BPC 157 BPC157

Το BPC 157 είναι πενταδεκαπεπτίδιο, που σημαίνει ότι αποτελείται από μια αλυσίδα 15 αμινοξέων. Έχει προσδιοριστεί ότι είναι μια μερική αλληλουχία της ένωσης προστασίας σώματος (BPC) που μπορεί να απομονωθεί από τους γαστρικούς χυμούς που βρίσκονται σε πειραματόζωα.

Λεπτομέρειες προϊόντος


99% Καθαρότητα 2 mg / φιαλίδιο Bpc 157 πεπτιδική ορμόνη


Όλες οι σκόνες στεροειδών και τα πεπτίδια που χρησιμεύουμε δοκιμάζονται σε διάφορες παραμέτρους ποιότητας για να εξασφαλίσουν την υψηλή αποτελεσματικότητα και καθαρότητα τους. Το COA και η HPLC είναι διαθέσιμα. Δεν είναι επίσης πρόβλημα να ξεκινήσετε από μικρή παραγγελία για να δοκιμάσετε πρώτα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με wickr: puresteroid whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


143


BPC 157 Γρήγορες λεπτομέρειες


Το πεπτίδιο ΒΡC 157 έχει δειχθεί ότι επουλώνει ποικίλες πληγές σε όλες τις περιοχές που έχουν ερευνηθεί, συμπεριλαμβανομένων εσωτερικών οργάνων, μυών, συνδέσμων, τένοντα, δέρματος, εσωτερικών τραυματισμών από χειρουργείο. Μπορεί να έχει μια χρήση στην ιατρική βιομηχανία να βοηθήσει να θεραπεύσει και να απαλλαγούμε από έλκη στομάχου που προκαλούνται από άτομα που κακοποιούν φάρμακα NSAID.όνομα προϊόντος Πενταδεκαπεπτίδιο Bpc 157
Ψευδώνυμο BPC-157, BPC157
Μέγεθος μονάδας 2 mg / φιαλίδιο
CAS 137525-51-0
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C62H98N16O22
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 1419.54
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ≥98% (HPLC)
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λευκή λυοφιλοποιημένη σκόνη
Χρήση Το BPC 157 έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση σε μοντέλα οξείας και χρόνιας φλεγμονής.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Το λυοφιλοποιημένο BPC 157 είναι σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου για 90 ημέρες, ωστόσο θα πρέπει να φυλάσσεται σε καταψύκτη κάτω από -8C για οποιοδήποτε παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Μετά την ανασύσταση, το BPC 157 θα πρέπει να διατηρείται σε ψυγείο σε θερμοκρασίες που δεν υπερβαίνουν τα 36 F.
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


BPC 157 Επιδράσεις


Το BPC-157 συμβάλλει στη βελτίωση της διαδικασίας επούλωσης στο σώμα, ειδικά στο έντερο, στους τένοντες και τους συνδέσμους και στους μυς.


Το BPC-157 είναι ένα πεπτίδιο που βοηθά στην ρύθμιση της παραγωγής αυξητικής ορμόνης, κυρίως στους τένοντες και τους συνδέσμους. Αυξάνει επίσης την απελευθέρωση του νιτρικού οξειδίου (NO), η οποία διεγείρει τη ροή του αίματος προς και από τις περιοχές φλεγμονής ή τραυματισμού.


Το BPC-157 έχει επίσης αποδειχθεί ότι διατηρεί μια αναβολική (οικοδομική) κατάσταση κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση καθώς και την αύξηση της αγγειογένεσης (δημιουργία αιμοφόρων αγγείων).


Το BPC-157 λειτουργεί βελτιώνοντας τις φυσικές διαδικασίες επούλωσης του ζώου σας.

Το BPC-157 βελτιώνει την αγγειογένεση (δημιουργία αιμοφόρων αγγείων) στις πληγωμένες περιοχές, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος και παίρνοντας ζωτικά θρεπτικά συστατικά στον τόπο του τραυματισμού.

Το ΒΡΟ-157 αυξάνει επίσης τη δραστικότητα των κρίσιμων θεραπευτικών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του VEGF.


Το BPC 157 αποδείχθηκε ότι επιτάχυνε τα δάκρυα στους μύες των τετρακέφαλων, καθώς προήγαγε και ταχύτερη επούλωση των τενόντων του Αχίλλειου, του κατεστραμμένου μυϊκού ιστού και του θρυμματισμένου μυϊκού ιστού. Βοήθησε επίσης με την αποκατάσταση από τους σκισμένους μύες.


Δόση BPC-157


200mcg είναι μέση δόση έως 500mcg ... ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος (εάν είναι σοβαρή)

δόση 2 φορές ημερησίως στα 350 mcg συνολικού ύψους 700 mcg.


Η αποθήκευση του BPC157


Όπως ένα άλλο πεπτίδιο το κρατήσει μακριά από το UV / ηλιακό φως. μπορεί να παραμείνει σε θερμοκρασία δωματίου για έως και 10 εβδομάδες, ωστόσο για την καλύτερη αποθήκευση / αποτελέσματα αποθηκεύστε σε ένα ψυγείο και χρησιμοποιήστε μέχρι το φιαλίδιο να εξαντληθεί και στη συνέχεια να το απορρίψετε. Για άλλα BPC 157, μπορούν να παραμείνουν στο ψυγείο πάρα πολύ, καθώς θα διαρκέσουν έως και 6 μήνες, ενώ αν έχετε περισσότερα που μπορείτε να αποθηκεύσετε στην κατάψυξη (έως και 2 χρόνια).


bpc157Το πλεονέκτημά μας


1, υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:
1) Πρότυπο: Επιχειρησιακό πρότυπο
2) Όλη η καθαρότητα ≥98%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2, γρήγορη και ασφαλής παράδοση
1) Το αγροτεμάχιο μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης
2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.
3) Τελωνειακό ποσοστό ≥99%
4) Έχουμε το δικό μας πράκτορα / remailer / διανομέα που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλώς, και έχουμε αποθέματα εκεί για μεταφορά.


3, Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο.
1) Η επαγγελματική εξυπηρέτηση και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να νιώθουν άνετα, επαρκή και γρήγορα

να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους.
2) Ανατροφοδότηση αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών είναι μας

ευθύνη.
3) Υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


Συσκευασία


Έχουμε την επαγγελματική ομάδα για τα πακέτα

Χρησιμοποιούμε τα μεταμφιεσμένα πακέτα, σχεδιασμένα σύμφωνα με διαφορετικές ποσότητες και διαφορετικές χώρες.

Οι καλύτεροι τρόποι συσκευασίας θα επιλεγούν, μπορείτε να στείλετε τη φωτογραφία του πακέτου για να επιλέξετε πριν από τη ναυτιλία

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα πακέτα ως το μυαλό σας, μπορεί να γίνει έθιμο για εσάς

Το πακέτο έχει το βέλτιστο μέγεθος και δεν περιέχει πληροφορίες σχετικά με το όνομα ή το περιεχόμενο του οργανισμού.


Παράδοση και αποστολή


1. Θα στείλουμε τα εμπορεύματα εντός 1-2 ημερών μετά την πληρωμή.
2. Θα στείλουμε τα εμπορεύματα από UPS, EMS, DHL, TNT ή FEDEX. Θα επιλέξουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφοράς εξαρτάται από διαφορετικές χώρες και θα βρούμε τον ασφαλή τρόπο παράδοσης των αγαθών για εσάς.
3. Όπως η Ρωσία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, τα τελωνεία είναι πολύ αυστηρά, αλλά μπορούμε να διασφαλίσουμε την παράδοση κατά 100%.
4. Ως συνήθως, μπορείτε να πάρετε τα εμπορεύματα με 4-7 ημέρες. Εάν τα προϊόντα χάθηκαν ή δεν είχαν ληφθεί για άλλους λόγους, θα ξαναστείλουμε.
Έχουμε πολλούς τακτικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. ευχαριστώ.


bpc157 peptides

Hot Tags: bpc 157 bpc157, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like