DMAA / 1,3-διμεθυλαμυλαμίνη / 1,3-DMAA

Το DMAA είναι ένα ισχυρό διεγερτικό που μπορεί να προκαλέσει ξαφνική αύξηση στην έντονη ενέργεια όπως και άλλα διεγερτικά, αλλά το κάνει με διαφορετικό τρόπο και με διάφορους μηχανισμούς στον εγκέφαλο. Χρησιμοποιείται προ-προπόνηση, σε καυστήρες λίπους και ως χάπι κόμματος. Οι περισσότεροι χρήστες αγαπούν τον τρόπο που τους κάνει να εστιάσουν και να αυξήσουν τις ψυχικές επιδόσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τα πιο δημοφιλή συστατικά στη βιομηχανία αθλητικής διατροφής αυτή τη στιγμή. - Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά στη βιομηχανία αθλητικής διατροφής αυτή τη στιγμή.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Άλλο όνομα: υδροχλωρική 1, 3-διμεθυλαμυλαμίνη
CAS: 13803-74-2
MF: C7h17n.HCl
Einecs: 151,68
Δοκιμασία: 99,5%
Προέλευση: Κίνα
Συσκευασία: Σύμφωνα με το αίτημα πελάτη3. Εφαρμογές:


Ακατέργαστη σκόνη DMAA Χρήση

Μια συνηθισμένη κλίμακα μικρότερης δοσολογίας συμπλήρωσης ή προϊόντος με βάση 1,3-διμεθυλαμυλαμίνη είναι περίπου 10-20 mg και μπορεί τελικά να φτάσει σε υψηλότερες κλίμακες μέχρι 40-60 mg.

25mg + 25mg 30 λεπτά μετά την πρώτη δόση
Δεν αισθανόταν απολύτως καμία αλλαγή με τα 25mg. Μικρή ποσότητα εστίασης όταν η δεύτερη δόση ξεκίνησε. Μην παίρνετε DMAA ακατέργαστη σκόνη με αυτόν τον τρόπο.

50mg με τροφή
Μόλις ένιωσε οποιαδήποτε εστίαση. Ένιωσα πολύ παρόμοια με όταν ξεκίνησε η δεύτερη δόση. Αυτό δεν είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος δοσολογίας.

50mg άδειο στομάχι
Κεραία. Ένιωσα μεγάλη εστίαση και συγκέντρωση. Το DMAA Raw Powder κτυπά στην κυριολεξία δεξιά στο σημείο 30min κάθε φορά. Φαίνεται να φθείρεται μετά από περίπου 2 ώρες. Επίσης, η σκόνη DMAA αυξάνει τη διάθεσή σας, πάντα αισθάνθηκα καλά αφού την πήρα.

50mg DMAA ακατέργαστη σκόνη + φλυτζάνι του καφέ άδειο στομάχι
Ένιωσα σχεδόν σαν να βρισκόμουν στο αθροιστή. Τον άρεσε όπως αυτή μια ώρα πριν από το τελικό της λογιστικής μου και ήμουν στη ζώνη f * cking! Διήρκεσε περίπου 3,5-4 ώρες μέχρι να αρχίσει να φθείρεται. Η καφεΐνη έδωσε σίγουρα στην DMAA Raw Powder ένα επιπλέον λάκτισμα και μου έδωσε περισσότερη εστίαση. Δεν συντρίφτηκε μετά.

50 mg σκόνη DMAA + 25 mg δύο ώρες μετά την πρώτη δόση
Μη το κάνετε αυτό. Ένιωσα ναυτία και πήρα ένα μικρό πονοκέφαλο. Απλά γενικά αισθάνθηκε πραγματικά sh * tty. Νομίζω ότι διάβασα κάπου ότι δεν πρέπει να υπερβείτε τα 75mg σε περίοδο 24 ωρών. Μην πάρετε 75mg σε μια μέρα θα αισθανθείτε σαν χάλια.

Καλύτερος τρόπος δόσης DMAA ακατέργαστης σκόνης
50mg + φλιτζάνι καφέ 30min πριν θέλετε να αρχίσετε να αισθάνεστε τα αποτελέσματα


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Προειδοποίηση σχετικά με την ακατέργαστη σκόνη DMAA

Το FDA προειδοποιεί τους καταναλωτές σχετικά με την ποικιλία πιθανών παρενεργειών που προκαλούνται από τη χρήση των πρώτων προϊόντων DMAA σε σκόνη. Σύμφωνα με το FDA, η αγγειοσυστολή ή η στένωση των αιμοφόρων αγγείων που προκαλείται από 1,3-διμεθυλαμυλαμίνη μπορεί να οδηγήσει σε καρδιαγγειακά προβλήματα όπως καρδιακή προσβολή, επιληπτικές κρίσεις, δύσπνοια και σφίξιμο στο στήθος.

DMAA Πρώτη σκόνη Περαιτέρω οδηγίες

Με βάση κάποιες από τις αξιώσεις που έκαναν οι κατασκευαστές προϊόντων ή συμπληρωμάτων βασισμένων σε σκόνη DMAA, η 1,3-διμεθυλαμυλαμίνη μπορεί να θεωρηθεί ότι χρησιμεύει κυρίως ως διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος. Τα δυνητικά οφέλη αυτών των προϊόντων σχετίζονται κυρίως με την ενίσχυση της γνωστικής ικανότητας.


DMAA-powder

5. Συσκευασία & Παράδοση


1. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου σύστημα έρευνας ή σε απευθείας σύνδεση εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών (CSR).
2.Για να μας δώσετε την ερώτησή σας σχετικά με την ποσότητα και τη διεύθυνση.
3. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σας παρέχει την προσφορά, τον όρο πληρωμής, τον αριθμό παρακολούθησης, τους τρόπους παράδοσης και την εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης (ETA).
4. Η πληρωμή γίνεται και τα αγαθά θα σταλούν σε 12 ώρες (Για παραγγελία εντός 10kg).
5. Εγγυήσεις έλαβε και να δώσει σχόλια.Hot Tags: dmaa / 1,3-διμεθυλαμυλαμίνη / 1,3-dmaa, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like