AOD-9604 Πεπτίδια απώλειας λίπους

Το AOD9604 είναι ένα πεπτιδικό θραύσμα (θραύσμα 177-191) του Ο-άκρου της Humen Grow Ορμόνη στο οποίο προστίθεται μια τυροσίνη στο Ν-τερματικό άκρο. Ο ΟΟ9604 στην πραγματικότητα δρα για τη μείωση των υπερβολικών λιπωδών ιστών όπως αυτές στην κοιλιακή περιοχή , αύξηση της μυϊκής μάζας και ενίσχυση της περιεκτικότητας των λιπιδίων στο σώμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Pure Peptide Powder AOD-9604 για απώλεια βάρους


Στερόια σκόνη, Ημιτελή έλαιο στεροειδών, Sarms, Πεπτίδια, δολοφόνος, Όλα τα είδη των μηχανημάτων παραγωγής Steroids.Designed Διακριτική συσκευασία ανάλογα με τις διάφορες χώρες

Wickr: puresteroid

Whatsapp: +8613302415760

Email: cindy1114@yccreate.com

 


AOD-9604 Γρήγορες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος AOD-9604
Ψευδώνυμο Τμήμα 177-191, AOD9604
Μοριακός τύπος C78H123N23O23S2
Μοριακό βάρος 1129.27
EINECS 209-150-3
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση διεγείρει τη λιπολυτική (καύση λίπους) και την αντι-λιπογόνο δραστηριότητα
Αποθήκευση Τα λυοφιλοποιημένα πεπτίδια αν και είναι σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες, θα πρέπει να φυλάσσονται αποξηραμένα κάτω από -18 ° C. Μετά την ανασύσταση του πεπτιδίου θα πρέπει να φυλάσσεται στους 4 ° C μεταξύ 2-21 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω από -18 ° C.
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένα πακέτα
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Αναφορά AOD-9604


Το AOD-9604 σημαίνει "φάρμακο κατά της παχυσαρκίας". Αυτό το πεπτίδιο έχει μια αλληλουχία αμινοξέων που μιμείται τη λιπολυτική περιοχή της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (η περιοχή αυτής της ορμόνης θεωρείται ότι είναι υπεύθυνη για την καύση του λίπους) και έχει προωθηθεί διαφόρων ειδών ως συμπλήρωμα απώλειας βάρους, ως βοήθημα για την αποκατάσταση των μυών και των χόνδρων , και μια θεραπεία για την οστεοαρθρίτιδα από τους κατασκευαστές της.


Το AOD9604 είναι πιο αποτελεσματικό από τον προκάτοχό του AOD9401 στην ικανότητά του να διεγείρει τη λιπολυτική (καύση λίπους) και την αντι-λιπογόνο δράση. Όπως η αυξητική ορμόνη, το AOD9604 διεγείρει τη λιπόλυση (καταστροφή ή καταστροφή του λίπους) και αναστέλλει τη λιπογένεση (εμποδίζει τη μετατροπή των λιπαρών υλικών σε σωματικό λίπος) τόσο σε εργαστηριακές δοκιμές όσο και σε ζώα και ανθρώπους.


AOD-9604 Εφαρμογή


Το AOD9604 είναι ένα ανάλογο του παράγοντα απελευθέρωσης της αυξητικής ορμόνης (GRF) που σηματοδοτεί τις επιδράσεις της αυξητικής ορμόνης. Είναι ένα 15-μερές πεπτιδικό υπόλειμμα του Ο-άκρου της HgH στο οποίο προστίθεται τυροσίνη στο Ν-τερματικό άκρο. Έρευνες έχουν δείξει ότι το AOD9604 στην πραγματικότητα δρα για τη μείωση των υπερβολικών λιπωδών ιστών όπως αυτές στην κοιλιακή περιοχή, την αύξηση της μυϊκής μάζας και την αύξηση της περιεκτικότητας των λιπιδίων στο σώμα.


AOD9604 για να είναι ένας εξαιρετικά ισχυρός και αποτελεσματικός καυστήρας λίπους. Το Metabolic αναπτύσσει το AOD-9604 για το δυναμικό

θεραπεία της παχυσαρκίας. Έρευνες έχουν δείξει ότι το AOD9604 στην πραγματικότητα δρα για τη μείωση των υπερβολικών λιπωδών ιστών όπως αυτές στην κοιλιακή περιοχή, την αύξηση της μυϊκής μάζας και την αύξηση της περιεκτικότητας των λιπιδίων στο σώμα.


Το AOD9604 έχει αλληλουχία αμινοξέων που μιμείται τη λιπολυτική περιοχή της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (η περιοχή αυτής της ορμόνης θεωρείται υπεύθυνη για την καύση του λίπους) και έχει προωθηθεί ποικιλοτρόπως ως συμπλήρωμα απώλειας βάρους, ως βοήθημα για την αποκατάσταση των μυών και των χόνδρων, και μια θεραπεία για την οστεοαρθρίτιδα από τους κατασκευαστές της. Είναι επίσης γνωστό ως τεμάχιο λιποτροπίνης και Tyr-hGH και είναι γενικά διαθέσιμος αυτές τις ημέρες ως διαδερμική κρέμα ή ενέσιμη.


Δοσολογία AOD-9604

Το AOD9604 μπορεί να εγχυθεί ή να ληφθεί από το στόμα. Το ποσό είναι 500mcg ανά σωματικό βάρος για 19 ημέρες. Ωστόσο, ορισμένοι ιστότοποι δεν γνωρίζουν την ακριβή ποσότητα φαρμάκου που έχουν πάρει μερικοί άνθρωποι, επειδή μόνο ένα μικρό ποσό έχει χρησιμοποιηθεί σε επιστημονικές μελέτες.


Αποθήκευση του AOD-9604Συνιστάται η ανασύσταση του λυοφιλοποιημένου AOD-9604 σε αποστειρωμένο νερό, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να αραιωθεί περαιτέρω σε άλλα υδατικά διαλύματα. Το λυοφιλοποιημένο AOD-9604 αν και είναι σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου για 3-4 εβδομάδες, πρέπει να φυλάσσεται αποξηραμένο κάτω από -18 ° C. Κατά την ανασύσταση,

Το AOD-9604 πρέπει να φυλάσσεται στους 4 ° C από το άμεσο φως για διάστημα μεταξύ 10-14 ημερών και για μελλοντική χρήση κάτω των -18 ° C. Αποφύγετε επαναλαμβανόμενους κύκλους ψύξης-απόψυξης.


AOD9604


Σχετικά προϊόντα


HGH Fraamect176 191 (HGH) Sermorelin Epithalon
TB500 Melanotan I BPC157
GHRP-2 Melanotan II IGF LR3-1
GHRP-6 Gonadorelin IGF IDES
CJC1295 DSIP FST344
PT141 (Bremelanotide) Triptorelin / Gnrh Triptorelin GDF-8
Ipamorelin Selank ACE-031
MGF (μηχανικός αυξητικός παράγοντας) (IGF-1 EC) Οξυτοκίνη AdipotIde
PEG MGF Tesamorelin SNAP-8
Hexarelin Aod9604 Πενταδεκαπεπτίδιο ΒΡC 157

Σχετικά με εμάς


Ειδικευόμαστε στην ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, ημιτεληγμένο στεροειδές έλαιο, Sarms και πεπτίδια.

Όλη η διαδικασία χειρισμού παραγγελιών είναι διαφανής για εσάς, εικόνα πακέτου, αριθμός παρακολούθησης, ακόμα και οι συνταγές μαγειρικής θα σας στείλουν αν χρειαστεί. Αλλά θα διατηρήσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες μυστικές. Και τα προϊόντα παραδίδονται με μεθόδους stealth.

 

1. Σχεδιασμένες Διακριτικές μέθοδοι συσκευασίας ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα, καθολική και ασφαλής.

2. Το όνομα της εταιρείας και άλλα περιεχόμενα που σχετίζονται με τη φαρμακοποιία δεν θα εμφανίζονται στα πακέτα.

3. Ο τρόπος συσκευασίας και το όνομα του αποστολέα αλλάζουν τακτικά για ασφαλή παράδοση.

4. Τα αγροτεμάχια μπορούν να παραδοθούν από ολόκληρες πόλεις της Κίνας, Guangzhou, shanghai, Hongkong κ.λπ. Έτσι, το όνομα του αποστολέα είναι μεταβλητό, τότε δεν χρειάζεται να προετοιμάσετε πολλαπλή διεύθυνση αποστολής.

5. Τα πακέτα είναι μικρά για να αποφύγουν τα ερωτήματα που δεν έχουν τύχει. Εάν η παραγγελία είναι μεγάλη, τότε θα χωριστεί σε δύο ή περισσότερα πακέτα

6. Ακόμη και αν το δέμα δυστυχώς κατασχεθεί, υποσχόμαστε να κάνουμε 100% αποστολή.

 

ΠΩΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ;


1. Επαγγελματική ομάδα για το πακέτο και την αποστολή. Ειδικός τρόπος να μεταφερθούν σκόνες 100 γραμμ. Έως 100 κιλών ταυτόχρονα στη χώρα σας.


2. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένη.


3. Κωδικός παρακολούθησης 24 ώρες για τελωνειακό έλεγχο.


4. Πολλά είδη αποστολής, μπορεί επίσης να είναι όπως σας απαίτηση.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ?


1. Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ικανοποιούν την επιθυμία τους.


2. Έχουμε μια βαθύτερη επαγγελματική γνώση, μπορείτε να κάνετε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών.


3. Μεγάλη ποιότητα, ευνοϊκή τιμή και ασφαλή μεταφορά.


4. Ασφαλής και διακριτική αποστολή.


5. Το αγροτεμάχιο μπορεί να αποσταλεί σε 24 ώρες μετά την εξόφληση, με άμεση παράδοση με DHL, EMS, HKEMS, TNT, UPS, Fedex και 24ωρη εξυπηρέτηση μετά την πώληση.


11


64

Hot Tags: aod-9604 πεπτίδια απώλειας λίπους, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like