CJC-1295 με πεπτίδια αντι-γήρανσης DAC

Το CJC-1295 DAC είναι μια παρατεταμένη έκδοση της GHRH (ορμόνη απελευθέρωσης της αυξητικής ορμόνης), η οποία έχει παρατείνει τον χρόνο ημιζωής σε 8 ημέρες. Αυτό είναι βολικό, καθώς σημαίνει ότι το προϊόν χρειάζεται μόνο να εγχυθεί μία ή δύο φορές την εβδομάδα για συνεχώς αυξημένα επίπεδα ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (HGH) και IGF-1. Το πλεονέκτημα της χρήσης του CJC-1295 DAC αντί των πραγματικών ενέσεων HGH είναι ότι η έγχυση HGH κλείνει τη φυσική παραγωγή του σώματος και κατά συνέπεια, όταν οι ενέσεις σταματούν, η ικανότητα του σώματος να παράγει τη δική του αυξητική ορμόνη μπορεί να μειωθεί και να πάρει κάποιο χρόνο για να ανακάμψει. Εφόσον το CJC-1295 DAC διεγείρει μόνο την παραγωγή GH του ίδιου του οργανισμού, αυτός ο κίνδυνος δεν είναι εμφανής.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1.Προϊόν Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Το CJC-1295 DAC είναι μια ορμόνη που απελευθερώνει ορμόνη μακράς δράσης, η οποία προκαλεί την απελευθέρωση περισσότερης ορμόνης από την πρόσθια υπόφυση. Το GHRH απελευθερώνεται σε παλμούς στο σώμα, οι οποίοι εναλλάσσονται με αντίστοιχους παλμούς σωματοστατίνης (ορμόνη αναστολής της ορμόνης).

3. Εφαρμογές:


Χρήσιμες για: Bodybuilders που αναζητούν να κερδίσουν μυς. οι απλοί άνθρωποι που θέλουν να χάσουν λίπος? ηλικιωμένα άτομα που αναζητούν οφέλη κατά της γήρανσης.

Αποθήκευση: Τα φιαλίδια στεγνώνουν με κατάψυξη και συνεπώς θα παραμείνουν σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για 1-2 μήνες. Ωστόσο, για μακροχρόνια αποθήκευση θα πρέπει να διατηρούνται 2-8 βαθμοί Celsius (θερμοκρασία ψυγείου), όπου θα παραμείνουν σταθεροί για έως και 18 μήνες σε σκόνη. Αφού αναμειχθούν με το διάλυμα ανάμιξης, τα φιαλίδια θα πρέπει να αποθηκεύονται στο ψυγείο και να μην αφήνονται σε θερμοκρασία δωματίου. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην αναμειγνύετε όλα τα φιαλίδια σας ταυτόχρονα. Θα πρέπει να αναμιγνύετε μόνο ένα (ένα) φιαλίδιο κάθε φορά και να αφήνετε το υπόλοιπο σε μορφή σκόνης μέχρι να είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το επόμενο φιαλίδιο.

Ποσότητα νερού για ανάμιξη : Μπορείτε να αναμίξετε 1ml (1cc ή 100 μονάδες), 2ml (2cc ή 200 μονάδες) ή 3ml (3cc ή 300 μονάδες) αποστειρωμένου νερού, αποστειρωμένο αλατόνερο (0.09nacl) ή βακτηριοστατικό νερό. Η ποσότητα νερού που ανακατεύετε δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Το μόνο πράγμα που θα αλλάξει με τις διαφορετικές ποσότητες νερού είναι το ποσό που πρέπει να κάνετε για να πάρετε κάποια δόση. Για ευκολία στη δοσολόγηση, συνιστούμε την ανάμιξη 1 ml νερού ανά φιαλίδιο (εκτός αν έχετε δυσκολία στη διάλυση του πεπτιδίου ). Σημείωση: Εάν το προϊόν δεν διαλύεται σε 1 ml νερού μέσα σε λίγα λεπτά, μην ανακινείτε το φιαλίδιο, αλλά δοκιμάστε να προσθέσετε άλλα 1 ml ή 2 ml νερού και αφήστε το φιαλίδιο να παραμείνει για 24 ώρες στο ψυγείο.

Δοσολογία: Λαμβάνεται 1 ή 2 φορές την εβδομάδα (μία φορά την εβδομάδα για αντιγηραντική και 2 φορές την εβδομάδα για απώλεια λίπους ή / και μυϊκή ανάπτυξη). Αρσενικά και θηλυκά = 1mg (0,50ml ή "50" μονάδες στη σύριγγα ινσουλίνης αν έχετε χρησιμοποιήσει 1ml για ανάμιξη, 1ml ή "100" μονάδες αν έχετε χρησιμοποιήσει 2ml νερό για ανάμιξη και μονάδες 1,5ml ή "150" χρησιμοποιήθηκαν 3 ml νερού για ανάμιξη).

Αριθμός δόσεων ανά φιαλίδιο: 2 x 1 mg (1000 mcg) δοσολογίες.

Πότε να παίρνετε: Λόγω του μακρού χρόνου ημιζωής, το CJC-1295 DAC δεν χρειάζεται να λαμβάνεται με άδειο στομάχι όπως τα άλλα πεπτίδια που απελευθερώνουν GH και μπορεί να εγχυθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Αν έπρεπε να ληφθεί ο βέλτιστος χρόνος έγχυσης, θα ήταν το βράδυ πριν από το κρεβάτι.

Πώς να πάρετε: Με υποδόρια ένεση σε λίπος (στομάχι, μηρό ή γλουτό) ή ενδομυϊκά (bicep ή ώμος) με σύριγγα ινσουλίνης. Άλλα πεπτίδια μπορούν να αναμιχθούν στην ίδια σύριγγα και να εγχυθούν ταυτόχρονα.

Πιθανά οφέλη: Απώλεια λιπών, αύξηση μυών, αυξημένη αντοχή, βελτιωμένος τόνος του δέρματος, καλύτερος ύπνος, περισσότερη ενέργεια, ισχυρότερα οστά και συνδετικούς ιστούς.

Πιθανές παρενέργειες: Κούραση, κατακράτηση νερού, μυρμήγκιασμα στα χέρια και στα πόδια, παροδικός ερεθισμός (ερυθρότητα και / ή σβώλοι) στο σημείο της ένεσης.4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Όνομα CJC 1295 Με DAC
Αλληλουχία Tyr-D-Αla-Asp-Αla-Ile-Phe-Thr-Gln-Ser-Tyr-Arg-Lys-Val-Leu-Ala-Gln-Leu-Ser-Ala-Arg-Lys- -Asp-Ile-Leu-Ser-Arg-Lys (Μαλεϊμιδοπροπιονυλ) -ΝΗ2

Μοριακός τύπος C165H271N47O46
Μοριακό Βάρος 3649.30
Καθαρότητα (HPLC) 98,0%
Εμφάνιση Λευκή σκόνη
Ενιαία πρόσμειξη (HPLC) 1,0%
Σύνθεση αμινοξέων 10% της θεωρητικής
Περιεκτικότητα σε πεπτίδιο (N%) 80% (κατά% Ν)
Περιεκτικότητα σε νερό (Karl Fischer) 6,0%
Περιεκτικότητα σε οξικό άλας (HPIC) 15,0%
MS (ESI)
Υπόλοιπο μάζας 95,0 ~ 105,0%


5. Συσκευασία & Παράδοση

. Σχεδιασμένες Διακριτικές μέθοδοι συσκευασίας ανά χώρα και ποσότητα, καθολική και ασφαλής.
2. Το όνομα της εταιρείας και άλλα περιεχόμενα που σχετίζονται με τη φαρμακοποιία δεν θα εμφανίζονται στα πακέτα.
3. Ο τρόπος συσκευασίας και το όνομα του αποστολέα αλλάζουν τακτικά για ασφαλή παράδοση.
4. Τα αγροτεμάχια μπορούν να παραδοθούν από ολόκληρες πόλεις της Κίνας, Guangzhou, shanghai, Hongkong κ.λπ. Έτσι, το όνομα του μεταφορέα είναι μεταβλητό, τότε δεν χρειάζεται να προετοιμάσετε πολλαπλές αποστολές.
5. Τα πακέτα είναι μικρά για να αποφύγουν τα ερωτήματα που δεν έχουν τύχει. Εάν η παραγγελία είναι μεγάλη, τότε θα χωριστεί σε δύο ή περισσότερα πακέτα
6. Ακόμη και αν το δέμα δυστυχώς κατασχεθεί, υποσχόμαστε να κάνουμε 100% αποστολή.Hot Tags: cjc-1295 με dac αντι-γήρανσης πεπτίδια, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like