Λεβοθυροξίνη νάτριο / Τ4 ακατέργαστη σκόνη για απώλεια βάρους

Η λεβοθυροξίνη, επίσης γνωστή ως L-θυροξίνη, είναι μια παραγόμενη μορφή της θυρεοειδικής ορμόνης θυροξίνης (Τ4). Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανεπάρκειας θυρεοειδικών ορμονών, συμπεριλαμβανομένης της σοβαρής μορφής γνωστής ως κώμα μυξέδημα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία και την πρόληψη ορισμένων τύπων όγκων του θυρεοειδούς.

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

T4 / Λεβοθυροξίνη Νωπό κόνις νατρίου για απώλεια βάρους

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντος: T4

Χημική ονομασία: Νατριούχο λεβοθυροξίνη, άλας νατρίου L-θυροξίνης, προϊόντα θυρεοειδούς

Αριθμός CAS: 25416-65-3

Αριθμός EINECS: 212-720-4

Μοριακός τύπος: C15H11I4NNaO4

Μοριακό Βάρος: 799,8592

Δοκιμασία: 99,5%

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη


Χρήσεις: Αντιμετωπίστε άλλους τύπους θυρεοειδικών ορμονών και διαταραχών θυρεοειδούς και καταστάσεων (όπως ορισμένοι τύποι βλεννογόνων, καρκίνο του θυρεοειδούς).


Τι είναι η νατριούχος λεβοθυροξίνη;


Το νατριούχο λεβοθυροξίνη είναι ένα φάρμακο εγκεκριμένο από το FDA ως φάρμακο χορήγησης θυρεοειδικών ορμονών που χορηγείται από το στόμα και χορηγείται με ένεση και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία υπολειτουργικών θυρεοειδικών (υποθυρεοειδισμός) και άλλων παθήσεων. Ο υποθυρεοειδισμός είναι ένας ιατρικός όρος που αναφέρεται σε οποιαδήποτε κατάσταση στην οποία η παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών ενός ατόμου είναι κάτω από το φυσιολογικό. Αυτό το φάρμακο αντικαθιστά ή παρέχει υποστήριξη θυρεοειδούς ορμόνης, η οποία παράγεται κανονικά από τον θυρεοειδή αδένα.


Τα χαμηλά επίπεδα θυρεοειδικών ορμονών μπορεί να εμφανιστούν φυσικά ή όταν ο θυρεοειδής αδένας τραυματίζεται από ακτινοβολία / φάρμακα ή απομακρύνεται με χειρουργική επέμβαση. Η ύπαρξη αρκετής θυρεοειδούς ορμόνης είναι σημαντική για τη διατήρηση της φυσιολογικής ψυχικής υγείας και σωματικής δραστηριότητας. Στα παιδιά, η ύπαρξη αρκετής θυρεοειδούς ορμόνης είναι σημαντική για την φυσιολογική ψυχική και σωματική ανάπτυξη. Η λεβοθυροξίνη είναι επίσης γνωστή ως L-θυροξίνη.


Αφηρημένη:


Η λεβοθυροξίνη (INN, USAN) ή η L-θυροξίνη είναι μια συνθετική θυρεοειδική ορμόνη που είναι χημικώς ταυτόσημη με την θυροξίνη (Τ4), η οποία εκκρίνεται φυσιολογικά από τα θυλακιώδη κύτταρα του θυρεοειδούς αδένα. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανεπάρκειας θυρεοειδικών ορμονών και, περιστασιακά, για την πρόληψη της επανεμφάνισης του καρκίνου του θυρεοειδούς.

Όπως και το φυσικώς εκκρινόμενο αντίστοιχο, η λεβοθυροξίνη είναι μια χειρόμορφη ένωση στη μορφή L. Η σχετική φαρμακευτική δεξτροθυροξίνη (ϋ-θυροξίνη) χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν ως θεραπεία για την υπερχοληστερολαιμία (αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης) αλλά απομακρύνθηκε λόγω καρδιακών παρενεργειών. Είναι στον κατάλογο των βασικών φαρμάκων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, κατάλογος των σημαντικότερων φαρμάκων που χρειάζονται σε ένα βασικό σύστημα υγείας.


Εφαρμογές:


Η Τ4 / L-Θυροξίνη είναι προ-ορμόνη, η οποία το σώμα σας μετατρέπεται σε Τ3 μόνο με τον απαραίτητο ρυθμό και έτσι μπορεί να θεωρηθεί ως πολύ πιο ήπιο και ασφαλέστερο φάρμακο από το Τ3.

Η L-Thyroxine είναι ένας εξαιρετικός καυστήρας λίπους αφού ο μεταβολισμός σας αυξάνεται σημαντικά ενώ βρίσκεστε σε αυτό. Μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να είστε λίγο sloppier για προ-αμφισβήτηση δίαιτα δεδομένου ότι θα εξακολουθεί να καίγεται λίπος όταν παίρνετε σε πολλές θερμίδες, δεδομένου ότι ο μεταβολισμός σας πηγαίνει haywire.

Η L-Thyroxine χρησιμοποιείται ευρέως από τους bodybuilders και τους εξαρτημένους από το γυμναστήριο πριν από τον αγώνα για να πάρει ανακούφιση, που επίσης χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους που ζυγίζουν για να μειώσουν το βάρος τους. Αυξάνει το μεταβολισμό και παράγει γενικά ερεθιστικά αποτελέσματα. Ωστόσο, η ουσία αυτή πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση.


Χρήσεις:

Η λεβοθυροξίνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ενός υπολειτουργικού θυρεοειδούς αδένα (υποθυρεοειδισμός). Αντικαθιστά ή παρέχει περισσότερη θυρεοειδή ορμόνη, η οποία παράγεται κανονικά από τον θυρεοειδή αδένα. Τα χαμηλά επίπεδα θυρεοειδικών ορμονών μπορεί να εμφανιστούν φυσικά ή όταν ο θυρεοειδής αδένας τραυματίζεται από ακτινοβολία / φάρμακα ή απομακρύνεται με χειρουργική επέμβαση. Η ύπαρξη αρκετής θυρεοειδούς ορμόνης είναι σημαντική για την κανονική ψυχική και σωματική δραστηριότητα. Στα παιδιά, η ύπαρξη αρκετής θυρεοειδούς ορμόνης είναι σημαντική για την φυσιολογική ψυχική και σωματική ανάπτυξη.


Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία άλλων τύπων διαταραχών του θυρεοειδούς (όπως ορισμένοι τύποι βλεννογόνων, καρκίνος του θυρεοειδούς).


Αυτό το φάρμακο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στειρότητας εκτός αν προκαλείται από χαμηλά επίπεδα θυρεοειδικών ορμονών.


levothyroxine sodium

Το πλεονέκτημά μας:

1, υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο: Επιχειρησιακό πρότυπο

2) Όλη η καθαρότητα ≥98%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.2, γρήγορη και ασφαλής παράδοση

1) Το αγροτεμάχιο μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3) Τελωνειακό ποσοστό ≥99%

4) Έχουμε το δικό μας πράκτορα / remailer / διανομέα που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλώς, και έχουμε αποθέματα εκεί για μεταφορά.3, Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Η ανατροφοδότηση της αγοράς και η ανατροφοδότηση των αγαθών θα εκτιμηθούν, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) Υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Κατάλογος σχετικών προϊόντων:


Όνομα προϊόντος CAS
DNP CAS 1011-73-0
Τ3 / Νατριούχος λιοθυρονίνη / Κυτομελ CAS 55-06-1
Τ4 / Ι-θυροξίνη CAS 51-48-9
L-καρνιτίνη CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Θεοβρωμίνη CAS 83-67-0
Συρεφρίνη CAS 94-07-5
Ριμοναμπάντ CAS 168273-06-1
Lorcaserin HCI CAS 846589-98-8
CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) CAS 2420-56-6
Orlistat CAS 96829-58-2
Furazabol CAS 12Β9-29-8
Πυρουβικό ασβέστιο CAS 52009-14-0
Υδροβρωμίδιο δεξτρομεθορφάνης CAS 6700-34-1
Υδροχλωρική λαρκασερίνη CAS 846589-98-8
Τελμισαρτάνη CAS 144701-48-4


Hot Tags: λεβοθυροξίνη νάτριο / t4 ακατέργαστη σκόνη για απώλεια βάρους, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like