DMAA CAS.2680-03-7

Το DMAA, κοινώς γνωστό ως 1,3-διμεθυλαμυλαμίνη ή μεθυλεξαναμίνη, είναι μια οργανική ένωση με τον τύπο CH3CH2CH (CH3) CH2CH (CH3) NH2. Χρησιμοποίησε τα συμπληρώματα που προωθήθηκαν για να βοηθήσουν στην οικοδόμηση μυών και την απώλεια βάρους.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Φαρμακευτικό Ν, Ν-διμεθυλακρυλαμίδιο CAS: 2680-03-7

Ν, Ν-διμεθυλακρυλαμίδιο ως φαρμακευτικά ενδιάμεσα. Χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσο σύνθεσης και μονομερές για τη σύνθεση ειδικών πολυμερών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, Contcat μου whatsapp: +8613378646535 E-mail: eleven11@chembj.com


Ν, Ν-διμεθυλακρυλαμίδιο (99,5%)

CAS RN: 2680-03-7

Δομικός τύπος:

Αριθμός EINECS: 220-237-5

Μοριακός τύπος: C5H9NO

Μοριακό βάρος: 99,1311

Εμφάνιση: άχρωμο διαφανές υγρό

Χρήσεις: Μπορούν να συμπολυμεριστούν με μονομερές ακρυλικού οξέος, στυρόλιο και οξικό βινύλιο ως υλικό ίνας, τροποποιητής πλαστικών, μέσο επεξεργασίας χαρτιού, βοηθητικά επεξεργασίας πλαστικών DMAA, βραχύ για τη διμεθυλαμυλαμίνη, είναι δημοφιλής στους ανθρώπους που θέλουν να χτίσουν τους μυς τους ή να χάσουν βάρος. Είναι ένα συστατικό σε περίπου 200 επώνυμα συμπληρώματα όπως το Code Red, το Hemo Rage Black, το Hydroxystim, το Jack3D, το Napalm και το Nitric Blast.


Περιγραφή:

Το DMAA, κοινώς γνωστό ως 1,3-διμεθυλαμυλαμίνη ή μεθυλεξαναμίνη, είναι μια οργανική ένωση με τον τύπο CH3CH2CH (CH3) CH2CH (CH3) NH2. Χρησιμοποίησε τα συμπληρώματα που προωθήθηκαν για να βοηθήσουν στην οικοδόμηση μυών και την απώλεια βάρους. Το DMAA, επίσης γνωστό ως 1,3-διμεθυλαμυλαμίνη, μεθυλεξαναμίνη ή εκχύλισμα γερανίου, είναι ένα συστατικό που βρίσκεται παράνομα σε ορισμένα διαιτητικά συμπληρώματα και συχνά προσφέρεται ως «φυσικό» διεγερτικό. Το DMAA, ειδικά σε συνδυασμό με άλλα συστατικά όπως η καφεΐνη, μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών. Η κατάποση του DMAA μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή πίεση και να οδηγήσει σε καρδιαγγειακά προβλήματα που κυμαίνονται από δύσπνοια και σφίξιμο στο στήθος έως καρδιακή προσβολή. Συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν DMAA είναι παράνομα και ο FDA κάνει τα πάντα μέσα στην εξουσία του για να απομακρύνει αυτά τα προϊόντα από την αγορά. Το 2012, η FDA εξέδωσε προειδοποιητικές επιστολές σε εταιρείες που τους κοινοποίησαν προϊόντα με DMAA πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά ή να αναδιατυπωθούν για να αφαιρέσουν την ουσία αυτή. Οι περισσότερες εταιρείες που προειδοποίησαν ότι δεν διανέμουν πλέον προϊόντα με DMAA. Ενώ η FDA εργάζεται για να αποσύρει τα προϊόντα αυτά από την αγορά, οι καταναλωτές δεν θα πρέπει να αγοράζουν ή να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε προϊόν διατροφής που περιέχει DMAA.


Η πηγή, η ασφάλεια και η κανονιστική κατάσταση της DMAA (1,3-διμεθυλαμυλαμίνης), ενός διεγερτικού που χρησιμοποιείται στα συμπληρώματα πριν την προπόνηση, είναι ένα θέμα έντονης συζήτησης στον κλάδο των διαιτητικών συμπληρωμάτων και στην κοινότητα αναλυτικών δοκιμών. Σε αυτή την ενότητα των NutraIngredients-ΗΠΑ συγκεντρώνουμε όλα τα νέα σχετικά με το DMAA για να σας βοηθήσουμε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις.


1,3-dimethylamylamine HCL


Πώς να κάνετε μια παραγγελία:

1. Ονομάστε την ανάγκη σας (ποιο προϊόν, ποσότητα)

2. Η πλήρης πληρωμή θα γίνει αφού καταλήξουμε σε συμφωνία για όλες τις λεπτομέρειες.

3. Το δέμα αποστέλλεται μετά την παραλαβή της πληρωμής.

4. Πληροφορίες σχετικά με το δέμα θα προσφέρονται (φωτογραφία, αριθμός παρακολούθησης)

5. Τέλος θα λάβετε το δέμα σε 3 ~ 7 ημέρες.


Το πλεονέκτημά μας:

1.Good ποιότητας.Όλα τα προϊόντα παράγονται υπό συνθήκες GMP σύμφωνα με την τυποποιημένη λειτουργία

2.Διευθυντικές μέθοδοι συσκευασίας.Για την ασφάλειά σας και την εξασφάλιση της παράδοσης, όλα τα προϊόντα θα συσκευάζονται με τρόπο διακριτικό ώστε να αποφεύγονται τυχόν υποψίες, δεν θα εμφανίζεται κανένα σχετικό όνομα στεροειδών στα αγροτεμάχια.

3.99.99% ποσοστό εκτελωνισμού.Έχουμε πλούσια εμπειρία σε αποστολές δεμάτων σε όλο τον κόσμο.

4. Ενέσιμο στεροειδές.Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή service.And το πλοίο το υγρό σε ειδικές φιάλες.


Γιατί εμάς:

1, υψηλής ποιότητας υπό αυστηρό σύστημα QC / QA με εργοστασιακή τιμή GMP

2, γρήγορη και ασφαλής παράδοση με ασφαλή και διακριτική αποστολή

3, Παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με την ολοκλήρωση των πόρων μας, μπορούμε έτσι να δημιουργήσουμε περισσότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για εσάς!


Αν έχετε νέα ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!


DMAA


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157

Εξεταστική