματίες μεταφορείς θα το συστήσουν για εσάς.


5.We έχουν απόθεμα ώστε να μπορούμε να παραδώσουμε γρήγορα την ημέρα που λαμβάνουμε την πληρωμή. Ειδικές συνθήκες θα σταλούν εντός 3-7 εργάσιμων ημερών, ελπίζω να καταλάβετε.


6. Να σας παρέχουμε ενθουσιώδη εξυπηρέτηση μετά την πώληση όλο το εικοσιτετράωρο. Λόγω της χρονικής διαφοράς, ενδέχεται να μην μπορείτε να απαντήσετε αμέσως. Ελπίζω ότι καταλαβαίνετε, αλλά μόλις λάβετε τις πληροφορίες σας, θα σας απαντήσουμε αμέσως και τα προβλήματα που θα λύσετε θα επιλυθούν το συντομότερο δυνατό.


7. Όταν τοποθετείτε μια μεγάλη παραγγελία, θα λάβετε έκπτωση. Ελπίζω να αισθανθείτε την ειλικρίνειά μας και να γίνετε φίλος μας. Οι μακροπρόθεσμες τιμές συνεργασίας θα είναι πιο ευνοϊκές.


8. Εκτός από τη σχέση μεταξύ αγοραστή και πωλητή, ελπίζω να είμαι φίλος που μοιράζεται ιστορίες στη ζωή σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου όταν είστε χαρούμενοι ή δυσαρεστημένοι, και απελευθερώστε την πίεση.


Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, pls διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου: whastapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


Διαδικασία Παραγγελίας


Κάντε μια παραγγελία: Καταργήστε την ποσότητα
Μίνι σειρά: 10g
Παραθέτω, αναφορά: Οι τιμές επιβεβαιώνουν
Τρόποι πληρωμής: T / T, Western Union, Money Gram και Bitcoin
Τρόποι παράδοσης: Όλες οι Express Modes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS κ.λπ.)
Διεύθυνση αποστολής: Καταχωρίστε τις πληροφορίες διεύθυνσης έγκυρης και σωστής διεύθυνσης προορισμού (ει δυνατόν με τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου).
Συσκευασία: Επιλέξτε τους καλύτερους τρόπους ανάλογα με την ποσότητα και την ασφάλεια (Super διακριτική, επαγγελματική και έμπειρη)
Χρόνος παράδοσης: Εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής
Εικόνες πακέτων: Θα προσφέρονται φωτογραφίες του αγροτεμαχίου για να διαχωρίσουν τα στοιχεία
Αριθμός εντοπισμού: Προσφέρεται μόλις απελευθερωθεί
Ωρα αποστολής: 5-7 εργάσιμες ημέρες (από πόρτα σε πόρτα)
Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση: 24/7 Online για τυχόν προβλήματα


cjc-1295

Hot Tags: cjc1295 πεπτίδιο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like