ACE 031 πεπτίδιο 1 mg σκόνη

Το ACE-031 είναι ένα βιολογικό θεραπευτικό, που βασίζεται στον υποδοχέα ακτιβίνης τύπου IIB (ActRIIB). Το μόριο αναστέλλει τη σηματοδότηση μέσω της δέσμευσης του υποδοχέα ActRIIB και αυξάνει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη. Το ACE-031 είναι μια ανασυνδυασμένη πρωτεΐνη σύντηξης που συντίθεται τεχνητά με σύντηξη πρότυπου αντισώματος και ενός τμήματος του υποδοχέα ActRIIB. Η ανασυνδυασμένη πρωτεΐνη σύντηξης εξαλείφει τη μυοστατίνη και άλλα βιομόρια που περιορίζουν τη μυϊκή δύναμη ή την ανάπτυξη.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1.Προϊόν Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:

όνομα προϊόντος ACE 031
Γνωστός και ως ACE-031 Πεπτίδιο
Εμφάνιση Ξήρανση-Ξηρά Λευκή Κόνις
Πρότυπο Φαρμακευτικός
Καθαρότητα 99%
Τύπος αίτησης Ενεση
Παροχή εντύπου Λυοφιλοποιημένη σκόνη σε φιαλίδια / καθαρή ακατέργαστη σκόνη χωρίς φιαλίδιο3. Εφαρμογές:


Ορισμένοι bodybuilders χρησιμοποιούν το ACE-031 για να προωθήσουν την ανάπτυξη μυών και να βελτιώσουν τους μυς. Δεν αναφέρθηκαν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά το ACE-031. Οι περισσότερες από τις συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ήπιες και ανεκτές. Το πολυπεπτίδιο περιέχει μόρια 368 αμινοξέων, τα οποία σχηματίζουν πολύ μεγάλο πολυπεπτιδικό σύμπλοκο. Η ανάπτυξη των μυών ρυθμίζεται από την παραγωγή αμινοξέων και η υπεροικογένεια των πρωτεϊνών ΤΟΡ βήτα είναι κατά κύριο λόγο ο ρυθμιστής, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο μηχανισμός διακοπτών και διακοπής είναι απαραίτητος για την παραγωγή μυών. Όταν οι υποδοχείς ActRIIB αλληλεπιδρούν με το GDF-8, στέλνει ένα σήμα, το οποίο με τη σειρά του προάγει την ανάπτυξη των μυών.


ACE 031 Επίδραση

1. Απώλεια λίπους και υγεία των οστών

Στις διάφορες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν, τα άτομα παρουσίασαν μείωση της συγκέντρωσης λεπτίνης και προήγαγαν την αδιπονεκτίνη, η οποία ήταν μια ορμόνη "καλής λιπαράς". Έτσι ίσως το Ace-031 βοηθάει στην απώλεια βάρους. Μια άλλη μελέτη δείχνει ότι η αύξηση της αλκαλικής φωσφατάσης στο αίμα και η μείωση των πεπτιδίων κολλαγόνου. αυτό μπορεί να σημαίνει ότι βοηθά επίσης στην ενίσχυση των οστών.

2. Η απώλεια βάρους των γυναικών

Για τις υπέρβαρες γυναίκες δόθηκε δόση 250 mg (mg) Ace 031. Ως αποτέλεσμα, μετά από ένα μήνα, ο μηρός μυς αυξήθηκε περισσότερο από μια λίβρα. Επιπλέον, το άπαχο βάρος τους αυξήθηκε κατά 3%, πράγμα που είναι αρκετά ένα αποτέλεσμα.

3. FSH

Στη μελέτη με τις γυναίκες, η συγκέντρωση της FSH (ορμόνη διέγερσης των ωοθυλακίων) μειώθηκε σημαντικά και δεν εξήγησε γιατί. Επομένως, φαίνεται να υπάρχουν κάποιες παρενέργειες, δεν γνωρίζουμε αν οι άνδρες θα συμβούν το ίδιο πράγμα. Αλλά γνωρίζουμε ότι στα βοοειδή, λόγω της υπογονιμότητας, οι αγρότες αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν το Ace-031 "για να ενισχύσουν" το απόθεμά τους.

ACE 031 Δοσολογία

Σύμφωνα με τον bodybuilder που μπορεί να πάρει Ace-031, κάθε 1-2 εβδομάδες, η δόση φαίνεται να είναι μεταξύ 1-3 mg ανά κιλό σωματικού βάρους. $ 28 ανά χιλιοστόγραμμο. Επιπλέον, αν ληφθεί υπόψη ο τραχύς κόσμος των πεπτιδικών εταιρειών, αν ξοδέψετε αυτά τα χρήματα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματικό προϊόν που αγοράζετε και δεν εξαπατάτε, ώστε να μπορείτε να πάρετε χρήματα πίσω όταν δεν έχετε πάρει τίποτα από τους.4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA:

Εμφάνιση Λευκή έως απόλευκη σκόνη
Σταθερός
Η καθαρότητα (HPLC) ≥98%
99%
Νερό <>
5,43%
Οξικό οξύ 3.0-8.0%
6,45%
Τριφθοροοξικό οξύ <>
0,08%
Πεπτίδιο ≥80%
88,45%
Κυρία Σταθερός
Σταθερός5. Συσκευασία & Παράδοση

1.Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα για χρόνια, πριν από την εξαγωγή, είμαστε κορυφαία maunfacture του στεροειδούς στην αγορά της Κίνας περισσότερο από δέκα χρόνια.

2.Most προϊόντα είναι 99% + καθαρό και EP / USP πρότυπο.

είμαστε δυτική ένωση, τραπεζική μεταφορά, Bitcion, χρηματικό έπαθλο, Alipay

Hot Tags: ace 031 πεπτίδιο 1 mg σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like