Cetilistat σε σκόνη για απώλεια βάρους

Το cetilistat είναι ένα φάρμακο που έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Σε ανθρώπινες δοκιμές, το cetilistat αποδείχθηκε ότι προκαλεί παρόμοια απώλεια βάρους στην ορλιστάτη, αλλά παρήγαγε παρόμοιες ανεπιθύμητες ενέργειες όπως λιπαρά, χαλαρά κόπρανα, ακράτεια κοπράνων, συχνές κινήσεις του εντέρου και μετεωρισμός.

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Cetilistat ακατέργαστη σκόνη για απώλεια βάρους / απώλεια λίπους

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Cetilistat

Άλλο όνομα: ATL-962

CAS: 282526-98-1

Καθαρότητα: ≥99% με HPLC

Cetilistat MF: C25H39NO3

MW: 401.58

Σύνθεση: Λευκή σκόνη

Συσκευασία: 1 κιλό / τσάντα ή κατόπιν αιτήματος

Αποθήκευση: Φυλάσσετε το Cetilistat σε δροσερό, ξηρό και αεριζόμενο χώρο

Εγγυόμαστε προϊόντα καλής ποιότητας. 100% επιστρέφεται εάν το αγροτεμάχιο δεν παραδοθεί ή η ποιότητα είναι χαμηλή.

Χρήση: φάρμακο απώλειας βάρους


Cetilistat Περιγραφή:


Το Cetislim που περιέχει το δραστικό συστατικό κετιλιστατ θεωρείται τύπος φαρμάκου αναστολέα λιπάσης. Το φάρμακο λειτουργεί με το να εμποδίζει τον μεταβολισμό του λίπους μέσα στα τρόφιμα, έτσι ώστε να μην το αφομοιώσετε και το άπαχο λίπος θα περάσει μέσα από το σώμα σε κίνηση του εντέρου. Οι κάψουλες πρέπει να χρησιμοποιούνται μαζί με δίαιτα χαμηλών θερμίδων, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Η μείωση της πρόσληψης θερμίδων και η διατήρηση του σωματικού βάρους μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη και αντιμετώπιση παθήσεων όπως η υψηλή χοληστερόλη, ο διαβήτης, η υπέρταση και οι καρδιακές παθήσεις.


Το Cetilistat είναι φάρμακο σχεδιασμένο για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το παλαιότερο φάρμακο orlistat αναστέλλοντας την παγκρεατική λιπάση, ένα ένζυμο που διασπά τα τριγλυκερίδια στο έντερο. Χωρίς αυτό το ένζυμο, τα τριγλυκερίδια από τη δίαιτα αποτρέπονται από το να υδρολυθούν σε απορροφήσιμα ελεύθερα λιπαρά οξέα και εκκρίνονται χωρίς δίαιτα


Εφαρμογή:


Νέα φάρμακα απώλειας βάρους. Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της παχυσαρκίας και του τύπου 2, με το orlistat (roche orlistat, nicole,) να έχει παρόμοιο μηχανισμό δράσης, είναι ένα συνθετικό λίπος παγκρέατος, αναστολείς.

2. Η εταιρεία Xinli για ένα νέο είδος εταιρείας xinli αναστολέα λιπάσης (ATL-962) 12 εβδομάδων τυχαιοποιημένης ελεγχόμενης με εικονικό φάρμακο μελέτης σε παχύσαρκους ασθενείς χάσει βάρος "επιβεβαίωσε ότι 12 εβδομάδες, 60 mg κάθε φορά, 3 φορές την ημέρα, 3,3 kg απώλεια βάρους: 120 mg κάθε φορά, 3 φορές την ημέρα, 3,6 kg απώλεια βάρους, 240 mg κάθε φορά, 3 φορές την ημέρα, απώλεια βάρους 4,1 kg, ασθενείς με επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα υπερλιπιδαιμίας και επίπεδα LDL χοληστερόλης ήταν χαμηλότερες σε κάθε ομάδα 3 ~ 11% .Χρησιμοποιήστε την εταιρεία xinli χάνει βάρος, 12 εβδομάδες εργασίας.


Χρήση


1. Cetilistat είναι ένα φάρμακο απώλειας βάρους που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Λειτουργεί με την παρεμπόδιση μιας σημαντικής ποσότητας λίπους από το να αφομοιωθεί και να απορροφηθεί στο σώμα.

2. Αυτό το φάρμακο ταξινομείται ως αναστολέας λιπάσης και λειτουργεί απευθείας στο πεπτικό σύστημα όπου εμποδίζει τη δράση ενός λιπολυτικού ενζύμου που ονομάζεται λιπάση. Αυτές οι λιπάσες είναι αυτό που το σώμα χρησιμοποιεί για να αφομοιώσει το λίπος.

3. Ωστόσο, όταν αυτό το φάρμακο χορηγείται δίπλα σε ένα γεύμα, δεσμεύεται στις λιπάσες, εμποδίζοντας έτσι τη διάσπαση του λίπους. Τα λιπαρά που δεν υδρολύονται, απεκκρίνονται στα κόπρανα, με αποτέλεσμα την αυξημένη απέκκριση των λιπών και τη μείωση της απορρόφησης λίπους.

4. Όταν χρησιμοποιείται μαζί με μια δίαιτα με μειωμένες θερμίδες, μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της απώλειας βάρους και να διευκολύνει την επαναφορά στο σχήμα των υπέρβαρων ασθενών, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιτυχούς απώλειας βάρους.


Πώς λειτουργεί το Cetilistat;

Το Cetilistat είναι φάρμακο σχεδιασμένο για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. όταν το φάρμακο αυτό χορηγείται μαζί με ένα γεύμα, δεσμεύεται με τις λιπάσες, εμποδίζοντας έτσι τη διάσπαση του λίπους. Τα λιπαρά που δεν υδρολύονται, απεκκρίνονται στα κόπρανα, με αποτέλεσμα την αυξημένη απέκκριση των λιπών και τη μείωση της απορρόφησης λίπους. Όταν χρησιμοποιείται μαζί με μια δίαιτα με μειωμένες θερμίδες, μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της απώλειας βάρους και στην ευκολότερη προσαρμογή των υπέρβαρων ασθενών, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιτυχούς απώλειας βάρους.Πώς να χρησιμοποιήσετε το Cetilistat;


Το Cetilistat λαμβάνεται συνήθως από το στόμα σύμφωνα με οδηγίες του γιατρού. Το φάρμακο μπορεί να ληφθεί με, κατά τη διάρκεια ή ακόμα και μέχρι 1 ώρα μετά από κάθε κύριο γεύμα. Εάν παραλείψετε ένα γεύμα, μην πάρετε το φάρμακο. Καταπιείτε τα καψάκια ολόκληρα με ένα ποτήρι νερό. Επικοινωνήστε με έναν γιατρό για τη σωστή δοσολογία και διάρκεια θεραπείας, καθώς θα εξαρτηθεί από την κατάσταση των ασθενών και την απόκριση τους στη θεραπεία.

Cetilistat--powder

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1. επαγγελματίας

η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική παραγωγή ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα σε φαρμακευτική περιοχή εδώ και πολλά χρόνια. Περιοχές παράδοσης των προϊόντων μας: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Βραζιλία, Ρωσία, Πορτογαλία, Λιθουανία, Ελβετία, Ισλανδία, Ουκρανία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Περού, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, , Τυνησία, Μεξικό, Ελλάδα, Πουέρτο Ρίκο, Ταϊλάνδη, Ισραήλ και ούτω καθεξής.

2. κορυφαία ποιότητα

υψηλής ποιότητας εγγυημένα, μόλις εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα, θα γίνει επαναφορά της συσκευασίας για εσάς.

3. προνόμιο

μια έκπτωση θα δοθεί όταν κάνετε μια μεγάλη παραγγελία.

4. εμπορεύματα σε απόθεμα

έτσι μπορούμε να παραδώσουμε γρήγορα την ίδια μέρα που λαμβάνουμε την πληρωμή.

5. διακριτική συσκευασία

τα κοστούμια συσκευασίας που θα επιλέξετε καλύτερα θα διασχίσουν τα τελωνεία με ασφάλεια. ή αν έχετε τον δικό σας ιδανικό τρόπο, θα μπορούσε επίσης να ληφθεί υπόψη.

6. ναυτιλία ασφάλειας

ναυτιλία με express (fedex, ups, dhl, ems), με αερόστατο. Ο πιο επαγγελματικός μεταφορέας θα σας συστήσει εκ νέου.

7. εξυπηρέτηση μετά την πώληση

ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για σας 24/7. οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Η λίστα της σκόνης απώλειας βάρους:

Πεπτίδια Πρωτεΐνες Σκόνη στεροειδών
GHRP-2 IGF-1 LR3 17α-Μεθυλ-1-τεστοστερόνη
GHRP-6 IGF-1 LR3 Η αναστροζόλη (Arimidex)
CJC-1295 με DAC IGF-1 DES Boldenone
CJC-1295 ΟΧΙ DAC Follistatin Το undecylenate της Boldenone (EQ)
HGH176-191 HGH Κιτρικό κλομιφαίνιο (Clomid)
PT-141 HCG Το κιτρικό ταμοξιφέν
Η θυμοσίνη β4 (TB500) ΕΡΟ Nolvadex
Ipamorelin HMG Σιλδεναφίλη (Viagra)
Η μελανοτάνη-ΙΙ (ΜΤ-ΙΙ)
Ταδαλαφίλη (Cialis)
Η μελανοτάνη-Ι (ΜΤ-Ι) SARM Letrozole (Femara)
PEG-MGF ΜΚ-2866 (Ostarine) Εξεκτεάνιο (Aromasin)
MGF Ανδρικά (S4) Formestane
Hexarelin GW-501516 (Cardarine) Μεστερόλη (Proviron)
Sermorelin S-23 Μεθανδροστενολόνη (Dianabol)
Τριπτερολίνη LGD-4033 (Ligandrol) Οξεική Μεθενολόνη
Gonadoreline LGD-3303 Μεθανολόνη Enanthate
Selank ΜΚ-677 (Ibutamoren) Turinabol
BPC-157 SR9009 Δεκανοϊκή νανδρολόνη
Οξυτοκίνη SR9011 Φαινυλοπροπιονικός εστέρας νανδρολόνης
DSIP RAD140 Οξυμεθολόνη (Anadrol)
GHRH YK-11 Stanozolol Coarse (Winstrol)
Tesamorelin Aicar Μικρονισμένη με Stanozolol (Winstrol)
Epitalon Laxogenin Οξανδρολόνη (Anavar)


Hot Tags: σκόνη cetilistat για απώλεια βάρους, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like