Σκόνη ορλιστάτης για απώλεια βάρους

Η ορλιστάτη είναι ένα φάρμακο που έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Η πρωταρχική λειτουργία της είναι η παρεμπόδιση της απορρόφησης των λιπών από την ανθρώπινη διατροφή, ενεργώντας ως αναστολέας της λιπάσης, μειώνοντας έτσι τη θερμιδική πρόσληψη. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp;

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Orlistat ακατέργαστη σκόνη για απώλεια βάρους με ασφαλή παράδοση

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Orlistat

CAS: 96829-58-2

Μοριακός τύπος: C29H53NO5

Μοριακό βάρος: 495,7348

Δοκιμασία: 99,6%

Σημείο ζέσεως: 615,9 ° C σε 760 mmHg

Σημείο ανάφλεξης: 326,3 ° C

Εμφάνιση: Μπλε σκόνη


Orlistat Περιγραφή:


Η ορλιστάτη είναι μια μη συστηματική επίδραση φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας για συγκεκριμένο αναστολέα λιπιδίων του γαστρεντερικού σωλήνα, σε συνδυασμό με διατροφικούς περιορισμούς μπορεί να συμβάλει στην προώθηση της απώλειας βάρους και στην αποτροπή της επαναφοράς του βάρους. Οι γαστρεντερικές λιπάσες διασπούν λίπη στο γαστρεντερικό σωλήνα είναι απαραίτητα ένζυμα, η ορλιστάτη αναστέλλει την εστεράση του στομάχου, του παγκρέατος και του υδροξυ οξέος, κυρίως μέσω του στομάχου, του αυλού του λεπτού εντέρου του στομάχου και των ενεργών μερών της σερίνης των λιπασμάτων του παγκρέατος σχηματίζουν έναν ομοιοπολικό δεσμό για την αδρανοποίηση των ενζύμων θεραπευτικό ρόλο. Απενεργοποίηση των ενζύμων δεν μπορεί να είναι λίπος σε τρόφιμα (κυρίως τριγλυκερίδιο) υδρόλυση απορροφήσιμων και μη εστεροποιημένων λιπαρών οξέων μονοακυλογλυκερόλης. Η αποσύνθεση των τριγλυκεριδίων (περίπου το 30% της ποσότητας της τροφής) δεν μπορεί να απορροφηθεί στο έντερο, μειώνοντας έτσι την θερμιδική πρόσληψη, το σωματικό βάρος υπό έλεγχο. Η συστηματική απορρόφηση της αποτελεσματικότητας του φαρμάκου μπορεί να παίξει χωρίς να περάσει. Η ορλιστάτη για την απώλεια βάρους και η μείωση των παραγόντων κινδύνου που σχετίζονται με την παχυσαρκία και άλλων ασθενειών που σχετίζονται με την παχυσαρκία (συμπεριλαμβανομένης της υψηλής χοληστερόλης, του διαβήτη τύπου 2, της ανοσολογικής ανεπάρκειας της γλυκόζης, της υπερινσουλιναιμίας, της υπέρτασης) στην νοσηρότητα και τη μείωση της περιεκτικότητας σε λίπος των οργάνων.


Χρήση Orlistat:


1. Η ορλιστάτη είναι ένα φάρμακο σχεδιασμένο για τη θεραπεία της παχυσαρκίας, αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένας νέος τύπος φαρμάκων που μειώνουν τα λιπίδια για να χάσουν βάρος.

2. Η πρωταρχική λειτουργία είναι η παρεμπόδιση της απορρόφησης των λιπών από τη διατροφή του ανθρώπου, δρώντας ως αναστολέας λιπάσης, μειώνοντας έτσι την θερμιδική πρόσληψη. Προορίζεται για χρήση σε συνδυασμό με μια δίαιτα μειωμένων θερμίδων υπό την εποπτεία της υγειονομικής περίθαλψης

3. Η ορλιστάτη είναι το κορεσμένο παράγωγο της λιποστατίνης, ένας ισχυρός φυσικός αναστολέας των παγκρεατικών λιπασών που απομονώνονται από το βακτηρίδιο Streptomyces toxytricini.Ωστόσο.

4. Λόγω της σχετικής απλότητας και σταθερότητάς της, το orlistat επιλέχθηκε έναντι της λιπαστάνης για ανάπτυξη ως φάρμακο κατά της παχυσαρκίας


Πώς λειτουργεί στο σώμα μας;


Η αποτελεσματικότητα της ορλιστάτης στην προώθηση της απώλειας βάρους είναι οριστική, αν και μέτρια. Τα συγκεντρωμένα δεδομένα από κλινικές μελέτες υποδεικνύουν ότι τα άτομα που λαμβάνουν ορλιστάτη εκτός από τις τροποποιήσεις του τρόπου ζωής, όπως η διατροφή και η άσκηση, χάνουν περίπου 2-3 κιλά (4.4-6.6 λίβρες) περισσότερο από εκείνα που δεν λαμβάνουν το φάρμακο κατά τη διάρκεια ενός έτους. Το Orlistat μειώνει επίσης μέτρια την αρτηριακή πίεση και φαίνεται να αποτρέπει την εμφάνιση του διαβήτη τύπου 2, είτε οφείλεται στην ίδια την απώλεια βάρους.


Ορλιστάτη Δοσολογία:


Η τροφή του ασθενούς πρέπει να είναι ισορροπημένη, η χαμηλή σε θερμίδες, περίπου το 30% της θερμικής ενέργειας από το λίπος, τα τρόφιμα πρέπει να είναι πλούσια σε φρούτα και λαχανικά. Οι λιπαρές ουσίες, οι υδατάνθρακες και η πρόσληψη πρωτεϊνών πρέπει να είναι στην πραγματικότητα τρία γεύματα την ημέρα. για να υποδείξετε ότι περισσότερα από 120 mg τρεις φορές την ημέρα / χρόνο μπορούν να ενισχύσουν τη θεραπευτική δράση. Η δόση μπορεί να ληφθεί κατά τη διάρκεια του γεύματος ή εντός 1 ώρας από την ολοκλήρωση του γεύματος. Δεν απαιτείται προσαρμογή της δοσολογίας για τους ηλικιωμένους.


Orlistat-raw-powder

1. Τι υπηρεσίες προσφέρετε;

Μπορούμε να προσφέρουμε τα Προσαρμοσμένα Προιόντα, τα ημικατεργασμένα προϊόντα, ακατέργαστη σκόνη στεροειδών ορμονών. Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε με τυποποιήσεις, μείγματα και συσκευασία κατά παραγγελία. Είμαστε η πλήρης πηγή σας για τα πιο δυνατά και δημοφιλή φυσικά συστατικά του σήμερα και του αύριο. Με εμπειρία από περισσότερα από 500 προϊόντα τύπου, αν μπορείτε να οραματιστείτε ένα λειτουργικό προϊόν, μπορούμε να το κάνουμε αυτό.


2. ΠΩΣ κάνω μια παραγγελία;

Απλά επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με έναν από τους διευθυντές μας, ο οποίος θα χαρεί να σας βοηθήσει με την παραγγελία σας.


3. Πότε θα παραδοθεί η παραγγελία μου;

Τα προϊόντα που βρίσκονται στο απόθεμα συνήθως αποστέλλονται εντός 24 ωρών από την παραλαβή και την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Εάν ένα προϊόν δεν είναι σε απόθεμα, ο χρόνος ανακύκλωσης ποικίλλει, αλλά γενικά είναι περίπου 1-3 εβδομάδες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.


4. Πουλάτε μικρές ποσότητες στους τελικούς χρήστες;

Δεχόμαστε οποιαδήποτε ποσότητα για παραγγελία, από γραμμάρια σε τόνους.


5. Έχετε την ταυτότητα δοκιμής των προϊόντων σας;

Ναι, δοκιμάζουμε την ταυτότητα για όλες τις εισερχόμενες πρώτες ύλες πριν από την παραγωγή των αποσπασμάτων στη χώρα προέλευσης. Το αναγνωριστικό δοκιμής πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε επεξεργασίας μας βοηθά να σας παραδώσει τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Σχετικές λιανικές λίστες πώλησης:

Απώλεια λίπους
Τ3 / Ι-Τριωδιοθρονίνη / Κυτομέλα CAS 6893-02-3
Τ4 / Ι-θυροξίνη άλας νατρίου CAS 25416-65-3
L-καρνιτίνη CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Θεοβρωμίνη CAS 83-67-0
Συρεφρίνη CAS 94-07-5
Ριμοναμπάντ CAS 168273-06-1
Lorcaserin HCl CAS 846589-98-8
CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) CAS 2420-56-6
Orlistat CAS 96829-58-2
Furazabol CAS 1239-29-8
Πυρουβικό ασβέστιο CAS 52009-14-0


Hot Tags: orlistat σκόνη για απώλεια βάρους, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like